|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
7.4.2010 8:52:10   
Dinki
Daaaaaan user posted image
evo mene na ta lep prekrasen dan. Ma kakšni krasni pocukrani dnevi so se začeli, pomlad je res zakon user posted image . Včeraj smo bili cel dan zuanj in danes ko bomo praznovali (pridejo samo domači) bom tudi vse zunaj na terasi naštimala, se mi zdi prav škoda biti notri ko je zunaj tak lep sonček in toplo.

Pomlad08 in San, hvala vama, da sta tako lepo mislili name user posted image user posted image . Včeraj sem prvič videla mojega user posted image . Občutki in trema pred pregledom pa taka kot bi bilo vse prvič user posted image . itak sem spet jokala ob UZ. Smo veliki že 2,3 cm! user posted image . Colja je bila tako prijazna in krasna gospa, da bi mojo takoj zamenjala za njo, ampak žal to tako ne gre. Pa tudi ona ima tako polno, da že par let ne jemlje nobenega novega. Me je pa pomirila, da je vse OK, da je vse tako kot mora biti in da lahko sedaj mirno vsem povem to prelepo novičko. No, jutri moram najprej v službi še povedat ker je prav da zvejo od mene in ne od koga drugega.

Ja, danes pa praznujemo user posted image , itak imam take čustveno nabite dneve pred sabo, da mi gre kar na jok, Sem 2 dni nazaj večerjala s Titkom in sem kar jokat začela ko sem se zamislila kakšnega fejst fantka imava (pa hormoni tudi sedaj delajo svoje seveda user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

TOČKA 2. Dinki vso srečo na pregledu, jaz rečem, da sta 2 user posted image Imam filing....user posted image user posted image user posted image

ma kaj si ti nora??? user posted image user posted image user posted image  to bi mi bil pa res šok user posted image
no, zaenkrat je pokazalo le enega in bi blo fajn, da tako tudi ostane, ker mi je super, da že imam 90 % vse opreme, ne bi še enkrat vse kupovala user posted image

terida, super tortica user posted image , to bo tudi ena od titovih tortic, ker pikapoka in bager ali traktor je pri nas top user posted image
Tit po posteljici ne skače, zelo rad pa izvaja skoke na kavču in tam mu nekako tudi dovoliva če sva en od naju zraven. In pol si sam šteje en, dva, tri in skoči.....ma smeha ful! sej se zavedam, da ni OK, ampak kdo pa ni rad tega izvajal kot otrok? jaz sem to najraje počela.

San, uau, bravo Izabeli za tak uspeh user posted image user posted image  madona, to pa ni kar tako user posted image . Kako morata biti mami in oči, da ne rečem bratca ponosna! Midva sva tudi s titkom barvala pirhe in sem prav ponosna kako lepo so izpadli. Risala sem z voščenko večina jaz, on mi je pa govoril kaj moram narisat (polž, dadu (zajček), traktor (teh je bilo itak največ user posted image ), mož (snežak), zvezda, luna,...) no Tit jih je pa z veseljem barval in vrtel v barvi.
evo kakšni so ratali:
user posted image

Pomlad08, čestitam za pregled, za kile se pa ne sekiraj, bo še čas za dol jih spravit! Sej to je pa ja jasno, da jih imamo po teh praznikih vsi par plusa user posted image
San, tudi tebi super za pregled in en kup user posted image user posted image , da mine vnetje!

No tko, zdej pa šibam pripravljat vse za našega slavljenčka user posted image
lepo se imejte in uživajte na sončku!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 7.4.2010 8:55:32 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
7.4.2010 8:52:39   
pomlad08
Tiiiiiiiiiiiiiit, vse najboljše! Pa si le dočakal tudi ti svoj posebni dan! Želim ti vse najlepše in najboljše, ostani še naprej tak vesel in nasmejan fantiček in uživaj s svojima zlatima mamico in očijem! user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
7.4.2010 8:57:12   
pomlad08
Dinki, lepo, da si se oglasila! Čestitam za pregled! user posted image
Pa uživajte danes s svojim škratkom, jaz sem bila glih tako vsa raznežena in čustvena teden nazaj, te čist štekam user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
7.4.2010 9:30:36   
Lona76
Dragi Tit!

Vse najboljše, bodi še naprej tako priden in nasmejan fantek, da  boš še naprej tako razveseljeval vse okrog sebe, še posebaj mamico in očija ter da boš dober bratec.

Taja in Lona76
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
7.4.2010 9:43:46   
ek76
TIT vse najboljše za tvoj 2. rojstni dan.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
7.4.2010 9:49:32   
aleži

user posted image user posted image Tit vse najboljše za tvojo 2. svečkico še tukaj!!!!
Bodi priden, ubogljiv, mamici in očiju malo nagajaj...user posted image  
tudi to paše zravenuser posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
7.4.2010 10:37:32   
Lona76
Dinki, San in Pomlad super za preglede in je vse ok.

San user posted image user posted image user posted image user posted image da vnetje čimprej mine.

Mi smo drugače ok. V službi imam gužvo, ker mi je računalnik crknu in sem bila tri dni brez. No seveda je treba sedaj vse not prinest.

Tajka je še kar smrkava, drugače pa čveka 200/h. In končno res končno ji je prišla ven una dvojka ki ji je še manjkala. Sedaj bo njen nasmeh malo manj smešen user posted image . No sedaj pa še vse trojke manjkajo pa dve petici. Pol smo pa zmagal z zobmi user posted image . Tudi afna je taka da je joj. Skos me komandira kaj bo imela oblečeno, pa danes ne hlače, danes bom kiklico al pa pajkice in kere pajkice in kakšno majčko ...... No se ji ne pustim, ker potem ne vem kam  bi prišli čez kakšno letouser posted image .
Tilen je nekaj včeraj jamral da ga boli grlo in tudi on je smrkav. No danes ga ne boli več. Ima pa danes nastop v vrtcu za starše. Imajo kao zaključek in se potem otroci z nečim predstavijo. Letos bodo imeli neko predstavo o enem medvedu. Pri nas so teli zaključki vedno že v aprilu. Jutri pa imam še sestanek, ker gre naš fant naslednjo sredo za tri dni z vrtcem v Škratkovo deželo. Spet bo ves navdušen.

Tako šibam nazaj delat.

Aja Dinki super jajčka ste imeli. Mogoče drugo leto mi take naredimo. Ja letos jih je hotu mož delat. TA je še bolj otročji kot otroci. In si je zamislu une marmornate barve. Skratka sem mu rekla da letos jih lahko, drugo leto pa odpade user posted image . Otroci so jih pa z večjim užitkom pojedli. Sem pa spekla potratno potico in skoraj vso sem raztalala naokrog, ker moji niso neki jedci potice, jaz je pa ne smem preveč, ker sem se začela malo pazit. Ja poletje je pred vrati user posted image . je bila pa odlična.

Zdej pa res šibam

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
7.4.2010 12:30:13   
mumu
Tit, vse najboljše za tvoj drugi rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
7.4.2010 12:42:44   
san
opoo, dinki super za dober pregleduser posted image user posted image , zdej pa še uradno čestitkeuser posted image user posted image user posted image pa naj bo dete zdravo in nosečnost 1A s črticouser posted image
pa krasna jajčka ste imeliuser posted image

lona, user posted image , tvoja taja je prava babauser posted image in bravo za dvojkico, nam še ena petka manjka, pa bo mir za nekaj časa.
pa naj prehlad oz. smrkavost hitro mineuser posted image

zdej grem pa nekaj pojestuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
7.4.2010 12:49:17   
san
aja, sem hotela povedat še dvoje.

prvo, da se mi je včeraj mali spustil nižje (me je bolelo kot user posted image in sem že mislila, da se je kaj začelo), no ampak sedaj lažje dihamuser posted image

drugo pa, da je naš urban sedaj pogruntal kakšen žur je šele po toboganu gor it in je včraj eno uro sam to počel in potem na vrhu skakal od veselj. ma je res en mali živcuser posted image . no, pa še špohvalit ga morem, da se mu na tistmu biciklu že prav lepo uspe vozit, sicer še vedno sedi na štangci, ampak sem in tja se pa celo na sedež dauser posted image .
joj, pa skiro od izidorja mu je cel žur, je pogruntal, da se ga da znižat in se potem lahko tudi on vozi z njim in ma res dobro ravnotežje.
govori pa še vedno tako smešnouser posted image , jaz ga sicer skoraj vse razumem, ampak ne vem če ga tudi drugiuser posted image
in zadnjič je gledal s tavečjima risanko kungfu panda in ga je tako navdušla, da skoz o njej sanja in razlaga imena akterjevuser posted image . sem pa pogruntala, da bo treba zdej pazit okol tega, ker je on čist sposoben toliko časa pred tv-jem presedet, pa ne bi rada, da bi se tega ravno privadil...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.4.2010 12:54:32   
Zofy
Titek naš velki, z Julijo in Matejem ti želimo vse naj naj za 2. svečko na torti. Bodi še naprej zdrav, vesel in razigran fantek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, čestitke za pregleduser posted image . Zdaj pa še držim pesti, da bo punčka user posted image
Jajčka ste pa imeli res krasna, mi je žal, da se tudi sama nisem česa takega spomnila. Bomo pa drugo leto vašo idejo ponucali user posted image
Aja, pa ne pozabi nalimat slikice od torte. Če se že vse s svojimi tortami hvalimo, bi rada vidla tudi tvojo user posted image . Pa zaupaj nam tudi kakšna je bila, da vidim, če te zaprosim za receptuser posted image

terida, tvoja torta je spet fantastičnauser posted image . Kako si pa naredila, da je tako okrogla?
Glede skakanja po postelji je pri nas tako, da tega več ali manj Juliji ne pustimo. Ona je tako frfrasta, da se še ob svoje noge spotakne, tako da raje ne pustim. Če pa že, pa lahko samo po naši postelji in ko smo zraven. Problem je sedaj tudi zaradi Mateja, ker me je skozi strah, da bi nanj padla (ko je npr. v ležalniku, ali če leži na najini postelji. Igralne podloge mu sploh ne upam dati na tla, da ga Julija po pomoti ne bi pomendrala...).

Lona76, naša Julija tudi komandira kaj bo imela oblečeno... kam bomo še prišli, če so tako zgodaj začeleuser posted image user posted image Pauser posted image user posted image da prehlad hitro mine oz. da bosta oba zdrava kot user posted image user posted image .

San, a ste se že preselili? Sej vas berem, samo se mi zdi, da mi vseeno tu pa tam kaj uide... Z naslednjim tednom bom imela malo več časa, ker gre Julija spet v vrtec. Sem včeraj z vzgojiteljico govorila in menda so vsi zdravi. Upam ,da tako tudi ostane. Ji bom pa vseeno za preventivo dajala vsak dan Imunoglukan in Mupi tabletke (Ekolostrum).

No, to je to na hitro. Ziher sem še 100 stvari pozabila pokomentirat... pa drugičuser posted image Zdaj pa kosilo skuhat, dokler otroci spijo....

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.4.2010 13:17:40   
Ursi2
TIT, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!BODI PRIDEN, NASMEJAN, NAGAJIV, RADOVEDEN IN SEVEDA ZDRAV!UŽIVAJ Z ATIJEM IN MAMCO IN KONEC LETA ŠE S SESTRICO ALI BRATCEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Dinki, pa čestitke za pregled!user posted image user posted image user posted image Ja, poznam občutek, ko greš na prvi pregled! Komi čakam, da ga spet doživim!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.4.2010 15:38:20   
mergetka
Tit, VSE NAJBOLJŠE za II. svečko! Bodi zdrav, igriv in nagajiv še naprej!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamici pa user posted image user posted image za pregled!!

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Glede skakanja po postelji je pri nas tako, da tega več ali manj Juliji ne pustimo. Ona je tako frfrasta, da se še ob svoje noge spotakne, tako da raje ne pustim. Če pa že, pa lahko samo po naši postelji in ko smo zraven. Problem je sedaj tudi zaradi Mateja, ker me je skozi strah, da bi nanj padla (ko je npr. v ležalniku, ali če leži na najini postelji. Igralne podloge mu sploh ne upam dati na tla, da ga Julija po pomoti ne bi pomendrala...).

MAticu tudi  dovoliva po najini postelji skakat, sam resda samo, ko gremo npr. menjat posteljinino al pa za kako večje pospravljanje spalnice. Zvečer gremo pa takoj na pravljice, ker drugače bi on zihr kako uro skakal...
Sama se tudi sprašujem, kako bo glede igralne podloge, ker lahko mimgrede kakšen avto od kod prileti, ne vem nouser posted image .

Zofy in Lona, vajini bejbiki sta pa res posrečeni glede oblek. Od prijateljice poba je bil tudi tak izbirčen glede cotk pri 2. letih. Pri nas se je to sam 1x zgodilo in sicer sva mu kupila majčki od Carsov in sem mu jo dala gor za praznovanje RD, pa ni nobene hotel imeti goruser posted image , pa drugače Strelo ful obožuje. Nč jasnouser posted image .

San, fajn da se je user posted image spustil. A pol se vidmo v P?user posted image

user posted image user posted image user posted image da so se koooončno začeli lepi dnevi. Kak paše bit na sončku... Uživajte!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
8.4.2010 14:10:24   
Dinki
živjo punce!
najprej naj se vsem lepo zahvalim za krasne čestitke. Res ste prijazne, hvala! user posted image user posted image

Za nami je prvo praznovanje, ki je izpadlo super, sploh zato ker smo bili zunaj na sončku in so zaradi tega tudi slikice super izpadle. Bom jih objavila, seveda, samo da najdem malo časa, da jih dam dol iz fotiča. Včeraj zvečer sem dobesedno padla v posteljo tako zelo sem bila zmatrana na koncu dneva. Polno enih priprav in potem še vsi ta stari na kupu user posted image , vam povem, da so me kar ušesa bolela na koncu dneva od vseh njihovih debat okoli Titka. res znajo pretiravat teli dediji in babice. Enkrat na leto je več kot dovolj za takšno srečanje. Pa tašča.....joj, joj....to je take govorila kot da vse kar Tit zna, zna zaradi nje user posted image user posted image ....res je neverjetna. No, ampak drugače pa OK, daril en kup. Vsak, ki je prišel je tit rekel: darilo in hvala user posted image  in prav vsakega se je razveselil. je pa dobil harmoniko, karjolo z vrtnim orodjem, bager, tovornjak, barvice, flumastre, crocse, smetarski kombi (ta ga je najbolj navdušil user posted image user posted image ), vrtne stolčke in mizico, denar,....skratka ni da ni.
V soboto pa spet jovo na novo, ampak tam vsaj ne bom toliko garala ker bomo v piceriji user posted image . Potem pa dost s praznovanji!

Tole sem zadnjič pozabila, sem se potem takoj spomnila ko sem sesala stopnišče....
IZVIRNO SPOROČILO: san
aja, še to, sva uspešno zaključila dojenjeuser posted image user posted image

San super, čestitam user posted image user posted image  ti bo tako veliko lažje user posted image
A bejbi se pa pripravlja na izhod? ja sej, samo še dober mešček pa bo. No, upam, da se mu kaj dosti ne bo mudilo.
bravo Bani za tobogan, tudi mi ga naravnost obožujemo user posted image  in ko je v igri tobogan je Tit tako samostojen, da mami lahko čveka zraven user posted image .

Lona76, čestitam Taji za (skoraj) popoln nasmeh user posted image user posted image

Zofy, upam, da bo Julčika uživala v vrtcu in da ostanete zdravi!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
8.4.2010 14:20:08   
Dinki
SREČANJE MARČEVK:

sobota 24.4.2010
ob 10 h

sem razmišljala če bi se dobili raje v Tivoliju kot v ZOOju, ker bolj kot da gledamo živali, nam bo v interesu, da se malo načvekamo pa še vstopnine nam ni treba plačevati in če bo toplo se lahko "parkiramo" kje na travi, prinesemo s sabo kakšno dekico, igračo za tamale in to je to.
kaj pravite?

Dejte si prosim zabeležit tiste, ki ste za srečanje in poskusite priti user posted image .

zaenkrat naj bi prišle:
Dinki
Aleži
San
Terida

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
8.4.2010 14:25:10   
pomlad08
Živjo punce! Joj, kok je fajn k je pomlad! Dons sem si vzela frej dopoldne od učenja in sva šla z Jobom v Tivoli. Ma nimaš lepšga! Komi čakam dojenca, da bom lahko upravičeno spet eno leto samo zabušavala po parkih user posted image

Aja, San, ja, jaz sem ti tudi hotela čestitat za uspešno nedojenje! Super, da imaš malo pavze do novega kroga user posted image Ma, ne morm verjet, ej, ti si res že čez dober mesec na vrsti. Me je kar srat prijel, ker vem, da sem par tednov za tabo že jaz user posted image

Pa Mergetka bo tudi glihkar pestvala ... Se dobro pučutiš? Men gre na živce, k ne morm več na trebuhu spat, na hrbtu tud ne smem, bok mi je pa že dolgočasen user posted image

Sem šla zdej zbrskat seznam, da bomo vedle, ko bo treba za kakšno navijat.

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image PDP pričakujemo      rodila ime

Terida 2.12.2009                      5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010                        2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010                          21.2.2010 Jon
Joži79 14.3.2010 
Ursi2 23.3.2010                       22.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Pomlad08 1.7.2010

ek76 06.11.2010
Dinki 14.11.2010 

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
8.4.2010 14:36:54   
pomlad08
Dinki, super, da je prvi žur uspel. Ja, ja, fotke pa nujno, čim prej! Aja, a si domačim povedala, da si user posted image , al boš najprej v službi oznanla? A rok maš pa tud po UZ tak, kot si ga sama izračunala?

Tobogan je pri nas tud zakon. Res, Joba sploh ne spraviš z igrišča, ker imamo tu pod blokom en fajn tobogan in gre 1000x gor pa dol vsako popoldne. Je pa tud on pogruntu (po zgledu enih večjih pobov), da se da gor splezat kar po toboganu, to je pa sploh žurka. Pleza gor, pa vpije "v napačno smer greš" in se reži zraven user posted image

Aja, Terida, čestitke za torto - pikopoko! Super zgleda!

Zdej pa laufam, lep dan vsem

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
8.4.2010 15:05:57   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Tobogan je pri nas tud zakon. Res, Joba sploh ne spraviš z igrišča, ker imamo tu pod blokom en fajn tobogan in gre 1000x gor pa dol vsako popoldne. Je pa tud on pogruntu (po zgledu enih večjih pobov), da se da gor splezat kar po toboganu, to je pa sploh žurka. Pleza gor, pa vpije "v napačno smer greš" in se reži zraven user posted image

ja, sej o tem sem jaz zadnjič pisala, ker drugače je šel do sedaj vedno po lojtrci oz. stopničkah gor, se sploh ni domislil, da bi šel kar po toboganu. no, zadnjič se je pa še na to spomnil oz. verjetno je pogruntal, da če gre izidor lahko, bi pa šel lahko tudi on in to je bil pol cel žur to početuser posted image

je pa tobogan tudi meni osebno že ves čas največji žur, ker takrat imam res mir in čas za klepetuser posted image

dinki, ma super, da je žurka uspelauser posted image , ti pa čist verjamem, da te je zmatralo. to pa tudi mene zanima, a že vejo domači za novičko?
glede tašče.. joj, men gre to tut prav na jetra. vse kar znajo je sam zarad nje, pa vsi so pametni po njej, pa itak da so ji vsi podobni in isti kot ona, ko je bila majhnauser posted image user posted image

zofy, danes nam pripelje kuhinjo, jutri zmontira in pol gremo notriuser posted image

joj, res sam še mal pa bomo imeli že novo štručkicouser posted image ... jaz že komaj čakam

aja, še to, ja men je v bistvu tivoli še bolj všečuser posted image

no, uživajte, zdej morm pa šibat

no, naš bani je pa neki bogi. ima vnete očke, ponoči je imel pa celo vročino. no upam, da je sam virozca...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
8.4.2010 15:08:53   
Dinki

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image PDP pričakujemo      rodila ime

Terida 2.12.2009                      5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010                        2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010                          21.2.2010 Jon
Joži79 14.3.2010                     25.3.2010 Ema
Ursi2 23.3.2010                       22.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Pomlad08 1.7.2010

ek76 06.11.2010
Dinki 13.11.2010 

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
8.4.2010 15:16:35   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Dinki, super, da je prvi žur uspel. Ja, ja, fotke pa nujno, čim prej! Aja, a si domačim povedala, da si user posted image , al boš najprej v službi oznanla? A rok maš pa tud po UZ tak, kot si ga sama izračunala?

Bom dala fotke user posted image
ja domačim sem seveda povedala, tok pa nisem karakterja, da bi to krasno novičko v sebi držala user posted image . Vedo moji in od moža, včeraj sva povedala še prababici in pradediju. Seveda so vsi navdušeni. Kar se tiče reakcij, res nimam niti ene negativne. Služba je ubistvu zadnja na seznamu komu povedat user posted image  in danes sem povedala tudi šefici in je vse OK user posted image  itak! Zdej mi je pa vseeno za vse, zdej samo še uživam v user posted image  user posted image  pa še ful bolj se že počutim, mi ni več slabo, edino malce energije mi primanjkuje oz. mi jo očitno jemlje moj "pingič" user posted image  .

Rok mi je pa malce prestavila. Ona je rekla, da bi mi dala datum 9.11. glede na velikost ploda, ampak da mi bodo še bolj točno povedali na nuhalni in kasneje. je spet malo večji plod glede na teden nosečnosti....ništa novo user posted image .
Pomlad08, pridi 24. tudi ti!

san user posted image user posted image user posted image  za Banija in njegove učke! 

Aha, prav po toboganu gredo vaši malčki gor???? ne to pa jst ne pustim, pri nas mami dovoli le lojtro  user posted image , no pa je vseeno zaenkrat še zanimivo.

zdej pa šibam po Titka pa ven na sončka....

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
8.4.2010 15:51:05   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Aha, prav po toboganu gredo vaši malčki gor???? ne to pa jst ne pustim, pri nas mami dovoli le lojtro  user posted image , no pa je vseeno zaenkrat še zanimivo.

Pri nas isto. Meni grejo blazno na živce otroci, ki hodijo gor po toboganu in ne po lojtri. Kot je san napisala je tobogan zakon, ker se lahko med tem v miru načvekaš in še posebej to počnejo starši malo starejših otrok. In pol niti ne pazijo nanje in ne gledajo kaj počnejo, tavečji pa skozi po toboganu gor plezajo in pol se naši tamali ne morejo dol spuščat. grejo po toboganu gor in se dol spustijo, gor pa cela garda 2 letnikov z žalostnimi očmi gleda, kdaj bo tobogan fraj, In tej starejši otorci itak nimajo občutka in se sami zabavajo, tisti pa samo gledajo. In pol moram jaz okrcat tuje otroke, da se tako po toboganu ne hodi in naj uporabljajo stopnice, da ga bo lahko še kdo drug uporabljaluser posted image . In to se mi ni zgodilo samo 1x, nazadnje sem mogla intervenirat včeraj. In seveda je pol Julija takoj hotla tudi ona gor po toboganu, pa sem ji rekla, da se to ne sme in zaenkrat posluša.

Ok, zdaj pa šibam ven. Julija je pri babici na počitnicah do sobote, jaz pa grem še malce na sonček z Matejem.

Dinki, čakam fotkeuser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
8.4.2010 20:59:19   
san
pri nas pa jaz to dovolim, vendar pa imamo pravilo, da se to sme, kadar ni drugih otrok. tukaj v našem parku jih npr. skoraj da ni in smo ponavadi sami, tko, da to lahko počnejo skoraj ves čas. oz. včasih celo pride ena deklica izidorjevih let in takrat se to tudi sme, ker se lepo izmenjujeta in igrata. npr. v tivoliju ali pa kakšnem drugem parku, kjer je več otrok, se pa pač tega ne sme početi in izidor to dobro ve in se tega zelo lepo drži in mi tega sploh ni potrebno posebej povdarjat. no in če to počnejo drugi, kadar je gužva na toboganu jih jaz tudi lepo opozorim, če jih njihove mame ne - no ponavadi jih ka izidor sam, če je poleg.

in ko ravno naš park - igrišče omenjam, ali je v parkih v vaši bližini tudi taka neobiskanost? meni se zdi to prav čudno, ker ko sem bila sama majhna nas je bilo ponavada na igrišču vedno več kot 10, tukaj smo pa le mi oz. srednješolci iz poljanske gimnazije...
no, smo bili pa danes na novi lokaciji, ker smo čakali kuhinjo in smo šli v park, ja tam je bilo pa kar nekaj mamic in očkov z manjšimi otroki na igrišču, prav luštnouser posted image . pa celo pred blokom so eni fantje žogo nabijali in ene deklice so se tam okoli lovile. to mi je zelo všeč, sem to tukaj kar pogrešala.

no, kuhinja je prišla, zdej samo upam, da bo jutri vse ok in ne bo nič manjkalo... ob 8-ih zjutri pride montirat in baje bo jutri vse gotovouser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
8.4.2010 21:07:17   
pomlad08
Vau! Job si je danes prvič v lajfu izbral očija za uspavanje (+preoblačenje, branje ...) in totalno uživam v frej večeru! Pa hkrat se še zvijam od smeha, ko poslušam Jobove izjave iz sosednje sobe, npr. "oči ma kocine na popku!" user posted image Oči faza je špon! Upam, da bo trajal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Pri nas isto. Meni grejo blazno na živce otroci, ki hodijo gor po toboganu in ne po lojtri.

Ja, ja, saj pri nas je tud "red", kadar je polno igrišče otrok. Ampak kadar sva sama (to pri nama ni malokrat, ker sva večinoma skupaj v jutranjih urah) mu pa pustim, da pleza, kakor hoče, meče kamenje itd. In priznam, da sem še sama presenečena, kako dobro razume ta dvojna pravila (ko je ob sobotah tobogan nabasan, čist lepo čaka v vrsti pri lojtrci).
Kadar pridejo kakšni starejši otroci (8, 9 let), je pa Job sploh čist hepi! Res, prov obožuje jih. On gre kar med njih, se jim smeji, ponavlja kakšne njihove besede al pa stavke in pol se mu oni režijo nazaj in takrat sem jaz najbolj frej user posted image Če mu pa kaj ni prov, pa kr hitro začne komandirat: "spust se", "umakn se", vse že obvlada user posted image

Aha, me neki kličejo iz Jobove sobe, tok o tem user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
8.4.2010 21:09:52   
pomlad08

pri nas pa jaz to dovolim, vendar pa imamo pravilo, da se to sme, kadar ni drugih otrok. tukaj v našem parku jih npr. skoraj da ni in smo ponavadi sami, tko, da to lahko počnejo skoraj ves čas.

aha, vidim, da sva hkrat isto pisarili user posted image

super za kuhinjo, bravo!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
8.4.2010 21:16:38   
pomlad08

in ko ravno naš park - igrišče omenjam, ali je v parkih v vaši bližini tudi taka neobiskanost?

ja, pri nas do kakšne 5h popoldne tudi ni nikogar (no včasih se kakšne babica z vnučkom prikaže), potem je pa malo bolj živahno, ampak večina otrok se le za kakšne pol urce ustavi na našem igrišču na poti iz vrtca. men je kar škoda, ker je job ful vesel, če še kdo pride. včasih greva zato namenoma na šolsko igrišče, tam so "tavelki fantki" (tko jim job reče) in je bolj pestro.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Najpogostejše podarjena darila
Porodne zgodbe

Kaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?

Predmete za osebno nego in kozmetiko. (24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (13%)

Romantična darila. (1%)

Nenavadna in izvirna darila. (12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (41%)

Drugo. (KAJ?) (9%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!