3jeMi
|
jutro!!!!! home alone in the office this week... wooo-hoooooooooooooooooo.... večina bande je na festivalu v Cannesu... upam, da mi kaj prinesejo... sem naročila, da mi morajo kaj od risank prinest... itak za Lovra, koga pa... kje sem ostala... petek... kot je Almera že napisala, the ZOO... ej, Bor je res frajer... na slikcah je točno tako kot v resnici (lušne slikce ... tudi mi imamo kup drage fotografske opreme nekje, pa furamo samo mojega Canončka )... ga pokličeš, se obrne, te resno z zanimanjem pogleda... v stilu Želite prosim, vendar ne mi preveč težit, ker imam svoje opravke ... pleza vsepovsod, kar za našega ziheraša ne morem rečt, našemu je bil mali tobogan čisto ok, pa še to je naraje gledal velike otroke, kaj počnejo sobota... jp, 30 cm = z moževo veliko pomočjo 350 €... šoping v Cityparku in na Rudniku... največ je pokasirala fasunga (pa še to sem pozabila par stvari kupit, ker sem nekje med policami usjala listek, a ne ), ostalo pa Lovrove cunjice, malo za zdaj, pa kar nekaj že za poleti... ja no, če ima H&M take šponske kratke hlače, pa majčke itd. ... pa sem mislila, da ne bom imela kaj fanta oblečt, ko se vedno v trgovinah videla samo cunjice za punčke... res je roza bolj ven buta, kot ostale barve mali je bil pri babici in dedku... joj, kolk se imajo radi... uživajo... in imamo problem it domov, ker mali začne tulit, ko zmaj, ko ga pokava v avto... nedelja... doma, v miru, kuhala, pregledala Lovrovo omaro, zmetala ven premajhne cote... skratka malo smo počivali... no, danes pa tukaj... za dobro jutro je Lovro že poskrbela za ihtav izbruh, vendar sva ga samo popokala brez pregovarjanja... no, saj pred blokom je bilo že vse ok, ker ga je tam za dobro jutro pričakal dedi, pa se je mali kar stopil, ko ga je videl IZVIRNO SPOROČILO: flower En dan, ko sem kuhala, iz dnevne pa je bila čudna tišina. Pridem pogledat, Lan je spraznil koš, zlezel vanj in gledal tv. tale mi je pa svetovna... pa še tak nasmešek... majuska... saj bo šlo, a ne... populis... ... upam, da bo pri Lari samo pri nosku ostalo
|