zoey
|
Čer! Ekola, naš Arne je star 1 mesec, vse najboljše lubek moj Danes smo imeli tudi pediatra, dečko se prav lepo redi, je pridobil več kot kilco, pa zrastel je za skoraj 5 cm pa glava za 3, se mi zdi ful. Ampak saj če bi jaz jedla na uro pa pol, bi se tudi razlezla No, saj sem še vedno razlezena, čakam na čudež, da se mi boki kaj nazaj skrčijo pa špehec stopi No, drugače je poln mozoljčkov, eni so lahko bakterijski, tako da je treba opazovat, da se ne razširijo, če pa se bodo, dobimo antibiotično kremico. Pa malo se je slišalo šuma na srčku, samo je rekel, da bo naslednji mesec bolj jasno, a je ali ni, tako da brez panike. Sva se pa morala na hitro podojit, ker so imeli ful zamude in je že kričal, potem se je pa posračkal do jošk Sem porabila konkretno število robčkov, da sem ga očedila. Zna izbrat trenutek, ni kaj Naš žurer je hodil spat okoli polnoči, do takrat so bili pa samo kratke kitice, zdaj pa ga vsak večer kopam in dam do 9h v posteljo. Smo hitro spet lačni, ampak upam, da se bo tole spanje kaj podaljšalo Ker sem jkar koma, pa čez dan mi tudi ne rata it spat. Girl - pa to je genialen podatek, tele školjke!!! Veš, da nisem poznala, bo treba nabavit, da se ne bo škoda delala Hvala za info Jessy - čez ene 14 dni bi pa lahko že Kljukec padel pa kak điro po Lahacu, a? Zvezdici - zate in za Tijo. Arneja tudi nosek baše in je včasih kar paničen, ker ne more dihat, ampak za1x zrihtamo s fiziološko in aspiratorjem. So pa res revčki A katera ve, kdaj začnejo dihati tudi čez usta? Vekybel - kapljice se daje od prvega meseca naprej. Tjaša - vedno sta vabljena na našo previjalko Arne je tudi malo potekmoval z Urbanom, se je ornk polulal, da ga je bilo treba komplet preoblečt, potem pa še 2x, ko je bil razkrit. Fantje pač Ju3 gre pa mama že fotkat poroko ... en del bo lubo sam, potem pa uletim še jaz za obrede in portretne, tašča gre pa zraven otročka animirat. Upam, da bo šlo Nič mamice, lepo se imejte, lupčkajte svoje škratke, jaz ga še vedno ne smem, od herpesa, grrrr ...
< Sporočilo je popravil zoey -- 9.4.2010 21:45:04 >