neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica , ne vem kaj je našemu tamalmu. Sem ga že pod vodo nesla, ga trikrat po rit, pa se še vedno dere in to sama histerija. In to vse zato, ker ni zunaj. Čudno, a ne? Pada kot bi iz škafa zlival. Zdaj se je zavlekel v posteljico in se od tam dereeeeee. Grem po cukr, drugač ga bom čez balkon vrgla. dihaj, mami, dihaj... vidim, da te je pošteno razkuril... pusti ga v posteljici, pa bo... ... tudi meni je veselico naredil danes v vrtcu... prvo, nisem prišla z njegovim triciklčkom, razlog vemo, dež... drugo, nisem mu pustila, da vzame vrtčevski triciklček, štala... tretje, nisem mu pustila, da okoli opleta z dežnikom in skače po njem... itak, mami zoprna smotana, dejmo se ob tla vržt... sem ga samo popokala in nesla domov, drl se je do doma... samo doma ni problem to rešit, ga dam v sobo, mu rečem, da verjetno želi biti sam in grem ven... zdaj že takoj prikoraka ven kao ništa se nije desilo... neboglasnica... saj bo... mali se je nehal dreti šele po eni uri, premočen in hripav. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - samo prej mu padalo naštimaj - jaz sem enkart, ko je imel Bor par mesec enako znorela in dragemu rekla, da če ga samo še 1x slišim, ga fliknem skozi okno - ironično, je imel mali oblečeno pižamico na kateri je bil narisan padalec Pa naš je tudi outdoor freek - samo ko omeniš, gremo ven, je že pri vratih. Zakaj ga pa ne daš v palerino in škornje, pa ga daš na balkon? Zato, ker v celem BTC-eju, Domžalah nimajo škornjev št. 24. Evo, zato. Bemti, vse cifre imajo, samo naše ne. Grrr Majuska: TX, TX, TX, pa ne samo za tole slikco, še za kaj drugega, . Mož me meče dol s compa, nočka...
|