Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:31:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ve kako kera kako vreme bo jutri. Kolko sem jaz vidla,bo malo bolj toplo kot danes,pa brez deža.Do nedelje. Hvala za info. In to mi delaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:32:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ve kako kera kako vreme bo jutri. Kolko sem jaz vidla,bo malo bolj toplo kot danes,pa brez deža.Do nedelje. Hvala za info. In to mi delaj. Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:32:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,jaz mam tudi tako štalo po bajti,da joj.Ju3 mam čistilno akcijo.Upam,da mi bo Maks pomagal zraven. No jaz štale ravno nimam. So pa male malenkosti kaj bi morala naredit pa se mi ne da. Priznam.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:32:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ve kako kera kako vreme bo jutri. Kolko sem jaz vidla,bo malo bolj toplo kot danes,pa brez deža.Do nedelje. ja meni se tud tak zdi jz upam da nebo deža, ker se z G.Ulčarjem dobim, ker je danes pozabo in je šel robo nabavljat in grema z Lijiko peš do Tuša. Bom jo jutri doma imela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:33:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No jaz štale ravno nimam. So pa male malenkosti kaj bi morala naredit pa se mi ne da. Priznam. malenkosti narediš sproti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:34:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater se mi je začelo . Pa sem danes spala do pol9-ih. Kaj bi jaz dala,da bi lahko spala tak dolgo. No to se meni zadnje čase dogaja, pa upam da bo čim dalje trajalo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:35:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No jaz štale ravno nimam. So pa male malenkosti kaj bi morala naredit pa se mi ne da. Priznam. malenkosti narediš sproti Ja no umit moja okna niso ravno malenkost, ampak pustimo malenkosti. Sem rajši zunaj z mojim paglavcem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:37:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ve kako kera kako vreme bo jutri. Kolko sem jaz vidla,bo malo bolj toplo kot danes,pa brez deža.Do nedelje. ja meni se tud tak zdi jz upam da nebo deža, ker se z G.Ulčarjem dobim, ker je danes pozabo in je šel robo nabavljat in grema z Lijiko peš do Tuša. Bom jo jutri doma imela Kak to?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:37:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No jaz štale ravno nimam. So pa male malenkosti kaj bi morala naredit pa se mi ne da. Priznam. malenkosti narediš sproti Ja no umit moja okna niso ravno malenkost, ampak pustimo malenkosti. Sem rajši zunaj z mojim paglavcem. To pa ti dam prav!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:40:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja no umit moja okna niso ravno malenkost, ampak pustimo malenkosti. Sem rajši zunaj z mojim paglavcem. pravilna odločitev!!! 1: 0 zate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:41:20
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar kaj kak to? Da se z njim dobim? Če pa me pogreša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:41:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja no umit moja okna niso ravno malenkost, ampak pustimo malenkosti. Sem rajši zunaj z mojim paglavcem. pravilna odločitev!!! 1: 0 zate Vem ja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:42:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar kaj kak to? Da se z njim dobim? Če pa me pogreša To je pa izjava dneva.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:43:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar kaj kak to? Da se z njim dobim? Če pa me pogreša To je pa izjava dneva. no, če bi videla njegova sms sporočila bi se tud smejala kot jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:44:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar kaj kak to? Da se z njim dobim? Če pa me pogreša Ja,to sem mislila,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:48:25
|
|
|
|
matcar
|
Nič,se grem k Maksu stisnit malo,pa forenzike še pogledat. Lepo mi bodite,pa se ju3 tipkamo! Nočko vsem!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:50:22
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:51:56
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz tudi forenzike gledat. NOČKO,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 21:52:30
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 8:13:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro kako? Mi spali OK, zdaj kavico pijem, mala frača pa se igra Ej, Ly ti si že nabavila Luku to (ko sva se v Astorii pogovarjali) jaz sem komaj našla...nisem vedla kak se reče pol pa včeraj v EP oni priodajalki kažem z rokami pa opisujem, koda iščem ne vem kaj Ampak je vedela kaj mislim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 8:59:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro kako? Mi spali OK, zdaj kavico pijem, mala frača pa se igra Ej, Ly ti si že nabavila Luku to (ko sva se v Astorii pogovarjali) jaz sem komaj našla...nisem vedla kak se reče pol pa včeraj v EP oni priodajalki kažem z rokami pa opisujem, koda iščem ne vem kaj Ampak je vedela kaj mislim Ne, nisem še. Tvoje opisovanje mi je pa tudi jasno. Se večkrat znajdem v taji situaciji.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:01:44
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo spali po starem nažalost ( se je zbudil ob pol8 ). Sem se očitno včeraj preveč hvalila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:06:55
|
|
|
|
elevitka
|
Dober dan! smo pokonci že od nevemkdaj... spali smo bolj ne kot ja dete joka na 15 min... kaj je polna luna al kaj ??? spomladanska utrujenost al ga res tak zobeki jezijo. NORO V GLAVNEM Zdaj trenutno spi... ko pa se zbudi pa grema nekam malo na zrak (upam da se ne bo prej vsipal dež) @ tasa... ja če bo sprejet tu na Betnavsko bosta z Lijo skupaj @ saraya... saj jaz ga še tud nebi dala v jasli če bi imela varstvo zanj (domače) ker pa nimam druge izbire... bo mogo it. (to bo šele tuljenje) ste se že zmenle kaj za kafe... tokrat pridem verjetno tudi jaz (če nebo predaleč- ker naš mulc ne zdrži dolgo v vozičku)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:07:51
|
|
|
|
elevitka
|
kaj te imata to za eno igračo Ly in tasa ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:09:11
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro.....mis mo kar lepo spali,M je spila 3 flaške soka ponoči,pa še vse polila je že boljša
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.