VANILI
|
JOj mamčice zdej mi je pa kr nerodn. Nič posebnega ne delam, samo držim se osnov montija: kruh jem samo tusti kisli ali včasih si kupim v merkatorju tiste male hlebčke, na kruh si dam zmešano posneto skuto z marmelado ali samo marmelado ali še raje jem ovseno mleko s kosmiči - mam troje vrst kosmičev, si dam 4 velike žlice- se pravi ovsene, pol ene mislim da quinojo, od montiaj pa ene ki so zmešani s semeni. Zraven pijem kavo iz dm-ja z mlekom 0.5. še prej si naredim sok iz agrumov in kivi pojem, tko da se za zajtrk ornk napokam in zdržim do kosila, vmes kak jabuk in kaki 2 kavi z mlekom iz avtomata brez sladkorja. Službo mam bol jko ne sedečo in tekajočo po stopnicah, pa velik govorim, od športa je le tekanje za otroki in pospravljanje, torej koslilo jemo okoli treh, po kosilu kavo z mlekom in za večerjo odvisno - ali samo jogurt 1.5, pol od pol litra ali kako večerjo - solato s sirom, včeraj sem npr. jajc zmešan z beluši. RES nič ne telovadim ektra, čeprav bom morala začet, da dobim kaj mišic. Je pa res nekaj - nikoli v življenju nisem mela več kot 55 kg, mam tanke kosti, pa to nažiranje, ki me je pripeljalo do skor 80 kg,je bil odejasnko PRENAŽIRANJE, ki se je odvijalo v poznih nočnih urah - kar ni v moji navadi. Kej drutzga ne morem rečt. VERJAMEM pa, da VSAKI lahko USPE, jaz sem rabla 2 leti za preklik v glavi, ni bilo ok tiste obljube: "Od ponedeljka pa res, od novega leta pa res, od prvega pa res, od polne/prazne/polovične lune pa res, od **** rojstnega dneva pa res... " ker potem sem se nažirala do takrat, pa pol sem si dala 3 dni "fore", pa pol mi je padla motivacija IN NISEM ZDRŽALA. Ne vem, kaj me je res prepričalo, mogoče to, da sem si rekla, da bo z vsakim dnem, ko bom jedla zdravo, telo se boljše počutilo in tko tud je. in res je, da se ne pregrešujem, ker tudi to se nalaga. "samo en bonbonček se pa že ne bo poznal!" - pa potem rata en bonbonček na dan, pa en dopoldan, en popoldan, pa rečmo pred menstruacijo se je dovoljeno nažret, pa po menstruaciji, pa prvi dan M .. vse to sem POČELA, tko da dobro vem ... . Ne vem, ali bom še padla v skušnjavo ali bom usepla se držat tega načina. rada bi ,da mi uspe, nisem več rosno mlada in zavedam se, da če hočem bit zdrava na stara leta, je zadnji hip, da začnem zdravo žviet. No, rada bi se spet z jogo začela ukvarjat. pol, ko bom vsa holesterolasta in zvita, bo prepozno. saj pravim - klik . VSEM SKUPAJ NAM BO USPELO! srečno!