kjava
|
O, bravo rožica, na bovling . Fino, da si vzameta čas zase kako misliš, da si Nace razkužuje oči- a z mlekom? Indy, Erika ma tud kar navaden povšter. Zdej odkar mamo pograd, ma vse ta veliko-kovter in povšter. Samo rajš ne vprašte kolkokrat sta spala na pogradu, lahko na roke preštejem . V bistvu kar vsi v dnevni spimo, ker mamo Andrejevo staro posteljo tam, pa še kavč. Edin z Joštom se včasih v spalnico preseliva. Bo treba mal reda narest. Juniorka, ne vem kaj naj ti rečem. Precej občutljiva tema. Iz postov je sicer razbrati, da si ženska, ki se ne smili sama sebi in skušaš klub vsemu uživati z malima dvema, pa vem, da ti ni vseeno. Naj se reši tako, da bo za vse najbolje Majchi, Jošt je bil tok temne polti, da so mu kri vzeli za določitev al je preveč rumen al ne, ker na uč niso mogli oceniti . No, zdej že bolj bledi. Drugač pa jaz tule na računalniku ne vidim slik v pravih barvah, ker mi nekaj ekran nagaja in je vse modrikasto, tko da ne vem dobro, kaj za en šmorn sem vam dala gor. Vi pa terasico rihtate a? Kok je to fino, skoz neki novega ane? Pri nas na dvorišču naj bi letos za kanalizacijo kopali, čeprav ne vem, kdaj bo to, ker je tast umrl lih tisti dan, kot je prišla pogodba za podpisat. Pa mal upam, da bomo pol na tistem mestu, kjer ma zdej tašča pragozd iz raznih grmovnic, sam kakšno travco zasjali, pa da bi moj kaka igrala za otroke naredu. Sam bom spet sisi, pa si ji ne bom upala rečt za to... Andrej in Erika sta prej z atijem nesla butarice žegnat, zdej so pa na sejmu v Komendi. So šli sline cedit ob traktorjih Z Joštom greva pa pol mal ven. Sploh še nisva bla, ker nisem mela vozička pripravljenga, no zdej ga pa mam. Uživajte! A boste drug teden kaj jajca farbale?
|