Zala01 -> RE: teža pri skoraj 5 letnici (12.4.2010 13:33:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Ma alja, HB da ima punčka apetit. Mi imamo z našim skoraj 5-letnikom stalne borbe s hrano že od malega naprej, včasih se mi zdi, da živi od zraka in vode. Velik je 115, težak pa 17 kg. Trlica, res. Ampak poln energije. Glede na jedilnik, ki si ga napisala, ne je prav nič preveč, mogoče bi jaz dodala samo malo več gibanja, ko se bojo začeli sončni dnevi...kolo, skiro, rolerji itd. To je pa kot bi alkoholiku rekel, ah, na še en liter, saj ni panike, glavno da ti paše. In Alji verjetno ni HB, kot praviš, zato pa sprašuje kako in kaj. In vedno se potem oglašajo tiste, ki imajo obraten problem, kot da Alji to kaj pomaga. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Volga umiri se. Ne primerjaj zdravega apetita po hrani pri rastoči deklici z apetitom po alkoholu. S prvim stavkom sem jo hotela samo pomiriti in ji v nadaljevanju svojega posta prikazala, kako je, če je situacija obratna. Ja, sem se oglasila in ji odgovorila na post...ti si se oglasila in posmetila temo. BV.
|
|
|
|