Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.4.2010 21:59:06
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.4.2010 22:03:49
|
|
|
|
ly117
|
Nič se še grem malo počit pred TV pol pa spat. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.4.2010 22:17:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ja...če ni nekih problemov okol šolanja.....te kar počijo v skupino,da ne rabiš k svetovalki hodit....moraš pa it...drugače...opravičilo je samo izpit... Ja saj vem a je obvezno. Samo tam bit 5 ur. jaz upam,da ne bo tak dolgo..rekla mi je da naj bi nekje pet ur trajalo...imam pa upanje da bo samo 3
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.4.2010 22:19:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,zmente se za kafe.Edino v četrtek popoldan ne morem,drugače pa mam cajt.Pičim ajat. Nočko vsem skupaj! nočko! Jaz ne morem žal na kofe....ta tedn tak skozi še predavanja,pa če bom slučajno kaj fraj bom se pa učila....,ker imam težke izpite....se pa naslednjič ob priliki pridružim
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.4.2010 22:20:08
|
|
|
|
arabela*
|
nočka....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 8:44:28
|
|
|
|
koala
|
Jutro! botrca zate upam da sta glava in križ danes boljša. Ta šparova iga pa je nagrada in dobrodelna igra hkrati ko se bo nabralo dovolj kilometrov (500 se mi zd) bodo materinskim domovom po Sloveniji razdelili pakete plenic. Bodo pa tudi med udeleženci nagradne igre izžrebali milsim da 3 mesečno zalogo plenic. Saraya naj ti čas na predavnju čimprej mine, pa upam da se M čimprej pozdravi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 9:05:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro. Botrca za nagradno igro pa ti je koala že lepo povedala, sam mislim, da morejo 50km prehodit. Samo zdaj pa ne vem ali lahko vsak dan daš podporo ali kako? Drugače pa nič novega, Lija v vrtcu, sestra še spi, jaz kofe pijem pa počasi grem peglat. Ma sem vso poletno kolekcijo Liji oprala pa je tolko da joj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 9:05:13
|
|
|
|
ly117
|
Jutro. Midva pa sma danes potegnila do pol9. Upam da bo čim več takega spanja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 9:06:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem vso poletno kolekcijo Liji oprala pa je tolko da joj Moj L pa nekaj malega že ima, nekaj pa bomo še mogli nakupit.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 9:10:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem vso poletno kolekcijo Liji oprala pa je tolko da joj Moj L pa nekaj malega že ima, nekaj pa bomo še mogli nakupit. mi smo pa že nakupli, ker je bil ata zelo radodaren in kupil kaj je mama rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 9:12:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma sem vso poletno kolekcijo Liji oprala pa je tolko da joj Moj L pa nekaj malega že ima, nekaj pa bomo še mogli nakupit. mi smo pa že nakupli, ker je bil ata zelo radodaren in kupil kaj je mama rekla Bom verjetno kar sproti. Pa še RD je na vidiku tak da upam da bom še kaj dobla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 9:43:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bom verjetno kar sproti. Pa še RD je na vidiku tak da upam da bom še kaj dobla. misliš Luka, saj ga nimaš ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 9:49:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bom verjetno kar sproti. Pa še RD je na vidiku tak da upam da bom še kaj dobla. misliš Luka, saj ga nimaš ti Ja njega sem misla. Pa jaz mam tudi RD samo ne še zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 10:22:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja njega sem misla. Pa jaz mam tudi RD samo ne še zdaj. ja, saj vem da ga imaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 11:37:23
|
|
|
|
tasa_m
|
punce, katera ve koliko je karta do LJ. z vlakom ??? In ali je potem še daleč do ZOOja? Ve katera?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 11:55:50
|
|
|
|
elevitka
|
huh tasa...bi ti povedala ... če bi vedla-ko sem jaz bla tam sem še sama bla bol smrkava :) aja če se kateri da lahko vsak dan klikne na link in naju podpre v nagradni igri !!! http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7633 HVALA VAM kaj pa gneča za vpis v vrtec .... kot da kaj zastonj talajo- ne vem zakaj ne moreš obrazec sprintat, izpolnit in oddat - vsi majo tak sam naš najbližji vrtec ne te pa stoji folka tam da je kr joj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 12:00:51
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka a si hodla že v vrtec? Jaz še nea grem zdaj, ker mi je brezveze. Mi je itak rekla da naj 1.dan ne hodim,da bom čakala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 12:30:02
|
|
|
|
elevitka
|
ja tasa stala sem ko žuta (nisem mela druge- tak sem edino mela varstvo za Taija- če bi bil polek bi pa tak živino da bi predčasno mogla it domu nič grema malo ven dokler je še sonček.... mater spet ga bom nosla- je ata voziček pozabil dat ven iz avta
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 15:12:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce, katera ve koliko je karta do LJ. z vlakom ??? In ali je potem še daleč do ZOOja? Ve katera? Ja,okoli 16 eur s povratno,otroci do 5 al 6-ga leta imajo brezplačno.Kak pa pol prideš do ZOO-ja,pa ne vem. Pa najboljše da greš z intercity-jem,si v eni uri tam.
< Sporočilo je popravil matcar -- 14.4.2010 15:18:20 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 15:14:33
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem takoj bila na vrsti za vpis,tako da sem porihtala.Zaj moram samo še počakat,da dobim odločbo,upam pa da bota v enotah ki sem jih navedla,če ne grem tja,pa...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 15:20:09
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem tudi danes misla it Lukeca vpisat v vrtec, pa je mi moj pozabo dat davčno št. zato grem grem jutri.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 19:50:36
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz bom jutri ali pa v petek šla jo vpisat. Ej, elevitka pol bosta Tai in Lija skupaj v jaslih Kak lušno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 19:58:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz bom jutri ali pa v petek šla jo vpisat. Ej, elevitka pol bosta Tai in Lija skupaj v jaslih Kak lušno pri meni pa je sedaj odločitev padla,da M ne bo šla sedaj v vrtec...kot sem premlevale zadnje tedne...Bo šla najverjetneje s 4.leti,kot A.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 19:59:31
|
|
|
|
arabela*
|
čer..
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.4.2010 20:00:16
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.