|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
9.4.2010 16:59:13   
miskula
Jaz tudi +/- 1,5 kg Ko sedim si moram kavbojke že kar malo odpet, ker me vse tišči.

Punce ali kdaj pomislite, da imate mogoče dvojčke? Jaz kar mislim da. user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 151
9.4.2010 17:16:50   
mag3
Zakaj misliš, da bi bili dvojčki? Jaz tudi včasih pomislim na to, ker sem jedla Klomifen in tam piše, da je možna večplodna nosečnost.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 152
9.4.2010 17:21:25   
miskula
Jaz pa zato, ker sem ima IUIpostopek. Tukaj je tudi možna večplodna nosečnost.
No, pa saj je vseeno bomo mel pa dva na enkrat. user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 153
9.4.2010 18:10:07   
mag3
Punce vem, da je še zgodaj, ampak me zanima, kdaj si boste kaj začele trebuščke mazat? user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 154
9.4.2010 18:44:08   
BabyKitty
No ewo, da se malo spet priključim user posted image nisem mogla verjeti, da ste napisale danes že celo stran user posted image lepo lepo

Meni po tisti kitajski tabeli napiše punčko... tako da bomo videli user posted image

Pri meni kakšnih dodatnih znakov razen številko večjih prsi (nimam nič proti, že nekaj tednov dobim dosti boljše sadje v trgovini user posted image ) pa mogoče rahlo bolj pogosto grem na wc, pa kdaj se tud za brez veze razjezim... slabo mi kej grozno ni... mogoče na momente, pa še to je pomoje bolj psiha...

mag3 ti kar dopolnjuj sproti, se mi zdi čisto ql, da je en seznam na stran...

Da povem en moj nosečniški doživljaj user posted image ... ker delam v podjetju, ki ga imava skupaj z najdražjim, sem dostikrat pod stresom, zaradi kakšnih mejlov strank, ki priganjajo, tečnarijo ipd. (še posebno ker sem zaradi nosečnosti malo bolj občutljiva), včeraj se trudim 10 minut, da bi prišla v mejl in pogledala če je kaj novega... in sm že čist živce zgubla... in kličem mojga, da se mal razpizdim na nekoga user posted image in mi reče, da je spremenil password, da ne bom več gledala mejlov, ker ne smem bit pod stresom, da bo on zrihtu, če bo kej nujnga bo pa povedu user posted image   se mi je zdel tok lušna stvar k jo je naredu user posted image je zdej življenje precej lepše user posted image upam, da ga kmal ne mine user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 155
9.4.2010 19:46:50   
mag3
Mislim Babykitty tebe je pa zmeraj lepo brat. "Sadje v trgovini" user posted image  user posted image  user posted image
Ful lepo od tvojega, da te tako pazi. user posted image

Lep vikend punce.

Se tipkamo. user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 156
9.4.2010 19:53:39   
mag3

NICK, STAROST, NOSEČNOST,ŠT.OTROK ,SPOL ,NASLEDNJI PREGLED(NP), SRČEKuser posted image , PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image tedy,
26, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image , Lj   (? 25.11.2010 ?)
user posted image **NiNa**, 29, 2.user posted image , 1user posted image
, P 15.4.2010, G
orenjska

user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted image , P 4.5.2010, Sevnica

2.12.2010
user posted image Baby Kitty, 21, 1.user posted image , 1.user posted image , Kranj
user posted image miskula, 33, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , P 7.5.2010, Novo mesto

3.12.2010

4.12.2010

5.12.2010

6.12.2010

user posted image mag3, 33let, 2user posted image , 1user posted image ,
P 19.4.2010, Bela krajina
user posted image
Anonimna, 2user posted image 1user posted image ,
user posted image Mjavmjav, 1user posted image , 1user posted image ,
Vrhnika

7.12.2010

8.12.2010

9.12.2010

10.12.2010

11.12.2010
user posted image  Diane, 29, 1user posted image , 0user posted image , LJ

user posted image  Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 28.4.2010

12.12.2010

13.12.2010

14.12.2010
user posted image

Star, 24, 1user posted image , 0user posted image , LJ

15.12.2010

user posted image  Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 14.5.2010, CE

16.12.2010

17.12.2010

18.12.2010

19.12.2010

20.12.2010

21.12.2010

22.12.2010

23.12.2010

24.12.2010

25.12.2010

26.12.2010

27.12.2010

28.12.2010

29.12.2010

30.12.2010

31.12.2010

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image  DECEMBERKE 2010: 13

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 157
9.4.2010 19:54:10   
BabyKitty
mag3 sem bolj nakladaške sorte ja user posted image trebuščke mazat pa še nevem... ravno 15 mintu nazaj sem stala v trgovini pred kremo proti strijam, pa sem razmišljala ali kupim ali ne... pa sem rekla da bom še malo počakala... vsaj do ponedeljka, da sploh vidim če je s pikico vse ok...

jaz tudi večkrat pomislim, da bi bili lahko dvojčki... jih imamo v družini kar nekaj user posted image in me že celo življenje skrbi, da ne bi imela dvojčkov, pa mi vedno pravijo, da jih bom imela, samo da me malo pojezijo user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 158
9.4.2010 19:56:51   
BabyKitty
Aja... pa še eno zgodbico za malo nasmehnit user posted image

Danes čakam za laboratorij, da dam urin, pa pride zraven mamica s fantkom starim cca 2-3 leta. Pa pravi tamal... Mamiiii a bodo uni punčki tud kri vzel... Mamiiiiii a mi bodo z lulčka kri vzel??? Mamiiii a mi bodo z nogice kri vzel??? Mamiiii a mi bodo iz prstka??? Mamiiiiii a mi res ne bodo z lulčka?

Sem morala kar malo stisnit, da se nisem že tam polulala od smeha, pa še cela čakalnica z mano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 159
10.4.2010 6:39:06   
lidik
Jutro punce? Kako ste? Jaz sem pa v službi. user posted image Smo morali danes priti delat, ker imamo toliko dela, tako da nič kaj lep začetek vikenda. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 160
10.4.2010 6:58:27   
lidik
Punce naj vas nekaj vprašam. Kaj katero trebuh srbi? Mene včeraj in danes tako srbi trebuh, da bi si ga lahko skraspala. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 161
10.4.2010 9:02:41   
DIANE
Jutro, lidik mne ne srbi trebuh. Sm pa se tok prehladila da ponoč kr spat nisem mogla ker ne morem dihat, pa glava me boli in grlo. Groza zakaj se to dogaja sedaj upam da ne bo kej narobi.

A ste se že vse naročile na pregled?

Lep vikend želim. Jst kot zgleda ga bom preživela v postelji.user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 162
10.4.2010 10:23:13   
lidik
Diane ubožica. No veš kaj sej pravijo, da ravno takrat pride prehlad, ko ni treba. No v glavnem jaz si bom menda res trebuh razkraspala, tak me srbi. user posted image user posted image user posted image user posted image

In ja jaz sem se včeraj naročila na pregled, ker nisem zdržala da se ne bi, sam imam šele 14.5.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 163
10.4.2010 11:41:26   
mag3
Ojla punce.

Mene nič ne srbi trebuh. Meni itak ni nič. user posted image  user posted image  user posted image  Nobenih znakov pravih.

Diane pazi nase in na svojo pikico in se pocartaj čimprej. Jaz sem se tudi že naročila na pregled, 19.4. sem dobila termin.

Lidik upam, da se služba čimprej konča in pol uživancija.

Uživajte čez vikend. Mi2 z možem greva danes ven na večerjo; je rekel, da malo proslaviva. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 164
10.4.2010 11:49:06   
DIANE
lidig čudno kaj te to tak srbi. S kako aloavero gelom si namaži pa bo mogoče kej pomagalo. Sej veš kaj pomeni to če te srbi, da se je treba počohat hehehe mal heca. Uoam,da ne boš dolgo v službi.

mag3 user posted image lepo to da gresta proslaviti uživajta sto na uro...

Jst sm v večini kar v postelji. Upam, da tole mine čimprej.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.4.2010 11:57:19   
lidik
Hja sej v bistvu si sami diriktiramo do kdaj bomo, samo ne morem biti pa edina, ki gre prej domov, ker sem edina, ki imam ključe in kodo od alarma, tako da moram ostati zadnja. In da vam povem, namesto da bi te koklje delale, se sam režijo - tak da se jim itak nikamor ne mudi. AMpak sej bo. Si bova pa popoldan ali pa zvečer privoščila malo razvajanja. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.4.2010 11:58:39   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

lidig čudno kaj te to tak srbi. S kako aloavero gelom si namaži pa bo mogoče kej pomagalo. Sej veš kaj pomeni to če te srbi, da se je treba počohat hehehe mal heca. Uoam,da ne boš dolgo v službi.

mag3 user posted image lepo to da gresta proslaviti uživajta sto na uro...

Jst sm v večini kar v postelji. Upam, da tole mine čimprej.

ha ha ha, ja sej se čoham, se bom pa zvečer malo namazala ja, da bom videla če bo boljše. Sicer pa kr naj srbi sam da bo s pikico vse vredu.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.4.2010 12:09:19   
mag3
OJej. Ura je 12.08, meni se ne da nič kuhat, oz. mi nič ne diši. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.4.2010 12:24:09   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

OJej. Ura je 12.08, meni se ne da nič kuhat, oz. mi nič ne diši. user posted image  user posted image  user posted image

jaz pa že tako lačna, da bom vsak čas začela tu papir jesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.4.2010 16:32:04   
mag3
Ojla Lidik. Konec službe? Najbrž si se tudi ža napapcala. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 170
10.4.2010 16:36:08   
BabyKitty
ewo, lako napišem še en znak, spanje, spala bi 24 ur na dan... ravnokar sem se prebudila zatem ko sem si obljubila, da ne bom zaspala... user posted image  

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.4.2010 16:42:37   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Ojla Lidik. Konec službe? Najbrž si se tudi ža napapcala. user posted image

Ja ja imaš prav ja. Službe konec, kosilo pospravljeno, sedaj pa se nekako prepričujem, da bi se spravila za knjige, pa ni neke volje. user posted image user posted image user posted image  Raje tu po RR brskam in seveda imam spet 1001 izgovor, kaj vse moram še prej pogledati predno grem za knjige. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.4.2010 16:44:28   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

ewo, lako napišem še en znak, spanje, spala bi 24 ur na dan... ravnokar sem se prebudila zatem ko sem si obljubila, da ne bom zaspala... user posted image  

hja pri meni je pa tako, da sem dan zamenjala za noč - čez dan se mi tako zeha in imam tako male oke, da se mi zdi, da bom stoje zaspala, zvečer se pa prebudim in takrat bi delala vse druga samo spala ne, tako da zdaj še moj hodi kot zombi okoli, ker seveda tudi njemu ne pustim spati. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 173
10.4.2010 17:16:58   
Mjavmjav
ČVEKE!!!! user posted image user posted image user posted image
Hehe, kok časa sem zdajle brala vse to... dva dni sem zabušavala in evo,... boom bang... več strani branja user posted image
Sej drugače nisem jaz nič boljša,... hehe... prejšnji vikend sem ves čas gor visela in čakala kakšne poste... zdej so nas pa mal od interneta odklopili ste se mi pa čist razgovorile... user posted image user posted image

Ampak ful sem vesela, da se je seznam še malo povečal! Vsem ful ful sreče in predvsem veliko veselja in smeha. Tele zgodbice od Babykitty so naravnost zabavne.. Še prosim! user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj prišla do svojega prvega pregleda. Hja, neki mi je moj mali user posted image začel nagajati in sem se šla kar postavit v vrsto k nekemu nadomestnemu G. (moja je valda še vedno na dopustu)... Je pa tako, da me vse skupaj že čist preveč boli in zjutraj je izteklo malo krvi iz mene.. pa že pred tem nek rjavi tok... Vse skupaj me je ful skrbelo in sem klicarila naokrog pa so rekli da dokler ni krvi, da ni panike. Potem sem jo pa zagledala in hitro oddrvela tja. In sem že imela svoj prvi UZ!! (temu se reče pozitivni stranski učinek user posted image ). Na njem sem videla vrečko, ploda pa še ne - je še premajhen. V glavnem zdej so mi dalo Dabroston, da se plod utrdi in predpisali počitek. Torej sem do nadaljnega na bolniški. Spet verjetno en pozitiven stranski učinek. user posted image
V glavnem, nisem obupala, priznam pa, da me kar malo skrbi in predvsem boli. Imam namreč kar neke sorte krče, tako kot pri M in sem skoraj prepričana, da to ni čist OK. Danes sva šla z mojim na sprehod - malce tudi v hrib - in sem komaj prišla nazaj. Od zdaj naprej torej res samo počitek in čvek! user posted image user posted image

Je bilo pa res lepo vsaj videti vrečko na UZ. Se zdi zadeva precej bolj resnična. user posted image user posted image

Aja, pa meni je tisti kitajski koledar tudi pokazal fantka... en drug pa punčko:
http://med.over.net/za_bolnike/mosko_zensko_zdravje/zensko_zdravje.php?full=1&id=20493&title=Kaj_bo__Pun__ka_ali_fantek____
Tko da... sto ljudi, sto čudi.... 100 žena... 200 sisa... hehe... user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.4.2010 17:55:57   
mića
pozdravljene
prvič se javljam na tem forumu in naj povem da sem za enkrat tudi jaz se vedno sreckauser posted image  zato se tudi nisem prej prijavila ker nisem vedela ali lahko ali ne ce se bo slučajno končalo slabo to bom izvedela v ponedeljek ko imam kontrolo bete ter pregled pri ginekologu
ce sem prav razumela moram vpisati naslednje podatke za vpis na seznam,mića,28 let,prvi otrok,pdp pa je 8.12. 2o1o ce bo vse ok rodila pa bom v lj

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?