|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
11.4.2010 9:51:05   
witch
hej hoj user posted image
A bo danes kakšna rozika? user posted image
Jaz pa imam danes dan za sebe oziorma dan za naju user posted image najprej se bova učila, potem pa razvajala user posted image
Punce upam, da jutri katero pobarvam roza user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.4.2010 9:52:14   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

xoxox  zanimive sanje. Sama sem sanjala taščo in da sem otroka previjala user posted image . Čisti dokaz, da na sanje vpliva psiha.

Vsem skupaj želim čim lepši dan, maksimalno ga izkoristite. Tu na štajerskem imamo lep sonček.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj.. pa raje sanjam karkoli ampak res KARKOLI kot pa taščo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja psiha je res močna zadeva.  Upam, da se te moje sanje uresničijo Shilou. Tebi pa tudi želim, da boš kmalu svojega otroka previjala. user posted image  

No pa ste nam spet štajerci ukradli sončka. user posted image Tukaj se nekaj oblači.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.4.2010 9:55:52   
xoxox
Bi vam z veseljem javila kakšno roza novico, pa so bile žal le sanje. Ki pa upam, da se uresničijo, ampak bo treba vsaj še en teden počakati, da bom zvedla ali so se. Vsem ostalim pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimveč roza barve. 

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.4.2010 9:57:49   
lidik
hej punce dobro jutro. O vidim da ste danes že pridne. No jaz zdaj hodim in hodim in hodim gledat, če bo že kmalu kakšna nova rozika, da se nam pridruži pri decemberkah. Jaz že komaj čakam da vse pridete tja!!!!! user posted image user posted image user posted image
Aja witch hvala za vprašanje, s pikico se imava super, naju user posted image  razvaja, tako da nama je prav lepo. user posted image user posted image user posted image  Grem pa tudi jaz zdajle za knjige, da spravim učenje malo naprej, mogoče bova pa popoldan si tudi midva privoščila kakšen izletek.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.4.2010 10:02:00   
witch
ooo star user posted image sem glih mislila na tebe user posted image sem mislila, da si nam pobegnila med decemberka in te nebo več nazaj user posted image kako se pa ti počutiš?
lidik user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image ti kar lepo uživaj in izkoristi kar največ v teh mesecih user posted image
punce kar nočejo javiti novičk user posted image ne roza ne modrih user posted image
doloress, TMS82, Korinca, Spirit72, golobica82 - za vsako pesbej močno držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 11.4.2010 10:04:16 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.4.2010 10:03:00   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog) 
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK:__3__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.4.2010 10:16:45   
Spirit75
Lep sončen pozdravček punce z gorenjskega konca.

Jaz vstala danes že kar zgodaj. Sem šla takoj po zajtrku zunaj in sva z mojim nabrala skoraj dve kg čemaža.
Trenutmno pa pijem kavico. Mi zjutraj ni prav nič dišala. Sem imela že ponoči tak čuden občutek v želodčku.
Sem si preden sem vstala merila tudi BT, še zmeraj visoka. In sem si jo merila še pol ure kasneje in je padla. NO fajn sem si rekla, evo user posted image  prihaja. Ja ampak vendar ni o njej duha. Upam da je ne bo, saj si je sploh ne želim več vsaj za nekaj mesecev. Ampak kot sem že rekla, nočem ničesar pričakovati, ker se mi potem zmeraj postavi na glavo. Se moram zaposliti sedaj.
Pripraviti kosilo, pripraviti čemaž, da ga spravim v skrinjo za kasnjejšo uporabo in potem še k staršem na obisk. In vbo nedelja okoli.

Lepo se imejte, lepo preživite današnji dan in se javim takoj ko bo mogoče.

Čaw

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.4.2010 10:40:13   
lidik
witch kako se pa pogovarjaš? Kakšne modre novičke - za april jih je bilo dovolj, zdaj bodo še samo roza novičke. Ej veš kaj sem ti pozabila povedat: daj me prosim pri seznamu med navijačice - naslednjič ko ga boš urejala, ker vidim, da si ga ravno zdaj - sej zato sem se pa tudi spomnila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.4.2010 10:57:53   
witch
te bom dodala user posted image
saj jaz nočem modrih novičk user posted image ampak vem, da bodo... nažalsot. Bi z veseljem vse pobarvala roza user posted image
Punce nalulajte pluske user posted image tiste, ki imate O pa naj user posted image najdejo pravo mesto user posted image Pri nas, ki je O mimo pa močno držim pesti, da se plvalček pa jajček zaljubta in združita in uspešno zasidrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.4.2010 11:10:22   
lidik
witch sej na žalost tudi jaz vem da bo še tudi kakšna modra, samo vseeno upam, da jih bo čimmanj. No v glavnem za tebe pa itak veš kaj sem ti napovedala: sej si bila pridna in si jedla veliko jajčk in včasih kakšno pivo - no poglej pri meni je pomagalo, tako da boš videla, da bo pri tebi tudi.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.4.2010 11:13:28   
zaljubljena23
Na moje roza novičke bo potrebno še počakat min teden dni user posted image Drugače pa sem se jaz odločila, da grem letos spet k decembrkam tako kot lani in me nimna kaj presenetit drugegauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.4.2010 11:17:31   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Na moje roza novičke bo potrebno še počakat min teden dni user posted image Drugače pa sem se jaz odločila, da grem letos spet k decembrkam tako kot lani in me nimna kaj presenetit drugegauser posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo punca, tako se govori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.4.2010 11:44:36   
tanjusi
ej punce dajte mi od one vedeževalke mejl napisat... ja priznam je znagala radovednost kaj bo pri meni ugotovila

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.4.2010 11:52:53   
Shilou
renatatarot@gmail.com

napiši tvoj in partnerjev datum rojstva.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.4.2010 12:08:23   
strelka1987
Hei bejbike,

da se vem še js malo javim....midva veselo user posted image , danes imam ovulacijo, tako da upam, da bo kakšen user posted image našu svoje mesto user posted image

drži pesti za vse ki boste lulale...jaz sem videla (na tej spletni strani, ko sem si ticker naredila, da lahko že 18. naredim teste, čeprav je datum nezaželjene 28. ali ima katera izkušnje s takšnim "predčasnim" testiranjem?

Sej bom poskusila počakat do morja, ampak ne vem če bom zdržala user posted image

Mi gremo danes na kosilo za rojstni dan od moje mamice...popoldne grem pa v Mb in sem gor do srede...če bo katera mela čas za kavico, sa lahko dobimo.

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     za tiste, ki se testirate in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate O.

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.4.2010 12:15:52   
witch
Veš lidik da sem takoj ko si zagledala plusek pomislila na jajčka in pivo user posted image upam, da je res to ta recept in se bom tudi jaz selila user posted image
tanjusi daj nam javi ka ti bo odgovorila user posted image
strelka hmmm mogoče bi se pa ta teden lahko zmenile za kavico user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.4.2010 12:23:41   
witch
Punce a mogoče ve katera... namreč mene od O naprej cel čas boli spodnji del trebuha. Ima (je imela) katera podobne izkušnje? Me malo skrbi, da nebi bilo kakšno vnetje ali kaj... user posted image Je skoraj podobno krčem, vendar ni tak intenzivno. Pa tudi križ me tu in tam zaboli.
Hmmm jaz upam, da so to dobri znaki user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.4.2010 12:31:33   
strelka1987
Witch kdaj bi mela pa ti čas? Jaz sem edino ponedeljek bolj na tesno, ker imam oba faxa, druge dni, pa imam samo enega, tako, da ti kr povej kdaj maš čas..

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.4.2010 12:40:36   
witch
Jaz grem ta teden kar 3x v mb. V torek ne vem če bi kaj spravila skupaj prostega časa, v sredo bi bilo, ali pa v četrtek popoldan.

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.4.2010 12:58:59   
Shilou
witch pri meni so iste težave kot pri tebi. Pa še vsa brez energije sem. Sem prej kapučino z mlekom spila, pa mi ni nič prav. Morda me kakšna viroza pase,...

< Sporočilo je popravil Shilou -- 11.4.2010 12:59:13 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.4.2010 14:05:41   
*Star*
Witch, ne ne, pridno gledam naš seznamček, in upam, da bo še kakšna rozika, pa očitno zamanuser posted image
Drugače pa sem kar v redu, no v križu me grozno špika, sem ravno iz trgovine in sem zdajle komaj par korakov po stanovanju naredila.
Punce, a ne vidite, da si z lidik želiva še družbe, dajmo, dajmo, midve pridno navijava za vaša jajčeca in plavalčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.4.2010 14:12:02   
lidik
ja *Star* jaz jih tudi kar naprej priganjam, da naj se pridružijo decemberkam, pa nobena noče lulat. Pa sej boš videla da bojo in da bomo imele tam kar veliko družbe. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.4.2010 14:19:34   
witch
jaz bi lulala že takoj user posted image pa seveda plusek nalula user posted image ampak kaj ko ne gre to tak hitro in seveda tak kot bi mi hotele user posted image še samo 11 dni in bomo videli če smo kaj pridelali user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.4.2010 14:22:07   
twetka
Dober dan pupe moje. Js bi kr barvala roza, če pa moje jajčke in plavalčki nočejo naštimat kaj.  Danes sem čist nervozna, ker grem jutr na krvnega, itak vem da ni nič sam vseeno sem nervozna, ker grem. Sem danes v enem albumčku zasledila slikice bc-ja ko jih je ena delala pa jih je več, od čist nevidne črtice do močne in moja je podobna tisti skoraj nevidni, ne vem no, spet me malo meče, čeprav sem kr prepričana da ni in da sem pač mela tako M. V primeru da bi bilo, bi pa blo zelo zelo čudno, ne vem na kak način, mislite da bi se ta vgnezditvena lahk pacala cel teden pa da bi potem šele ta teden bile črtice ojačane??? Js mislim, da to skoraj ni možno, čeprav se nekak čudno počutim kot da bi mi hotlo bit slabo pa v trebuhu me pika ves čas na desni strani. Ne vem če nisem kakega vnetja fasala, pa se mi zdi da lulam kr pogosto, lahko pa da je psiha ali pa imam kako vnetje, se bom mogla malo pri svoji zdravnici oglasit še ta teden. Jutri se grem naročit da mi bojo končno dobili že enkrat ven te moje modrostne zobe. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.4.2010 19:13:46   
witch
twetka user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri in da boš dobila kakšne dobre novičke user posted image  
Jutri pa hočem barvat! user posted image dajmo punce javite kakšne roza novičke user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.