|
RE: Dolenjke, 3,. del 12.4.2010 0:51:21
|
|
|
|
*zmajčica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch zmajčica, hani bejbi, kako si? Spet preveč pridna? Evo me bejbi...in vse ostale bejbe!! Sem bla spet mal odsotna...Res je. Spet pridna na muč! Pa kaj čem drugega...Morem, da bom lahko mali pikici kej lepega kupla...Kej takega, kar bi ati želel da ima! ker je vedno govoru da bi rad da ma vse!! Tak da...Še naprej pridno služim denarce! Rea, Alex01, Triš in Cuker07...in vse ostale, ki jih potrebujete za svoje bubančke... . Štumfek za trikolesnika...Naš tudi že čaka...e biu trikolesnik prvo kar smo dobili!! Hehe... Taja je prava frajerka... Ej bejbi 3.-5. julija bo v Metliki naš moto zbor (MK DIVJA JAGA) - Prideta?? IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 Nekaj časa nazaj se nam je pridružila Lenčy, če se še spomnite evo, tole mi je "padlo v oko" CITIRAM Lenčy "tudi mi smo že rodili imamo fantka Aleksa, rojenega 24.3., težkega 3370g in visokega 50 cm. pridno jemo in veliko spimo " ČESTITKE Žal se tudi jaz ne spomnem...Pa vseeno iskrene čestitke in vse dobro, ter veliko crkljanja in prespanih noči ti želim! Valentinčica30....To je pa bla ena fensi ohcet! Lepo res...svaka čast. A se spomnete bejbe kuk sm jst sanjala o poroki, ko sem se vam tukaj pridružla...?? Pa ko sem vas spraševala, kako naj mojga prepričam?? Ijooooo kaj bi ja dala, da se mam priložnost poročit...Ampak res uno sanjska poroka! Rotavirus...Mene so v ZD ful forsirali da bi Lauro cepla proti RV, sam je nisem in je tudi ne bom! Tincy90...DOBRODOŠLA med nami...Počuti se kot doma! Sama sem pa drugače belokranjka z 3 mesečno hčerkico Lauro! Drugače pa mislim da si res najmlajša...Jaz sem 23 - avgusta bom 24 Potty tudi jaz sem se že ustrašla, da si nam pobegnila, ker ene dva dni si bla kr anonimna!? Hehe WELLCOME BACK! Glede BS...Jaz mislim da je to čist kul, da se dobimo sam mamice. Ker če bi mele bebije s sabo, marsikatera tud kavice ne bi mogla popit...Pa ker ma Rea pripravlene neke igrice in ustvarrjalne delavnice in ker imamo me same program...bomo vsaj lahko sodelovale! Kaj pravite, a? IZVIRNO SPOROČILO: somic aha!!! se bom pridružila pa tukaj če lahko... sem sicer odprla temo za novomeške mamice, ampak smo tako al tako dolenjke, ne?? skratka, sem postala mamica 6.1 2010, rodila sinčka Patrika, sem pa iz novega mesta Ooooooo Somic...Januarka! Se me še spomneš?? Res je da sem se tam nehala oglašat...ampak nič zaradi vas...Zaradi sebe...Vas pa pridem še kaj pozdravit tam v prve snežinke 2010! hehe. Kako pa kaj ti in tvoj ?? Sta vredu, zdrava?? Aja si pa rodila na moj PDP! Drugače pa, medve z Lauro smo ok! Ni mela pol nobenih reakcij na cepljenje...Pridna je, sploh ne znamo da jo mamo...ja mam zlato dete! Sam k atija pogrešamo...Sm se zadnič mal zamislna, k sm glih sedela v prostoru kjer sva se z dragem spoznala...Spomini, res lepi spomini! Sm si v glavi tk v živo zamislna celo zgodbo, kako in kaj, da nisem mela več volje do dela! Zdaj ga pa ni več in sem jaz mami in ati in starš za vse!! Trudim se! AMPAK sam zarad moje pikice! Nič zdej pa počasi grem, če se pa vmes spomnem, če sem kej pozabla napisat pa še pridem Lp in
|