|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
11.4.2010 21:30:55   
čebelica01
ooo pozdravljena user posted image user posted image user posted image  in čestitke mami

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.4.2010 21:37:31   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: somic

aha!!! se bom pridružila pa tukaj če lahko...

sem sicer odprla temo za novomeške mamice, ampak smo tako al tako dolenjke, ne??  user posted image user posted image

skratka, sem postala mamica 6.1 2010, rodila sinčka Patrika, sem pa iz novega mesta

DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.4.2010 21:49:33   
štrumfek

sem sicer odprla temo za novomeške mamice, ampak smo tako al tako dolenjke, ne??  user posted image user posted image

skratka, sem postala mamica 6.1 2010, rodila sinčka Patrika, sem pa iz novega mesta

Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.4.2010 21:50:15   
Mala_princeska
Dobrodošle vse nove mamice.....na našem forumu.user posted image user posted image user posted image

In čestitke Lency za user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.4.2010 22:01:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Dobrodošle vse nove mamice.....na našem forumu.user posted image user posted image user posted image

In čestitke Lency za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.4.2010 22:04:57   
majch
rea, držim pesti za vas in navijam za zdravje in boljše počutje...spihat se pa tudi moraš, ti kar.user posted image . Kar se tiče BS, lahko prestavimo ali pa otročke pustimo doma...meni je vseeno...bejba ti samo lepo na izi s to fešto, najprej se z malo bejbiko poštimajte. Kakor boš rekla, tako bo.

Drugače....na naši fronti nič novega. Se še tipkamo.

< Sporočilo je popravil majch -- 11.4.2010 22:08:30 >

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.4.2010 23:42:01   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Pozdravljene!user posted image

Sem zasledila vaš forum in bi se mu rada prdružla. Sem mlada mamica z Mirne pri Trebnjem in mam hčerkico Aliso, ki bo 19.aprila stara 4 mesce.user posted image nisem vas brala kej preveč za nazaj, pa me zanima, če ma še katera dojenčka al mate že kr velike prince in princeske?

Lp.

Dobrodošla med nami.
Si tudi po rodu mirenčanka? Namreč jaz sedaj živim v Mokronogu, prihajam pa iz Mirne.

Ne nism po rodu mirnčanka, ampak sm novomeščanka preseljena k fantu na Mirno.user posted image s kerga konca Mirne pa ti prhajaš? Js živim na Sokolski ulici v blokih.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.4.2010 23:44:00   
Tincy90
Upam d nism sitna z vprašanji, ampak me zanima kok ste ve kej stare? Upam d ne bom tud tuki najmlajša, stara sm 19.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.4.2010 0:23:48   
*zmajčica*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej ne morem vrjet....Sem že vse napisala (tako dougo klobaso), pa mi je vse vn hitlo. In kot ponavadi nisem skopirala in morem vse še enkrat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.4.2010 0:51:21   
*zmajčica*
IZVIRNO SPOROČILO: majch

zmajčica, hani bejbi, kako si? Spet preveč pridna?

Evo me bejbi...in vse ostale bejbe!! Sem bla spet mal odsotna...Res je. Spet pridna na muč! Pa kaj čem drugega...Morem, da bom lahko mali pikici kej lepega kupla...Kej takega, kar bi ati želel da ima! ker je vedno govoru da bi rad da ma vse!! Tak da...Še naprej pridno služim denarce!

Rea, Alex01, Triš in Cuker07...in vse ostale, ki jih potrebujete za svoje bubančke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Štumfek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za trikolesnika...Naš tudi že čaka...e biu trikolesnik prvo kar smo dobili!! Hehe...
Taja je prava frajerka... Ej bejbi 3.-5. julija bo v Metliki naš moto zbor (MK DIVJA JAGA) - Prideta??

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Nekaj časa nazaj se nam je pridružila Lenčy, če se še spomnite

evo, tole mi je "padlo v oko"

CITIRAM Lenčy
"tudi mi smo že rodili  imamo fantka Aleksa, rojenega 24.3., težkega 3370g in visokega 50 cm. pridno jemo in veliko spimo "

ČESTITKE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal se tudi jaz ne spomnem...Pa vseeno iskrene čestitke in vse dobro, ter veliko crkljanja in prespanih noči ti želim!

Valentinčica30....To je pa bla ena fensi ohcet! Lepo res...svaka čast. A se spomnete bejbe kuk sm jst sanjala o poroki, ko sem se vam tukaj pridružla...?? Pa ko sem vas spraševala, kako naj mojga prepričam?? Ijooooo kaj bi ja dala, da se mam priložnost poročit...Ampak res uno sanjska poroka! user posted image user posted image

Rotavirus...Mene so v ZD ful forsirali da bi Lauro cepla proti RV, sam je nisem in je tudi ne bom!

Tincy90...DOBRODOŠLA med nami...Počuti se kot doma! Sama sem pa drugače belokranjka z 3 mesečno hčerkico Lauro! Drugače pa mislim da si res najmlajša...Jaz sem 23 - avgusta bom 24

Potty
tudi jaz sem se že ustrašla, da si nam pobegnila, ker ene dva dni si bla kr anonimna!? Hehe WELLCOME BACK!

Glede BS...Jaz mislim da je to čist kul, da se dobimo sam mamice. Ker če bi mele bebije s sabo, marsikatera tud kavice  ne bi mogla popit...Pa ker ma Rea pripravlene neke igrice in ustvarrjalne delavnice in ker imamo me same program...bomo vsaj lahko sodelovale! user posted image Kaj pravite, a?

sem sicer odprla temo za novomeške mamice, ampak smo tako al tako dolenjke, ne?? 

Ooooooo Somic...Januarka! Se me še spomneš?? Res je da sem se tam nehala oglašat...ampak nič zaradi vas...Zaradi sebe...Vas pa pridem še kaj pozdravit tam v prve snežinke 2010! hehe. Kako pa kaj ti in tvoj user posted image ?? Sta vredu, zdrava?? Aja si pa rodila na moj PDP! user posted image

Drugače pa, medve z Lauro smo ok! Ni mela pol nobenih reakcij na cepljenje...Pridna je, sploh ne znamo da jo mamo...ja mam zlato dete! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam k atija pogrešamo...Sm se zadnič mal zamislna, k sm glih sedela v prostoru kjer sva se z dragem spoznala...Spomini, res lepi spomini! Sm si v glavi tk v živo zamislna celo zgodbo, kako in kaj, da nisem mela več volje do dela!
Zdaj ga pa ni več in sem jaz mami in ati in starš za vse!! Trudim se! AMPAK sam zarad moje pikice!

Nič zdej pa počasi grem, če se pa vmes spomnem, če sem kej pozabla napisat pa še pridem

Lp in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.4.2010 1:12:56   
Tincy90
Zmajčica js svoje tud nism dala cepit proti RV. Men je tud pediatrinja rekla, d je ne rabm cepit, če ne bo šla v vrtec.

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.4.2010 6:49:58   
somic
ja zmajčica, seveda se te spomnim, bolj malo si res na snežinkah prisotna. kaj sem prav zasledila da že delaš?

in ja, rodila sem morda res na tvoj pdp in skoraj mesec dni pred svojim pdp- jem nedonošenčka.

danes smo super ok, zdravi, sicer v še bolj mini obliki, ampak točno vem da bo vse skupaj nadoknadil. sva se tudi midva prvič cepila v sredo in to samo za redno cepljenje, to za rota so mi odsvetovali. je pa sprejel pikico brez solzice in brez jokice, tako da je bil pravi fant! user posted image

je še kakšna tukaj z dojenčkom?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 8:31:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.4.2010 8:35:50   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Štumfek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za trikolesnika...Naš tudi že čaka...e biu trikolesnik prvo kar smo dobili!! Hehe...
Taja je prava frajerka... Ej bejbi 3.-5. julija bo v Metliki naš moto zbor (MK DIVJA JAGA) - Prideta??

eii pa možno user posted image user posted image boš kje tam?

zmajčica, somic super za pikico in da ni nobenih reakcijuser posted image user posted image user posted image

somic vbistvu mamo skoraj vse še dojenčke... čebelka ma že velika škrata... drugače mamo pa ali dojenčke, ali pa mešano enga mini pa enga maxiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 8:53:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.4.2010 9:08:03   
kaminek
user posted image user posted image dobrodošle vse novo pečene članice na temi Dolenjkeuser posted image

pri nas je bila noč spet tko bolj "delovna". P. rastejo zobki in je včasih prava budnica, zdej sm pa mal povožena. nč ne morm, pa še tak ubijalski dan je.grrrr. komaj čakam na sončka.

mala_princeska: bravo za frizurco, jst mam pa namen ta tedn it v nm se postrižt, se že od novembra nism in se morm uštimat za reouser posted image

o bolnicah jst tud raje ne bi, škoda zgubljat besed.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.4.2010 9:08:17   
cukr07
Dan user posted image

Mi smo uspešno prestali včerajšnji krst. Lenart je bil priden, vreme je pa tudi zdržalo in se je ulilo ravno ko smo prišli domov od maše. Je bilo pa zelo zanimivo, ker smo kar trije sošolci iz OŠ krstili svoje otroke, ena je bila pa botrca, tako da bi lahko že skoraj obletnico valete tam imeli.user posted image

Ne nism po rodu mirnčanka, ampak sm novomeščanka preseljena k fantu na Mirno.user posted image s kerga konca Mirne pa ti prhajaš? Js živim na Sokolski ulici v blokih.

A tako...........jaz prihajam pa z vasi, tam mal naprej od pokopališča.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 12.4.2010 9:12:22 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.4.2010 9:11:45   
kaminek
oooo lee ann, kakšno navdušenje je to, a ne da? ob pričakovanju svojega bebija, pa priprave in vse to...iiiiiiiiii...me vedno gane.
kmalu bo treba it, junij je že skoraj tukej.user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.4.2010 9:12:47   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

A tako...........jaz prihajam pa z vasi, tam mal naprej od pokopališča.

no, pa ste se našleuser posted image

jst se pa skozi mirno peljem, ko grem domov pogledat, če to kej štejeuser posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
12.4.2010 9:13:42   
MEGi20
No naj se še jaz pofočkam... sem Meli iz NM stara bom 23 let ,mamica (skoraj) 3letnemu Matiji.

Pa lep dan še naprej

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
12.4.2010 9:15:53   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

No naj se še jaz pofočkam... sem Meli iz NM stara bom 23 let ,mamica (skoraj) 3letnemu Matiji.

Pa lep dan še naprej

dobrodošlauser posted image

hb, da nas spet mal več tuki gor ratujeuser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
12.4.2010 9:16:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

d ravno v čet 8/4 sem praznovala 32., !!!

kako malenkost, da naju prej vpraša kaj rabiva, da ne bi bli v zadregi kaj in kako prnest, al pa da se ne bi preveč stvari ponavlalo, pa da bi se darilo res koristno porabilo..

Lee Ann - Z zamudo a

user posted image

iz user posted image (heee heee moj bratec je pa 8/4 dopolnil 18. let :-))) )

user posted image user posted image user posted image za rihtanje stanovanja , user posted image user posted image user posted image za opremo za bebico in user posted image user posted image user posted image za darilčka - tko je bolje, da nimaš potem kr nekaj od stvari. No pri nas hb ni bilo problemov glede stvari za user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
12.4.2010 9:17:14   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

Pa lep dan še naprej

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
uau finooo zdej bomo pa lahko čvekale user posted image user posted image

leeAnn vse najboljšeeeeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 12.4.2010 9:18:13 >

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
12.4.2010 9:18:08   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst se pa skozi mirno peljem, ko grem domov pogledat, če to kej štejeuser posted image user posted image

Šteje, šteje user posted image

Kar naenkrat se nam je pridružilo en kup novih - superuser posted image , to bo še enih debat tuki gor.

Dobrodošle med nami!

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
12.4.2010 9:19:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

o bolnicah jst tud raje ne bi, škoda zgubljat besed.

ja tvoja izkušnja tud ni bila prijetna, pozabi in ne misli več na to :-)

*zmajčica* le glej da prideš k Rei :-)))
aja jaz bom tudi punce pustila doma in jih bo babika/dedi za tiste 2-3 urce počuvala, enkrat pa tud jst moram imet izhod user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?