|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
14.4.2010 7:54:48   
gajka
RAKICA1 - tudi tebi user posted image user posted image user posted image , da bo user posted image še čim dlje ostal na toplem in varnem... Pa le počivaj!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
14.4.2010 7:57:42   
top10
Jutro!

Častim user posted image

Za modrc je najbolje, da ga gre tvoj iskat po porodu, ker takrat najbolj kipnejo, user posted image user posted image lahk tud za dve številki. Sama nimam izkušenj, mi je pa sestrična rekla, da so njej dva dni po porodu full kipnile... bomo videli, upam, da ne bo tako hudo. Naslednja od 80D je 80E ali 85D.

Jaz bom pa šla naslednji teden urejat papirje na CSD. Sicer se mi ne mudi, sam bolš prej.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
14.4.2010 9:08:09   
ivy@
jutro

evo da se še jst mal javim od danes naprej ne delam večuser posted image user posted image user posted image user posted image
sm že na dopustu,joj kok je to fajnuser posted image

evo danes grem tudi jaz na csd urejat papirje,jutri pa še v firmo odnesem in je to to.
včeraj sva šla z mojim mal gledat za vrtiljačke za na posteljico in sva najdla v pikapolonici za 30€ pa še eno lučko sva kupla,k jo daš na posteljico in sončka za na vozičekuser posted image ,jooooj kok majo luškane stvari sam kaj k tkole lahko bankrotirašuser posted image

glede user posted image user posted image je moj čist bogi ker se men že celo nosečnost ne dauser posted image ...mah bomo že pol use nadoknadiluser posted image

inika drži se!!

no zdej grem pa še pogledat do kdaj delajo na csdju

lep dan

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
14.4.2010 9:09:32   
misar
dobro jutrouser posted image user posted image

spet fino naspano jutrouser posted image

počutje danes spet na višku, sam hmmm user posted image user posted image pucat me je začelo, kar mal driske mam. ampak se spomnim iz prejšnje nosečnosti, da me je tud proti koncu ful pucalo, da se nisem skoraj nič redilauser posted image user posted image user posted image  očitno tamali nekam pritiska, da vse še boljše funkcionira.

modrčki za dojenje: meni enostavno niso odgovarjali. vse me je neki tiščalo, pa še tak občutek sem imela kot ena stara mama, ker so brez opore. jaz sem uporabljala klasične z oporo malo bolj komot modrčke iste kot med nosečnostjo. v nosečnosti so se mi prsi povečale iz B na D košarico (tudi tokratuser posted image ). se pa po porodu men prsi niso bistveno povečale razen takoj ob prihodu iz P ko so bile kot baloni. ampak je to normalno, ker sem dobila naval mleka.

evo zdele me pa motijo, pa se ne spomnim nič več user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
14.4.2010 9:18:57   
nikcaa
JUTRO PUPE, ekola, pa še ena user posted image za lepsi dan......

jst sm si en modrcek za dojenje kupila, sm pa studirala tudi jst, da bi kr pocakala...do poroda...
ker ne vem kaksno stevilko kupituser posted image sej je trgovinca pod porodnisnico, tako da ni panike...

rakica1-use dobro tudi z moje strani..user posted image naj ti povem da je moja sestra v 6 mesecu bila odprta za 3 al celo 4( pri prvemu) pa se je use lepo izslo.. je rodila le kaksen dan pred rokom... drzimo pestiuser posted image user posted image user posted image

uzivajte kjub kislemu vremencku...

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
14.4.2010 9:42:20   
dvojčica6
Jutro...

Še dva meseca pa bom mela štruco v roki (če bo po mojem občutku bo to še kaj prej)...user posted image user posted image

RAKICA1 ti pa le zdrži še malo... sicer ne poznam zadev dobro, sam a ne delajo več cirklaže al kako se že tistmu reče, da ti zvežejo odspodaj da bebi ne uide ven? V vsakem primeru pa pridno ležat in se razvajat...Glede vozička pa sem jaz nardila celo študijo, kako čimbolj poceni do čimvečje kvalitete (s fantom šparava za svoje gnezdece in bebi je ena draga zadeva, ko začneš seštevat reči - že za preglede sem dala okoli 120 evrov!!!) Tako da jaz imam bolj te zadeve naštudirane... cenovno se splača ta lux4kids firma, ker dobiš lupinico, košaro in voziček tud za 300 evrov s potnimi stroški vred... Me pa zadnje čase bolj mika Pikolo - kombinirana varianta, kjer pride voziček+lupinica za 170 evrov (neki tazga)... So pa mnenja glede tega vozeka deljena: ene so ga popoljuvale, enim je ful dober...Pa tud prodajalke: v babycentru se je namrgodila češ za vašega otročiča boste kupovali to zadevo, v pikapolonici pa je rekla, da ga je sodelavka sprobala in da je super... tako da user posted image user posted image user posted image Če pa nimaš nekih hudih denarnih omejitev pa ni problema: kak potovalni komplet za 500 evrčkov - so kar vsi že v redu za tako ceno... 
tina2806 kolcanje čutiš, ko je ritmično (enakomerno) premikanje na enem mestu... pri meni tudi ni tako izrazito, ga čutim le če mam roko tam...
streptokoki meni je na začetku (12. teden) naredila preiskavo za streptokoke in klamidijo in veselo sem odštela 55 EVROV!!!! Groza... se mi pa zdi, da je bla klamidija okoli 40 in streptokoki 15! Upam... Ker če ne bom dobila popadke drug teden ko mi bo sestra dala račun... Dejte mi povedat, če ste odštele kaj denarcev za materinsko knjižico? Ker jaz sem morala dat 5 EUR - brez računa seveda in potem sem nekje zasledila, da bi morala bit brezplačna... bridget3 mene gin. sploh ni vprašala hočeš nočeš, je kar rekla, naslednjič naredimo test za streptokoke... tako da neke izbire nimam. Je pa to kar resna zadeva za bebita, tako da malo premisli, če je res ne bi delala...

modrček
ne bom še kupovala... če bo sila, bo tekel user posted image v trgovino enkrat po porodu... sicer me bolj skrbi kako ga bom odtrgala od televizije, ker bo ravno svetovno prvenstvo v fucbalu takrat in ne vem če je potomec bolj zanimiv kot touser posted image user posted image hec...
 ivy@ me daje foušijauser posted image user posted image ... user posted image user posted image sem pa vesela zate....
 misar user posted image user posted image user posted image pa še na mnoga taka jutrauser posted image

Ijoj kak roman... vam še pol kaj napišem, zdaj grem malo služituser posted image pozdravčič!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
14.4.2010 10:01:02   
ivy@
dvojčica6 materinska je popolnoma zastonj in ti je nebi smela računat!!zadnjič mi je tudi kolegica rekla,ima isto g kot jaz,da je pred dvema letoma morala plačati 10€ pri prvem pa 1000 tolarjev...meni pa ni nič računala.zanimivo kako služijo na grd račun nekatereuser posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
14.4.2010 10:15:22   
tukaj
Pozdravljene,

tudi jaz za materinsko knjižico nisem rabila kaj plačati. In mislim, da bi morala biti za vse zastonj.

Glede user posted image pa midva sedaj že od mojih izvidov za streptokok ne, ker mi je Pušenjak odsvetoval. Bomo pa po porodo nadoknadili - sedaj pač ostane samo cartanje.user posted image

Zadnje dni me vse nekam tišči - imam občutek, da je bebeku že premalo prostora, a mora zdržati še 10 tednov - bo se še natiščal.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
14.4.2010 10:34:26   
nikita*
ojla,

tudi jaz nisem rabila za materinsko nič plačat, ker naj bi bila zastojn. Sam res kako služijouser posted image .

user posted image pri nas bolj švoh, meni ni do tega. Kar ne morem vrjeti kaj hormoni delajo user posted image . Bova nadoknadilauser posted image .

Modrčke za dojenje sem jaz že kupila v H&M na Rudniku, imajo jih z oporo, tako da mislim, da se bodo dobro nosili.

To bi bilo to. Morala bi se učit, pa se mi ne da, sem tolk zaspana.

Lp vsem

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
14.4.2010 10:39:35   
misar
materinska: ja jaz sem jo morala plačat 10 eur, sam glede na to, da mi G vsakič naredi UZ brezplačno se nisem dosti sekirala za tistih 10 eur.

user posted image  v drugi tretjini me je noro razganjalo, zdaj sicer tudi, le malček manj. sem pa veliko bolj občutljiva. sam dotakne se me pa sem že vsa mehkauser posted image  tko, kot je bilo na začetku veze user posted image user posted image  pa tud orgazmi so neprimerljivo bolj intenzivni. menda zaradi povečanja krvi v telesu.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
14.4.2010 11:52:58   
meymey
Gajka - jah, jaz ne vem, kaj naj bi pomenile te bolečine. Zdravnica ni rekla nič, sestra je rekla, da sem zagotovo pretiravala (pa nisem ravno). Na žalost pa ne vem kakšno je stanje MV in ali se kaj dogaja, ker mi je moja G z UZ nazadnje pogledala v 21t.

V petek grem na UZ v SG in jih bom prosila, da me tudi malo ginekološko pregledajo - da se kaj ne dogaja...

Misar - meni ob orgazmu trebuh tak neprijetno otrdi, da mi kr mine do vsega... že par tednov nisva, tudi zaradi drugih simptomov, no... meni se moj revček kr smili, sam bomo že nadoknadili :).

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
14.4.2010 11:56:35   
gajka
Evo pregled za mano, naslednji šele čez 5 tednov pri 35t (naslednji pregled 19.05.2010). user posted image Vmes moram dati še kri in vodo, pa za toxo me morajo spet stestirat. Pregled za streptokok B pri moji G stane 15€, sem na njihovem ceniku prebrala. Posebej ga pa zdaj ne grem delat, ker mi je pred 1 mesecem vzela bris za pregled za vse možne bakterije (ker je test urina pokazal prisotnost bakterij), pa ni nič čudnega zrastlo na tistem gojišču (je dala delat ta dolg test, ki je bolj ziher). Mi je rekla, da je verjetnost, da v tem 2 mesecih staknem streptokok B kvečjemu, če imam nezaščitene spolne odnose s kom tretjim. Naslednjič pa bo menda naredila še en hitri UZ (neverjetno! user posted image ), da preveri malo velikost. Drugače pa je menda spodaj vse OK (normalno zaprto, normalno dolg MV), srček lepo bije... Skupaj sem zaenkrat (30t2d) 9 kg v plusu, kar je nekaj podobnega kot v prejšnji user posted image .
Materinske knjižice nisem nič plačala, tudi sicer jo naj bi ZZZS kril.

Modrčki za dojenje - jaz sem kupila samo 1 pred porodom (vzela nekje trenutno velikost, ki je bila pribl. 1 košarico več kot sicer), ostale pa sem kupila po porodu. Itak pa so bile največje samo prve tedne, ko je bil naval mleka, potem pa so nihale med trdimi kamni (polne mleka) in povešenimi vrečkami (takoj po obroku). user posted image

meymey
- saj jaz tudi UZja nisem imela že od morfologije. Me pa na vsakem pregledu spodaj pregleda in potipa in tako določi stanje MV.

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.4.2010 12:00:09 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
14.4.2010 12:43:12   
meymey
Ginekološko pa me je nazadnje pregledala ko mi je vzela bris za PAP (cca.16t?).
Pri zadnjem UZ - morfologija, je nekaj z UZ gledla po MV in rekla da je normalno dolg in vse OK... nikoli me ni (prej ali kasnej) pregledala ginekološko...

Pa sej bom v petek prosla, da se MV pregleda...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
14.4.2010 12:57:02   
naraščaj

Hojla, en lep sončen pozdravček po parih dneh.

Od včeraj sem v bolniški, ker enostavno je blo tole pa že too much. Crknjena sem do daske, da se komi vlečem, v službi pa nora gužva. In ker se mi za povrh še v pon ful vrtel (nizek pritisk) sem popoldne klicala mojo dr. in je rekla, da nej se mal ijam in počivam in sem tko na B. Kot zakleto pa me je včer tko čudno trebuh bolel (sem neki tamalo dvigovala) in otrdeval. Dans je mal bolš, čeprav še ni OK. Ponoč pa itak ga tamala serje na polno, da sem totalno neprespana. Kaj šele bo. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: misar

teme življenje staščo in sorodnikiuser posted image  ne morem komentirat, ker HB živiva na svojemuser posted image .
edina stvar, ki jo bom letos omejila so obiski v P po porodu, ker me je njegova familija totalno okupirala, sploh nisem imela minute pavze mendauser posted image . in je bilo utrujajoče, da sem mogla njegovo mamo tri dni zapored tam gledatuser posted image , pa njegovega brata 2x , pa obe sestri. tokrat sem že napovedala mojemu, da imajo dovoljenje, da vsak pride enkrat pa fertik.

Jaz sem HB tut na svojem, čeprav so moji zlo blizu, vendar niso v napoto. Če jih ne pokličem ne pridejo, no vsaj povečini je tko. Kliče že kje smo, če pridemo, sam če mi ni pač ne grem oz ne pridejo. Mi pa je v začetku zlopomagala - s kuharijo in jo bom tut zdej prosla za prve dni. Do marca mi je pa itak tavlko čuvala.
Njegovi, HB so 40km vstran in še majo sami šoloobveznga otroka tko, da ni panike. Sam smo jim komi dopovedal za kasnej, ko se je pojavla alergija na KM, da pač ji nej ne tiščijo hrane, ker mormo vse prevert, če je užitno zanjo, to ma njegova babi še zdej težave s tem. Ker pa nismo pogosto skup, pa kr gre.
Bom pa sam obiske za v P omejila, ker jih je blo res preveč Še dobr, da sem bla sama v sobi.

Papirji za CSD, bom zdej počas začela skup lovit, ker sem doma.

Varstvo starejšega: Sem velik razmišljala in ker je komi začela z vrtcem, mislim, da bo kr v vrtcu. Sicer še razmišljam o tem al do spanja al pa takoj po spanju po njo. Glede na to, da sem v bloku in če hočem it ven morm pol 2 oblačt pa stopnice gor in dol (ni lifta) bom raj tko nardila. Popoldne ko pa je še ati doma bom pa tut upam, mela čas za ta veliko, da se ji bom posvetila kolikor bo pač to možno. No tko je v planu, kako bo pa v realnosti pa ti povem enga avgusta user posted image user posted image

Pomodrelost/mrtvinčenje: jaz sem v prvi user posted image mela sicer sam mrtvinčenje roke in je blo prav grozno, morm reč, da pa se ne spomnim,da bi mi pomodrela. Takrat sem se ful ustrašla in klicala G in je rekla, da mi verjetn kak živc stiske. Zdej se pa mi je sam ene 2x zgodl in ni blo tko kot prvič.

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

kiya... Tud js te zelo občudujem.user posted image Deluješ ena taka močna in optimistična oseba, tvoja Julija pa to itak čuti. Si pa dobila res lep spomin...user posted image
Pa itak si "naša", tudi če je Julija pač morala malo pohiteti na ta svet...user posted image

Se kr podpišem in tko naprej user posted image user posted image

Inka84, držim pestke. Pa javi se kaj , če boš lahko

IZVIRNO SPOROČILO: ivy@

glede user posted image user posted image je moj čist bogi ker se men že celo nosečnost ne dauser posted image ...mah bomo že pol use nadoknadiluser posted image

Tut moj je bogi, če pa se že spravma, pa me pol kr neki boli, trebuh rata trd ko kamen in neče popustit. Pa tut nč mi ne diši user posted image za povrh vsega pa sem crknjena ko en konj
Sem tisimim, ki bi vsak dan kr mal fouš

Tko zdej sem pa napesnila user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
14.4.2010 13:00:42   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Pri zadnjem UZ - morfologija, je nekaj z UZ gledla po MV in rekla da je normalno dolg in vse OK... nikoli me ni (prej ali kasnej) pregledala ginekološko...

Kaj pa potem sploh pregleda? user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
14.4.2010 13:04:29   
milabe
materinska je definitivno zastonj, če je katera plačala, ni zakonito, še posebej če je brez računa. To se lahko prijavi na ZZZS, ker pa je teh prijav zelo malo, pač pol tud prakticirajo G tako naprej, da še kar računajo....

streptokok: ne bom šla na test, ker mam itak skos probleme z bakterijami in me testira, ti pa baje po porodu vzamejo bris, in tud tam naj bi se vidla prisotnost, pa če je +, pa potem reagirajo...

innes4: a ne dobiš na csd kodo, ker pač je to potem dokazilo za e-paket, da kar naročiš, je zastonj, saj je od paketa... da ne rabiš plačat... če izbereš denar, pa najbrž ne dobiš kode...

modrci: imam 2 za dojenje, eden je že premali, pa ga še kar nosim ;), bom še nabavljala po porodu, če bo kakšna sprememba

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
14.4.2010 13:24:48   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Nazadnje sem dala kri in urin. Napisala mi je recept za železov sirup. Zmerla trebuh in z dopplerjem poslušala srček.
Enako na prejšnjem pregledu (s to razliko, da ni slišala srčka in mi je reva morala naredit na hitro UZ, je pa sam pogledala, če še živi - če bije srček).

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
14.4.2010 13:46:43   
gajka

Nazadnje sem dala kri in urin. Napisala mi je recept za železov sirup. Zmerla trebuh in z dopplerjem poslušala srček.
Enako na prejšnjem pregledu (s to razliko, da ni slišala srčka in mi je reva morala naredit na hitro UZ, je pa sam pogledala, če še živi - če bije srček).

OK, to je pa res poden od pregleda. user posted image Mene čisto vedno ginekološko pregleda, najprej na stol, potem pa vse ostalo... Mi ni jasno, kako lahko brez enega samega konkretnega pregleda sploh spremlja potek tvoje nosečnosti. user posted image Tale tvoja G je pa res za zamenjat.
Imaš prav, da greš še malo drugam na kontrolo, ampak SG je kar daleč od Litije (saj tam nekje živiš, kajne?)... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.4.2010 13:49:54 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
14.4.2010 13:53:35   
misar

OK, to je pa res poden od pregleda. user posted image Mene čisto vedno ginekološko pregleda, najprej na stol, potem pa vse ostalo... Mi ni jasno, kako lahko brez enega samega konkretnega pregleda sploh spremlja potek tvoje nosečnosti. user posted image Tale tvoja G je pa res za zamenjat.
Imaš prav, da greš še malo drugam na kontrolo, ampak SG je kar daleč od Litije... user posted image

Moja G nikoli ne dela ginekološkega pregleda (razen pri 8. tednih, ko preveri nosečnost, pa pri cca 16 tednih, ko preveri MV, pa še, ko mi bo bris za streptokok vzela). ni pristaš, da se kaj dosti tam spodaj brklja v nosečnosti. ona pravi, da se lahko več škode kot koristi naredi. Mi pa VEDNO naredi UZ in to precej konkretno. izmeri obseg glave, stegnenico, posluša srček... in ne bi menjala svoje G, ker je ful fajn.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
14.4.2010 13:54:15   
nikcaa
se en hiter pozdravcek..

pri mojem G. je baje navada taka, da nekje do 26 tedna te ginekološko pregleda in uzame bris..-usakic
pa še UZ naredi in srcka poslusa. po tem tednu, pa samo UZ dela... tako da zdaj bom mojega user posted image videvala se bolj pogostouser posted image in pregled je nekje usaka dva al tri tedne..
mal bolj pogosto.. ce pa sam opazis da je nekaj narobe, pa te seveda pregleda...

streptokok-  sla bom na pregled, sam ne se... moj G. tega ne pocne, tako da morem v postojno it. cena pa je 10€ to sm pa mislim da ze napisalauser posted image user posted image

pri nas je vreme kislo, kislo... oblakci, dezek...........user posted image tako da ni volje kaj dosti pocet...
sm pa vesela, sm uciraj use stracke dala na kup za nasega bodocega user posted image ... in use napisala kaj se morem kupit...
predvsem pa kozmentiko... drugo je skoraj use ze doma...user posted image user posted image user posted image enkrat v maju pa use lepo oprat, in dat na svoje mestoooo.... komaj cakammmmmmmmm............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
14.4.2010 14:01:58   
Bonnie_RR
Dan!user posted image

materinska... Dobila zastonj.

papirji... Verjetno jih bom šla urejat naslednji teden.

modrci za dojenje...
Od prvič imam še 2 - skoraj neuporabljena (samo par dni) in sedaj sploh ne bom nobenega prej kupovala. Če bo pa dojenje steklo, bomo šli pa kasneje še v kak nakup.

rakica... Tudi tebi želim vse dobro in naj user posted image še malo zdrži v tvojem trebuščku.

streptokok... Zaenkrat o tem še nisem veliko študirala. Bom še svojo G vprašala, kako in kaj ter kdaj (če).

user posted image ... So taka obdobja. Včasih ful paše, včasih ne...

pregledi... Js vedno dam najprej vodo (oz. prinesem nazaj trakec, prej pomočen v urin), potem se pri sestri stehtam in mi izmeri pritisk, pri G pa vedno najprej pogovor (kako je počutje, pogleda po kartonu za nazaj, odgovori na kako vprašanje ipd.), potem me pregleda spodaj z UZ, si oblečem hlačke in naredi še "navaden" UZ. Tako že skoz v tej nosečnosti, v prejšnji pa edino teh vaginalnih UZ nisem imela.
No, za naslednji pregled mi je povedala, da bo malo pokontrolirala rast user posted image ...
Js sem res ful zadovoljna s svojo G.user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.4.2010 14:04:30 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
14.4.2010 14:02:35   
gajka
No, tudi prav, pol je pač moja G čudna. user posted image Samo o menjavi zaenkrat ne bom razmišljala, ker ta 3. palček je pa res že pod veliiiiikim vprašajem. user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
14.4.2010 14:27:19   
dvojčica6
gin. pregled ma moja me tudi vedno pošlata odspodaj če je MV v redu in če sem lepo zaprt... je pa res, da razen tega (pa še srček mi istočasno sestra posluša) ne naredi nič druzga... Se mi zdi, da je kul, da pregleda če je vse zaprto-rakica npr sploh ne bi vedela, da je že dva cm odprta, če je ne bi pošlatala tam spodaj... Boouser posted image Vsekakor se od gin. do gin. ful razlikujejo... js bi ful mela še kak UZ, ker že tisti na morfologiji je bil ful kratek in se ni ni razen nekih hrbtnih kosti nič kaj dobro videlo... menda sem bla tut jz s polnim mehurjem kriva... mah...

naraščaj boga se mi smiliš, vem kako je bit brez energije (crknjen konj), tako da ti želim čimprej en energy boost!

Hja vremena pa ni za komentirat kej prevč, aprilsko pač...

Se še kjiri zdi, da so žabarke poniknile zadnje čase: krtkova, bcljka, .... user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
14.4.2010 14:29:07   
meymey

No, tudi prav, pol je pač moja G čudna. user posted image Samo o menjavi zaenkrat ne bom razmišljala, ker ta 3. palček je pa res že pod veliiiiikim vprašajem. user posted image

100 ljudi 100 čudi, 100 ginekologinj 200 sejveškaj.... user posted image
Vsak si pač izbira po svoje... jaz pač vem, da po porodu menjam G.

Upam, da ima danes katera kaj več sončka kot jaz tukaj. Skozi okno gledam v mračen dan in si želim v domačo posteljo. Tole sedenje v službi in sekiranje mi resnično ne ustreza več!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
14.4.2010 14:39:26   
bcljka
dvojčica - jst nism nč poniknla... krtkova se pa res že dolg ni na tej temi pojavla user posted image

sej pišem vsak dan user posted image pa seznamčke urejam user posted image

ampak sm bl nočna pa popoldanska... dopoldne preživim na faksu pa zdej še neki za službo delam tko da sm ibr zaposlena... pa še MŠ... no, sej bom kmal konc user posted image

drgač pa za tiste k ste mogle plačat knjižco bi jst zahtevala denar nazaj!!! ker to je pa res kr neki!

jst mam pa jutr pregled in komi čakam, pa upam da ne bo naša pupa spala ker bi rada da še enkrat potrdi spol, ker zdej pa res, v petek gremo po sobico... in bo vse v roza... men je sicer vseen kaj je, samo da je user posted image zdrav... ampak ne bi pa mela fantka v roza sobi user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?