Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 20:38:45
|
|
|
|
koala.cek
|
imamo športni večer. gledamo fuzbal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 20:50:59
|
|
|
|
petrazg
|
Koalček... ti si ena velika lumpa... Zdaj kar ne morem nehat misliti na tiste hiške... Moj je obupal in je privolil, da gre vsaj pogledat... Sploh ne vem kaj mu je, on ima sedaj večjo željo po selitvi v Ce kot jaz...narobe svet Ledenka, Majana staškala vaju bom... Danes smo bili pridni, veliko zunaj, vmes smo avto v Mercatorju pozabili in šli peš domov, stanovanje smo v pol ure obrnili na glavo... ma luštno nam je bilo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 20:51:16
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek imamo športni večer. gledamo fuzbal čudaki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 20:53:45
|
|
|
|
majana79
|
dej maja, pejt dol no
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 20:56:44
|
|
|
|
Dudica1
|
evo še naju,sva nardila orn krog hiiitre hoje v 35 minutah ,bova probala vsak dan zdej bom pa samo še dol padla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 20:58:05
|
|
|
|
majana79
|
pridna dudeka sam ko boš padla, se ne udart, a prou
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 20:59:27
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek imamo športni večer. gledamo fuzbal čudaki likat alo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 21:00:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pridna dudeka sam ko boš padla, se ne udart, a prou HAHA...upam da ciljam posteljo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 21:07:28
|
|
|
|
Dudica1
|
good night
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 21:19:26
|
|
|
|
lake
|
Tud mi smo bli cel popoldan zunej, pol sta pa prjatlce pršle na en drink, in zdej stradam, in se kregam sama s sabo da ne grem jest. Punce, par dni pa se bo želodec navadu na večerno nehranjenje Midva mava takle umivalnik z izvlečno pipo, kar je super.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 21:35:29
|
|
|
|
Leela
|
Danes je bil res lep dan. Sem uspela iti na občino in kupila sem F. ene cicibanove čeveljčke, bolj pomladne. L. je prišel domov cel tečen, je F. zbudil in ta seveda ni nazaj zaspal. Uglavnem kot bi ga nekaj obsedlo. . Še en tak izpad pa gre na počitnice za par dni nekam, en ga bo že vzel. Ivana že kaj veš? grozno tole čakanje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 22:16:33
|
|
|
|
KatMat
|
nocko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.4.2010 22:46:42
|
|
|
|
majana79
|
nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 1:03:35
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Danes je bil res lep dan. Sem uspela iti na občino in kupila sem F. ene cicibanove čeveljčke, bolj pomladne. L. je prišel domov cel tečen, je F. zbudil in ta seveda ni nazaj zaspal. Uglavnem kot bi ga nekaj obsedlo. . Še en tak izpad pa gre na počitnice za par dni nekam, en ga bo že vzel. uf! a da ni morda ta spomladanska utrujenost? ali kako se temu rece... hmm...a ti bi njega poslala na pocitnice?.... a ne bi rajs ti sama sla?? brez likanja, pospravljanja, pucanja.... Ivana že kaj veš? grozno tole čakanje. ja zdaj vem kako temu v italiji recejo od kaksne smrti bom umrla..... K@RC! koncno sem jaz njo poklicala ob 18 in je najprej vsa bla medena (ampak imela sem tale feeling odprej da od tega nic ne bo).....in bla bla bla... ne gre delo na dom, ne gre tud to ce se vrnem da ne grem na sluzbena...... jaz sem rekla - sorry a kam pustim malo? na postaji??? mislim, ze sem imela feeling da od tega ne bo nic, ampak clovek vedno upa, a ne.... ja zdaj.....edini trik je da ce tam delam najmanj do konca avgusta dobim za privat pokojnino 3krat vec kot ce bi sla zdaj...tko da sva se s mojim ze pogovarjala prej o tem da bi bilo koristno ce bi se vrnila tam delat 3-4 mes. in potem bye bye adieu i prrrrrrrr. edini problem je - kaj bova s D? ker njegova mami bogica noce pomagat....tast je rekel da D lahko pustiva v IT dokler vse ne zrihtamo, vendar ga tasca serje in komplicira. edino kaj res nocem je da me ne bo za D 1. rojstni dan! to ni sanse! a ja, in kako smo o tem vsem debatirali potem sem startala iz trenta tam ob 21.....prisla v PO ob 00.15...... zdaj sem mal utrujena in grem zu schlafen. nocko punce Leela - za jutr zmenjeno!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 6:42:18
|
|
|
|
ledenka
|
ivana da nekaj skombinirate! M. je bolan, vročina 39,1 in bruha čakam, da bo 7, da pokličem P
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 7:29:10
|
|
|
|
MušiM
|
ivana...saj boste zrihtali...si mislila potem ostati doma?..je, pa res takoj, kko te ni več v službi pozabijo..pa če si se prej še tako trudil..mi smo se pa preselili pa tudi zdaj nekaj komplicirajo..ah Drugace sva medve z zdaj ze obe prehlajeni...pa k bi bil vsaj moj kaj doma Bo že, lep sonček se prebuja izkoristite ga! lp
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 7:35:46
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Ivana sej se bo vse uredilo, tako da bo prav. Boš videla... Ledenka za Maksa... No, mi se počasi zrihtamo, peljem velikega fanta v vrtev, z malim pa na ultrazvok ledvičk... Upam na kakšne izboljšave.. papa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 7:51:38
|
|
|
|
KatMat
|
jutro!!!!mi smo ustal...tija previta...se pojeve in pol v btc...ce bo kera tam naj poklice
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 7:57:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Koalček... ti si ena velika lumpa... Zdaj kar ne morem nehat misliti na tiste hiške... Moj je obupal in je privolil, da gre vsaj pogledat... Sploh ne vem kaj mu je, on ima sedaj večjo željo po selitvi v Ce kot jaz...narobe svet Ledenka, Majana staškala vaju bom... Danes smo bili pridni, veliko zunaj, vmes smo avto v Mercatorju pozabili in šli peš domov, stanovanje smo v pol ure obrnili na glavo... ma luštno nam je bilo... petra ne zapusti nas!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 7:57:50
|
|
|
|
ivanamdb
|
hvala punce ma ves kaj, ni mi tolk hudo zarad dela, ze ko sem sla na porodnisko sem vedla da ne bom sla tam nazaj, tud ker mi tam ni vsec (edino delo in denar sta mi bla vsec, vse drugo je blo en shit - tud ljudje v firmi so mi sli na k...) tko da zarad tega ni tolk panike, mislim, nekak sem tud planirala da bom prevajala, ker mi je to tud vsec, dober denar, lahk delas v pizami , in vem da sem dobra v tem. vec mi gre na k... to kaj tasca komplicira in noce pomagat za te 3 mesece. ona bi naj jaz sedim doma skupaj s D in lahk prevajam....a ne.... potem si dam se metlo v r.t in pometam medtem....lahko a ne! anyhow, zdaj se grem mal guzvat v lidl in hofer, ne vem kaj je novega tam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 8:00:00
|
|
|
|
ledenka
|
uuuuu, vidim, da se obeta soseska zmajčic petra, sem potem včeraj razmišljala, če je L. kaj kašljal, glede na to, da je M. poln mačjih dlak. upam, da ne. pa dobro opravita na UZ katmat, uživajta še zame
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 8:00:38
|
|
|
|
ivanamdb
|
Ledenka - za M! da ni nc hudega! petrazg - good luck za ultrazvok! pa tudi veliko za vse druge bolancke!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 8:02:45
|
|
|
|
ledenka
|
ivana, kaj pa kaka opcija varuške gor? bi to šlo ali je preveč zakomplicirano? bi bilo pa res škoda, da ti bonus propade zarad 3 mescov... te občudujem, da lahko prevajaš z D. okoli sebe, meni je težko karkoli naredit, ker me M. vsake 5-10 min zmoti pa je priden
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 8:10:15
|
|
|
|
petra a
|
majana-imaš ZS
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 8.4.2010 8:11:42
|
|
|
|
ledenka
|
petra a, jutro M. končno spi, sam čez pol ure morava it na pregled... mi bo težko ga zbudit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.