|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
13.4.2010 11:07:28   
jona klara

user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 14.04.
spominčica - UZ
BEBIII - razgovor

Petek, 16.04.
športnica - ET

Sobota, 17.04.
špica84 - ET

Petek,30.04
Jona klara- uz
OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   ajauser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

teta m grejeuser posted image user posted image test 920.04.
user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • jona klara (1.IVF,GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
13.4.2010 11:08:57   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

mogoce sta pa resnico dva.kdaj pa imas uz kontrolo.

uz imam 30. 04, kako si  ti? še malo pa boš grela...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
13.4.2010 11:13:27   
špica84
jst se danes pocutim boljs,sicer me se mickeno buba ampak bo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
13.4.2010 11:14:03   
jona klara
mojškra-kako je pa pri tebi z zaprtostjo, pa tiščanjem v m,aternici, kaj bolje, pri meni še kar.....kaj pa izcedki?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2429
13.4.2010 12:45:26   
Teta M
Špica in Športnica;komaj čakam da se mi pridružita med trepetalkami, saj sem sama v zgornjem seznamčku....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2430
13.4.2010 12:51:51   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra-kako je pa pri tebi z zaprtostjo, pa tiščanjem v m,aternici, kaj bolje, pri meni še kar.....kaj pa izcedki?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O zaprtost in user posted image  kar traja. Izcedki so se nehali zaenkrat. Danes sem kar slaba, sem spala od 10-13 (sem tako bruhala), zdaj pa juho jem, če bo kaj pomagalo. Potem pa si bom kopel naredila-sploh ne vem več kaj naj sama s sabouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2431
13.4.2010 12:52:48   
Anonimen
Jona iskrene čestitke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teta M - pogumno, še malo, pa bo tudi tvoj dan prišel user posted image

šprtnica in špica - uspešen ET vama želim...pozitiva in cartanje pikic user posted image

Jaz pa čakam jutri, da vidim moje pikice na UZju user posted image

(odgovor članu Teta M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
13.4.2010 13:15:02   
športnica
Teta M
a si imela po punkcije kakšne manjše rjave izcedke? a je kej narobe k mi une tablete k si jih dajem vaginalno po moje tut kej ven steče. k vidim mal belga. je to narobe, bi mogl vse notr ostat?

skosk pa more bit neki, nikol ni konc skrbi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.4.2010 13:20:58   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

Teta M
a si imela po punkcije kakšne manjše rjave izcedke? a je kej narobe k mi une tablete k si jih dajem vaginalno po moje tut kej ven steče. k vidim mal belga. je to narobe, bi mogl vse notr ostat?

skosk pa more bit neki, nikol ni konc skrbi user posted image

Ojla!Ja jaz sem imela  malo krvavega izcedka po punkciji, tam nekje 2 dni, očitno je bila sluznica kaj ranjena med punkcijo, potem pa se je tretji dan umirilo. Čisto normalno je da Utrogestan tudi ven steče, nekje sem prebrala oz.je ena soborka napisala da ji je zdravnik rekel da itak telo pobere iz teh vaginalnih tablet toliko kot rabi,ostalo pa da ven steče....to je čisto normalno....tako da zaradi tega se pa nič ne obremenjuj...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 13.4.2010 13:27:31 >

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.4.2010 13:31:29   
športnica
oooo tete zlata si user posted image hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.4.2010 13:38:04   
Teta M
Anonimna: iiiiiii...to bo prelep pogled na monitor a ne? Ko se bodo videle pikice, za katere si se borila.....držim pesti....
Mojškra::sem pa res mislila da se počasi zadeve pri tebi normalizirajo,pa vidim da še vedno neki drobni problemi....sej vem da je nadležno, vem pa da si kljub vsemu presrečna, glede zaprtosti pa tako:jaz ne vem ali je dovoljeno sedaj v nosečnosti to, ampak 1dcl (lahko tudi manj)jabolčnega kisa, notri žlička medu, in 1dcl tople vode..to vse skupaj zmešaj in  spij,sicer ni ravno dober okus,se bojim da bi tebi samo še slabost povečalo, ampak delauje pa proti zaprtosti oz. pozitivno na odvajanje. Drugače pa je meni velikokrat pomagal tudi LCA jabolčni jogurt. Upam da se ti tudi to čimprej popravi?
JONA:Kdaj pa se ti je pojavila zaprtost? Takoj po ET ali malo kasneje? Ker namreč jaz trenutno s tem nimam problema,kar redno hodim na veliko potrebo....
iiii..danes je moj 5 dan po ET,upam da se moje pikice lepo počutijo pri meni, dolgčas jim gotovo ni.....user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.4.2010 13:50:36   
špica84
sportnica meni tud izteka ven tale tabletka verjetno ostane nekaj noter ker drugace je verjetno ne bi dajal

Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.4.2010 13:51:02   
jona klara
teta m-lepo greješ pikici? ti gre počasi čas? si pridna, jaz sem bila bolj neučakana, jaz nisem imela po punkciji nič izcedka, oz. samo čist takoj po punkciji, potem ne več, zaprta sem že od punkcije naprej, po et pa čisto totalno do konca, sicer imam vedno bolj ali manj težave s tem. je pa grozn, ker ne veš od česa si napihnjen in od česa te boli.....ti pa lepo stiskaj k svojmu srčku tamali, da jima bo všeč in ostaneta s tabo šeuser posted image ,držim pesti, da gremo pol skupi med nosečke, pa še špico in športnico, pa spominčico, sensi, upanje......bova povabili z nama ane.......pa seveda vse ostale tudi....mislim in navijam za vse vas, da ČIMPREJ OBČUTITE TO RADOST.

ANONIMNA- navijam zateuser posted image user posted image user posted image

špica, športnica- držta se, vaju čakam....user posted image user posted image kmalu pridta

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.4.2010 13:58:28   
športnica
tete M, zdej so se že vgnezdile celice. 4. dan se vgnezdijo, sem si pogledalala filmček :)

jona klara, prideva midve s špico kmal za tabo, pa ostale tut. tale pomlad bo plodna, vam jst povem da bo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2439
13.4.2010 14:03:41   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Anonimna: iiiiiii...to bo prelep pogled na monitor a ne? Ko se bodo videle pikice, za katere si se borila.....držim pesti....
Mojškra::sem pa res mislila da se počasi zadeve pri tebi normalizirajo,pa vidim da še vedno neki drobni problemi....sej vem da je nadležno, vem pa da si kljub vsemu presrečna, glede zaprtosti pa tako:jaz ne vem ali je dovoljeno sedaj v nosečnosti to, ampak 1dcl (lahko tudi manj)jabolčnega kisa, notri žlička medu, in 1dcl tople vode..to vse skupaj zmešaj in  spij,sicer ni ravno dober okus,se bojim da bi tebi samo še slabost povečalo, ampak delauje pa proti zaprtosti oz. pozitivno na odvajanje. Drugače pa je meni velikokrat pomagal tudi LCA jabolčni jogurt. Upam da se ti tudi to čimprej popravi?
JONA:Kdaj pa se ti je pojavila zaprtost? Takoj po ET ali malo kasneje? Ker namreč jaz trenutno s tem nimam problema,kar redno hodim na veliko potrebo....
iiii..danes je moj 5 dan po ET,upam da se moje pikice lepo počutijo pri meni, dolgčas jim gotovo ni.....user posted image

Jaz tudi sem misla, ko sem včeraj bila že boljša, danes pa sem katastrofa. po jogurtu bruham, kisa niti vohat ne morem, tako da sem res v šitu. jaz upam da se kmalu to konča, ker sem čisto švoh že, brez moči, vrti se mi, slabe volje sem, nič mi ne paše, skratka ni luštno.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
13.4.2010 14:29:23   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Jaz tudi sem misla, ko sem včeraj bila že boljša, danes pa sem katastrofa. po jogurtu bruham, kisa niti vohat ne morem, tako da sem res v šitu. jaz upam da se kmalu to konča, ker sem čisto švoh že, brez moči, vrti se mi, slabe volje sem, nič mi ne paše, skratka ni luštno.

vprašaj v lekarno za kakšen čaj, kamilice in meta te znasta pomiriti želodček,pij veliko vode, da prideš k sebi, soe mi pa res smiliš

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
13.4.2010 18:36:32   
Teta M
Športnica: kje pa si našla tisti filmček o vgnezditivi? daj če imaš kakšen link, ga objavi tukaj, bi si tudi jaz rada pogledala....
Mojškra: joj revica uboga....že tako si drobna, verjetno te je sedaj še bolj pobralo...res ti želim da se situacija umiri in da končno začneš uživati v nosečnosti....

Jaz sem pa vsak dan bolj napihnjena v trebuh....pa dol me full tišči, da o dojkah sploh ne govorim....spomnim se svojega prvega postopka, da so me dojke tudi bolele, pa je to potem nehalo, napihnjena nisem bila nič,potem je pa samo menstruacija prišla.....res upam da se moji simptomi nadaljujejo in da ne bodo popustili...se mi zdi čim popustijo da se ne konča dobro....
Jona: ma ja sem kar vesela da sem šla v službo, da mi dan hitro mine, drugače pa bi se mi vlekloooo, uff....
Špica: super da je počutje boljše, do sobote boš kot rožica, ko bo treba svoje pikice sprejeti....iiiii....

Neposredna povezava do sporočila: 2442
13.4.2010 19:04:57   
Teta M

user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 14.04.
spominčica - UZ
BEBIII - razgovor

Petek, 16.04.
športnica - ET

Sobota, 17.04.
špica84 - ET

Petek,30.04
Jona klara- uz

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   ajauser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

teta m grejeuser posted image user posted image test 23.04.
user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • jona klara (1.IVF,GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Sem popravila datum pri mojem testu.....je bila neka čudna številka....user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.4.2010 19:06:54   
športnica
http://www.fertilitylifelines.com/aboutyourfertility/femalebiology.jsp

po teli strani se mal sprehod, ful zanimivo. pa zvočnike vklopi :)

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.4.2010 19:22:04   
športnica
ej punce, tlele piše da je krvni test že 9, dan če imaš transfer 5. dan ali pa 11. dan če je transfer 3. dna.
kdaj pa je ste imele ve? http://www.advancedfertility.com/embryotransfer.htm

Neposredna povezava do sporočila: 2445
13.4.2010 19:38:56   
mojškra

Športnica: kje pa si našla tisti filmček o vgnezditivi? daj če imaš kakšen link, ga objavi tukaj, bi si tudi jaz rada pogledala....
Mojškra: joj revica uboga....že tako si drobna, verjetno te je sedaj še bolj pobralo...res ti želim da se situacija umiri in da končno začneš uživati v nosečnosti....

Jaz sem pa vsak dan bolj napihnjena v trebuh....pa dol me full tišči, da o dojkah sploh ne govorim....spomnim se svojega prvega postopka, da so me dojke tudi bolele, pa je to potem nehalo, napihnjena nisem bila nič,potem je pa samo menstruacija prišla.....res upam da se moji simptomi nadaljujejo in da ne bodo popustili...se mi zdi čim popustijo da se ne konča dobro....
Jona: ma ja sem kar vesela da sem šla v službo, da mi dan hitro mine, drugače pa bi se mi vlekloooo, uff....
Špica: super da je počutje boljše, do sobote boš kot rožica, ko bo treba svoje pikice sprejeti....iiiii....

Če si napihnjena je to dober znak, tako sem povedala tudi naši novi nosečki Jona Klari, tako da držim pesti. Jaz imam v ponedeljek ultrazvok, ti pa v torek delaš test.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
13.4.2010 19:40:03   
mojškra

ej punce, tlele piše da je krvni test že 9, dan če imaš transfer 5. dan ali pa 11. dan če je transfer 3. dna.

Jaz sem imela krvnega 15 dan, et 5 dan

Neposredna povezava do sporočila: 2447
13.4.2010 19:56:47   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Jaz sem imela krvnega 15 dan, et 5 dan

isto jaz 15. dan 5 dan et, test doma sem delala 12 dan

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
13.4.2010 19:58:31   
jona klara
teta m- kako si?veš kako mislim nateuser posted image kmalu bošuser posted image

športnica, špica-kmalu gresta po pikece, komaj čakam, da bota greli

Neposredna povezava do sporočila: 2449
13.4.2010 20:01:25   
jona klara
teta m - take znake sem imela jaz, sploh občutek v maternici, da me dol tišči, napihnjena full, dojke ne boleče pač pa polne, ti si novauser posted image , sem rekla, da sedaj pa kar vse lepo po vrsti postanete user posted image saj bo lapa pomlad, da bomo bušije kazale in sončkale

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......