|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 22:22:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
10.4.2010 22:24:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska lepo si našopingiralauser posted image . Pa škoda  za ceno balerink. Jaz ponavadi vedno kot obsedena kode čekiram, drugače imajo pa v Leclercu po trgovini vmes terminale , kjer poskeniraš izdelek in ti pokaže ceno.

Preden je bila ta fora na FB sem se tudi jaz podala v šoping in sicer sem slučajno zavila v Tako fashion, še v življenju nisem notr stopila, na konc sem pa za 30  € kupila 2 majčki , 1 krilo, 1 bluzico in za Laro eno tako lušno majčko za na legice .
Pa dvojni šuhi so mi bli všeč v Jello, kupila nisem nobenih, pa v Humanicu sem si Ipaneme ogledala.

user posted image

Ful lep model, zelo so mi všeč - ampak že nekaj let si ne upam nositi višjih pet; razlog so razsuta kolena in zdaj še nepošlihtan gleženj ...

dobro si nakupila, populis user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2352
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 22:28:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 22:29:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2354
10.4.2010 23:08:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

končnooo mala spi...danes je bil res super dan..

zjutraj smo vstali, potem sem dobila jaz eno stranko, ki je s sabo pripeljala moža in 2 otroka, tako da so se otrok igrali mi2 sva jo pa uredili, potem smo skočli pa na kosilo..mmmmmmmm

vam nardim lušte?
predjed: hobotnica v solati, sipa v solati
glavna jed: rezansi s škampi
sladica : panacota z gozdnimi sadeži
poleg 2 deci vinčka
dobra družba

edina slabost: račun na koncuuser posted image ...e jebi ga, enkrat se živi, vsake tolko si pa lahk privoščimo

potem smo ob 2.15 prišli domov (tamala ponavad ob 13h že spi, ampak je zdržala brez problema) ob 2.30 je zaspala, jaz pa tudi in sva spale do 17.30!!!! koma..bogi ati je mogu pa na trening..
obisk pri sosedi, kopanje, igranje in spanje ob 22h..

samo 2 stvari s seznamčka ste mi zanimivi user posted image

HD, glavno da si se imela fajn user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2355
10.4.2010 23:18:16   
Majuska
Kje pa ste danes, julijke? Pred teveji al jagode obirate? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
10.4.2010 23:32:35   
neboglasnica

Še tole, GR mi je poslala SMS/MMS iz Hazardov, pravi da bo žur do jutranjih ur, skratka uživa in nas vse lepo pozdravljauser posted image . Nočko

Juhuuuu! Šele sedaj so nehali, no pred pol ure, ZAKON so. Ta mlade, se pardoniram, ve verjetno še slišale niste zanje, ampak res so kul. Koncert nabit s čustvenostjo, kocine v luft, pa solze dol.

Neposredna povezava do sporočila: 2357
10.4.2010 23:52:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Še tole, GR mi je poslala SMS/MMS iz Hazardov, pravi da bo žur do jutranjih ur, skratka uživa in nas vse lepo pozdravljauser posted image . Nočko

Juhuuuu! Šele sedaj so nehali, no pred pol ure, ZAKON so. Ta mlade, se pardoniram, ve verjetno še slišale niste zanje, ampak res so kul. Koncert nabit s čustvenostjo, kocine v luft, pa solze dol.

Me veseli, da si uživala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 0:11:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2359
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 0:12:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2360
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 8:23:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
11.4.2010 9:22:15   
Majuska
jutro,

ufff kolk sem še zaspana ... Aleksander naju je ponoči večkrat zbudil in rogovilil, tako da se še nisem uspela naspati. Zjutraj je pa rita samo smrdela, da naju je z dragim kar katapultiralo iz postelje user posted image

Evo, zajtrk je bil krasen, grem splanirat, kaj bo za kosilo ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.4.2010 9:26:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - tebi so pa za Aleksandra ful všeč hlače na naramnice; Bor pa nima niti enih - meni nekako ne potegnejo. Navija pa moj dragi, da bi si jih jaz morala kupit za nosečnost - ja, pa jade

Evo, jutranji raport napisan, zdaj gremo pa na sprehod, bagerje gledat

Ma se mi zdi, da mulčku ful pašejo take hlače ... to ni zaradi mene user posted image   in cela familija navija, da Aleksander pač mora imeti take hlače. Ja nosečke so jih včasih ful nosile, jaz jih nisem imela ... bi zgledala ko žoga user posted image

sem si pa včeraj končno kupila letno karto za ZOO, tako da se komot dobimo noter user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.4.2010 10:01:51   
netki
jutro

punce iz ljubljane in okolice....otroka sem misla danes peljat gledat dinozavre, pa me malo skrbi vreme...kako je v ljubljani oz. okol volčjega potoka...piha? oblaki? sonce?
pri nas je mešanica vsega, ta veter me sploh skrbi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 10:07:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2365
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 10:58:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2366
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 11:00:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.4.2010 11:31:10   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

En dan, ko sem kuhala, iz dnevne pa je bila čudna tišina. Pridem pogledat, Lan je spraznil koš, zlezel vanj in gledal tv.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kolk je pa dobra fotka

Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.4.2010 11:35:32   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

punce iz ljubljane in okolice....otroka sem misla danes peljat gledat dinozavre, pa me malo skrbi vreme...kako je v ljubljani oz. okol volčjega potoka...piha? oblaki? sonce?

Hojla! Mi smo blizu Domžal, oblačno in vetrovno vreme + trenutno pada toča.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 11:36:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.4.2010 11:36:51   
glugluglu
flower, luštne slikce, sploh tista s košemuser posted image

majuska, lep nakupuser posted image

neboglasnicauser posted image za uživanje na koncertu,  jaz pa za Hazard vseeno nisem bila ziher, če bi to bilo zame

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Glu - pri nas se pa Bor, ko se enkrat zbudi, tudi slučajno noče nič crkljat - šiba direkt v dnevno in čaka na risanke -v spalnici me kar za pižamo vleče in se dere vstani, vstani

ja pri nas je TV tudi v spalnici in mu naštimam telebajske in potem se oba še valjava po postelji, ali prideta pa še Mark in Nina. Samo problem je, da se ponavadi takoj zjutraj pokaka in ga moram takoj previt, in ga potem že tudi oblečem, da ni v pižami. Sicer je pa ob 8.00 potem itak že zajtrk, ker so vsi navajeni takrat jesti.

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

vam nardim lušte?
predjed: hobotnica v solati, sipa v solati
glavna jed: rezansi s škampi
sladica : panacota z gozdnimi sadeži
poleg 2 deci vinčka
dobra družba

edina slabost: račun na koncu ...e jebi ga, enkrat se živi, vsake tolko si pa lahk privoščimo

jaz pa nisem preveč ljubitelj morske hrane, pridejo pa zadnje tri variante v poštev, sploh panacotauser posted image . Pa logično, treba si je kdaj tudi take stvari privoščit.

jutro

netki, jaz sem bila sedaj malo zunaj, ker sem Nino peljala na rokometno tekmo in sem mislila direktno ostati še zunaj s Tianom vendar sem ugotovila, da sva premalo oblečena, pri nas in Na Vrhniki je samo 8 stopinj, v Lj. je mogoče kakšno stopinjo več. Volčji potok je pa po mojem tako kot Vrhnika. Sonce malo posije in je malo močneje, potem pa spet ne. Pa še ne vem ali bi bi spomladansko jaknico sedaj ko grem ven na sprehod zamenjala za bundico, ali dala raje flis pod spomladansko jakno -potem sem pa na istem, samo, da ga slečem lahko. Pa tanko kapico na glavo.

Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.4.2010 11:38:22   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

jutro

Hojla! Mi smo blizu Domžal, oblačno in vetrovno vreme + trenutno pada toča.

ojoj, gremo hitro ven dokler do nas ne pride

Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.4.2010 12:07:28   
metuljcek321
Aloha, ladies!

Lepi, prelepi dnevi so tu.

A short report:

PETEK: popoldne na vrtu - kenslanje plevela in okopavanje, Anja najina prva asistentka, nato via Pijava Gorica - mala je šla na mini dopust, mami in ati na en drinkec in uživat v dvojeuser posted image  Ma, je blo tko čudno, k je ni blo v posteljici. Nenavadno ful, ful.

SOBOTA: early start, via morje - rihtala v in okoli hiše, vreme sanjsko (20 stopinj, sonce na polno) - pomivanje tal, oken, urejanje drenaže, posaditev trte in kakija, pometanje dvorišča, barvanje okvira vrat ob vhodu (naš multipraktik jih je naredil sam - bom dala naslednjič slikco gor, k bodo še bele plastične dilce - kar čutim, da bo FUL lepo, se veselim kot otročekuser posted image ) ... Anja medtem žurirala na polno, se družila s sosedom (tudi julijčkom, btw) Jakatom, čebljala, se smejala, igrala na polno. Zvečer sva jo pobrala, kar grulila je od veselja, kolk je cvilila, k naju je zagledala, ej. Tko smo se narežali, da so nas boleli trebuhi. Ona pa zraven: "Ojojoj, ojojoj" - trenutno njena nr. 1 fraza. Doma je bla čist razštelana, je mogla še vse igračke stestirat, okoli obrnit, dat spat, šele potem so se madam odpravili v horizontalo, midva pa pogledala (že žbnj-tič) Gladiatorja - mnjam.

NEDELJA: pospravljanje na vidiku - pometeno, pospravljeno, pobrisano, cunje oprane, 1 žehta že zlikana, krompir se kuha, juha brbota, zajček se peče, solatka natrebljena, Anja v krtkovi deželi (jp, se pozna malo krajša nočuser posted image ), možek zunaj betonira podstavek za 2 cisterni, kamor lovimo deževnico - zdaj je bil spodaj les, pa je vse strohnelo/zgnilo, je treba bolj ornk narest.

Skratka, ni nam dolgčas. Ko se malečka zbudi, pičimo k frendom na obisk & čvekec - hura.

PS: Tud mi naj bi imeli v šoli delovno soboto, a smo jo že pred meseci oddelali (smo prestavili) - thank God, kolk je pasalo it na lepše, ej. Jupi, jupi, jupi.

PPS: Tolk energije imam, da me kar razganja - a se čuti?user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.4.2010 12:15:24   
Inigo
Inigo - jaz sem imela zdaj ene 2 tedna miru, zdaj pa ene par dni spet noro smrkam in kiham, še posebej, ker sem cele popoldneve zunaj. Meni se je seneni nahod ful poslabšal od poroda naprej. Predvsem me zdaj oči srbijo za znort - sem si včeraj ene kapljice kupile, kaj drugega pa itak ne smem jemat.
Inigo, Brin lahko jemlje Claritin sirup, če bo bolj hudo, pa neke kapljice za nos obstajajo, tudi že za tako male. Drugače pa res samo fiziološka, pa umivat mu roke in obraz, ko prideta noter, pa cunje čimbolj menjat

če pa mi u lekarni ni nč rekla za te stvari. rekla je za claritin sirup... to je pa vse. pa še to je reklav skrajnem primeru user posted image saj bova zdaj vidla kako bo... kr je bil dež,se danes oba ful fajn počutiva. ko bo pa spet par dni suho, bo pa najbrž kihanje in šmrkanje nazaj. takrat bova pa šla k P in naj nama napiše na recept kaj.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.4.2010 12:17:15   
Inigo
tele sem pred kratkim kupila. jih mam za na faks in tko..
user posted image

tele so mi pa tok všeč... sm se prav zalubla vanje. in če jih ne dobim za rojstni dan, si jih pa sama kupim user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 11.4.2010 12:19:06 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.