|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
10.4.2010 11:30:31   
witch
twetka user posted image user posted image tako se govori user posted image user posted image v ponedljek pa le javi kako bo user posted image
jaz pa sem pridna spet danes user posted image sem se končno spravila likat user posted image sva imela v načrtu danes in jutri uživati, iti na kak izlet, pa je ta dež vse pokvaril user posted image bova pa jutri uživala, danes pa likala user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
10.4.2010 11:41:30   
lidik
ja witch  midva sva tudi mislila malo pohajkovat, pa sem danes mogla jaz v službo, moj bo moral pa jutri, tako da bova tudi ta vikend doma. Pa še zdaj sem zvedla da jaz naslednjo soboto tudi delam, tako da bo še kar nekaj časa pred potepanjem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
10.4.2010 12:50:43   
twetka
Witch itak, boma javla, sam malo kasnej ko me verjetno nebo doma cel dan. Boma z user posted image šla malo okol pa na kosilo za moj rd, če si bo lahko zrihtal dopust. Me prav zanima kaj mi je ta bc zaznal oz me zanima kateri hormon mi prevladuje da ga zazna, ker sem brala, da če kak hormon ful prevladuje so zato lažne črtice. Hm,...ker neki vem da je s hormoni zaradi menstre in mi res lahko kak prevladuje, zato je pa bila taka situacija. Lidik in Star sta že naročile majčke "pridem decembra"?? user posted image Js sem našla ene dobre 3 strani z majčkami za nosečnice, ful dobre napise majo, če hočeta dam linke. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
10.4.2010 16:08:41   
lidik
ha ha ha twetka ne tako daleč pa jaz še nisem prišla in s tem bom pa res počakala, do prvega pregleda, potem pa bom verjetno šla v akcijo za kakšnimi takšnimi majčkami ja.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
10.4.2010 16:26:47   
Spirit75
Halo punce,

pri meni še nič novega, prsi me bolijo (oz. bradavičke) za ponoret.
Mojemu dragemu je tako hudo, ker se jih ne sme dotaknit  user posted image user posted image user posted image .
Ja na vsake toliko časa me špikne spodaj. Tako da ne vem, kaj se dogaja.

Sicer je danes moj 28.dan, BT še zmeraj visoka, mogoče se bo naredil preobrat v najinem življenju in bo nastalo novo življenje. Upam, upam, in  upam tudi za ostale.

< Sporočilo je popravil Spirit75 -- 10.4.2010 16:28:38 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
10.4.2010 16:29:56   
DIANE
user posted image user posted image držim pesti da se nam pridružiš.

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
10.4.2010 16:36:56   
Spirit75
ja jaz tudi,

če bi lahko na to vplivala, bi. Pa na žalost to ni v mojih rokah.
Pa saj se sploh ne vznemirjam s tem in nisem ta mesec ne vem kako obremenjena,
Upam pa sigurno.

Še nekako 4 dni imam časa, da se pokaže.
Saj do sedaj sem imela vedno cikel na 28 dni, sedaj pa po jemanju klomifena v marcu sem dobila user posted image  na 32. dan. Tako da se kar nočem preveč veseliti še. Kako je klomifen deloval prejšnji mesec bom pa zvedela kmalu - čez nekaj dni.

< Sporočilo je popravil Spirit75 -- 10.4.2010 16:39:15 >

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
10.4.2010 16:41:01   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Spirit75

Halo punce,

pri meni še nič novega, prsi me bolijo (oz. bradavičke) za ponoret.
Mojemu dragemu je tako hudo, ker se jih ne sme dotaknit  user posted image user posted image user posted image .
Ja na vsake toliko časa me špikne spodaj. Tako da ne vem, kaj se dogaja.

Sicer je danes moj 28.dan, BT še zmeraj visoka, mogoče se bo naredil preobrat v najinem življenju in bo nastalo novo življenje. Upam, upam, in  upam tudi za ostale.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za to da bi se to uresničilo !!!!!

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
10.4.2010 17:08:00   
Spirit75
za to da bi se to uresničilo !!!!!

in da se vam pridružim med decemberkami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
10.4.2010 18:52:34   
witch
uuu spirit jaz upam da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da zagledaš plusek user posted image user posted image user posted image da bo končno spet roza barva na seznamčku.
Jaz bom danes znorela user posted image non stop bi nekaj jedla. Ma to se mi še ni zgodilo... Napihnjena sem kot balon, pa vse se mi lušta... Mi je mami rekla, da bankrotiramo če bom tak nadaljevala. Bo v kratkem sledil velik pok user posted image user posted image ker bom počilo kak sem napihnjena user posted image
witch je pa danes nekaj malo pridna user posted image me je profesor pohvalalil, da sem naredila dobro strukutro ure, ki jo bom imela v četrtek user posted image user posted image user posted image in sem cela vesela user posted image user posted image zdaj se pa še pripravljam na zagovor predavanj v sredo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
10.4.2010 19:19:30   
Spirit75
oj, witch,

potem sva bili pridni obe.

Sem takoj zjutraj začela s presajanjem rož, potem kosilo, potem sem se lotila in sem naredila še čemaževo juho za jutri.
In sedaj sem končala še z likanjem. Priznam, naporen dan je za menoj.user posted image user posted image user posted image
Pa me bo moj dragi zvečer malo zmasiral in bo takoj bolje.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
10.4.2010 19:24:14   
witch
daj povej mi kako narediš čemaževo juho? moj ga ima ful rad pa bi probala user posted image
pa si bila pridna danes user posted image user posted image jaz sem že dopoldne likala user posted image

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
10.4.2010 19:34:59   
Spirit75
ti bom poslala kar link, je na internetu dober recept. Sem jo jaz tudi delala prvič. KO jo je dragi poskusil, je kar mljackal.
Ga je blo prav užitek gledat in poslušat user posted image user posted image user posted image

http://www.siol.net/trendi/kulinarika/2010/03/cemazeva_juha.aspx

Meni je kar všeč. Bom videla kakšna bo jutri, ko bo en dan stala.
Kar delaj jo po receptu, čeprav sem jaz dala notri dva krompirja in malo več smetane.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
10.4.2010 19:36:08   
Spirit75
in ja eno celo zelenjavno kocko in 1l vode.

Malo po svoje, ampak je uspela.user posted image

< Sporočilo je popravil Spirit75 -- 10.4.2010 19:37:27 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
10.4.2010 19:37:30   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

uuu spirit jaz upam da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da zagledaš plusek user posted image user posted image user posted image da bo končno spet roza barva na seznamčku.
Jaz bom danes znorela user posted image non stop bi nekaj jedla. Ma to se mi še ni zgodilo... Napihnjena sem kot balon, pa vse se mi lušta... Mi je mami rekla, da bankrotiramo če bom tak nadaljevala. Bo v kratkem sledil velik pok user posted image user posted image ker bom počilo kak sem napihnjena user posted image
witch je pa danes nekaj malo pridna user posted image me je profesor pohvalalil, da sem naredila dobro strukutro ure, ki jo bom imela v četrtek user posted image user posted image user posted image in sem cela vesela user posted image user posted image zdaj se pa še pripravljam na zagovor predavanj v sredo user posted image

ha ha ha witch, mogoče pa ta tvoj napad lakote pomeni tisto kar vsi komaj čakamo da nam sporočiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pohvalo od profesorja - vidiš čarovnica jaz sem ti napovedala da boš boljše opravila kot si predstavljala da boš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
10.4.2010 19:49:43   
spaghetek
user posted image prsla vceri.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
10.4.2010 20:05:04   
jacki
Ohoj klepetuljeuser posted image .
Me ni 2 dni gor, pa sem rabila skor uro, da sem se prebila čez vse vaše pogovore. user posted image user posted image
Sem pa mal user posted image da ni novih rozik...

Pri meni se user posted image počasi poslavlja, tako da bova šla kmal  v novo akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo preživite preostanek sobote in nedeljo.

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
10.4.2010 20:18:59   
Arwenko
Dan, kako ste kaj? Pri meni nič novega, delamo, jutri pa spet delamo. Ovulacije še ni, je komaj 10. dan ciklusa, tako da še je čas.

Uživajte, pa hočemo rozike...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.4.2010 20:40:30   
witch
jacki in arwenko user posted image user posted image user posted image user posted image da bo user posted image user posted image user posted image našel pravo mesto user posted image
lidik ena stvar je pravilno napovedana user posted image user posted image user posted image upam, da bo še druga user posted image kako sta vidve s pikico?
Punce jutri pa hočem barvat user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mora biti user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
10.4.2010 20:50:20   
zaljubljena23
Spirit, držim pesti da se pridružiš decembrkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, zdaj ko vas berem sem dobila malo slabo vest...Namreč jaz dealm vse normalno, sem včeraj kosila travo, danes spet, sem v drvah (se pripravljamo na naslednjo zimo), delam na vrtu (štiham)...Se nič kaj ne pazim...Delam toliko kolikor sem sposobna...Drugače pa so mi tudi po inseminaciji rekli, da delam vse normalno naprej user posted image ..:Sem očitno mišlenja, da jaz kaj dosti s tem ne morem vplivati na to....Lani sem full pazila in sem imela SS....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
10.4.2010 21:31:37   
witch
zaljubljena - saj jaz tudi delam vse isto kot sem prej. Se pa izogibam dvigovanju kakih težkih stvari (vendar le v drugi polovici cikla). Me je pa včeraj ob naprezanju ful začelo boleti na desni strani od popka navzdol (prav en pas bolečine je bil). Zato sem se danes kar malo umirila. Jaz bi malo težje rekla zdaj pa nebom delala, ker to pri nas skoraj ni mogoče user posted image pa glede na to, da ne vejo da delava na user posted image še težje.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
10.4.2010 22:30:14   
Shilou
pozdrav punce. Vidim, da ste tukaj bolj aktivne. Bom še jaz večkrat tu kaj napisala in za kakšen nasvet povprašala.

Opažam, da ste vse pridne na vrtu. Mi smo tudi že skoraj konec z delom - jupiiiuser posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
11.4.2010 7:57:16   
xoxox
Dobro jutro punce! Jaz že kar pokonci. Ampak za spremembo me danes ni moj zbudil.

Danes ponoči sem imela tako intenzivne sanje. Sanjala sem, da sem delala testek in je pokazal en gromozanski +, ki je bil večji od testa. user posted image In potem se zbudim.user posted image Ja ko bi vsaj res  bilo tako.

Pri nas se že kaže lep sonček. Grem si skuhat eno kavico. user posted image Lep sončen dan vam želim!

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
11.4.2010 9:11:28   
Shilou
xoxox  zanimive sanje. Sama sem sanjala taščo in da sem otroka previjala user posted image . Čisti dokaz, da na sanje vpliva psiha.

Vsem skupaj želim čim lepši dan, maksimalno ga izkoristite. Tu na štajerskem imamo lep sonček.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
11.4.2010 9:49:27   
*Star*
Punce jaz vam sploh več ne sledim user posted image user posted image Sem rekla da naše čvekanje uhaja izpod kontroleuser posted image . No, saj je prav, samo res bi lahko bila še kakšna rozika user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.