|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
13.4.2010 10:13:07   
misar
punce user posted image  KEGLOVE VAJE!!!!

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
13.4.2010 10:39:39   
mamimo
Pozdravček!

Mi smo se prejšnji teden razvajali na morju in je bilo res super! Zdaj pa spet v oblačni Ljubljani, v službi, kjer se tempo kar ne umiri, vas nekaj razštelana...user posted image

No, pa da malo pokomentiram.

Šlatanje: moj trebuh šlata tašča! In to mi gre blazno na živce - ker kar tako, ne da bi karkoli prej rekla, pride mimo in me zagrabi za trebuh ter vpraša, če kaj brca. Halo, to bi me kap že če bi me moj kar naenkrat brez opozorila zagrabil. Ampak rečem pa raje nič, saj bo minilo. Ostali nimajo teh "popadkov".

Kar pa se tiče šlatanja s strani user posted image  pa: ja punce, saj jim lahko kaj rečete! Pogovorite se. Se mi pa zdi, da so moški v prvi nosečnosti malo bolj zadržani, ker jim je enostavno čudno, da nekdo notri brca user posted image  in da ste trije pri stvari. Drugič je boljše user posted image .

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
13.4.2010 11:14:56   
dvojčica6
hehe... ja moj je tudi rekel, da v bistvu bolj čaka mojo pobudo, ker pač ne ve, kako se kaj počutim in to.... sej pa zadnje čase tut meni ni user posted image nič kaj dišalo... sam se mi je čudno zazdelo, ker ponavadi bi ga že po enem tednu pavze kaj zmotlouser posted image no, dejmo rečt da je priden, ker je bolj pozorenuser posted image

Vreme pa tut tle žalost... zdej pa spet na lov za sončkom...

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
13.4.2010 11:18:24   
Aninchy
Ohhh jst bi pa kr vsak dan user posted image user posted image user posted image heheuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
13.4.2010 11:34:53   
top10
Inika84, držim pesti! user posted image
misar tudi jaz brojim sitno user posted image samo še 5x pa dopust! user posted image user posted image
kolcanje, včasih se mi zdi da bi lahko bilo, pa nisem prepričana. Vsem user posted image za uspešno opravljene preglede. Previjalno mizo bomo mi imeli kr v kopalnici, podlogo bo treba pa še kupiti...
keglove vaje, kaj je že to?user posted image
Drugače pri nas vse o.k., razen občasnega trdega trebuha in zategovanja, ker se user posted image non stop neki suče.

Lep dan vsem souser posted image !

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
13.4.2010 13:09:16   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: top10

keglove vaje, kaj je že to?user posted image

se tut js to sprašujem... na žalostuser posted image
Aninchyuser posted image ... že maš voziček?? Dej ga kej poslikat ko ga naročiš... jaz še vedno cincam mincam...

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
13.4.2010 13:09:48   
dvojčica6
uuuu dve zvezdiciuser posted image user posted image user posted image 100 objav!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3782
13.4.2010 13:10:37   
dvojčica6
če se še kjira sprašuje... ja -  na veliko zabušavam na delu, ker me bebi stvari ne pustijo na miruuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3783
13.4.2010 13:25:09   
RAKICA1
ojla no da se še jaz malo oglasim sem bolj na počivanju tako da nebo naš dojenček prej zajokal danes sem imela pregled in sem že dva prsta odprta tako da imam strogo počivanje in ležanje vsaj za par tednu še da zdržimo v trebuščku da se dobro razvijejo pljuča našemu majhnemu user posted image upam d abo vse vredu danes sem za pljua dobila enekcije jutri moram ponovno in čez dva tedna nazaj na pregled da vidimo kakj nam bo pokazal.Glede popatku jih že počasi čutimo tako d aupam da bomo še kaj lahko zdržali da se vsaj pljuča razvijejo kot se zagre no glede vozička bi pa tudi jaz prašala jaz ga tudi nisem še kupila mohoče kakšna kakšen predlog ali slikco da vidimo da se je lažje odločiti
lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
13.4.2010 13:31:16   
tina2806
hej hej,
spet se oglasam po dolgem casu... da me ne pozabite user posted image

najprej misar hvala za opomin - keglove vaje se res spomnim delat samo ko kje preberem user posted image  tko da kr večrat napiši!

bcljka enkrat vmes si me sprasevala katera sem bla u . Takrat na uvodnem predavanju sem te vidla! Sicer nisem vedla da si to ti, dokler nisem naslednji dan pogledala tvojga prispevka, da sem vidla kera si user posted image  (aja btw user posted image  za super prispevek!) No zdaj pa itak hodim popoldne, ker moram na žalost še u službo hodit. Čeprav tut jst že brojim sitno - še 17X user posted image  pol pa domaaaaaa user posted image user posted image

previjalka tut men dela mal težav kje jo met v tako malem stanovanjčku, verjetno bo na pralnem stroju, si moram pa še zmislit kako bo dedi-to-be nardil dilo s kakim predalom za gor... bo še projekt

inka84 - tut jst držim pesti user posted image , ampak zlo velik nardi psiha, tko da probaj čim bolj pozitivno razmišljat (sej vem - lahko je nam bit pametne, pa vseeno) user posted image  

kar se tiče user posted image  - men se zdi da odkar sem noseča bi to počela vsak dan (vsaj enkrat) user posted image , moj user posted image  je sicer navdušen, čeprav vidim da je tut on bolj previden.

kolcanje - vse neki pravte da vaš user posted image  kolca, jaz pa sploh ne vem kako naj bi to čutla. al pa moj nikol ne kolca user posted image

zgaga - sem v zadnjih dnevih ugotovila kaj je to, tko da verjetno le ne bo plešast otroček user posted image

ok, tolk od mene zaenkrat. lepo se mejte!

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
13.4.2010 14:20:07   
meymey
Inika84user posted image verjamem, da bo vse ok!! Samo pozitivne misli!

Šlatanje trebuha
- GROZNO me je motilo, ko so si prijatelji od mojega vzeli pravico napadat moj trebuh. In to folk, ki sem ga v 2 letih videla parkrat!!! In bolj, ko sem jim lepo povedala, da me to moti, bolj so bili nasilni... BLAZNO me je motilo! Zdaj pač sploh ne grem v njihovo bližino.
Sej nič ne rečem, če me človek vpraša ali lahko... ne, to je bil direkten desant na trebuh, namesto pozdrava, stiska roke.... user posted image
Me pa ne moti, če me prej kdo vpraša za dovoljenje, al pa če so to moji bližnji.

Previjalna bo v kopalnici. sicer je kar velika kopalnica, vendar za previjalno mizo ni prostora. Midva bova kupila tisto zložljivo previjalno iz Ikee, ki se montira na steno.

Počutje - tudi jaz sem občasno kot veliki okrogli nerodni slonček. Trebuh mi je zadnje dni začel precej otrdevat, pojavljajo se tudi bolečine čez noč - kot da bi me boleli jajčniki ob menstruaciji...user posted image
Drugače pa sem večinoma še kar poskočna in aktivna, hodim v službo in v MŠ, čakam na dopust, da bom začela urejati opremo za malega in listine za našo birokratsko državo...

Pregledi - če se spomnite sem pisala o tem, da mi moja hoče zaračunat UZ in da je pri njej pregled za streptokoke 50 EUR. Sem klicala v SG in ima ceno za pregled 15 EUR!! Pa še na UZ pregled sem se naročila. Da se vidi velikost in lega in plodovnica in....

Toliko zaenkrat od mene. Ta vikend dobim posteljico - mi jo pripeljejo moji user posted image .

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
13.4.2010 14:35:38   
milabe
a pri Štorklji je za streptokoke 15 Eur? koliko čakaš, če se naročiš za ta test?

lp

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
13.4.2010 15:11:45   
meymey
Mene je naročila čez 1 teden, no v petek grem.

Pa da ne govorim, kake probleme sem imela, ko sem hotela it na test kam bližje... delajo teste, pa nimajo na ceniku,... delajo teste, majo na ceniku, pa jih delajo samo svojim pacientkam... WTF??? user posted image

V Litiji kjer dela teste, ampak samo svojim pacientkam samoplačniško in UZ stane 50EUR - mi je rekla sestra, ko sem se prijazno zahvalila da ne bom prišla sam na UZ, če mi ne morejo narediti testa... "Sej nam je vseeno, mamo svojih dovolj!" user posted image Halooo? user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
13.4.2010 15:38:46   
nikcaa
danes pregled uspesno opravljen...user posted image naslednji pa je 4.5.2010
na hitrco UZ, dobila potrdilo, sibala na CSD in to je to...

dvojčica6
-ja, to je pa moja pikica...user posted image user posted image user posted image
sva pa z mojim ugotovila da ima cist njegov profiluser posted image
nismo pa nic uprasali kaj bomo meli, ker jst si fanka zelim moj pa puncko
tako da sva se odločila da ostane presenecenje....user posted image

lep dan se naprej

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
13.4.2010 16:19:29   
bridget3
Je tukaj sploh katera bodoča mamica, ki se ne bo testirala za Streptokok b? ? Razen mene, ki se do sedaj nisem...

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
13.4.2010 16:37:14   
innes4
IZVIRNO SPOROČILO: milabe

še neki, eno sem zasledila, da je že kupila preko recinkota, a lahko stvari, ki jih ne boš vzel preko paketa naročiš prej, še ne rabiš tiste kode?
tud js bom jajčko tam naročila ''''izven'''' paketa, pa ne vem če že lahko, al moram počakat?
(nekje sem zasledila, da je samo za bodoče mamice takšna cena - kako pol oni vedo da si bodoča mamica, če še nimaš kode? mogoče nimam pravih info....)

jest sploh prvič slišim za kkšne kode user posted image jest sm šla pač na njihovo stran www.recinko.si tm sm se prijavla (mogla sm vpisat pač tiste osnovne podatke), poj sm šla pa v nakup user posted image   sem pa ful hitr dobila kar sem naročila, v dveh dneh user posted image

Inika...user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
13.4.2010 18:05:25   
gajka
Inika84user posted image user posted image user posted image , da bo vse OK. Če pa boš v LJ ostala, pa lahko kar eno srečanje pri tebi organiziramo, pa ti sigurno ne bo dolgčas. user posted image

meymey - nočem strašit, ampak pri meni so se kot bolečina pri M (bolečina je prihajala v intervalih) začeli popadki... user posted image

bridget3 - za streptokok se itak testiraš proti koncu user posted image in mislim, da se še nobena ni testirala, ampak se šele bo.

Jaz sem pa zmatrana kot da bi me vlak povozil. Bila na terenu, veliko stala na nogah, zdaj pa me križ boli, da komaj hodim... user posted image Bo treba začet o invalidski penziji razmišljat! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 13.4.2010 18:06:54 >

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
13.4.2010 18:57:44   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Aninchyuser posted image ... že maš voziček?? Dej ga kej poslikat ko ga naročiš... jaz še vedno cincam mincam...

Jooj, ne še! Morm priznat, da sem že bila čist odločena za tega Matrixa, pa so se zdaj kar neke akcije povsod začele, tako da še malo gledam okrog...user posted image Sicer pa v bistvu čakam na denar od CSD za paket, ker sem rekla, da ga bom s tistim kupila + nekaj bosta še moj in tašča prispevala.user posted image Grem pa jutri tja, da uredim papirje in to, pol pa da vidim, kdaj mi bodo nakazaliuser posted image Upam, da ne šele naslednji mesec...
Bom pa dala slikce gor ko ga dobim!user posted image

Pa user posted image za 2 zvezdici! user posted image user posted image

inika84 - user posted image user posted image user posted image

streptokok b - meni je rekla G, da je bolje, če ga čimkasneje narediš, ker se lahko že vmes potem okužiš! Sem pa brala, da ni to rutinski odvzem ravno zato, ker ni čist 100%, da ni okužbe, ker se lahko tudi dva dni pred porodom okužiš.user posted image Za tiste, ki pa prezgodaj rodijo, pa tako vseeno dobijo antibiotik! Ne me čist za besedo držat, ker sem to našla na nekih forumih...
Sicer pa: pri nas je to plačljivo, če je rezultat negativen je okoli 20€, če pa je pozitiven, pa je dražje!!user posted image Moja G ni točno vedela cene, samo to, da je odvisno od rezultata, ker morajo pri pozitivnem naredit še neke dodatne teste!user posted image Mal se mi zdi "tu mač" tole!!

Lep večer!

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 13.4.2010 18:59:05 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 3793
13.4.2010 19:26:53   
Zoja83
Večer čveke! user posted image
meymey sem bla tud jst čist panična, da ne bom šla že rodit, ker sem tri dni driskala user posted image pa sem nekje prebrala, da se včasih telo samo "spuca# pred porodom...no in sem ugotovila, da je vsega kriv kivi user posted image sem ga že enkrat prej jedla in je bla ista reakcija user posted image drugač pa kdaj greš na dopust???
Ta vikend sem bila doma doma in mi je ena sodelovka od mami prinesla ful stvari: lupinico-ki sva jo kupila zravn vozička, previjalno podlogo (jo bom mela kar na Štajerskem), pa igralno podlogo v obliki pikapolonice, v katero sem se preprosto zaljubila in pa še ogromno blazino za dojenje, ki jo tudi še nisem imela in je odlična za spat user posted image
mamimo zelena od zavisti zarad morja user posted image
posteljne aktivnosti zelo švoh, bolj zarad mene, ker sem preutrujena/boli glava(ampak zares user posted image )...čeprav je že boljš na tem področju user posted image sem pa najbolj živčna, ko mam kake "lepe" sanje, pa se zbudim cela pripravljena, moj pa v službi user posted image
Lp

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
13.4.2010 19:45:02   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

posteljne aktivnosti zelo švoh, bolj zarad mene, ker sem preutrujena/boli glava(ampak zares user posted image )...čeprav je že boljš na tem področju user posted image sem pa najbolj živčna, ko mam kake "lepe" sanje, pa se zbudim cela pripravljena, moj pa v službi user posted image
Lp

Ijooo bogaaa! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
13.4.2010 20:24:11   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Sicer pa v bistvu čakam na denar od CSD za paket, ker sem rekla, da ga bom s tistim kupila + nekaj bosta še moj in tašča prispevala.user posted image Grem pa jutri tja, da uredim papirje in to, pol pa da vidim, kdaj mi bodo nakazaliuser posted image Upam, da ne šele naslednji mesec...

Pomoč ob rojstvu otroka nakazujejo le 1x mesečno in za april je bilo to ravno danes, ko sem jaz prejela denar. Konec aprila/začetek maja poglej na CSD Šiška, da vidiš kdaj bo nakazano v mesecu maju.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
13.4.2010 20:32:24   
innes4
Jest sem na CSDju že izpolnila vlogo in nesla potrdilo o PDP, pa sm glih dons dobila odločbo. Nakazan denar pa dobim 13.maja user posted image komaj čakam user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
13.4.2010 20:37:00   
Aninchy
No, sej se mi je zdelo, da bo tam okol 15. majauser posted image   Sam ne vem, če bom lahk tak dolg odlašala z nakupom vozička!user posted image user posted image

No, pa saj je še čas!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
13.4.2010 20:59:36   
sa5i
pozdravljene!

mene tudi motijo ti, ki se želijo dotakniti trebuha, jooj še svoji mami sem komaj dopovedala, da naj neha. user posted image

In drugače kako ste? ve katera kdaj je primeren čas za nakup modca za dojenje? jaz sem namreč spet prerasla zdajšnje in sploh nevem katera je nasledna ptevilka od 80D?

zdaj pa grem spat ker mi več ni za nič mirno noč vsem

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
13.4.2010 21:16:31   
Aninchy
Ijoo jst pojma nimam o modrcih za dojenje, ker mi do sedaj niso ma čiiist nič zrastle!! Saj HB, ker imam že nasploh kar velke... user posted image Nekaj časa sem imela filing, da so ratale bolj "mesnate", pa je potem še ta občutek izginiluser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?