naraščaj
|
Hojla, en lep sončen pozdravček po parih dneh. Od včeraj sem v bolniški, ker enostavno je blo tole pa že too much. Crknjena sem do daske, da se komi vlečem, v službi pa nora gužva. In ker se mi za povrh še v pon ful vrtel (nizek pritisk) sem popoldne klicala mojo dr. in je rekla, da nej se mal ijam in počivam in sem tko na B. Kot zakleto pa me je včer tko čudno trebuh bolel (sem neki tamalo dvigovala) in otrdeval. Dans je mal bolš, čeprav še ni OK. Ponoč pa itak ga tamala serje na polno, da sem totalno neprespana. Kaj šele bo. IZVIRNO SPOROČILO: misar teme življenje staščo in sorodniki ne morem komentirat, ker HB živiva na svojem . edina stvar, ki jo bom letos omejila so obiski v P po porodu, ker me je njegova familija totalno okupirala, sploh nisem imela minute pavze menda . in je bilo utrujajoče, da sem mogla njegovo mamo tri dni zapored tam gledat , pa njegovega brata 2x , pa obe sestri. tokrat sem že napovedala mojemu, da imajo dovoljenje, da vsak pride enkrat pa fertik. Jaz sem HB tut na svojem, čeprav so moji zlo blizu, vendar niso v napoto. Če jih ne pokličem ne pridejo, no vsaj povečini je tko. Kliče že kje smo, če pridemo, sam če mi ni pač ne grem oz ne pridejo. Mi pa je v začetku zlopomagala - s kuharijo in jo bom tut zdej prosla za prve dni. Do marca mi je pa itak tavlko čuvala. Njegovi, HB so 40km vstran in še majo sami šoloobveznga otroka tko, da ni panike. Sam smo jim komi dopovedal za kasnej, ko se je pojavla alergija na KM, da pač ji nej ne tiščijo hrane, ker mormo vse prevert, če je užitno zanjo, to ma njegova babi še zdej težave s tem. Ker pa nismo pogosto skup, pa kr gre. Bom pa sam obiske za v P omejila, ker jih je blo res preveč Še dobr, da sem bla sama v sobi. Papirji za CSD, bom zdej počas začela skup lovit, ker sem doma. Varstvo starejšega: Sem velik razmišljala in ker je komi začela z vrtcem, mislim, da bo kr v vrtcu. Sicer še razmišljam o tem al do spanja al pa takoj po spanju po njo. Glede na to, da sem v bloku in če hočem it ven morm pol 2 oblačt pa stopnice gor in dol (ni lifta) bom raj tko nardila. Popoldne ko pa je še ati doma bom pa tut upam, mela čas za ta veliko, da se ji bom posvetila kolikor bo pač to možno. No tko je v planu, kako bo pa v realnosti pa ti povem enga avgusta Pomodrelost/mrtvinčenje: jaz sem v prvi mela sicer sam mrtvinčenje roke in je blo prav grozno, morm reč, da pa se ne spomnim,da bi mi pomodrela. Takrat sem se ful ustrašla in klicala G in je rekla, da mi verjetn kak živc stiske. Zdej se pa mi je sam ene 2x zgodl in ni blo tko kot prvič. IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR kiya... Tud js te zelo občudujem. Deluješ ena taka močna in optimistična oseba, tvoja Julija pa to itak čuti. Si pa dobila res lep spomin... Pa itak si "naša", tudi če je Julija pač morala malo pohiteti na ta svet... Se kr podpišem in tko naprej Inka84, držim pestke. Pa javi se kaj , če boš lahko IZVIRNO SPOROČILO: ivy@ glede je moj čist bogi ker se men že celo nosečnost ne da ...mah bomo že pol use nadoknadil Tut moj je bogi, če pa se že spravma, pa me pol kr neki boli, trebuh rata trd ko kamen in neče popustit. Pa tut nč mi ne diši za povrh vsega pa sem crknjena ko en konj Sem tisimim, ki bi vsak dan kr mal fouš Tko zdej sem pa napesnila