|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
6.4.2010 14:56:41   
Barbk
Oh sem vam spet prišla mal pojamrat...Evo Žiga je v sredo zaključil z ab in danes mu spet teče iz ušeska... Res sem žalostna... Gremo k dohtarju...

Pridne bodite...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
6.4.2010 15:42:27   
ljupka
Ja sem iz okolice NM stalni gosti na trampolinih al pri akrobatu al na prepihu!

Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.4.2010 8:20:35   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Barbk, kako Žigi? A res ne morjo nič narest, da bi se to sranje nehal?

Gemelli, super za podaljšanje porodniške!

Pikatara, svaka čast za tak rojstnodnevni žur! Meni se direkt odpelje, da mi tolk naroda navali domov, res! Ne bi sfolgala, ni šans!

Malaflobe, čestitke za prve korake!

Ajde, bejbe, hitro kej napisat, sicer bom primorana kakega fejst desca prilimat user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.4.2010 8:31:19   
nokes
ojla, spet je sooonceee!!!!

hja, sem res grozovitka, nič nisem čestitala gemelli, za podaljšanje. mi imamo danes razvojno, pol pa vidim, kako naprej. držte pesti.

žigec, daj se pocajtaj, da boš brez AB in mamica brez skrbi. držim pesti.user posted image

pikatara itak raztura, kaj čmo, medtem ko 2 gor spravlja, še kopalnico puca, pa marinado štima. ah, ene pač znajo. pa atrij 'majo! user posted image user posted image

mala, lepo, da najdeš čas še za RR, čestitke za prve korake.

ste vidle, da sem od mlinči vse preplonkala? user posted image user posted image  v moji glavi praznina.

laralight, no povej več od prikolce!!! smo že nestrpne, kam gremo za prvomajske.

aha, mislim, da sem dolžna še eno voščilo malo starejšemu fantu! no, vse najnaj.

drgač pa, mlinčkova, saj veš, da se tafejstnih ne branmo.... limaj!!!!!

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
7.4.2010 9:01:40   
pikatara
Barbk dajte se čimprej pocajtat, da se končno na kaki kavi dobimo.

Mlinčka tak žur pri nas sploh ni panike, ker oči za vso hrano poskrbi, otroke ti pa vsi čuvajo. So mi jih še spat dali. Sem mela dost manj dela, kot pa če bi bili sami trije doma.

Noki držim pesti za danes.

Petek Tivoli?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
7.4.2010 11:18:08   
4pikice
Barbk- user posted image za Žiga, pozdravite seuser posted image

Pikatara- jest sem tudi za Tivoli v petek

Malaf.- čestitke za prve korake, mi še ne hodimo

Blanč- dobila včeraj, ana raztura, lina bi se pa kar guncala, kako glede plačila, piši na ZS, aja pa še 1x havla

noki- tudi jest držim pesti zate, čeprav ne vem za kaj gre, gotov kej pomembnega

larči- naj vam lepo služi tale prikolica

2+1=4pikice

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
7.4.2010 15:03:38   
malaflobe
Hvala za čestitke.
Mi smo bolni. Včeraj sta začela oba bruhat in driskat. In posledica, neprespana noč, brisanje, pranje,.... sitnobice, ki pa so opravičine.
Upam, da bo hitro bolje, ker drugač bo tole kar za pobegnit. In nimam želje jit v bolnico, saj če ne gre drugač moraš jit, sam doma je le doma.

Ljupka mogoče se kdaj kje vidimo.

VSe se lepo imejte in ostanite zdravi.          

< Sporočilo je popravil malaflobe -- 7.4.2010 15:04:25 >

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
7.4.2010 15:35:59   
nokes
oh, mala, saj bo boljše, nič pobegnit, kako pa se bodo znašli brez wunder mame/žene/prijateljice/hišne pomočnice/malega gospodinjskega aparata/ itd. itd.... itak, da držimo pesti.user posted image user posted image

v petek bi jaz znala prit al pa tut ne, je odvisno od ene zadeve, pa se ne bi glih zaprmej pofočkala (upam, da ima napisano smisel, ker tegale zaprmej, pa nisem niti v govoru uporabila, kaj šele napisala), no, kakšna gorenjka, popravi. user posted image

mi bili v razvojni, ja nič, počakat na izvid in oddati na CSD. svetovali so mi, naj oddam: odpustnico iz bolnice, vse izvide iz razvojne, vse ostale izvide (alergološka ambulanta), ... mislim, da imam vse doma, tako da sem že skompletirala, pa čakam. itak, da povem.  aha, bom pa oddala za oba.

gemelli, če ni skrivnost, na podlagi česa ste dobili odobreno? firbcam. user posted image  za oba? al kak?

aha, srečala eno mamico z dvojčki, pa bo po moje tole brala, zato bi rada napisala, kar sem hotela povedati, pa sem bila grobo prekinjena. user posted image  torej: če spita 10 ur, naj spita, pod pogojem, da lepo pridobivata na teži. basta. moj očitek zdravnikom oz. "stroki" pa je naslednji: naj se zaboga že enkrat zedinijo in se odločijo, kaj je prav, ne da odideš iz porodnišnice z enimi navodili, izbran pediater ti tumba drugo, patronažna sestra pa opleta z neko tretjo teorijo. vsak starš želi slediti navodilom in delati najboljše za svojega otroka, a s takšnimi nasprotujočimi informacijami povzročajo le to, da so starši zmedeni in imajo občutek, da so neuspešni, ker pač stvari ne klapajo. meni je najbolj pomagal med.over.net in odgovori tanč, ki so strokovni, hitri in brez očitkov!!!

in v našem primeru so bili moji sumi pravilni, čeprav so za mojim hrtom trkali s kazalcem po čelu. user posted image  zato pa imam takšen odnos do zdravnikov, da postanem kar pikaasta, ko vidim tisti vzvišen nasmešek, in slišim njihove besede: ja kje pa ste to pobrali? na netu, a ne? ja, jebela, na netu, saj od vas ni nobene koristi, če pa dajete navodila, ki celo škodujejo otroku!!! ona bi alergiku futrala sojo! user posted image user posted image  eh, bz vz.

drgač pa sem ful fajn user posted image user posted image user posted image , bila na sprehodu in klepetala z eno luštno gospo, da sem žejna ratala. mado.niš. kako je lep dan, komaj čakam, da se tamala spet zbudita, pa ven s pecikli. user posted image

kje ste vse? martinčkate? pogrešam hediko, pa snežinko, ki je zdajle ena lužica, pa taškico, pa še kakšno.... ajde, babike, da ne bodo spet napol nagi dedci preplavili dvojčke user posted image

ježeš, kak dolg post??? očitno nisem dovolj žejna user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 7.4.2010 15:36:47 >

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 4008
7.4.2010 17:10:09   
mlinčka
Noki, si se tak potrudla, da te moram nagradit user posted image

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.4.2010 21:18:00   
lara light
Bemtiš, to že nekaj pomeni, čim so dedci, imam takoj 5min za rruser posted image
Mf, Barb, držim pesti, da ste že bolje. user posted image user posted image user posted image
Mf, vse bo dobro in čestitke za korakce!user posted image
Pika, ni čudno, da vsi k vam letijo na rd, ko pa možek take reči spaca, da se mi sline zgolj ob receptih cedijo...skratkauser posted image  za tak žur, našga bo def. prej konc. Bom dala policijsko
uff, mlinčka, enga tacga, da bi dal eno roko za prikolico postavtuser posted image ..hvala punce za lepe želje za našo novo hiško na kolesih...fiksno jo postavimo v kamp, kamor že dolga leta hodiva, kjer semo bili tudi lani vsi4 prvič, pod kobariškim stolom... blizu, v eni dobri urci smo gor in nam zelo všeč, gor hodimo od aprila do oktobra, za praznike, vikende, dopuste...bomo vidli kako se bo obneslo s tamalima, saj še nimam izdelane organizacije...počasi bomo že.

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

aha, srečala eno mamico z dvojčki, pa bo po moje tole brala, zato bi rada napisala, kar sem hotela povedati, pa sem bila grobo prekinjena. user posted image  torej: če spita 10 ur, naj spita, pod pogojem, da lepo pridobivata na teži. basta. moj očitek zdravnikom oz. "stroki" pa je naslednji: naj se zaboga že enkrat zedinijo in se odločijo, kaj je prav, ne da odideš iz porodnišnice z enimi navodili, izbran pediater ti tumba drugo, patronažna sestra pa opleta z neko tretjo teorijo. vsak starš želi slediti navodilom in delati najboljše za svojega otroka, a s takšnimi nasprotujočimi informacijami povzročajo le to, da so starši zmedeni in imajo občutek, da so neuspešni, ker pač stvari ne klapajo. meni je najbolj pomagal med.over.net in odgovori tanč, ki so strokovni, hitri in brez očitkov!!!

podpis!!! Naj se že 1x zedinijo vsaj glede taglavnih reči (hranjenje, gh, obutev,..), ki nas starše zeloooo begajo!

pika, ti si govorila o otr. dodatku, 20% več, če sta otroka v privat oskrbi in ne v vrtcu, po prenehanju porodniške? kako dodatno info, ko utegneš, thx

še to, vsake tolko preletim fb, ma joj, kako krasne otroke mate,...saj člouk ne ve kam bi gledal, vsi naštimani, vsi prefektni, bravo moje dvojne!!

letiiiiiim, lepe sanjeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.4.2010 21:55:00   
nokes

..hvala punce za lepe želje za našo novo hiško na kolesih...fiksno jo postavimo v kamp, kamor že dolga leta hodiva, kjer semo bili tudi lani vsi4 prvič, pod kobariškim stolom... blizu, v eni dobri urci smo gor in nam zelo všeč, gor hodimo od aprila do oktobra, za praznike, vikende, dopuste...bomo vidli kako se bo obneslo s tamalima, saj še nimam izdelane organizacije...počasi bomo že.

no, tole pa zahteva mojo intervencijo: pred kar nekaj leti (kdo bi štel), sva jo z mojim mahnila v vaše konce in seveda sva šla na planino, po sir!! ja itak. pa sva slišala, da na planini pod stolom (se ne spomnim imena), da tam pa je sira na tone in sva jo mahnila. itak. peš. avto pustila na mejnem prehodu. nama je policaj dovolil, ker po moje še ni videl norca, ki bi tam parkiral. no, midva hop v supergice, pa s pesmijo v hrib. hodiva, hodiva, cesta je makadamska, kamni veliki, noge komaj nesejo. pa mimo en avto, pa drug avto, pa spet in spet. se umikava non stop. in kašljava uno nesnago od prahu, ki ga dvigujejo norci za seboj. no, po ene miljavžnt ovinkih prideva do planine. NI SIRA!!!!! je v dolini, pri gazdejih. (user posted image user posted image ), okej: in kje je un stol? ja, eno dobro urco od tu v tisto smer.... midva že čist zaprašena od makadama, s supergicami za v diskač, ne pa za v hribe, kreneva. itak, al smo planinci al ne? no, prehitevajo nas eni ultra spedencani, v opremo od nekaj jurjov ojrotov odeti "športniki", ki poskakujejo po kamnih in z lahkotnim in čistim "zdravo" pozdravljajo tapočasne. in se jim nasmihajo. nama nič jasno. vrh vidiva, je kao blizu (ja, ja varka), greva dalje. vmes naju prehiti pastir v volnenih štumfih in volnenem goretexu in zaradi njegovih zgodbic o modrasih dobiva rahel polet do konca. prideva na vrh, se vpiševa v knjigo in berem: pred nama so vsaj 3je štartali iz ljubljane, eden iz žage in eden celo iz učje (tam, kjer sva pustila avto), mislim, banda pokvarjena. kak lahko tak lažejo???user posted image  potemtakem bi lahko jaz napisala, da sem štartala na štajerskem in se grem slovensko transverzalo. no, vsi so pustili avto na planini in odskakljali uno urco do vrha v popolni bojni opremi. (saj veste, lahko te poleti zasuje npr. plaz). okej, pot navzdol je bila motivirana samo z željo po sirčku, ki sva ga kupila pri prijaznih domačinih. drugače pa kraji za objet!!!! še gremo. zdaj 4je!user posted image

nočka, bibikebabike.

< Sporočilo je popravil nokes -- 7.4.2010 21:56:21 >

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.4.2010 22:01:21   
lara light
lakše se diše...ni bronhiuser posted image ...pa sem nazaj, ker tudi mene to matra:

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

mi bili v razvojni, ja nič, počakat na izvid in oddati na CSD. svetovali so mi, naj oddam: odpustnico iz bolnice, vse izvide iz razvojne, vse ostale izvide (alergološka ambulanta), ... mislim, da imam vse doma, tako da sem že skompletirala, pa čakam. itak, da povem.  aha, bom pa oddala za oba.

gemelli, če ni skrivnost, na podlagi česa ste dobili odobreno? firbcam. user posted image  za oba? al kak?

noki, za I vem, kaj pa V, mislim razlogi, fth verjetno? hvala.

Punce, še nekaj me zanima, kaj pa npr., če mi podaljšajo za deklico za 3m in pred iztekom teh 3m, res upam, da mi je ne bo treba, oddam prošnjo za ponovno podaljšanje? ...razmišljam z vami, ima katera kako info o tem? je sploh možno? je možno, da ti že prvič podaljšajo za več kot 3m?

mlinčka, kako že...moram greti, kiss!

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.4.2010 22:09:25   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce, še nekaj me zanima, kaj pa npr., če mi podaljšajo za deklico za 3m in pred iztekom teh 3m, res upam, da mi je ne bo treba, oddam prošnjo za ponovno podaljšanje? ...razmišljam z vami, ima katera kako info o tem? je sploh možno? je možno, da ti že prvič podaljšajo za več kot 3m?

Podaljšanje na enega otroka je samo eno.

Obstaja pa neka možnost posebne bolniške (do 6 mesecev). Sem nedolgo nazaj nekaj brala, se mi zdi da na MONU. Jst en mal računam tudi na to.

noki, za I vem, kaj pa V, mislim razlogi, fth verjetno? hvala.

Jst pa ne vem razloga ne za I in ne za V. Pa me tud firbec matra.
Pa Lara za tvojo me tudi zanima.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 7.4.2010 22:11:28 >

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.4.2010 22:13:25   
miska73
A ja... olika pa to...
Najprej dober večer.
Pa mlinči ful hvala za goloto... sam je en mal preveč mlečen... ampak kje so tisti cajti, ko smo še zbiral...
Noki super zgodbica, taka doživeta za prebrat. A sirček je bil dober?
Blanči kdaj prideš?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 7.4.2010 22:14:12 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.4.2010 22:29:28   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

A sirček je bil dober?

dober! user posted image

drugače pa pri I imamo alergijo in fizioterapijo, pri V pa malo več razvojnih težav, nič katastrofalnega, korekcije hoje, nogic, pa še neko napotnico za delovno terapijo smo dobili, ker leve roke ne uporablja. oz. zelo slabo. meni se je pa zdel levičar. hja, kdo bi vedel.

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.4.2010 22:59:15   
Shadow
Spet nage dedce gor limate! CCCCCCC! user posted image

Barbk, držim pesti za Žigca, da ga končno težave z uhico pustijo pri miru user posted image

MF, dajte se tudi vi hitro pozdraviti.

Mi smo še kar prehlajeni in sesamo noske. Na srečo je spanje dokaj nemoteno, sesalec bo pa kmalu došo spustil user posted image Sem si drznila dati par kapljic Operila na otroke, čeprav še nimata 1 leto. Je Tanč na MON rekla, da je ok.

KONČNO smo dobili datum za prvo seanso za fizioterapijo. Gremo drug teden, Me pa res zanima, kaj in kako bo, glede na to, da skoraj vse hodite že od rosnih mesecev. Tota naša P... ajej. No, potem se vam pa tudi jaz po vsej verjetnosti pridružim z raznimi diagnozami in začnem morda celo razmišljati o podaljšanju porodniške.

Punce, a so kateri znani apartmaji Lanterna pri Poreču? Se namreč odločamo, da bi šli kmalu po prvomajskih za par dni malo morski luft povohati... Še vedno pa čakam Belen, da mi za 2eur/dan ponudi kak fensi apartma tik ob morju, s privat butlerjem, atrijem posebej za psa, kuharjem in seveda s poraščenim maserjem user posted image

Vem, da vas je veliko že dopustovalo z dvema otročkoma, nekatere tudi z večimi, ampak mene je kar malo strah tega projekta, pa nisem nek panik po naturi... user posted image

Sirarka Noki... ajej user posted image user posted image user posted image

Blanči in 4pikice, a bo padla kakšna slikica vajinih v-pripomočku-hodečih otročkov?

Pozdravček tudi vsem, ki ne utegnete pisati. Stijan punca, javi se nam kaj!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
8.4.2010 8:02:34   
blanč
juto
eden na rokah pa ne bo pravopisjauser posted image user posted image user posted image user posted image
miška mi ta teden pospešeno delamo sobico... smo že skor gotovi, še lustri pa pucanje in teden bo mimo... pridem drug teden.
mi smo mislili v poreč zraven prijateljev pa sma z mojim po tehtnem razmisleku ugotovila, da bomo šli kar sami v umag, ker tam, res lahko guraš vozek nemoteno cel dan in mislim, da je tam največ sprehajalnih poti, tako, da mi gremo v umag, zraven bom uzela še 9 let staro nečakinjo... uf, sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image
dodatka za nego, seveda nismo dobili...zavrnjenouser posted image user posted image user posted image tako, da tudi na podaljšanje ne računam preveč.
4 pikice imaš zs

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
8.4.2010 9:19:47   
pikatara
MF čimprej ozdravite.

Noki se strinjam s tabo naj se že enkrat odločijo in vsi vsaj podobno povejo. Pri meni so hoteli, da ju futram na dve uri od tega sta eno uro jedla in pol nista imela časa spat. Če bi še enkrat dala vse skoz (zdaj ko že imam nekaj izkušenj) ju definitivno ne bi budila, ker sem jima na silo ustvarila urnik na tri ure. Je skor do sedaj trajala, da sta to spremenila. No vsaj ena da reče picikel, ker me moj skoz popravlja, da je bicikel. Daj probaj jutri prit. Mi bomo ob ene 10 tam.

Larči glede otroškega dodatka je Noki mojster. Mislim, da je za enega otroka podaljšanje 3m, če ti podaljšajo za oba pa 6. Mislim, da je Alenka napisala, da lahko odaš kadarkoli do otrokovega 18m in tudi začneš koristit, ko ti paše. Mislim, da je stran 88 poglej malo tam. Prejšnji teden mi je pediatrinja predlagala, da bi dala prošnjo za oba, karolini zaradi srča, Patriku pa zaradi bronhiolitisa. Danes imamo pregled in mi bo napisala mnenje. Noki a boš kar za oba eno vlogo izpolnila? A so kaj rekli a moraš osebno oddat? Jih bom jutri poklicala in malo izprašala.

Shadow mi smo bili lani dost na morju, celo sama z njima, v prikolici. Je bilo čist super, ker še nista ne kobacala, ne z ležalnika in postelje lezla,... Ti poročam takoj po prvem maju. Gremo (oči za par dni) mi pa za cele praznike. K sreči imamo parcelo ograjeno, da mi nihče od trojčkov (še kuža) ne pobegne. malo me skrbijo stopnice, pa glih ne verjamem, da bo ograjica za posteljo Patrika zdržala. Pa predvsem kako naj ju hranim? A stolčke s sabo vzet. V novem vozičku prenizko sedita. Lanterno pa kar hvalijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4018
8.4.2010 12:36:02   
pikatara
CSD Šiška ima na svoji strani obrazec za podaljšanje porodniške, ga lahko sprintasš, izpolniš, priložiš izvide in jim pošlješ. Oni dajo naprej na komisijo in čakaš. Pediatrinja mi ni napisala mnenja, pravi da glede na izvide naj ne bi bilo potrebo, če bo pa treba bo pa kaj napisala. Patrik ima 74,5 cm in 9750, Karolina pa 71 cm in 7800. Je pa na spodnji meji glede teže. Šibam se sončit, ker sta šla otroka spat. Jutri Tivoli ob 10.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
8.4.2010 16:43:52   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

CSD Šiška ima na svoji strani obrazec za podaljšanje porodniške, ga lahko sprintasš, izpolniš, priložiš izvide in jim pošlješ. Oni dajo naprej na komisijo in čakaš. Pediatrinja mi ni napisala mnenja, pravi da glede na izvide naj ne bi bilo potrebo, če bo pa treba bo pa kaj napisala. Patrik ima 74,5 cm in 9750, Karolina pa 71 cm in 7800. Je pa na spodnji meji glede teže. Šibam se sončit, ker sta šla otroka spat. Jutri Tivoli ob 10.

Ne bom vsega brala, ker ni cajta, mi je pa jutri ob 10h odgovarja. PIKA ti pišem zvečer na zs, zdej grem s tamalima ven, papap

2+1=4pikice

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
8.4.2010 17:44:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Podaljšanje na enega otroka je samo eno.

Obstaja pa neka možnost posebne bolniške (do 6 mesecev). Sem nedolgo nazaj nekaj brala, se mi zdi da na MONU. Jst en mal računam tudi na to.

Lara Če te slučajno zanima...
http://med.over.net/forum5/read.php?126,5833098

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
8.4.2010 17:48:30   
miska73
Punce, kolk mate tamale zdle kaj oblečene.
Se mi zdi, da ju jst mal preveč oblačim.

Blanč ma sem prčkvala, da ti bodo za Bernardka odobrili.
Upam, da se kmalu vidimo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
8.4.2010 18:50:30   
blanč
Evo miš, niso miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah, j.e.b.e.j.o se naj mi bomo že prežveliuser posted image user posted image user posted image user posted image Oblačim jih pa jaz zdej bolj mal. Danes naprimer: bodi, žabice, tanke kavbojke, tanke vetrovke in tanko kapico, pa še to smo vetrovke odprl... Mal je smotan, ker je veter...
A tebi so odobrili?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
8.4.2010 21:08:46   
lara light
Miška, hvala. user posted image  Moja deklica precej zaostaja, ne usede se še sama, ne opira se na nogice, ne plazi. Počasi gre, a napreduje. Bom vidla kaj bo dr. reku konc aprila. Me mora skrbet? Tiste vaje so nama vedno bolj mučne, mali pa zraven solidarno cmiha, češ kaj ji počnemuser posted image , a zatrjujejo mi, da je dobro zanjo. Srčno upam, da vejo kaj delajo.
Noki, sirna avantura..čisto potebiuser posted image ! Se strinjam, kraji za objet. jaz sem zaljubljena vanje. V tisti mir, sonce, vodo,...oh, komaj čakam. Torej tebe hvatam za otr.dod.: a nam po končani porodniški, če ostajata otroka doma, pripada 20% več? A moram potem še 1x javit za novo odločbo, če bo to pred iztekom sedanje? hvala.user posted image
Gemelli, privat igrala!!user posted image Komaj čakam!
Shadow, pridno pucate, rezultati so tu, bravo! Tisti apart. za 2eur allinclusive tud mene zanimajouser posted image
Blanč, kako sta tvoja? Se mate lepo, vem.
Miška, jaz ju verjetno tud preveč včasih namontiram, po potrebi vlečem dol, če kaj rečetauser posted image . Dokler ne laufata, se mi zdi, da ju je prav popazit. Mi še nismo bli prehlajeni, trkaammm, torej zlo narobe ne delam.

Lepotičke moje, sitno brojimo, ne morem verjet, da smo tik pred prvo veliko torto,...saj še nič ne vem o tem, kaj mora mama vedet, saj še nič ne znam, saj imam še lupino od jajca na glaviuser posted image ...pa vendar bom morala rd zabavo nardit. Dobro da tatko ve, kako se tem rečem streže, upam, da me ne bere, ker bo zagotovo reku, da je računal nameuser posted image

Objemček vsaki!user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
8.4.2010 21:49:35   
darjau
Pozdrav še od nas.

Tu pa tam vas uspem prebrat, drugač se nam pa kar dogaja. Se kotalimo Neva že kak mesec, Hana je pa prejšnji teden začela se obračat.

Vsem čestitke za RD, ne vem nazaj vse naštevat, se opravičujem.
Novim mamicam čestitke in dobrodošle.

Jutri bi se tudi mi oglasile v Tivoliju, kje se pa dobite?

Lepo in mirno noč

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?