Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.4.2010 22:10:43
|
|
|
|
ly117
|
Lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 9:06:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Kako ste? Mi OK :) imamo atija doma, začuda zelooo dobre volje in nas je povabo na ogled v terarij & akvarij, včeraj pa je Liji in mamici kupil poletno garderobo Bravo ati! Drugače pa je kolegica včeraj dala Liji en čist mali bombonček-čokoladni- in so zraven bili lešniki in se mi zdi da je dobila po vratu neke pikice. Ne vem,mogoče je to imela že prej pa sem se komaj včeraj zavzela. Upam, da ni kakšna alergija, ker lešnike je namreč že jedla pa nikoli ni bilo nič?? Nič, grem kuhno v red pospravit pa šibamo v trgovino po špecerijo in v terarij, pol pa na fuzbal. Juhuhu! Lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 9:43:54
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo se pa danes končno naspali. Naš ata je na tržnici L že pospravla jaz pa sem pri zajtrku. Kaj še bomo mi danes počeli, ne vem. Tasa bravo za vašega atija. Pa upam da Lija ni dobila alergije.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 9:58:13
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro vsem.... Mi smo se tud naspali,M sem ponoči dala svečko, imela je 38,4....ni bilo neke sile,le občasno jo je streslo....ne vem kaj je bilo to... ..zdaj je boljša,le drisko še ima malo in trebušček jo malo buba... Jaz uživam ob kavici in na starem leptopu....novi nama je spet crknil in je na popravilu..... Pa rr mi tak počasi dela,da groza... Komaj sem čakala na vikend...malo na izi, čeprav bi se morala matematiko učit...ampak ne bom,ker čist nič ne razumem in je tako težko,da bi kitajščino prej obvladala,kot tole....Pa še tako zaj...prof...da nobenega ne spusti,pa če dela 50 krat izpit.... ...mah..... Moj je v Austriji....., tak da smo babike same...., popoldne pa pelje A na RD...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 10:00:53
|
|
|
|
arabela*
|
Kuhali bomo danes...za A in M piščančji file, za naju pleskavica...zraven pa kuhan krompir v kosih in solata z olivnih oljem...v nedeljo pa bom naredila sardelice, pa krompirjevo solato
< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.4.2010 10:01:12 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 11:57:18
|
|
|
|
koala
|
Dan! tasa super za novo garderobo, pa uživajte v terariju. Če tiste pikice niso od lešnikov lahko Liji v ono mešanico suhega sadja zmešaš tudi lešnike.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 19:20:10
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 19:21:12
|
|
|
|
ly117
|
Moj mulc že spi, jaz pa grem malo čas zapravlat. Bom pa prišla vsake tolko časa malo pokukat, če bo kera gor.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 20:54:01
|
|
|
|
sami0804
|
Moja tamala že tudi drnjoha,zaj pa grem pod odejo spravit še tavečjega,upam,da ne bom zaspala tak kot včeraj . Aja,pa dober večer.Ne preveč natipkat vmes....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 20:56:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pa dober večer.Ne preveč natipkat vmes.... Večer sami. Ti si pa na hece.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:16:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pa dober večer.Ne preveč natipkat vmes.... Večer sami. Ti si pa na hece. Kaj čem,sem se kar odvadla pisat tu gor,ker mam vedno samogovore
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:22:36
|
|
|
|
sami0804
|
Mater,že par dni me heca toti računalnik.Zvečer,ko sem jaz končno v najboljši formi,dela,ko da se mu sanja.Vidim,da sem ista reva,kot Tasa:ko hočem kaj napisat,me ne "šljivi pet posto".Ahhhh....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:24:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pa dober večer.Ne preveč natipkat vmes.... Večer sami. Ti si pa na hece. Kaj čem,sem se kar odvadla pisat tu gor,ker mam vedno samogovore Poznam to. Me dobrih 14 dni ni, pol pa mislim kak bomo čvekale pa nobene ni gor.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:25:52
|
|
|
|
ly117
|
Sami verjetno spet kaj prenavljajo in je te vedno tak. Mene je malo prej tudi post zavrno.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:27:35
|
|
|
|
sami0804
|
Ja,ne.Dva dneva sem zanemarjala družino,da sem prebrala celi deseti del mariborčank,zaj pa nimam komu pisat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:28:37
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,sem že misla računalnik zabrisat skoz okno,pa siol odjavit...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:37:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ja,ne.Dva dneva sem zanemarjala družino,da sem prebrala celi deseti del mariborčank,zaj pa nimam komu pisat. Ne vem kaj jim je oz. nam je. Bomo že prišle v formo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:37:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,sem že misla računalnik zabrisat skoz okno,pa siol odjavit... Ne delaj tega, on nič kriv.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:44:30
|
|
|
|
sami0804
|
Ma itak sem doma v pritličju... Kak si se udomačila v novem domu?Se spomnim,ko sem se nazadnje selila,sem shujšala ene 5 kil,prej ko sem vse pošlihtala v nulo,pa sem prej mislila,da sploh nimam dosti stvari.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:46:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj čem,sem se kar odvadla pisat tu gor,ker mam vedno samogovore jaz tudi....kot da se sama s sabo še menim
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:51:16
|
|
|
|
sami0804
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 21:59:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 22:02:55
|
|
|
|
sami0804
|
No,bom pa zbežala,če mi take stvore pošiljaš!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 22:05:19
|
|
|
|
sami0804
|
Kak je A.?Se je fajn imela na RD?Upam,da ni preveč žalostna zaradi torte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 10.4.2010 22:06:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,bom pa zbežala,če mi take stvore pošiljaš!! moram te malo hecat...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.