Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 16:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sem dočakala UZ - ena pikica, 6 mm in viden utrip sem bila tako hitro gor in dol z mize, da nisem uspela niti videt na UZju, niti nič vprašat, sem prišla ven kr malo razočarana, pa sem se hitro spomnila....na mojo 6 mm srečo naslednji UZ pri svoji ginekologinji čez 9 dni, takrat si bom pa vzela čas srčno upam, da se bo sreča nadaljevala...naj mi bo življenje naklonjeno prosim baguSka naj se tudi tebi izpolni največja želja, da ne boš samo nam mama, temveč tudi svoji pikici Spominčica - odlično za foliklčke in stopko, pogumno naprej Misska - jaz sem po ET tri dni več ali manj počivala, nič težkega dvigovala, brez večjega napora; drugače pa res mni merila. Jaz sem ostala doma teden dni, potem sem šla v službo, pa spet nazaj na bolniško zaradi hiperstimulacije, saj nisem mogla sedet v službi...Srečno tudi tebi... Vsem veliko sončka in optimizma zlate ste V
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 17:15:42
|
|
|
|
špica84
|
anonimna lepo za srcka
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 17:23:41
|
|
|
|
Teta M
|
Hey punce! Anonimna: jupiiiiiiiiiiiiiiii, čestitke,....lahko si presrečna.... Življenje ti bo naklonjeno boš videla, ti samo pozitivno razmišljaj in bo.... Športnica: evo mene, danes je bila v službi kar norišnica, pa plače sem morala pripraviti, pa take zadeve, pa je šel delovnik 123 mimo.....Pa moj šef me je presenetil,je rekel "Sej zdej te pa 2 leti ne bo",pa sem ga vprašala če misli da bodo dvojčki, pa je rekel da to ne ve, ampak ima občutek da bom mogla bolj počivat ,potem pa še porodniška...in bosta 2 leti naokoli..heheheheh...me je presenetil...sem rekla da upam da se moti glede počivanja,saj to ponavadi pomeni rizično nosečnost....Uff drugače pa me čaka še kar 1 teden trepetanja,kaj bo....ampak tale teden ki je za mano je šel pa hitro....upam da bo tudi teden ki je pred mano tak... Mojškra/Jona: upam da bom imela podobne simptome kot vedve, ampak napihnjena sem pa full....v prvem postopku nisem bila nič...bomo videli kaj nam rata iz tega... Špica:glede nato kakšno službo imaš, si definitvno uredi bolniško še naprej,ne samo tiste 3 dni ki ti pripadajo po ET Loremi:sonce bo tudi zate posijalo,boš videla...ampak resnično pa ne gre nič na silo in žaluj toliko časa kot ga potrebuješ da se vsaj malo sprijazniš z kruto usodo.....potem se ti bodo pa počasi začeli lepši dnevi in vse večkrat bom razmišljala o novem postopku in ko boš sama pripravljena boš tudi šla v njega.....ne hiti.... Baguska: dobrodošla nazaj iz morčija, te rada berem zelo, pozitivno razmišljaš in to mi je zelooo všeč....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 17:26:24
|
|
|
|
Teta M
|
Spominčica draga:joj oprosti,sem te spregledala.....jupiiii...ša zadnja špikica pade danes, potem pa akcija....držim pesti da bo glede na lepo število foliklčkov tudi lepo število kvalitetnih celic.....
< Sporočilo je popravil Teta M -- 14.4.2010 17:27:19 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 17:49:20
|
|
|
|
športnica
|
teta M, a bolniške je le 3 dni po ET? v nedeljo ko smo imele punkcio so nam sestre rekle da nam pripada bolniška do testa, torej kar dolgo. je pa odvisno kako se kera počuti in ali ji je dolgčas doma. no jst bom en teden po transferju doma pol pa v službo. zakaj ne bi izkoristla tole uživanje? itak skos na polno delam, nadur mam v lanskem letu za 5,2 tedna. sam klinc k jih niti ne plačajo niti ne koristiš jih. zato se ne maknem od doma, dokler mi paše
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 17:52:57
|
|
|
|
špica84
|
jaz imam mesecno po vsaj 36 nadur.plus se dopust za leto 2010 36 dni.me je danes moja mat razkurla,da po tem ko zakljucmo s postopkom grem itak delat,pa saj je lahko delo(ona je celo zivljenje v pisarni delala).res je ce nimas tezjega fizicnega dela je ta stvar lazja.pa pametovala mi je kkaj si bojo o meni na sihtu mislile k me tok casas ne bo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 17:55:21
|
|
|
|
športnica
|
anonimna čestitke. si boš pa drugič čas vzela in povprašala vse kar te xanima. nikamor se ti ne mudi.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 18:02:05
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jaz imam mesecno po vsaj 36 nadur.plus se dopust za leto 2010 36 dni.me je danes moja mat razkurla,da po tem ko zakljucmo s postopkom grem itak delat,pa saj je lahko delo(ona je celo zivljenje v pisarni delala).res je ce nimas tezjega fizicnega dela je ta stvar lazja.pa pametovala mi je kkaj si bojo o meni na sihtu mislile k me tok casas ne bo ravno zarad tega sem upala da nisem v to smer mamovska... torej 'prepametna'... spica - ne sekiraj se.. mame so pac vcasih take, da recejo tud kej takega, kar ne vejo... ceprav majo v vecini prav, to se ne pomeni da majo vedno.. tud one se vse svoje zivljenje ucijo.. in dalec od tega, da bi vse vedele.. anonimna - super za srcka!!! sem zelo vesela zate.. verjetno se taki trenutki za vedno zapisejo v nasa srca.. in zelo ti provoscim!! iz vsega srca in naj te sreca spremlja se vse tvoje zivljenje.. tetam - si pridna ja.. zelo.. tok pridna, da ti bojo dnevi minili 1,2,3 in ze bomo veseli vsi, ko bomo lepo novicko izvedeli!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 18:06:35
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jaz imam mesecno po vsaj 36 nadur.plus se dopust za leto 2010 36 dni.me je danes moja mat razkurla,da po tem ko zakljucmo s postopkom grem itak delat,pa saj je lahko delo(ona je celo zivljenje v pisarni delala).res je ce nimas tezjega fizicnega dela je ta stvar lazja.pa pametovala mi je kkaj si bojo o meni na sihtu mislile k me tok casas ne bo a 36 dni maš dopusta z lanskim nekoriščenim? to pa še bo uživancija letos. pa še porodniška pade ti kr tvoji mami povej, da boš lepo na easy, saj je to najbolje zate in za pikico. pa pol ko jo boš mela pri sebi, če bo kdo bolan v službi ti kr na bolniško, da kej ne fašeš še ti. tko so moje kolegice delale. zato ker sodelavci namesto da bi bolani ostali doma, hodijo v službo in še ostale zravn okužjo. pr men šefica ve zakaj sem na bolniški in nekaj sodelavcev s katerimi se fajn zastopim tudi. je pa to odvisno od tebe oz. posameznika s kom to deliš. nej si mislijo kar čjo. reč osebna zadeva in pika.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 18:58:36
|
|
|
|
MISSKA
|
FUL DOBROOOO........DRŽIMO PESTI!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 19:04:43
|
|
|
|
MISSKA
|
FUL SEM VESELA ZA VSE, TAKE SONČICE STE VSE, FUL POMENI IMETI TAKO PODPORO, IN DA VEŠ, DA NISI SAM.... BOM POROČALA, KAKO SE BO MENI DOGAJALO...ZDAJ BI SE ŽE LAHKO POSREČILO ENKRAT!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 19:13:43
|
|
|
|
baguSka
|
mogoce bo sreca celo dvojna.... kot pri nas joncki...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 19:14:34
|
|
|
|
Teta M
|
Športnica: meni so sestre na GKLJ dale bolniško za 3 dni,ki jo itak dobiš pri svojem zdravniku,pa vem da ostalim puncam tudi,ki so bile tam...pa rekle so mi, naj se s svojo zdravnico zmenim ali bom doma do krvnega...vse je odvisno od zdravnika do zdravnika,jaz sem v svojem prvem postopku ležala doma od ET pa do dne ko naj bi šla na krvnega....pa ni ratalo, zato sem tokrat ubrala drugačno taktiko, je pa vse odvisno od počutja,dela ki ga opravljaš,konec koncev tudi razumevanja splošnega zdravnika do teh zadev,.....veliko faktorjev je vpletenih....jaz trenutno dosti lažje prenašam ta drugi postopek,kot sem prvega,ker nočem da se mi vse vrti okoli tega..lahko da je to nek obrambni mehanizem v smislu da če ne rata da me ne bo toliko podrlo, čeprav vem da me bo...ampak jaz vem da mi ni žal da hodim sedaj v službo...ker biti tudi doma 14 dni in skoz o tem razmišljat je tudi še dodaten psihični pritisk....je pa to samo moje razmišljanje, vsaka ima svojega....vsaka tudi zase najbolje ve kaj je prav in kaj ne.... Baguška: iz tvojih ust v božja ušesa kar se tiče lepih novičk, če pa ne rata pa bom probala to sprejeti na način kot si ti....ampak trenutno ne morem biti pametna za v naprej....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 19:16:49
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M ...ampak trenutno ne morem biti pametna za v naprej.... itak da si lahko!!! vedno si lahko SE BL pametna kot si ze!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 19:35:08
|
|
|
|
MISSKA
|
IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 19:49:33
|
|
|
|
baguSka
|
Misska: saj vem da je to krik srece! Ampak zgolj v vednost: pravila forumov so taka, da se pise z malimi crkami... ce pises z velikimi, pomeni da kricis.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 20:35:55
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mogoce bo sreca celo dvojna.... kot pri nas joncki... ha,ha, to bomo videli......sedaj imam v mislih enega
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 20:41:48
|
|
|
|
jona klara
|
teta m-kako si? še nekaj dni, meni je šel drugi teden bolj hitro kot prvi, upam, da ti uspe? a boš lulala kaj prej? saj si nova nosečka, jaz sem še zdej napihnjena ko .....a imaš kaj vročine? jaz sem jo imela 37, 37,2 vsak dan po et, sicer ni nujno, da mora biti, važno je , da si optimistična,držim pesti, da se pridružiš špica,športnica-še mau.....pa grete po pikote maale, komaj čakam, da vaju pričakajo bebiii-kako je bilo? baguska-kaj delaš? tvoja energija je res fenomenalna spominčica-super držim pesti anonimna- super za tvojega ,komaj čakam jaz na moj uz, da vidim , obvezno mora biti, čestitam, je nor občutek ane? a tako hitro so te odpikali? kdo pa je bil na uz?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 14.4.2010 20:52:43
|
|
|
|
Teta M
|
Jona: napihnjena sem še bolj kot včeraj, pa tako boli me dol v trebuhu, sploh če zakašljam....Drugače pa je še 8 dni čakanja pred mano....ne vem kdaj bom lulala oz.če sploh bom, bom probala zdržat vsaj do prihodnje srede,če ne bo izcedkov kakšnih ali menstrualnih simptomov, potem verjetno danes teden/četrtek naredim test....niti ga ne bom kupovala prej,nikoli se ni izšlo lepo če sem ga kupila....Joj mi je pa tako lepo prebrati da me štejete nosečke že med svoje...ampak dajmo še malo počakati.... Bebiii: kako je šlo na razgovoru?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 8:53:30
|
|
|
|
špica84
|
mam obcutek da se dnevi tako vlecejo.sportnica ti bos vzela tabletko pred transferjem al jo bbos potem
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:08:02
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Spominčica draga:joj oprosti,sem te spregledala.....jupiiii...ša zadnja špikica pade danes, potem pa akcija....držim pesti da bo glede na lepo število foliklčkov tudi lepo število kvalitetnih celic..... Si se me pa spomnila čisto posebej
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:24:05
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica zanimiv članek, za tiste, ki jih zanima razvoj vse od celice do otroka http://www.gea-on.net/clanek.asp?ID=435 wauuu, hud clanek!!! tocno kej takega sem iskala, ko sem doma lezala po ET-ju, pa nic od nic nism nasla... hvala!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:24:54
|
|
|
|
baguSka
|
spomincica: torej kdaj imas punkcijo!!?? jutri?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:26:31
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 mam obcutek da se dnevi tako vlecejo.sportnica ti bos vzela tabletko pred transferjem al jo bbos potem sej booo.. bos vidla!! tud men se je vleklo na full.. in sem tezko zdej pametna.. ampak ce danes pogledam nazaj, je kar hitro minilo.. ceprav po drugi strani pa se mi zdi da sem bla ze pred enim letom na punkciji...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......