|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
7.4.2010 21:21:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kk me praska grlooooooouser posted image

ajde predloge kaj vzet na dan

vroč čaj, z veliko medu in limono

lahko pa probaš še 3 stvari: najprej MED, da se bacili gor pripopajo, potlej KAVO, da narediš temo in ŠNOPS, da pobiješ barabe male user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
7.4.2010 21:24:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

In dober večer!

Ni bil moj dan, tudi včerajšnji ne....upam, da bo jutri boljše, čeprav pravijo, da gre do tri rado user posted image

Ma v glavnem, potem sem šla še v trgovino in mi kartice na terminalu pri blagajni ni prijelo, zadaj pa cela vrsta, jaz pa poln voziček, za 90 € fasnge.
Proba 3x, transakcija neuspela. user posted image WTF ej.

Njim je štekalo, zgledalo je pa, kot da nimam denarja...ej, prav nerodno mi je blo, čeprav se mi je prodajalka opravičla, pa vseeno.
Še sreča, da imajo pred trgovino bankomat, da sem šla ven, ampak cela vrsta za mano je stala. user posted image user posted image

še predobro se spomnim, kako grozno je to ... user posted image

Jutri grem v vrtec ob 9h in bom zraven do 11h.  user posted image Saj sem že pisala, da naš vrtec ta in naslednji eden organizira obisk staršev. Se zelo veselim.

slišati je super, boš povedala, kako je bilo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2202
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 21:24:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.4.2010 21:26:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ljubljančanke - če bo drug teden lepo vreme, se lahko kdaj po službi v ZOO dobimo - mi2 s Populis bova skoraj sigurno šli - vse lepo, lepo vabljene 

bi bilo fino, ja user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.4.2010 21:29:02   
neboglasnica

PS: Staš ima zastonj karto ker je mlajši od 2et

Torej moramo iti vsaj enkrat tja do julija... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2205
7.4.2010 21:30:28   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

lahko pa probaš še 3 stvari: najprej MED, da se bacili gor pripopajo, potlej KAVO, da narediš temo in ŠNOPS, da pobiješ barabe male user posted image user posted image

To je pa zakon recept - komaj čakam, da me začne grlo praskat in da sprobam recept

ti slednjega ne smeš user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2206
7.4.2010 21:30:46   
neboglasnica
Nekam tečna sem danes, pa še vse me je začelo boleti. Saj sem vedela: zunaj z otroki, sonce, se slečeš, veter, se ne greš takoj oblečt, potem pa imaš - grlobol, uhobol in še kakšna izpeljanka bi se našla. Grem kar Majuskin recept sprobat. user posted image

Nočka,

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 21:30:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2208
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 21:31:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 21:35:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2210
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 21:54:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2211
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 21:58:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.4.2010 22:09:07   
karamela6
Ciao bejbe!

Končno  mi je uspelo vas malo prebrati, še zdaleč pa ne od tam, kjer sem ostala pred porodom. Pridem za vami ali pa kaj vmes izpustim. Se pa tudi jaz pridružujem zimski s prošnjo za kratek povzetek novic.
Hvala vsem za čestitke ob rojstvu! user posted image

Mi smo že ujeli ritem. Lovro je fuuuuuuuuul priden zaenkrat. Lepo se dojiva, spi kot angelček, ponoči tudi brez težav, tako da imam res srečo - oba otročka tako pridna, kar se spanja tiče. Upam, da tako ostane.

In glede poroda - mali je skoraj sam od sebe ven padel user posted image Ob 19h me je začelo nekaj špikat, ob 20h so bili popadki že na 5 min in manj, zato sva brž štartala. Prihod v P ob 20.25 in 7cm odprta, rodila ob 21.33, eins zwei. Sploh nisem dojela, da rojevam, res. user posted image Vse je šlo tako spontano, s svojimi popadki, brez česarkoli umetnega in na silo. Na slikah med popadki se smejim, dragi je posnel porod (3min trajajoč filmček), ki dejansko zelo lepo zgleda, pa nisem ravno ljubitelj gledanja takih zadev...skratka, izredno lepa izkušnja. Da ne govorim, kako super ekipo sem imela. Ko sem pozvonila ob pol devetih v P in povedala, da sem prišla na porod ... mi je odprla babica, vsa vesela: O super, a popadki so že, fino, to bo šlo pa hitro ... nikjter niti najmanjšega znaka, da ji je kaj odveč...skoz so me spraševali, če kaj rabim, da so zato tam ... ma res, super, še bolj kot prvič. Da ne govorim, da so me dali v najlepšo porodno sobo z neko fansy šmensy posteljo. No, da ne bom dolgovezila ...

Včeraj teden sem prišla domov in Nina je v roku 2h zakuhala! user posted image Smo staknili neko bakterijsko okužbo (CRP je bil full povišan - 128), dobili Hiconcil, ki pa ni kaj dosti pomagal. Drugih bolezenskih simptomov nobenih, razen malenkost ji je teklo iz noska in pa vročina med 39 in 40, še nikoli toliko! In to 5 celih dni!!! user posted image Smo že mislili, da bo treba v bolnico, pa se k sreči zadnji hip temu izgonili (sem jokala že v naprej). Groza bi blo - jaz ne bi mogla bit z njo, niti na obisk ji ne bi smela it! Ne smem niti pomislit na to!!!user posted image
Zdaj je naša hiperaktivka spet zdrava, ampak jo imam še doma ta teden, da pride k sebi. Moja mami si je vzela zame dopust in me bo ta teden še razvajala, potem pa bomo morali naprej sami. V ponedeljek imava s tamalo spet kontrolo, zato bo še doma in to bo prvi dan, ko bom sama z obema. Malo me skrbi, po drugi strani pa vidim, da se je že zelo navadila na Lovra in na moj odnos do njega. Med dojenjem pride zraven, se stiska k meni in k Lovru. Na začetku je bila še bolj groba, zdaj pa že veliko manj. K sreči je mali res priden in se lahko kljub vsemu veliko, včasih že kar malo pretirano posvečam Nini. Mi je pa neznansko toplo pri srcu, ko vidim, da ga ima že zdaj zelo rada. Zjutraj, ko se zbudi in pride pred spalnico, takoj pokaže na vrata in reče: "Vouvo!Vouvo!" user posted image

Kako ste kaj ve? Upam, da so otročki zdravi, pa ve tudi, seveda! Ostalo bo že, kajne? In končno smo spet dočakali sončne dneve, ne? Sicer pri nas je poleg sonca tudi kar vetrovno, ampak gre. Glavno, da so temperature malo višje.

Nič, grem pod tuš, preden se mali zbudi, pa tamali moram dat sirup. Se beremo!Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 2213
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 22:14:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 22:36:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.4.2010 22:38:09   
Majuska

Dragi upa, da bo sedaj v drugo punčka, ker sem mu rekla, da dokler ne bo punčke naredil, bomo otroke delali

o madona, kolk si kruta user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2216
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 23:37:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.4.2010 8:03:59   
3jeMi

ti kar apisirup pogoltni... moj mož ni vedel kaj naj naredi, pa je kar to vzel in je pomagalo...

nanka... APISIRUP RULES!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.4.2010 8:09:19   
3jeMi

Ljubljančanke - če bo drug teden lepo vreme, se lahko kdaj po službi v ZOO dobimo - mi2 s Populis bova skoraj sigurno šli - vse lepo, lepo vabljene 

aha... tole bom vzela na znanje... opazovala razvoj dogodkov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.4.2010 8:10:19   
3jeMi

u ti mater... potem se pa samo še uležeš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.4.2010 8:11:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Nekam tečna sem danes, pa še vse me je začelo boleti. Saj sem vedela: zunaj z otroki, sonce, se slečeš, veter, se ne greš takoj oblečt, potem pa imaš - grlobol, uhobol in še kakšna izpeljanka bi se našla. Grem kar Majuskin recept sprobat. user posted image

Nočka,

user posted image

ježeš... user posted image

no, recept ok, al' ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.4.2010 8:16:58   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Ciao bejbe!

Končno  mi je uspelo vas malo prebrati, še zdaleč pa ne od tam, kjer sem ostala pred porodom. Pridem za vami ali pa kaj vmes izpustim. Se pa tudi jaz pridružujem zimski s prošnjo za kratek povzetek novic.
Hvala vsem za čestitke ob rojstvu! user posted image

Mi smo že ujeli ritem. Lovro je fuuuuuuuuul priden zaenkrat. Lepo se dojiva, spi kot angelček, ponoči tudi brez težav, tako da imam res srečo - oba otročka tako pridna, kar se spanja tiče. Upam, da tako ostane.

In glede poroda - mali je skoraj sam od sebe ven padel user posted image Ob 19h me je začelo nekaj špikat, ob 20h so bili popadki že na 5 min in manj, zato sva brž štartala. Prihod v P ob 20.25 in 7cm odprta, rodila ob 21.33, eins zwei. Sploh nisem dojela, da rojevam, res. user posted image Vse je šlo tako spontano, s svojimi popadki, brez česarkoli umetnega in na silo. Na slikah med popadki se smejim, dragi je posnel porod (3min trajajoč filmček), ki dejansko zelo lepo zgleda, pa nisem ravno ljubitelj gledanja takih zadev...skratka, izredno lepa izkušnja. Da ne govorim, kako super ekipo sem imela. Ko sem pozvonila ob pol devetih v P in povedala, da sem prišla na porod ... mi je odprla babica, vsa vesela: O super, a popadki so že, fino, to bo šlo pa hitro ... nikjter niti najmanjšega znaka, da ji je kaj odveč...skoz so me spraševali, če kaj rabim, da so zato tam ... ma res, super, še bolj kot prvič. Da ne govorim, da so me dali v najlepšo porodno sobo z neko fansy šmensy posteljo. No, da ne bom dolgovezila ...

Včeraj teden sem prišla domov in Nina je v roku 2h zakuhala! user posted image Smo staknili neko bakterijsko okužbo (CRP je bil full povišan - 128), dobili Hiconcil, ki pa ni kaj dosti pomagal. Drugih bolezenskih simptomov nobenih, razen malenkost ji je teklo iz noska in pa vročina med 39 in 40, še nikoli toliko! In to 5 celih dni!!! user posted image Smo že mislili, da bo treba v bolnico, pa se k sreči zadnji hip temu izgonili (sem jokala že v naprej). Groza bi blo - jaz ne bi mogla bit z njo, niti na obisk ji ne bi smela it! Ne smem niti pomislit na to!!!user posted image
Zdaj je naša hiperaktivka spet zdrava, ampak jo imam še doma ta teden, da pride k sebi. Moja mami si je vzela zame dopust in me bo ta teden še razvajala, potem pa bomo morali naprej sami. V ponedeljek imava s tamalo spet kontrolo, zato bo še doma in to bo prvi dan, ko bom sama z obema. Malo me skrbi, po drugi strani pa vidim, da se je že zelo navadila na Lovra in na moj odnos do njega. Med dojenjem pride zraven, se stiska k meni in k Lovru. Na začetku je bila še bolj groba, zdaj pa že veliko manj. K sreči je mali res priden in se lahko kljub vsemu veliko, včasih že kar malo pretirano posvečam Nini. Mi je pa neznansko toplo pri srcu, ko vidim, da ga ima že zdaj zelo rada. Zjutraj, ko se zbudi in pride pred spalnico, takoj pokaže na vrata in reče: "Vouvo!Vouvo!" user posted image

Kako ste kaj ve? Upam, da so otročki zdravi, pa ve tudi, seveda! Ostalo bo že, kajne? In končno smo spet dočakali sončne dneve, ne? Sicer pri nas je poleg sonca tudi kar vetrovno, ampak gre. Glavno, da so temperature malo višje.

Nič, grem pod tuš, preden se mali zbudi, pa tamali moram dat sirup. Se beremo!Nočko.

ad1... ne morem si kaj, ampak obarvan stavek mi je tako všeč... user posted image

ad2... ojej, boga Nina... user posted image ... user posted image , da je bolje...

ad3... spet sem jokala ob branju posta... večinoma od veselja, ker si "prebrana" videti zelo zadovoljna... user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.4.2010 8:19:39   
3jeMi

Dragi upa, da bo sedaj v drugo punčka, ker sem mu rekla, da dokler ne bo punčke naredil, bomo otroke delali

o madona, kolk si kruta user posted image user posted image user posted image

tk se je moj ati za fantke odloču...pa poglej kaj ima...prvo dve bejbi, potem pa dolgo nič in je mislu da na stara leta mu bo pa uspelo..NAK..spet pupika..pa je mel pri hiši 4 babe..delu je sam za vložke in plenice...še sreča da sva se s sestro odselili, mama v meni tamlajša pa ven s plenicuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... no, vidiš, ko je moja sestra rodila ta 4. punčko, je svak rekel, da ni spreminjal taktike, ker je že malo v letih, pa se mu ni dalo tuhtati, kaj narest, da bo fant... no, ja, so pa vse punce njegove male in velike lubice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2223
8.4.2010 8:20:56   
3jeMi
... se mi zdi, da sem nekaj pozabila...

DOBRO JUTRO, skoro svako jutro!

... spet me je glava bolela, sem ruknla en kofe z limono in je boljše... user posted image

... čauči...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 8:25:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.