Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 31.3.2010 13:00:19
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Čestitke za pravega korenjaka Divans1! Glede vode je pri meni tudi tako. Baje je normalno, da mamo v nosečnosti malo drugačno krvno sliko in vodo. Glede na otekanja sva tudi na istem. Jaz pri soli ne ahtam, počivat pa se trudim.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 31.3.2010 13:43:07
|
|
|
|
ozzy
|
divans1!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 1.4.2010 12:21:55
|
|
|
|
charlyka
|
Zdravo nosečke! Kako smo? Jaz sem danes nabavila Svilanitove brisačke in krpice za umivanje za našo bibo Pa uživam, ko je sonček
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 1.4.2010 16:01:08
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Tud jaz sem včeraj nabavila svilanitove krpice za umivanje . Si jih tudi dobila 10% ceneje ? Aja na z.s sem te še nekaj vprašala.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.4.2010 12:45:31
|
|
|
|
charlyka
|
Dober dan! Nič sončeka ne bo danes Ravno sem bila po opravkih v mestu, zdaj pa počasi razmislit kaj bi imeli za kosilo ZoyaEva - nisem nič popustov v Svilanitu gledala, ker sem imela darilni bon in sem lahko veselo zapravljala . Sem kupila tudi eno organic kopalno brisačko s kapuco - taka lepa natur barva, čist bio in brez kemikalij Lep dan vsem pa kaj pišite.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.4.2010 7:01:01
|
|
|
|
divans1
|
No, podrobnejši urinski test je pokazal, da je vse v mejah normale!!! Punce, vsem skupaj želim lepe in mirne velikonočne praznike, obilo pirhov in ostalih dobrot, pa cartajte svoje bibije, ker se nam dnevi neizmerno hitro krajšajo in smo vsak dan bliže cilju!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.4.2010 21:32:03
|
|
|
|
charlyka
|
Dober večer, evo, mi smo se celi dan potepali in se luštno imeli Vesele praznike in polno mizo dobrot vam želim in lahko noč
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 5.4.2010 10:06:43
|
|
|
|
divans1
|
Lepo dobro jutro vam želim kljub deževnemu dnevu!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.4.2010 21:56:52
|
|
|
|
charlyka
|
Zdravo , No, smo preživeli praznike? Kako ste? Pri nas vse ok, bibi se obrača in obrača in kolca pa spet mal obrača ... Trebušček pa se mi zdi, da nič kaj na veliko ne raste ...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 9:17:56
|
|
|
|
DIANE
|
Pozdravljene, včeraj sem zopet zagledala sm tok vesela, sedaj si pa želim samo da bi moja pikica lepo rastla in BP. Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 9:28:35
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Diane čestitke! Ti želim, da bi tokrat uspelo in bi dobila svojega bibija! Veliko sreče Jaz sem imela včeraj pregled. moja pupa je težka 2kg. Tudi moj buši ni zrastel skoraj nič. Me pa skrbi, ker ne vem kaj pomeni zrelost posteljice |-|| . Bom mal pobrskala in povprašala na forumu. Mogoče katera od vas ve ? Upam, da ste ok in da se niste preveč zredile čez praznike . Jaz sem dobila kar 2kg v enem tednu. Vse je šlo na rit . Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 9:28:39
|
|
|
|
charlyka
|
DIANE DRŽIMO PESTI, DA BO VSE V REDU PA JAVLJAJ KAKO NAPREDUJETE
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 9:30:41
|
|
|
|
charlyka
|
Zdravo ZoyaEva! 2 kg že ?? Tvoja pupa pa raste kot gobe po dežju Jaz sem tud mislila, da bo zdaj buši kar vsak dan večji, pa očitno ne ... Kako to, da si imela zopet pregled? Jaz ga imam šele 20.4. Si morda kaj izvedela, če ima dr. Ocvirk akupunkturo tudi v Ce? Šibam zdaj na banko. Papa
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 9:45:05
|
|
|
|
divans1
|
Bravo Zoyaeva!!!! Tudi najin Lukec ima že 2 kg!!! Midva sva pa včeraj začela z materinsko šolo.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 11:28:40
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hvala punce ! Charlyka kličem za akupunkturo, a se mi ne oglasi na gsm. Bom še probala čez dan. Jaz imam zdaj šele čez 4 tedne pregled, ker so vmes prazniki. Kar mi je tudi malo čudno, saj bi naj bili proti koncu pregledi malo pogostejši Divans1 uživaj na materinski in poročaj kaj zanimivega si zvedela!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 12:37:59
|
|
|
|
divans1
|
Tudi jaz imam naslednji pregled šele čez 4 tedne. To je normalno, veš? Je zadnjič na 4 tedne, potem zadnji mesec je pa vsak teden, ko začnemo hoditi tudi na CTG, vsaj pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 21:07:40
|
|
|
|
divans1
|
Uhhh, moj buši pa vidno raste, je že zelo velik!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.4.2010 22:10:17
|
|
|
|
charlyka
|
Jaz imam pregled 20.4. (1 mesec od prejšnjega) pa potem čez 14 dni in potem 1 krat tedensko. Naš bibi se tako obrača, da je veselje Čez praznike se nisem nič zredila, čeprav sem jedla kot za štiri Me pa danes tako grozno peče zgaga, da kar norim Aja, vozek sem dobila in je super Lahko nočko.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 8.4.2010 8:51:30
|
|
|
|
divans1
|
Hmmm, blagor vam glede kg, jst sm pa že 15 kg gor dobila, jojjj, če je pa vse tak dobro za jest, še nikoli nisem imela takega apetita....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 8.4.2010 9:10:16
|
|
|
|
charlyka
|
Saj moj apetit je tud ogromen, ampak se moram zavestno nazaj držat, ker me drugače boli želodec, pa dihat ne morem, pa zgaga me peče ...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 8.4.2010 10:29:21
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Charlyka To so znaki , da se ti je trebušček dvignil, zato pa imaš verjetno obseg okoli popka isti, ker ti trenutno ne gre v širino ampak v višino. Danes bom zopet poskušala dobiti Ocvirkovo za akupunkturo. Včeraj sem obupala. Divans1 kako ti gre na materinski ? Nič ne poročaš.....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.4.2010 21:45:51
|
|
|
|
charlyka
|
Dober večer! Kako ste nosečke? Mi smo v redu, malo brcamo, malo spimo Divans1 - kako je na materinski?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 10.4.2010 10:22:07
|
|
|
|
divans1
|
Hm, meni se je trebušček že zdavnaj dvignil, pa me nč ne peče zgaga al pa da bi kake probleme mela glede tega.... Glede materinske šole. V ponedeljek sva šla prvič, bilo je 17 parov, blo pa je dve ure govora samo o porodu, tako da sem prišla domov prestrašena ko kaka majhna miška.... Jah, priznam, strah me je, pa še od epiduralne sem čisto odnehala, tako da.... Mam jo pa enkrat na teden, tako da greva spet v ponedeljek. Kaj pa ve? Boste imele epiduralno ali boste probale kr po naravni poti kot jaz????
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 10.4.2010 19:14:07
|
|
|
|
ZoyaEva
|
V Ce je samo en anestezist in moraš imeti srečo, da ga dobiš. Tak, da , tudi če bi načrtovala Ultivo, je malo verjetnosti, da jo bom dobila. Jaz se pripravljam na naravni porod.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 10.4.2010 21:09:09
|
|
|
|
divans1
|
Tudi pri nas v Brežicah je tako, da moraš imeti srečo, da je anestezist na voljo, tako da se z mojim intenzivno pripravljava na naravni porod.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?