|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
14.4.2010 11:05:53   
spominčica
Drage moje....

Danes sem zelo zadovoljna!!user posted image
Na UZ ne bi mogolo biti boljše. Desno 23,23,23,22 in levo 23,23,21. Danes pade stopka. Hvala bogu, ker sem se tega špikanja res že mao naveličala.

Zunaj pada dežek v mojem srcu pa sije veliko rdeče sonce, ki greje tako toplo da ga pošiljam še Vam.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
14.4.2010 11:07:23   
špica84
spomincica lepo za folikle.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
14.4.2010 11:25:16   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Drage moje....

Na UZ ne bi mogolo biti boljše. Desno 23,23,23,22 in levo 23,23,21. Danes pade stopka. Hvala bogu, ker sem se tega špikanja res že mao naveličala.

Zunaj pada dežek v mojem srcu pa sije veliko rdeče sonce, ki greje tako toplo da ga pošiljam še Vam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno, to bodo lepe celice

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 2478
14.4.2010 11:27:23   
jona klara
baguska-imaš zs

bebiii-srečno danes na razgovoru, od danes naprej se zacrtuje tvoja nova pot, ki bo pomladno uspešna, saj sedaj padajo še sami pluski, a velja? kako si sicer?sem te že pogrešala na forumu, mislila dosti nate.user posted image vso srečo ti želim,,,,,a greš na gklj?

aja pa hvala za čestitke

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
14.4.2010 11:29:05   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: MISSKA

Pozdravljene punce, pridružujem se vsem sotrpinkam v postopku IVF. Za mano sta dva neuspela poskusa v razmaku enega leta, ker prej nisem prišla na vrsto, čeprav me že leta priganjajo /40/. user posted image

Pri prvi punkciji sem imela 10 jajčnih celic, od tega se jih je 8 oplodilo, od tega so mi prvič vstavili dva, zamrznili pa so tri najboljše. Pri prvem transferju ni uspelo, nato sem ponovno čez 3 mesece dala vstaviti vse tri in tudi ni uspelo. user posted image

V drugem postopku - januarja letos, sem imela 8 jajčnih celic, oplodilo se jih je 6 in nato so mi 5. dan vstavili 2 zarodka, ki se tudi nista prijela. Test je bil negativen. Zamrznili so enega, tistega najboljšega, ostali niso preživeli in sedaj grem po tega zadnjega iz te runde. Vstavili ga bodo v ponedeljek in tako bomo spet stiskali pesti in čakali na črtico...

Po trensferju sem vedno strogo mirovala, čeprav menda to niti ni nujno, gre pač nekako za boljši občutek... Kaj mi priporočate?

Pozdravček vsem user posted image

dobrodošla med nami!

za vse enkrat posije sonce, nekateri imajo dalšo pot ampak na cilju se srečamo vsi,ki smo namenjeni tja.

(odgovor članu MISSKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
14.4.2010 12:23:36   
mojškra
BEBIII- ja kje si ti meni. Držim pesti, da se danes čimbolje zmeniš na razgovorul.
TETA M- res je kaj je napisala JOna Klara, joškice vmes oplahnijo. Jaz sem mogla zamenjati modrčke, zdaj pa so mi malce oplahnele, pravijo da je to normalno. Nič se ne vstrašiti vnaprej. Ti si že itak naša nosečka, in nas boš s pluskom popeljala v lep dan. Ti zdaj uživaj, črne misli pa na stran.
LOREMI- hojla Loremi, ful mislim nate in vesela sem, da se nam oglašaš in daješ tople besede, deliš svojo žalost in izkušnje z nami. Vem, da je hudo, ampak v življenju nam je dan križ, in tega moramo nositi, če hočemo ali nočemo. Verjemi pa, da bo tudi zate zasvetila zvezdica na nebu. Drži se.
BAGUŠKA- sem bla že tudi jaz na infuziji, tako da vem kako je. A ti pa praviš da si pečeno pišče?user posted image user posted image , pazi se sonca, ker je močen in ti samo uživaj če lahko, še malce namesto mene, ki sem zaprta med štiri stenami, in je moj pohod od postelje do wc zelo aktualen user posted image .
SPOMINČICA- bravo za foliklčke user posted image user posted image
MISSKA- dobrodošla in želim ti da dobiš k sebi pikico in da jo imaš pri sebi do konca.user posted image user posted image user posted image .

SKRATKA TUDI VSEM OSTALIM user posted image user posted image user posted image , skozi navijam za vas. V ponedeljk imam ultrazvok, da vidim koliko je otroček zrastel, 4.5. pa imam nuhalno, upam da bo vse ok. Verjetno bom vprašala za spol, ker sine želi vedeti ali bo dobil bratca ali sestrico. Pravi da bi raje sestrico, da bi ji lahko nagajal user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
14.4.2010 13:09:03   
sensi
Špica84, da se malo v štulim v odgovor, jaz sem po punkciji krvavela 2 dni kr na enkrat se mi je vlilo potem pa pol dneva nič. No pa še en dan malo.Zdravnik mi je rekel, da je to normalno ker je maternica ranjena.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
14.4.2010 13:22:30   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Loremi, kako si mi ti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii hvala! Dans je ravno en mesec user posted image  in ne mine dan, da nebi bila vsa solzna. Enostavno je težko in poleg tega me po dveh čiščenjih še vedno niso dobro ščistli in mi je nekaj ostalo notri in se verjetno vžrlo v maternico in sem zdej živčna še zaradi tega, kaj se bo zgodil. user posted image  Drugače sem pa itak vsa žalostna in včasih kr mal obupana. user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Sej vem, bo treba it naprej, ampak ne gre to hitro.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
14.4.2010 13:29:14   
baguSka
user posted image user posted image user posted image loremi...... user posted image user posted image user posted image

Proooooooosim poberi se in dvigni glavo - ZASE, KER SI ZASLUZIS!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
14.4.2010 13:55:09   
loremi
Hvala, ampak trenutno me je tko strah za vse, kar bo vnaprej, da me kr zvija v želodcu. Sej je težko vse skup opisat, kako je to doživljat, ampak ko bi mi le ena stvar trenutno dajala voljo za naprej in upanje, bi blo že enkaj, tko me je pa sam strah.
Sej vem da to še ni nahjujše, kar človek lahko doživi, pa v seeno ... me v prvi vrsti skrbi najprej za moje zdravje in potem za vnaprej za postopke ... si pa res želim, da bi mela voljo in moč za naprej, ker si ne želim čez leta očitat, da sem se vdala.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
14.4.2010 14:03:01   
jona klara
loremi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res mi je hudo, ka rse je tebi zgodilo, si ne morem niti predstavljati, nobena ne va kaj resnično ti doživljaš, ampak moraš se počasi spraviti iz tegas, ker drugače bo zelo slabo zate, tvoje zdravje, misli sedaj predvsem nase, s časoma bo lažje in se ti bodo odpirala tudi nova vrata, mislim pa da rabiš enega res dobrega ginekologa in nekoga, da te dobro pregleda in se pogovori s tabo.vso srečo in da se čimprej opomoreš in da spet vidiš cilj, kamur boš namenjena in je vredno zanj živeti!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
14.4.2010 14:31:22   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
si pa res želim, da bi mela voljo in moč za naprej, ker si ne želim čez leta očitat, da sem se vdala.

ce je zelja mocna, potem bosta tudi volja in moc prisla.. seveda pa vse ob svojem casu.. tudi telo in misli potrebujejo svoj cas, da so pripravljeni za naprej.. z glavo skozi zid se pac ne da.. vse lepo pocasi in vse pride, ko je pravi cas za to!!user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
14.4.2010 14:41:56   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Drage moje....

jupi jejjj!!! hura za tako lepe folikelcke!!! user posted image user posted image naj bo se celic toliko, da se razvijejo v precudovite zarodke!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
14.4.2010 14:46:58   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

bebi dobro opravi na razgovu.
men se zdi da se dnevi tko vlecejo,prej je slo tko hitro.drgac pa imam kr problemcke z prebavo user posted image .
sportnica kako kaj ti a si dolg krvavela po punkciji.se malo pa bo vikend pa dobiva najini pikici za gret user posted image

špica jst sm mela mal izcedka le prva dva dni. dan punkcije in dan kasneje, zdej je že ok. tut počutm se skor že čist ok, trebuh mam še kr napet, joške me mal bolijo, predvsem bradavičke. še mal pa bova tud midve kmal mele pikice pri sebi user posted image user posted image user posted image jst upam da je vse ok v MB in da se lepo oplojujejo in so zdrave in lepe celice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
14.4.2010 14:49:23   
baguSka
spica in sportnica - ITAK da se lepo razvijajo in ze komaj cakajo da se bojo grele pri vama!!user posted image

..

drugace pa jaz nisem ne po punkciji, ne po ET-ju imela nikakrsnih izcedkov...

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
14.4.2010 14:55:30   
špica84
no to je kakor pr men.edin se napihnjena sem,pa m0dercka zmislit ne morem.drgac se pa cist super pocutim

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
14.4.2010 14:56:34   
športnica
spominčica super si tole zrihtala. v petek pa punkcija. user posted image user posted image user posted image 5 dni si za mano user posted image

misska ojla, še ena več. jupi. user posted image user posted image

loremi drži se user posted image user posted image user posted image

teta M, kje si? kako se počutiš? še mal..... pa bo uradno. punca, držimo pesti.

mojškra, baguška, loremi pozdravčke. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.4.2010 14:58:53   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

spica in sportnica - ITAK da se lepo razvijajo in ze komaj cakajo da se bojo grele pri vama!!user posted image

..

drugace pa jaz nisem ne po punkciji, ne po ET-ju imela nikakrsnih izcedkov...

ooo kok je pa to lepo slišat. baguška ti si k ena mama tle za vse nas. vsa pozitivna, nas bodriš... super si. želim ti vse naj naj in mislim nate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.4.2010 15:01:42   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

no to je kakor pr men.edin se napihnjena sem,pa m0dercka zmislit ne morem.drgac se pa cist super pocutim

hehe. špica sjt sm šla dons mal ven na kafe s prijateljico in sm si dala modrc gor. o moj bog, vse me veže, sm zgleda mal pridobila na centimetrih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.4.2010 15:14:57   
špica84
jst bi sla tut ven,pa si ne upam da mi sefica obisk ne poslje user posted image .moram se drug tedn z dr. dogovorit da imam lohk izhode

Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.4.2010 15:28:16   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: športnica
baguška ti si k ena mama tle za vse nas.

ojoj... nocm bit mama!!user posted image mi je pa toookrat slisano ze tole... med nasimi dekleti - pa ne glede na to katere so, sem vedno bla mama... user posted image pa sploh ne vem zakaj!!?? ok, vem da sem vedno jaz bla tista, k sm skrbela za red in da se nobeni ni nic zgodilo in da sem jaz tista, k sm jih vozila naokoli in skrbela za njihove jakne in torbice itd... ampak zakaj neki sem mama tukile!? sem ze zacela razmisljat, da prevec pametujem!??user posted image ja sem pozitivna, to je res... ker sem mnenja, da se le tako lazje zivi in da se dalec pride... in HUDO mi je, ko vas berem tako obcutno razocarane in v strahu... resnicno HUDO! ker si nobena tega NE ZASLUZI! saj je tudi meni kdaj hudo... nic ne recem! tud jaz sem krvava pod kozo in si pustim, da me kaksna stvar 'potolce'... ampak se skusam hitro pobrat in naprej zivet zaradi sebe! ker nima smisla da samo sebe grenim in si dopuscam, da me kakrsnakoli stvar ovira na moji sreci v zivljenju... ker enostavno nima smisla! zivljenje nam je dano in treba ga je sprejet taksnega kot nam je namenjen in verjamem da bo vse ok... ker zagrenimo si ga lahko le sami - nihce drug nam ga ne more! in jaz temu pac sledim... skusam slisati svoje srce in mu slediti... seveda veckrat naredim kaj drugace - ravno zaradi strahu! ampak se zavedam da je strah totalno nepomemben in pogum velja! ker le s pogumom lahko dosezemo VSE!

Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.4.2010 15:31:40   
baguSka
... in bi blo ZELO lepo bit mama tudi v pravem pomenu besede... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.4.2010 15:38:39   
športnica
baguška user posted image user posted image user posted image čist nič slabega nisem mislila. to je kompliment. za vsazga maš lepo besedo, misel... ja že imaš nekaj v sebi, da ti to vsi govorijo.

prava mami pa itak da boš, namenjno ti bo pa ob pravem času, itak pa upam čimprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
14.4.2010 15:53:30   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

baguška user posted image user posted image user posted image čist nič slabega nisem mislila. to je kompliment. za vsazga maš lepo besedo, misel... ja že imaš nekaj v sebi, da ti to vsi govorijo.

prava mami pa itak da boš, namenjno ti bo pa ob pravem času, itak pa upam čimprej user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.4.2010 16:09:03   
baguSka
ma ne, sej te nism misnla obtozit, da si mislila kej slabega... vsak komentar je dobrodes, da se necesa naucis... user posted image vsaj jst jih tako jeljem in jih vzamem za dobronamerno!user posted image upam pa, da katera ne zameri, ce prevec ne pametujem... le hudo mi je pac, ker vidim, kako je nekaterim resnicno hudo in imam obcutek da se ne morejo pobrati... in iti naprej.user posted image najrajsi bi kar vsem izpolnila zeljo, le da bi ble vse po vrsti srecne!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......