nokes
|
oh, mala, saj bo boljše, nič pobegnit, kako pa se bodo znašli brez wunder mame/žene/prijateljice/hišne pomočnice/malega gospodinjskega aparata/ itd. itd.... itak, da držimo pesti. v petek bi jaz znala prit al pa tut ne, je odvisno od ene zadeve, pa se ne bi glih zaprmej pofočkala (upam, da ima napisano smisel, ker tegale zaprmej, pa nisem niti v govoru uporabila, kaj šele napisala), no, kakšna gorenjka, popravi. mi bili v razvojni, ja nič, počakat na izvid in oddati na CSD. svetovali so mi, naj oddam: odpustnico iz bolnice, vse izvide iz razvojne, vse ostale izvide (alergološka ambulanta), ... mislim, da imam vse doma, tako da sem že skompletirala, pa čakam. itak, da povem. aha, bom pa oddala za oba. gemelli, če ni skrivnost, na podlagi česa ste dobili odobreno? firbcam. za oba? al kak? aha, srečala eno mamico z dvojčki, pa bo po moje tole brala, zato bi rada napisala, kar sem hotela povedati, pa sem bila grobo prekinjena. torej: če spita 10 ur, naj spita, pod pogojem, da lepo pridobivata na teži. basta. moj očitek zdravnikom oz. "stroki" pa je naslednji: naj se zaboga že enkrat zedinijo in se odločijo, kaj je prav, ne da odideš iz porodnišnice z enimi navodili, izbran pediater ti tumba drugo, patronažna sestra pa opleta z neko tretjo teorijo. vsak starš želi slediti navodilom in delati najboljše za svojega otroka, a s takšnimi nasprotujočimi informacijami povzročajo le to, da so starši zmedeni in imajo občutek, da so neuspešni, ker pač stvari ne klapajo. meni je najbolj pomagal med.over.net in odgovori tanč, ki so strokovni, hitri in brez očitkov!!! in v našem primeru so bili moji sumi pravilni, čeprav so za mojim hrtom trkali s kazalcem po čelu. zato pa imam takšen odnos do zdravnikov, da postanem kar pikaasta, ko vidim tisti vzvišen nasmešek, in slišim njihove besede: ja kje pa ste to pobrali? na netu, a ne? ja, jebela, na netu, saj od vas ni nobene koristi, če pa dajete navodila, ki celo škodujejo otroku!!! ona bi alergiku futrala sojo! eh, bz vz. drgač pa sem ful fajn , bila na sprehodu in klepetala z eno luštno gospo, da sem žejna ratala. mado.niš. kako je lep dan, komaj čakam, da se tamala spet zbudita, pa ven s pecikli. kje ste vse? martinčkate? pogrešam hediko, pa snežinko, ki je zdajle ena lužica, pa taškico, pa še kakšno.... ajde, babike, da ne bodo spet napol nagi dedci preplavili dvojčke ježeš, kak dolg post??? očitno nisem dovolj žejna
< Sporočilo je popravil nokes -- 7.4.2010 15:36:47 >