|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
9.4.2010 12:04:36   
majana79
maja, če prideva, prideva sama, letos ne bomo mel skupej dopusta user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
9.4.2010 12:12:22   
maja1488
No super!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
9.4.2010 12:13:30   
Tanja_
V bistvu bi ogrevala s toplotno črpalko, ampak je menda potrebno še nekaj za minimalno dogrevanje. V spodnjem štuku je kamin, se pravi bi rabili nekaj za 1. nadstropje.Hiška je pa dobro izolirana, nizkoenergijska montažna.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.4.2010 12:16:43   
FLASK_A
Helou!

Mislim tale RR je pa čist zaštekal...

No da se spomnim za nazaj...

Tanja, za herpes ne pomaga ničuser posted image Meni kakorkoli pogledam traja okrog 10 dni. Mazanje gor ali dol.

Šivilja, kako naporen dan!user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoj se pa nima kaj bunit- če hoče da je narejeno kot on želi mora bit tamuser posted image Mislim, arhitektiuser posted image user posted image user posted image

Dopust- letos ga za nas ne bo... Če bomo šli, bomo šli za kak dan v Koper, to je pa to.

Koalcek, kaj pa tvojemu ne paše? Ti kar rezerviraj, pol bo že šel z vamiuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
9.4.2010 12:17:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
V bistvu bi ogrevala s toplotno črpalko, ampak je menda potrebno še nekaj za minimalno dogrevanje. V spodnjem štuku je kamin, se pravi bi rabili nekaj za 1. nadstropje.Hiška je pa dobro izolirana, nizkoenergijska montažna.

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
9.4.2010 12:18:10   
maja1488

Po mojem ti bo super. Sej druzga nimaš kej. A boš centralno peč še dodatno kupovala. Pa spet ne pride tok drago. Mi imamo Airelec radiatorje. Podobno kot glamox. Dobiš pa zdej ful lepše. Ko sva midva kupovala,so bli sam navadni beli štirikotniki. Zdej maš pa vsega sorte.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
9.4.2010 12:19:07   
FLASK_A
Evo, danes sem že računala statiko, v knjižnici iskala ideje za naš atrij, šla v pekarno. Zdej pa voziiček v avto ker grem potem s kolegico in otroci na sprehod po sončku. Pa po superge moram za Jakata, še kar v zimskih bluzi okrog. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.4.2010 12:19:49   
maja1488
Ledenka...kako je z vašim morjem? A se je gospod ledeni že kej odtalil?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.4.2010 12:19:52   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

flaska sej res, ti k si od foha, kako je z montažnimi hišami?Je to okej?Ali bi bilo bolje, če bi sama zidal?. Se mi zdi, da je še vedno ful ljudi, ki so čist proti montaži, da ne zdrži tok dolgo in ne vem kaj še vse. KAj ti misliš?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.4.2010 12:25:39   
ledenka
Tanja, ti pa si resna s tole hiško user posted image TČ je menda najboljši način, trdi moj, in razmišlja, da bi tud mi menjali. zdaj se ogrevamo na plin, čez par let bo pa treba menjat peč.

koalček, dedci in dopust... mojmu tud nikol ni nič prav. sploh termin (ki ga seveda prej on potrdi user posted image ). najboljše je, če greš v organizaciji koga drugega... mogoče nam rata tako it za prvomajske, en frend gre na Ciper pa mamo možnost it zraven. sam nazadnje, ko sva bla, sva zamudila drugi let in prespala v enem katastrofalnem hotelu v BG user posted image

flaska, se pritožuješ nad arhitekti? user posted image btw., kako zgleda idejna situacija? moram priložit za ograjo, pa me zanima, a je to skica al sam opis? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.4.2010 12:27:24   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ledenka...kako je z vašim morjem? A se je gospod ledeni že kej odtalil?

sem lihkar napisala user posted image morda celo bo kaj iz tega! v skrajnem slučaju gremo lahko za par dni v Umag... sam družba tam bi bilabolj tako, pa bli bi v apartmaju, ki je sicer ok, ampak ima ful stopnic.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.4.2010 12:32:56   
maja1488
Ooo flaška...ko smo že ravno pri fohu user posted image
Kdo mi naredi načrt rušenja?

Ledenka, to za ograjo je pri nas rekla, da skiciramo na roko kje bo bila in opišemo zraven.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.4.2010 12:36:41   
Leela
maja strokovnjak gradbene stroke user posted image  (statik?)

Montažne hiške so super. Tudi materiali so zdaj boljši kot pred leti. Sploh pa imajo na severu tudi lesene hiše, pa je mraz. Tudi pri klasični gradnji moraš po 30 letih praktično vse zamenjat.

Jaz bi takoj imela montažno hiško samo mi manjka parcela, za oboje pa ni denarja, ker bogu za hrbtom pa ne bi živela samo zato, da imam hišo.

Midva greva zdaj ven, še danes bo bolj lepo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
9.4.2010 12:37:56   
koala.cek
oh ja...montažne hiške...to so pa sploh neuresničljive sanje. tole spletno stran znam na pamet:
http://www.marles-hise.si/

pa cenik imam tudi. če bi nekako prišli do parceleuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
9.4.2010 12:39:25   
koala.cek
midva bova tudi šla še ven. zdajle gre spat, pa v vrtec, potem pa verjetno kar do lumpija. sem mu včeraj obljubila, da bova zamenjala sferouser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
9.4.2010 12:41:52   
ledenka

Ledenka, to za ograjo je pri nas rekla, da skiciramo na roko kje bo bila in opišemo zraven.

tenks user posted image moram to uredit... da že končno postavimo tega hudiča, da bom brez skrbi na vrtu (pa da mi cucki ne bojo več sračkali na travo)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
9.4.2010 12:52:21   
Dudica1
midva sva tud bla zunaj...Maj zdaj pospravlja prdal v kuhinji user posted image ,samo da je tišina user posted image

Pol grem pa v vrtec in zunaj bomo celo popoldne spet ker se mi ne da notr pospravljat.

flaska je mogoče kak program za izrisat si otroško igralo? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
9.4.2010 13:22:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

flaska sej res, ti k si od foha, kako je z montažnimi hišami?Je to okej?Ali bi bilo bolje, če bi sama zidal?. Se mi zdi, da je še vedno ful ljudi, ki so čist proti montaži, da ne zdrži tok dolgo in ne vem kaj še vse. KAj ti misliš?

Iz izkušenj nimam pojma, boš morala koga drugega vprašat. Teorija- nas pa skos fopajo naj delamo (načrtujemo) montažne lesene elemente. Hiša je hitro postavljena (že narejeni elementi pač pridejo iz fabrike, potem vse samo sestaviš), je naravna, brez zafrkancije z zidarji in umazanim betonom, cegli... To je pase.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
flaska, se pritožuješ nad arhitekti? btw., kako zgleda idejna situacija? moram priložit za ograjo, pa me zanima, a je to skica al sam opis?

Ja itak, arhitekti samo komplicirajo/mouser posted image
Za ograjo (če hočeš imet narejeno kot si si zamislila) je najboljš če priložiš skice- od tega kako naj izgleda, do opisa uporabljenih materialov in določitvijo detajlov.

Ooo flaška...ko smo že ravno pri fohu
Kdo mi naredi načrt rušenja?

Jazuser posted image
Arhitekt to naredi. Po tanovem (se mi zdi) da je treba narest prav celoten projekt za rušenje, tako da moraš plačat arhitektu tudi za izdelavo teh načrtov.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
flaska je mogoče kak program za izrisat si otroško igralo?

user posted image
Auto-CAD. Osebno priporočam Peš-CADuser posted image
Ravnilo pa svinčnik. Računalnik ovira. Miljon na uro.

Oooo, sama lepa vprašanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
9.4.2010 13:29:10   
Dudica1
joooj ne znam risatuser posted image ,sm mislila da obstaja kaj...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
9.4.2010 14:20:38   
šivilja
Šibam s H. na očesno - več napišem kasneje

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.4.2010 15:49:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Šibam s H. na očesno - več napišem kasneje

Upam da je vse okej user posted image

Mi pa pojemo se kuha zelenjavna rižotka in gremo ven na sooončka nabirat regrat user posted image ...ful je vroče in zdele še pihlja ne nič user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.4.2010 15:50:28   
majana79
Tanja, v tem primeru bo pa elektrika čisto kul, ker je samo za dogrevanje. Montažne so kul, pravi tut moj brat, ki je iz gradbenega foha (no, skorej je tam user posted image , še par izpitov, k kolegica flaska)

flaska, sej res, a ne bi vidva z mojim bratom pol sodelvala, on gradbenik, ti arhitekt user posted image

pedipedke
- velike številke? japajade... 6-12 mu je lih za lih (pa ma od drugih 19 št..) smo vzeli potem ene druge, k so že bolj kot čeveljci, ampak je podplat čist upogljiv pa brez opetnika, aja ker tavelikih št. v trgovini nimajo (od pedipedk)

šivilja, upam da ni kaj hujšega user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.4.2010 15:53:17   
PapuaNG
Midva sva šla pa na kavico pa sprehod s kolegico pa njenim psom, je tok toplo zunaj...bi bil kar skos zunaj user posted image Bi šla še, pa moram z bratom kupit darilo za fotra, ma jutri fešto. Moj nej se pa kar z malim pozabava, itak sem sama za vse že skoraj cel teden user posted image še dobro, da je vikend, mogoče se uspem celo kaj odpočit user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.4.2010 15:55:22   
Tanja_
šivilja user posted image za H.Da jo poštimajo.

Sem mislila, da boste čist skritizirale montažne hiše-zdej me pa še bolj drži tale. user posted image
user posted image
Sej res, a pozna katera kakega obrtnika, ki se ukvarja s toplotnimi črpalkami?Rada bi izvedela vsaj okvirno ceno, da veva koliko približno bi še mogla vložit.

majana pedipedke majo velike številke, ampak Jure bo košarkaš, tko da ni čudno, da mu niso pravuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.4.2010 16:00:58   
majana79

šivilja user posted image za H.Da jo poštimajo.

Sem mislila, da boste čist skritizirale montažne hiše-zdej me pa še bolj drži tale. user posted image
user posted image
Sej res, a pozna katera kakega obrtnika, ki se ukvarja s toplotnimi črpalkami?Rada bi izvedela vsaj okvirno ceno, da veva koliko približno bi še mogla vložit.

majana pedipedke majo velike številke, ampak Jure bo košarkaš, tko da ni čudno, da mu niso pravuser posted image

a veš da je moj isto reku user posted image

za toplotne lahko jaz vprašam, pa ti sporočim, samo kolega moram poklicat

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako dolgo ste imele boleče bradavice?
endrina

sploh nisem imela bolečih bradavic (30%)

en teden (15%)

dva tedna (18%)

tri tedne (7%)

en mesec (13%)

več kot en mesec (17%)

Število vseh glasov: 325

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!