Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:19:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud....kako je v službici? Hej! Vas mal berem pa mi se ni ratal nc napisat, k moram za Larisso letat, pa stiska se pa tko.... V sluzbici je SUPER!!! Tok z veseljem se nism hodila v sluzbo.....mal sm edin zalostna ker grem zacasno v drug salon ki se odpre v sredo in bo cist dru team, pa se mi zdi od 4ih samo 1 punca ok S temi k smo pa zdj tuki se pa ful dobr razumemo, smo se res ujele....mah sj bo Kako ste kj vi? Puzle mamo tud mi se po tleh in tud men gre na zivce to kr naprej sestavljat o full sem vesela da ti je kul v službici ........boš videla da se boš tudi z tadrugo ekipo ujela mi smo uredu.......Hana nas je začela vodit oz, prime za 1 roko in gremo,tko da bo treba počasi še čevlje kupit Wau bravo Hanci!!!!!!!!!11 A ni lepo ko te prime za roko in te odpelje nekam...v neznano ja,nabijava kilometre po stanovanju .....zdej tud full s poganjalčkom šeta,tko da še je upanje da moja pupa shodi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:19:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm o Hana je pa kr zakorakala v svet.... ...bejba...zdej pa bo sprehodkov!!! ja samo ko ima dost se kar dol vsede
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:20:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud....kako je v službici? Hej! Vas mal berem pa mi se ni ratal nc napisat, k moram za Larisso letat, pa stiska se pa tko.... V sluzbici je SUPER!!! Tok z veseljem se nism hodila v sluzbo.....mal sm edin zalostna ker grem zacasno v drug salon ki se odpre v sredo in bo cist dru team, pa se mi zdi od 4ih samo 1 punca ok S temi k smo pa zdj tuki se pa ful dobr razumemo, smo se res ujele....mah sj bo Kako ste kj vi? Puzle mamo tud mi se po tleh in tud men gre na zivce to kr naprej sestavljat o full sem vesela da ti je kul v službici ........boš videla da se boš tudi z tadrugo ekipo ujela mi smo uredu.......Hana nas je začela vodit oz, prime za 1 roko in gremo,tko da bo treba počasi še čevlje kupit Wau bravo Hanci!!!!!!!!!11 A ni lepo ko te prime za roko in te odpelje nekam...v neznano ja,nabijava kilometre po stanovanju .....zdej tud full s poganjalčkom šeta,tko da še je upanje da moja pupa shodi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:20:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......ti si čist preveč pridna ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela ne biksaj ga mene daja spomladanska utrujenost-že celo leto
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:21:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sjmm večerja v želodčkih naših mulčkov...zdej vrsta za v kupatilo...ma, ne morm verjet, da mam svežo frizurco...sm celo utegnila neki zase narest jz sm pa 2 stroja zložila in 1 speglala..1 še v sušilcu..čaka na večerne urce kuhna kr ok zdej morm pa še saški pomagat mal lase posušit...ma tako čupo Ti si en cel multipraktik Jst bi s takim tempom pregorela hja,jaz tudi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:22:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sjmm večerja v želodčkih naših mulčkov...zdej vrsta za v kupatilo...ma, ne morm verjet, da mam svežo frizurco...sm celo utegnila neki zase narest jz sm pa 2 stroja zložila in 1 speglala..1 še v sušilcu..čaka na večerne urce kuhna kr ok zdej morm pa še saški pomagat mal lase posušit...ma tako čupo Ti si en cel multipraktik Jst bi s takim tempom pregorela ne, ne, ne..sej vsak dan ni tko...sm pa tud mal pregorena od časa do časa...to je res..zato mi pa shujševalna slabo laufa...k če ne jem..pol se kr neki tresem ..da ti je kul v službi...sej sm vedla...ta delovne in lušne imajo povsod radi!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:22:33
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:23:18
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....si pridna pri dieti ali grešiš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:24:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......ti si čist preveč pridna ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela ne biksaj ga mene daja spomladanska utrujenost-že celo leto mene se pa spomnladanska utrujenost sploh noče prijet...šit..pa bi včas prov pršlo...sam je s ta velkimi kr dost dela....joj, čez vikend greve pa z mojo ta velko za valeto kupvat...sem ful hepi in ne hepi...vse v enem...kok je cajt zletel
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:25:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......ti si čist preveč pridna ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela ne biksaj ga mene daja spomladanska utrujenost-že celo leto mene se pa spomnladanska utrujenost sploh noče prijet...šit..pa bi včas prov pršlo...sam je s ta velkimi kr dost dela....joj, čez vikend greve pa z mojo ta velko za valeto kupvat...sem ful hepi in ne hepi...vse v enem...kok je cajt zletel u šopinggggggggggggg ........boš ti spet živce zgublala k ji ne bo nič všeč ......kam pa gresta v šoping?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:27:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....si pridna pri dieti ali grešiš? če sm ful pridna in zaužijem sam 1200kcal na dan...pol morm zvečer mal grešit, ker se mal tresem...pa mi je zadnjič neki čudn slabo ratal, pa je moj popizdil in je reku, da bom mogla še mal počakat, da mali mal zraste..pol se bom pa kakih drastičnih sprememb lotila....se je čist razpištolu..zdej pa mal manj pazim....idealne teže zgleda še ne bo kmal...zdej imam pri 170 cm...ene 75 kil in bi rada prišla na mojih 66-68...takrat sm se najbol fajn počutla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:28:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....si pridna pri dieti ali grešiš? če sm ful pridna in zaužijem sam 1200kcal na dan...pol morm zvečer mal grešit, ker se mal tresem...pa mi je zadnjič neki čudn slabo ratal, pa je moj popizdil in je reku, da bom mogla še mal počakat, da mali mal zraste..pol se bom pa kakih drastičnih sprememb lotila....se je čist razpištolu..zdej pa mal manj pazim....idealne teže zgleda še ne bo kmal...zdej imam pri 170 cm...ene 75 kil in bi rada prišla na mojih 66-68...takrat sm se najbol fajn počutla se strinjam s tvojim-na izi se loti diete .......si pa pridna da se držiš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:29:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......ti si čist preveč pridna ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela ne biksaj ga mene daja spomladanska utrujenost-že celo leto mene se pa spomnladanska utrujenost sploh noče prijet...šit..pa bi včas prov pršlo...sam je s ta velkimi kr dost dela....joj, čez vikend greve pa z mojo ta velko za valeto kupvat...sem ful hepi in ne hepi...vse v enem...kok je cajt zletel u šopinggggggggggggg ........boš ti spet živce zgublala k ji ne bo nič všeč ......kam pa gresta v šoping? ma, se mi zdi, da bo kr fajn...k se ful veseli, da bova šli sami....deci se bojo sami sebe živciral...pa mal ima idejo kaj bi...jz pa zase tud...bova pa šle v Emporium, mango, zaro...tko nekak tist krog...bi pa obe radi neki takega, da bove tekom poletja še kdaj gor navlekli
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:30:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....si pridna pri dieti ali grešiš? če sm ful pridna in zaužijem sam 1200kcal na dan...pol morm zvečer mal grešit, ker se mal tresem...pa mi je zadnjič neki čudn slabo ratal, pa je moj popizdil in je reku, da bom mogla še mal počakat, da mali mal zraste..pol se bom pa kakih drastičnih sprememb lotila....se je čist razpištolu..zdej pa mal manj pazim....idealne teže zgleda še ne bo kmal...zdej imam pri 170 cm...ene 75 kil in bi rada prišla na mojih 66-68...takrat sm se najbol fajn počutla se strinjam s tvojim-na izi se loti diete .......si pa pridna da se držiš tenx... ...sej če sm brez sladkarij in kruha...pol gre kr hitr navzdol
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:31:01
|
|
|
|
sjmm
|
vau...še mal pa smo na 200 ...kva smo čveke
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:32:38
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm........vav vsa čast da ne ješ sladkarij ........drugače je pa v hali A/tak k se pod zemljo sprehajaš) ena super trgovina prav za take priložnosti(športne elegantne oblekice .......upam da bosta kaj najdli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:33:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm vau...še mal pa smo na 200 ...kva smo čveke čist (pre)hude tokrat ne odpiram jaz
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:37:15
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm o Hana je pa kr zakorakala v svet.... ...bejba...zdej pa bo sprehodkov!!! ja samo ko ima dost se kar dol vsede Čebela to se tud naša!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:38:51
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...glava me boli..zelo...zato nakratko... ČEbela..mi smo se tut potepali po sončku..matr je bilo luštno..se mi zdi ,da so otroci kar zelo bolje volje Črtica...tebi se pa vidi da si zelo vesela sončka..in tako je prav ČEstitke za vrtec no...vidim,da je veselje pojenjalo...upam,da vseeno najdeš kakšno dobro plat tega... petrušk...držimo pesti za naslednji mesec sjmm..počij počij..prijateljčki počakajo... joj...lasje..jst si jih zdej ne smem prat...uf...to pa ne vem kako bom zdržala... Katjuša..jst mislim, da je tvoj samo preutrujen.... za njega Simonakr...matr ti maš pa čist delovni dopust Čebela...jst nimam več puzzle pene..pa tut nikoli več je ne bi imela..sem bila tako razočarana...pa to si moral skoz sesat...pa sesat..pa sesat..pa vse se je gor limalo...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:39:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm o Hana je pa kr zakorakala v svet.... ...bejba...zdej pa bo sprehodkov!!! ja samo ko ima dost se kar dol vsede Čebela to se tud naša! ja samo tvoja že hodi brez da bi se držala....Hana nas bolj sprehaja recimo iz dnevne v spanico in kaj zanimivega najde in se vsede.....upam da se bo kmalu spustila,ker le jaz jo vodim za 1 roko,vsi ostali za obe
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:40:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm........vav vsa čast da ne ješ sladkarij ........drugače je pa v hali A/tak k se pod zemljo sprehajaš) ena super trgovina prav za take priložnosti(športne elegantne oblekice .......upam da bosta kaj najdli a od sportine??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:41:33
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy........čer.........ti si čist preveč pridna s komentiranjem ........ da glava kmalu neha bolet......kdaj pa ti šive ven poberejo?.....hvala za odgovor glede puzlov......ja pri nas so spodaj tudi polni las in skos sesam......sonce pa tko mene kot Hano zmatra
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:44:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm........vav vsa čast da ne ješ sladkarij ........drugače je pa v hali A/tak k se pod zemljo sprehajaš) ena super trgovina prav za take priložnosti(športne elegantne oblekice .......upam da bosta kaj najdli a od sportine?? ne ne.....nasproti millerja in BC je HalaA(7,8) in tam notri v eni od teh trgovinic je ena prav za te tamlade-so same take majčke moter ki so elegantne ampak pašejo tudi zraven kavbojk....pa milijon kiklic in oblekic....pejta en krog po hai,mogoče vama jo celo rata najdet(tgovino)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:44:33
|
|
|
|
Ajvy
|
Mihailo....kolk je fajn...na slikicah.... Naša Tisa je tut zadnjič prvič lulala na kahlico..kolk je bila smešna...res... ČEbela...the best za regres Bravo Hana za korakanje Claud...upam,da te potem kmalu nazaj premestijo med te fajn punce Sjmm..super za frizurco V Hali A Je American..pa še nekaj..majo prav take lepe oblekice...ne škodi it pogledat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:45:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm........vav vsa čast da ne ješ sladkarij ........drugače je pa v hali A/tak k se pod zemljo sprehajaš) ena super trgovina prav za take priložnosti(športne elegantne oblekice .......upam da bosta kaj najdli a od sportine?? ne ne.....nasproti millerja in BC je HalaA(7,8) in tam notri v eni od teh trgovinic je ena prav za te tamlade-so same take majčke moter ki so elegantne ampak pašejo tudi zraven kavbojk....pa milijon kiklic in oblekic....pejta en krog po hai,mogoče vama jo celo rata najdet(tgovino) vidm, da bova mogle na pravo turo....tenx
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?