valči
|
alja,je ravno prava,kot so ti že napoisale.Res simpatična punca.In da napišem,naša Lara jih je februarja dopolnila 5 let in ima isto kot Alja 25 kil in 117 cm.Pa ti povem,naša dejansko je močna.Ima trebušček kar velik,ostalo pač malo nabito,ni sile.Trebuh ji edino štrli.Jo malo tudi pazim,samo ne pretiravam. Sedaj,ko je tolo,so skoz zunaj,lahfajo,skiro,kolo,trampolin-na novo.In pomoje ne bo neke groze.Me tudi moti,ko ji kdo reče-debela si!Pa ne no,pač trebušasta malo,ni pa bajsa.Bom jutri dala gor sliko,da primerjate Laro in Aljo,ki ji res ni videt teh kil.Res ne. Mi je pa pediatrinja rekla,ko sem jo vprašala,da ni panike,da pač naj manj sladkarij poje,drugo pa normalno.Pa veliko gibanja.Pa da pač eni otroci imajo tako držo,da trebuh jim bolj štrli. No,da še primerjam.Sin je star 7 let in je visok 128 cm ima pa 20 kil Joj,prejoj.Suhec,da ga ni.In nič ne moreš,malo je,izbirčen,skoz enak,suh. Ko sta bila z Laro stara 3 in 5,sta imela enako 17 kil.Potem ga le Lara začela šišat in sedaj ima pač 5 kil več,ko on. Sta pa oba zdrava.Kar je najvažnejše.