metuljcek321
|
Morgen! Četrtošolci so pičili na kulturni dan & sem celo frej (sicer vedno, vedno dobim nadomeščanje) ... uredila vaje za 9. r. (horoskop - naš & kitajski ... hi, hi, mal prebirala tud, kaj je moj znak - ZMAJ - not bad, not bad at all). Sicer pa je mama zmajevka z možekom šla po strokovno pomoč - sva ugotovila, da če se sama meniva & pogovarjava, prideva le do določene točke, zdaj bi rada, da nama nekdo pokaže bolj konkretne prijeme/metode - mini zvijače, kako ne pozabiti sam nase in na partnerski odnos. As simple as that. Nikoli v življenju si sicer nisem mislila, da bova midva potrebovala pomoč - ampak, hej, to je prineslo življenje, treba je reševati stvari tu in zdaj. Odločitev o tem, h komu in kdaj, ni bila lahka - sva presurfala net, potem pa se odločila za Kairos - delajo po metodi Christiana Gostečniika (remember him - Saša Einsiedler - hm) - enako kot pri frančiškanih - s to razliko, da je tam čakalna doba reci in piši eno leto. Sprejel naju je umirjen gospod, prijeten za pogovro, nevsiljiv, strokovno podkovan ... psihoanaliza v izvajanju, vam rečem Zna biti še zanimivo. Poročam. Thanks vsem za lepe želje & spodbudne besede. hrana - danes zjutraj so madam rekli: "Ne bom jedla Lino" & je po petih žličkah šla v vrtec. Bo pa tam pomazala vse hopefully. spanje - naša je čista mala komica - rabi nočnih 12 ur - danes je bla ob 7-ih še čist zalimana, očitno bo treba prej spat (beri: pred sedmo), jo zdelajo dnevne aktivnosti ful, ful. Samo pade v posteljico, stisne k sebi plišasto ropotuljico - leva, se zarotira na bok & je že v deželi sanj. To je resnično sanjsko, vem. Vsak danse zahvalim nekomu tam zgoraj, da je takšna situacija. mojček - ulala, stimulacija bo padla - odlično. Mi zanjo na naši šoli nismo slišali že for a very very long time. hruška, fotko ščakamo, vmes pa sivimo C'mon, bejba. populis, ti si potem tudi a la Bree, k imaš rada vse popedenano? Kot sem že rekla, mene moj kar dostikrat poheca, k imam rada vse tipi topi. Takle mamo, ni kaj. Pa ful dobr sta ustvarjali, slika zgleda 1 A, res. To pomeni, da sta doma? Kako Lara? ti? Vaša gospa je že z operacije? Ponavljam vpr.: kakšna operacija oči je bla to? flower, ti prebrisanček mali, ti. Kako je dobro prelisičil mami s prehranjevanjem ob prisotnosti tete. Sicer pa se mi zdi nabor jedi kljub "afnanju" še vedno velik. Pri nas juha in krompir: ŠE, ostalo NE ... no, skor ... zdaj je začela spet jest makarone, riž tu in tam, nek mesojedec pa ravno ne bo, se mi dozdeva. neboglasnica, si ti to čist resno mislila, da si ga nesla pod vodo? to je pa res hitlerjanski pristop, se ti ne zdi? A danes je v redu al ga je napadla kakšna bolezen? populis, superca za kino! Majuška, jaz sem za kakšno torkovo ponudbo kdaj Lovro & igranje s pipo/igračkami - aha, malečki natančno ve, kaj sme in česa ne. In potem te gledajo z najbolj milim pogledom tega planeta in vmes delajo tisto, kar je NEEEE ...