Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 11.4.2010 19:19:15
|
|
|
|
lidik
|
hej witch jaz močno stiskam pesti za vse, da vas boš res vse obarvala v roza , ampak še vseeno pa najbolj komaj čakam, da mine teh 11 dni, da nam ti sporočiš jupi novičko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 11.4.2010 19:27:14
|
|
|
|
miklarom
|
čer punce"! evo se jam pokorno javljam , ni šlo prej k skos delam in to fejst delam k konj , lidik in Star - čestitke , vidim da sta nalulali lep plusek, sem jest vedla da bosta , lepo in mirno vama želim do konca no zdej pa le gremo hiter na kako kavico, da se še me mal nalezemo vajinih bušijev witch - midve boma pa konec meseca nalulale pluseka ,a ne , no jaz malo kasneje nekje prve dni po prvem maju, bom ga definitivno nalulal, sploh pa zato ker bo vse na iste datume kot lani, , sem dobila na isti dan kot lani, pingota mi bojo vstavili isti dan, za povrhu bom pa PDP imela na isti datum , kaka usoda bo to jest grem jutri na UZ pa vam zvečer javim kako in kaj, ker grem direkt iz MB - ja na šiht in delam do osmih zvečer, tak da se javim takoj ko pridem domov lep večer še naprej
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 11.4.2010 19:38:05
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik hej witch jaz močno stiskam pesti za vse, da vas boš res vse obarvala v roza , ampak še vseeno pa najbolj komaj čakam, da mine teh 11 dni, da nam ti sporočiš jupi novičko lidik moja hvala ti naj se tvoje besede uresničijo
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 11.4.2010 19:39:35
|
|
|
|
witch
|
miklarom - da bove res obe nalulale pluske in da ta tvoja usoda res pomeni to, da tokrat pa bo uspelo 100% držim pesti na rokah in nogah da ti bo uspelo
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 11.4.2010 21:55:40
|
|
|
|
witch
|
Za vse nas, da bo ta teden in mesec čim bolj roza
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 11.4.2010 22:46:56
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Lidik, optimizem pri meni velja strelka, naj plavalček najde jajčece witch, dobro da je bila v času O Velika noč...Smo tudi jajčka pridno papali ..:Drugače pa ja, pivo in jajca skrbijo za boljšo in lepšo rast foliklov.... Miklarom, vso srečo jutri na UZ-ju...In ja, tale usoda ziher nekaj pomeni...Pri meni gre sicer za teden dni razlike, ampak verjamem, da tudi to pomeni nekaj...Mora ;) Nočko Aja, twetka vso srečo jutri
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 6:31:15
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom čer punce"! evo se jam pokorno javljam , ni šlo prej k skos delam in to fejst delam k konj , lidik in Star - čestitke , vidim da sta nalulali lep plusek, sem jest vedla da bosta , lepo in mirno vama želim do konca no zdej pa le gremo hiter na kako kavico, da se še me mal nalezemo vajinih bušijev miklarom če to pomaga, da boš nalulala plusek, ti obljubim, da grem vsak dan s tabo na kavico !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 7:00:43
|
|
|
|
pika555
|
Dobro jutro punce! jaz imam sicer še 3 dni do M, ampak sem delala testek FS danes. Bila je raaaaahla raaahla črtica. MOČNO DRŽITE PESTI, da bo čez 2 dni dobro vidna!!!! A se je kateri že naredilo tako?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 7:04:52
|
|
|
|
doloress
|
Punce, cestitke vsem ki ste nalulale + . Jaz sem vceraj dobila mojo tako, da gremo v nov krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 7:42:36
|
|
|
|
witch
|
pika555 - da bo plusek še močnejši in decembra zelo glasen Če se ne motim ima danes naša twetka rojstni dan. Želim ti, da se ti uresničijo vse želje, da boš hitro prišla do željenih kilogramčkov in da boš še hitreje srečka nosečka Tortica za tebe in vse nas doloress- in za naprej. Punce ne več modre barve dajmo še kakšne črtie nalulat Za piko555 in vse nas Naj nam pikepoke pomagajo
< Sporočilo je popravil witch -- 12.4.2010 7:53:31 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 7:55:29
|
|
|
|
lidik
|
witch ma ti pa zadnje čase tako luškane slikce gor lepiš, da se jih ne morem nagledati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 8:08:23
|
|
|
|
majčii
|
jutro :) vas skoz berem, pa sem rekla da morem tole delit z vami. Včer popoldne sem šla pods tuš, moj pa na čik na balkon, pa začne kričat nej takoj tja pridem, jst pa pod tušam?! In ker je tok kričal grem pogledat, da ni kej narobe,... in pol pravi: lej k naju je najdla,... in je bla navrtu štorkla in umiru jedla (karkoli je pač že jedla),... joooj kr solzice sem dubla v učke,... ta moj srček si res tok želi, sam pove pa nikol nč... ta mesec se ne pogovarjava o tem, da bi bla bl sproščena,... Ampak a ni blo posrečen,... za lep dan vam pošiljam eno . Pri nas dežuje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 8:11:17
|
|
|
|
lidik
|
majčii upam da je to dober znak - no jaz verjamem da je, ker na travniku pod našo hišo se letos kar tri štorklje sprehajajo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 8:31:50
|
|
|
|
majčii
|
lidik: upam da je res,... sam sem lih kar dala 3 klomifene skoz pa ni blo nič,... tak da ne upam upat preveč :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 8:33:30
|
|
|
|
*Star*
|
pika555, jaz sem delala s FS pa je bila rahla črtica (1 dan mi je M zamujala). V albumu mam slikco, pa lahko primerjaš, upam, da je to to in da se nam pridružiš pri decembrkah tole s štorkljami je pa očitno čisto res, tudi midva sva zadnič eno vidla ko sva se peljala domov Witch, kakšne lepe pikapoke, te pa morajo prinest srečo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 8:41:38
|
|
|
|
pika555
|
Star , moja je še bolj rahla.. A je kateri test bolj občutljiv kot FS?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 8:50:24
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Pika, kot sem že par dni nazaj govorila, rahlim črticam pri FS ali BC ne verjamem...Ker sem že imela dvakrat izkušnjo z lažno pozitivnim testom...Tako, da je res najbolje, da počakaš do srede in ponoviš test, če je črtica močnejša si nosečka in zelo močno stiskam, da se to zgodi.... Štorklje,hmmm nič ne verjamem, da kaj prinašajo, jo imam vsaki dan, že ne vem koliko let v bližini in letajo nad našo hišo pa še nisem nosečka :(.... Twetka, vse najboljše
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 8:53:36
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika555 Star , moja je še bolj rahla.. A je kateri test bolj občutljiv kot FS? pika555 meni se zdi, da čisto normalno da je še bolj rahla. Kolikor se spomnim ga je *Star* delala ko ji je M zamujala - ti pa si ga delala pred tem. Tako da mislim da to je to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 8:54:03
|
|
|
|
witch
|
Tudi jaz sem vsako leto videla ogromno štorkelj (imajo gnezdo skoraj ob naši hiši), letos pa je ni (še) pa videla je še tudi nisem meni tudi všeč pikepoke te zdaj prinašajo srečo Kako ste danes? Pri nas je dež jaz sem šla najprej malo delat, potem pa se pripravljat za zagovore in nastop uh nič kaj lep dan me ne čaka
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 9:01:09
|
|
|
|
lidik
|
witch pri nas tudi dežuje, pa sem tudi čisto žalostna, ker že itak bi skoz spala, zdaj pa še tako vreme, še dobro da imam vas, da tu čvekam, ker drugače bi po mojem sede zaspala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 9:25:50
|
|
|
|
witch
|
potem pa hitro na eno kavico da neboš zaspala izvoli eno virtualno Jaz sem pa tak danes... včeraj sem malo po netu brskala in o O brala. In mislim, da je ta mesec sploh nisem imela špikanje je bilo, to pa je vse. En minimalni izcdek se je tudi pojavil. Prejšnji mesec pa je bila ker me je špikalo, imela sem poplavo od izcedka, pa še slončkalo se mi je nenormalno. In piše, da so to znaki O. Edino, če je možno, da se pojavi tudi drugače... Ah saj bomo videli že čez 10 dni
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 9:39:40
|
|
|
|
lidik
|
witch ne govori da je nisi imela. Jaz nisem imela noben mesec nobenega izcedka, pa tudi vsak mesec me ni špikalo po jajčnikih, pa vidiš da je bila - tako da drži se tistega, da niso vedno enaki zanaki za vse in niti pri eni ženski vsak mesec enaki znaki. Boš pa videla da čez 10 dni bo / .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 9:41:44
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch potem pa hitro na eno kavico da neboš zaspala izvoli eno virtualno Jaz sem pa tak danes... včeraj sem malo po netu brskala in o O brala. In mislim, da je ta mesec sploh nisem imela špikanje je bilo, to pa je vse. En minimalni izcdek se je tudi pojavil. Prejšnji mesec pa je bila ker me je špikalo, imela sem poplavo od izcedka, pa še slončkalo se mi je nenormalno. In piše, da so to znaki O. Edino, če je možno, da se pojavi tudi drugače... Ah saj bomo videli že čez 10 dni Tudi jaz nisem noben mesec občutilakdaj naj bi imela O, pa je vseeno ratalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 12.4.2010 9:47:39
|
|
|
|
witch
|
lidik in mag3 hvala vama mogoče pa res to ni vsak mesec isto... Jaz še vedno upam na plusek mag3 imam eno vprašanje za tebe... Sem včeraj imela preveč časa, pa sem gledala nekaj po naši temi, in sem videla, da si v začetku meseca bila na seznamčku, potem pa si izginila mogoče sve z mladiko kaj spregledali, ko sva obe urejali seznamček. Zdaj pa ne vem, če si nam javila, da si noseča ali ne... Bi te pa dala nazaj na seznamček, da bo bolj roza lahko?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.