|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
9.4.2010 17:08:05   
Tanja_
majana no, dej a ga boš prašala prosim?

Pri nas je dons za ponort-glih komej sem tamalo spravla spat in šla še jaz malo ležat, so začel otroc zunej z rolkami skakat-me je kr po možganih trgal. Pol nehajo, končno zaspim, pa kr naenkrat k da bi šlo 100 konjev po stopnicah in je nekdo šel na podstreho in pol še fino s kovinskimi vrati zloputniluser posted image Vrat bi mu zavila zdele. Sem kar vstala-najbolš da se učit začnem.

maja od katere firme pa potem imaš Teatree?Je v prosti prodaji?Bi si ga šla kupit.

Aja, danes smo dobili Deuterjauser posted image , ampak ga očitno ne bomo sprobali ta vikenduser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
9.4.2010 17:08:31   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image TO ZAME NI VEC noc...ups....je ze dopuser posted image user posted image user posted image

Pa to je še čist ponoč... Jaz jakata nagonim nazaj spat če mi pride ven iz sobe tko zgodiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
9.4.2010 17:09:17   
ledenka
šivilja user posted image user posted image user posted image upam, da ni kaj hujšega!

flaska in majanin brat user posted image user posted image user posted image pol pa si res lahko zmajski dol omislimo user posted image na Krasu user posted image

midva sva kar doma,je prišla ena frendica za 15 min in ostala 2 uri user posted image ven se mi pa ne da... niti na vrt. lenaaaaaaaa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
9.4.2010 17:11:20   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

šivilja user posted image user posted image user posted image upam, da ni kaj hujšega!

flaska in majanin brat user posted image user posted image user posted image pol pa si res lahko zmajski dol omislimo user posted image na Krasu user posted image

midva sva kar doma,je prišla ena frendica za 15 min in ostala 2 uri user posted image ven se mi pa ne da... niti na vrt. lenaaaaaaaa user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
9.4.2010 17:13:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image TO ZAME NI VEC noc...ups....je ze dopuser posted image user posted image user posted image

Pa to je še čist ponoč... Jaz jakata nagonim nazaj spat če mi pride ven iz sobe tko zgodiuser posted image

se čist strinjam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
9.4.2010 17:21:55   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

se čist strinjam user posted image

jst sem tut začela J. trenirat da ne vstaja več tako zgodej user posted image dobiva dudo po tekočem traku pa stisnem ga tko da nima da mrda in pol nam celo včasih uspe do pol 8 zdržat

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
9.4.2010 18:11:45   
koala.cek
srečke. naš 6.10 konstanto UEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUEEEEEEEEEEE

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
9.4.2010 18:16:51   
maja1488
Pri nas je budnica med 5:45 in 6:10. Konstantno že ene par mesecev. user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
9.4.2010 18:41:24   
koala.cek
naš kmet orje. mislim da bo danes kar zunaj spal. al pa bomo morali traktor notri prinest.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
9.4.2010 19:00:47   
ivanamdb
ne se smejat! dobila sem soncarico.....ja sem res bolj indoor oseba...tko, za kavcanje....
ampak, res je bil lep dan!
tko da si jutr privoscim se en dan "luksuza" in ostanem v PO!

Neposredna povezava do sporočila: 1435
9.4.2010 19:40:31   
eelyy

Midva sva si privošlčla dan zunaj od 3h-6 je blo res lepo na klepetu z mamicam v igrišču mali je bil pridkan le vedno je hotel v pesek da ga usta tlačiuser posted image .Zdej sem si lase oprala in sfenerala pa še zlikat moram.
Upam da  jutri vreme res nebo zanič sej so skoraj vsi vikendi bolj deževni in oblačni.

Tanja: Se mi neda brat za nazaj nisem na tekočem,a kupila bosta zdej hiško?
Kati: Bravo za laminat,a to rihtata v Trzinu al se vidva selita?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.4.2010 19:43:36   
Dudica1
čer

otroci spijo midva greva en krog...kuha se pa krompir za v regrat,njaaamiuser posted image

kati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.4.2010 19:45:50   
šivilja
Hudičev dan se približuje koncu - domov sem prišla ob sedmih.
Sva prišli na očesno in so naju natulili, da morava na Metelkovo - prej je moja P. preverila, če delajo, pa je na internetu izgledalo, kot da ne, pa vratar iz Šiške je klical na Metelkovo in v 15min ni nihče dvignil. Potem sem H. že stotič danes napakirala v voziček oz. avto in na Metelkovo. Tam sem jih malo natulila, potem sva čakali uro in pol, da sva bili na vrsti. Torej - moja P. je bila zelo zaskrbljena zaradi njenega učka, ker ima zelo na široko pordelo, zatečeno in cel uček rdeč in zlepljen od gnoja. Okulistka, mi je dala napotke, kako oskrbovat - da ne bo pomote so popolnoma enaki, kot do sedaj in zdaj naj pričakujem izboljšanje user posted image user posted image user posted image user posted image .
Skratka zabluzila sem cel dan, dobila enake napotke, da je še vedno vsa zabuhla in zagnojena. Edina razlika je , da imamo zdaj Tobrex v mazilu in ne kapljic.
Kontrola po potrebi user posted image
Zdaj mi preostane edino , da sprobam možev recept - da jo pustim več jokat, da se ji solzevodi prepucajo user posted image
Meni se revica smili, ker je kot boksar po hudem boju, pomagat ji pa očitno ne morem nič, oz. nič bolj kar že delam, pa se ji kljub vsemu ponavlja vsak teden.user posted image

Če je moje pisanje čudno - sem tako izmučena od celodnevnih obiskov zdravnikov, da nisem sposobna niti govorit. Ja, jedla pa tudi nič nisem.

Maja - moj ti lahko zriše projekt za rušitev

Upam, da mi bo moj pripravil kaj dobrega za večerjo. Ja H. pa zlepa ne bo zaspala, ker je zaspala po poti domov, čisto izmučena, zdaj pa potuje po dnevni sobi.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.4.2010 19:49:10   
majana79
šivilja user posted image user posted image upam da bo H. kmalu boljše, če ne pa bodi kar sitna in jim hodi težit... pa sej to ni nos, ampak oko user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
9.4.2010 19:52:11   
MušiM
Tanja tudi mi uporabljamo Teatree in je super..tudi če otročke kaj piči..v glavnem za vse..dela ga pa firma Just, katera se prodaja preko zastopnikov...poznam gospo, ki to prodaja že 15let in ima take zadeve na zalogi in ti takoj pošlje..ti pa ji nakažeš, ali kakor se zmenta...gsm, ti lahko pošljem za ZS..

Uf, tudi jaz sem kr utrujena..še malega korenjaka dam spat...pol pa diplomskauser posted image ali pa kavčuser posted image

Drugače nam je pa pokukalo nekaj ven iz spodnjih dlesni..končno...do zdaj ni bilo ničuser posted image
mali pa je imel že pri 6 mesecih 4 zobke...kako so sta si različna..in tudi po izgleduuser posted image in spoluuser posted image

lp, nočko

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
9.4.2010 20:03:58   
šivilja
Po poti domov sem si pa kupila en Bandidos - bomo vidli, če mi je všeč.

A je danes kaj za gledat?

Obraz mi pa žari v dermatitičnih flekih. Saj sem že kdaj imela kakšen lišajček, ampak tako kot je zdajle pa še nikoli. če ne bi vedela, bi še pomislila, da sem sem od moža nalezla - sva oba marogasta.

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
9.4.2010 20:11:45   
MušiM
Ah, jaz tudi ravno gledam spored TV pa se mi zdi, da ni nič...ker sem sama..mislim poleg otrokuser posted image ..moj je šel na boks...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
9.4.2010 20:14:15   
ivanamdb
sivilja user posted image kak dan! upam da bo H.  kmalu boljse! user posted image

drugac, men se zdi da ni nc pametnega na tv...plava laguna na kanalu A....pa neki shajt na novi.... pa brez daljinca (beri - D. ga je dobr razbila!) mi se ne da kanale menjat....

espresso aparat sem koncno dekalcificirala, pa pol kuhinje spucala (samo pol!) zdaj pa grem popapat krof za vecerjo! njam!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.4.2010 20:29:03   
Anonimen
ojej, šivilja... user posted image user posted image user posted image user posted image  za H. in user posted image user posted image user posted image  zate!

KatMat, kaj konji... zdaj, ko te je možek tako lepo presenetil s spremembami...

ivana, tudi jaz imam opekline... po rokah in po licih... me vse srbi.

seveda nisem zdržala v stanovanju... pritisk gor ali dol... dopoldne sem si privoščila sladoled pa giro okrog bajerja, popoldne smo šli z mulčkoma v zoo.
zvečer U. dobesedno goltal hrenovko... obožuje jo. in pomfri. in danes je celo alpsko mleko pil po flaški... bolj hladno, seveda.

vprašanje: ali imajo vaši majčki še mečave odprte? U. jo ima še vedno.
koala.ček, ste ga že spravili v domačijo? user posted image user posted image  tako luštni so mi mali traktoristi!
moj je ves navdušen včeraj trosil gnoj in s tem pomagal štihat vrt veš mami, to so stisnjeni kravji kakci.

pa še ena luštna iz zooja.
smo gledali Fickote, ki so brskali po tleh in iskali hrano. pa pravim velikemu, da tako bi pa tudi mi brskali, če ne bi imeli hrane v hladilniku. in napeljujem naprej, kaj vse bi lahko nabrali v gozdu poleti (jagode, borovnice...) in njegov odgovor: saj imamo trgovine ves čas odprte! kaj čem, že rojen kapitalist.

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.4.2010 20:47:39   
koala.cek
hahahahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.4.2010 20:48:00   
koala.cek
super dan si imela k.tjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.4.2010 20:48:48   
koala.cek
šivilja - sočustvujem. kako ti lahko pomagamo ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
9.4.2010 20:49:32   
koala.cek
dudica - vidva bosta pa tako sexiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.4.2010 21:00:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

dudica - vidva bosta pa tako sexiuser posted image

AHA hahaha user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa res kaj pa vemo,imamo tak cilj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.4.2010 21:01:21   
majana79
kolegica k. ima pa samogovore user posted image

midva sva se lih najedla k pujsa (tolk o ne jedenju po 6 uri)... toast s tuninim namazom pa češnjev paradižnik

tega bi lahko pojedla na tone

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.