Nattasha
|
Oj! Mater je tole vreme sitno. Jaz grem z malo ven, pa dam dežkota gor tudi če ne dežuje, ker tako zoprno piha, da me je strah, da se mi bo spet prehladila. Jaz pa v stanovanju ne morem bit skoz, pa tud balkončkanje ni zanimivo, če ti piha direkt v obraz. Saj imam ono okence odprto, tako da se lufta. Midve sva danes imeli drugo posvetovalnico. Moja pupa je že 2 meseca stara. Se mi je čas full obrnil. No v glavnem dolga je 54,5 cm in težka 4255g, kar pomeni, da se mi je v enem mesecu zredila malo čez kilo. Je rekla P, da je za nazaj not prinesla. Drugače pa je pupa ok. Prav lepo se je obnašala in se smejala:))) Imava še vedno ure, ko se mi joka, če je ne nosim in se mi zvija v rokah, ker še ima krče, ampak po jemanju granulic občutno manj. Včeraj je bila večino dneva budna in je vztrajala do polnoči. na koncu je bila tako utrujena, da mi je zaspala, ko pa sem jo odložila, pa se je zbudila. Nazadnje sem jo pustila v posteljici in sedela poleg nje, jo božala in ji sfušano pela. Pa je zaspala in držala do 6h. Blaženih 6 ur spanca...jeeej:) Zvesta: hehe mi imamo 56 od včeraj, pa še to samo zato, ker je široko povita:) Si mislim, da bom po pregledu kolkov lahko prešaltala nazaj :))) Zimska: Ja 3ml Calpola (navadnega in ne +6) lahko dobi ampak je mogoče boljše, da si paracetamol svečke omisliš (Maridol). Meni jih je že v prvi posvetovalnici napisala. Vaney: kaka luna pa je bla včeraj? Moja je tudi bla cel dan pokonci, z občasnimi dremanji in zvečer vztrajala do polnoči... Še podaki: 13.02.2010 TEŽA: 2600g VELIKA: 49 12.03.2010 TEŽA: 3170 VELIKA: 52,8cm 13.04.2010 TEŽA: 4255 VELIKA: 54,5cm Pregled kolkov: 14.05.2010 Podprla vse...
< Sporočilo je popravil Nattasha -- 13.4.2010 21:08:34 >