|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 23:01:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 23:03:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2602
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 6:52:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2603
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
14.4.2010 8:00:04   
3jeMi
dobro jutro!

še tule vam tole odpojem...

http://www.youtube.com/watch?v=7InyxJKrOAw

... energijo še malo iščem... bom pogledala, če se skriva v kakšnem predalu... če je ni klele, je pa v 5. štuku (beri: kofi bar user posted image )...

... kaj naj rečem... naš je tudi začel testirat na vseh koncih in krajih... zdaj že zjutraj začne... danes se je pripopal name ko klop, z vsemi štirimi, očka tudi povohat ni hotel, potem se je na dedija prilimal, ga je očka komaj spravil v avto za v vrtec... točno ve, da je treba it v vrtec in probava, da ne bi šel... samo potem se pa tam na očka prilima, da ga mora vzgojiteljica s špohtlom z njega spravit... user posted image ...  user posted image

pri mizi... tako kot almera, eno opozorilo, če ne zaleže, hvala nasvidenje... počakaj naslednjo rundo hrane...

samo šteka pa že... zadnjič sva se šla kopat in mali skoz okoli pipe, mu rečem: Lovro, pusti pipo!... on ne, še vedno šara po njej... rečem: A greva ven?... opa, to pa ne... spusti pipo in se začne ukvarjat z igračami v vodi... točno ve kaj ja in kaj ne, samo dejmo malo sprobavat... user posted image

no, tako, včerajšnja pridnost je obrodila sadove in jih grem obirat... beri: delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.4.2010 8:00:27   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

pri naši nič, ponavad... ne ignoriranje, ne nežnost, ne če sm res huda... ko je res pol sesuta, jo pa zmanjka.

sem pa opazila, da potrebuje manj spanja, da ima dovolj nekje dobrih 10 nočnih ur. povečini so zdaj kar nekako v kosu, če se predrami, se ne zbudi več za dolgo, in ima očitno dovolj. zaspi nekje okol 21.30 zdaj in se zbud  med 7.30 in 8.00.

pa čez da ponavad cca 2 uri.

Ko bi naši otroci toliko spali, aleluja user posted image .

Pa dobro jutroooo!

Neposredna povezava do sporočila: 2605
14.4.2010 8:02:48   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

še tule vam tole odpojem...

http://www.youtube.com/watch?v=7InyxJKrOAw

user posted image user posted image user posted image , pa si mi polepšala jutro. TX, user posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
14.4.2010 8:08:00   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Flower - kar se hrane tiče, če se Bor preveč afna, ga lepo opozorim, potem je pa odstranjen od mize. Bo pač jedel naslednji obrok

Sej ga. In tudi v vrtcu je rekla danes, da ko ne dovoli pacat, potem pa on ne bo več jedel, ko ni po njegovo.. Ampak zaradi tega imam občutek, da ne dobi več nobene prave hrane, ampak živi samo od jogurtov. Mi je pa shujšal v zadnjih 3 mesecih pol kile. To je očitno posledica njegovega afnanja.. in izbirčnosti.. mesa namreč več sploh ne je, tudi če je na najmanjše koščke zrezano.. od mesa je samo klobase, mleto in hrenovke. (hm.. kot jaz user posted image )

Od hrane je "in" samo še juha, riž in testenine.

welcome to the club... takle mamo mi že ohohooooooooo časa... sploh ne vem več kk dolgo. več mesecev. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2607
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 8:19:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2608
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 8:20:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
14.4.2010 8:33:37   
Majuska
jutro,

evo mene, zaspanko ... danes je bila pa pot v Ljubljano prava umetnost - do konca maja bo namreč zaprt predel z rondoja Tomačevo na Vojkovo, potekajo neka dela na cesti, tako da smo morali zaviti proti Žalam in iti naokoli. Si kar mislim, kakšen kaos bo ... sploh zoprno za tiste, ki ne poznajo ceste.

Papirologijo sem zrihtala, pijem moj kofi, potlej pa veselo dalje.

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2610
14.4.2010 8:37:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska: najlepša hvala za včeraj še tukaj na RRuser posted image user posted image sm=rozica.gif]user posted image , res škoda da si zamudila film, je bil noro dobr. Smeha tolk da je bilo skoraj za polulat.

Ma ni blema ... se bosta enkrat oddolžili s kavico, pa bo user posted image

hrana:pri nas je tudi tako osiromašen meni, da mi je kr slabo, ker več ne vem kaj ji dat za jest. Čokolino, Lumpi sadne kašice, grozdje, banane, jabolko every now and then, hruška, LCA jogurt, 3,2 jogurt, Fruchtzwerge tamale, juhica z rezančki,korenjem, cvetačo in govedino/piščancem, pire/tenstan krompir, pečen piščanec, hrenovke, popečena poli, toast namazan z maslom , včasih zoba sam kruh. Thats it. Pa dobite iz tega ven 7 kosil za cel teden. Zelo obožuej Smartie bombončke in Kinderlada čokoladke.
Riž, testenine,polenta in kuskus kar je vse jedla je sedaj na osovraženi listi, prav pljuva ven.

pri zaenkrat še ni tako hudo ... res pa je, da same hruške noče več, za večerjo za ponavadi tako skromne je, da se vedno bojim, da se bo zbujal sredi noči. Pa včeraj sem pogruntala, da kočerjo ponavadi neha jesti takrat, ko midva vse pojeva user posted image

sicer pa smo hudo skromni s čokolado in podobnimi prigrizki. Aha, pa zelo mu je všeč breskov sok, mu rečemo "sok od mami" user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.4.2010 8:38:58   
metuljcek321
Morgen!

Četrtošolci so pičili na kulturni dan & sem celo frej (sicer vedno, vedno dobim nadomeščanje) ... uredila vaje za 9. r. (horoskop - naš & kitajski ... hi, hi, mal prebirala tud, kaj je moj znak - ZMAJ - not bad, not bad at all). Sicer pa je mama zmajevka z možekom šla po strokovno pomoč - sva ugotovila, da če se sama meniva & pogovarjava, prideva le do določene točke, zdaj bi rada, da nama nekdo pokaže bolj konkretne prijeme/metode - mini zvijače, kako ne pozabiti sam nase in na partnerski odnos. As simple as that. Nikoli v življenju si sicer nisem mislila, da bova midva potrebovala pomoč - ampak, hej, to je prineslo življenje, treba je reševati stvari tu in zdaj. Odločitev o tem, h komu in kdaj, ni bila lahka - sva presurfala net, potem pa se odločila za Kairos - delajo po metodi Christiana Gostečniika (remember him - Saša Einsiedler - hm) - enako kot pri frančiškanih - s to razliko, da je tam čakalna doba reci in piši eno leto. Sprejel naju je umirjen gospod, prijeten za pogovro, nevsiljiv, strokovno podkovan ... psihoanaliza v izvajanju, vam rečemuser posted image  Zna biti še zanimivo. Poročam. Thanks vsem za lepe želje & spodbudne besede.

hrana - danes zjutraj so madam rekli: "Ne bom jedla Lino" & je po petih žličkah šla v vrtec. Bo pa tam pomazala vse hopefully.

spanje - naša je čista mala komica - rabi nočnih 12 ur - danes je bla ob 7-ih še čist zalimana, očitno bo treba prej spat (beri: pred sedmo), jo zdelajo dnevne aktivnosti ful, ful. Samo pade v posteljico, stisne k sebi plišasto ropotuljico - leva, se zarotira na bok & je že v deželi sanj. To je resnično sanjsko, vem. Vsak danse zahvalim nekomu tam zgoraj, da je takšna situacija.

mojček - ulala, stimulacija bo padla - odlično. Mi zanjo na naši šoli nismo slišali že for a very very long time.

hruška, fotko ščakamo, vmes pa sivimouser posted image  C'mon, bejba.

populis, ti si potem tudi a la Bree, k imaš rada vse popedenano? Kot sem že rekla, mene moj kar dostikrat poheca, k imam rada vse tipi topi. Takle mamo, ni kaj. Pa ful dobr sta ustvarjali, slika zgleda 1 A, res. To pomeni, da sta doma? Kako Lara? ti? Vaša gospa je že z operacije? Ponavljam vpr.: kakšna operacija oči je bla to?

flower, ti prebrisanček mali, ti. Kako je dobro prelisičil mami s prehranjevanjem ob prisotnosti tete. Sicer pa se mi zdi nabor jedi kljub "afnanju" še vedno velik. Pri nas juha in krompir: ŠE, ostalo NE ... no, skor ... zdaj je začela spet jest makarone, riž tu in tam, nek mesojedec pa ravno ne bo, se mi dozdeva.

neboglasnica, si ti to čist resno mislila, da si ga nesla pod vodo? to je pa res hitlerjanski pristop, se ti ne zdi? A danes je v redu al ga je napadla kakšna bolezen?

populis, superca za kino! Majuška, jaz sem za kakšno torkovo ponudbo kdajuser posted image

Lovro & igranje s pipo/igračkami - aha, malečki natančno ve, kaj sme in česa ne. In potem te gledajo z najbolj milim pogledom tega planeta in vmes delajo tisto, kar je NEEEE ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2612
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 8:46:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.4.2010 8:48:16   
3jeMi
punce... po vsem prebranem... naši julijčki so vsi glih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in naj vas opozorim, danes je prazna luna, tako da zgleda tudi ta ni tako nedolžno... user posted image

... be back... grem po energy... wooo hooooooooooooo....

Neposredna povezava do sporočila: 2614
14.4.2010 8:51:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, jaz sem za kakšno torkovo ponudbo kdajuser posted image

zmenjeno, bom imela v mislih user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2615
14.4.2010 8:51:46   
Majuska

http://lifestyle.enaa.com/Moda-in-lepota/Cevlji/Ce-ne-marate-visokih-petk-je-ta-pomladni-trend-za-vas.html?&utm_source=enovice_spil_13042010&utm_medium=email&utm_term=04_rubrika01&utm_campaign=spil

Evo petke so passe

ta zadnji so nekako v mojem stilu, ja user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2616
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 8:57:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 8:58:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2618
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 8:59:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.4.2010 9:31:58   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

http://lifestyle.enaa.com/Moda-in-lepota/Cevlji/Ce-ne-marate-visokih-petk-je-ta-pomladni-trend-za-vas.html?&utm_source=enovice_spil_13042010&utm_medium=email&utm_term=04_rubrika01&utm_campaign=spil

Evo petke so passe

ta zadnji so nekako v mojem stilu, ja user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja kaj pa je tako smešno? user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2620
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 9:43:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2621
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 9:45:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2622
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 9:47:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 9:48:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2624
14.4.2010 9:50:52   
3jeMi
mojcek... probaj tu... http://www.vimeo.com
... sicer še ne poznam, malo pobrskaj, če je zastonj... je pa 500 MB

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......