|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
7.4.2010 20:38:45   
koala.cek
imamo športni večer. gledamo fuzbaluser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.4.2010 20:50:59   
petrazg
Koalček... ti si ena velika lumpa... Zdaj kar ne morem nehat misliti na tiste hiške...  user posted image   Moj je obupal in je privolil, da gre vsaj pogledat... Sploh ne vem kaj mu je, on ima sedaj večjo željo po selitvi v Ce kot jaz...narobe svet user posted image

Ledenka, Majana staškala vaju bom...

Danes smo bili pridni, veliko zunaj, vmes smo avto v Mercatorju pozabili in šli peš domov, stanovanje smo v pol ure obrnili na glavo... ma luštno nam je bilo... user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.4.2010 20:51:16   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

čudaki user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.4.2010 20:53:45   
majana79
dej maja, pejt dol no user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.4.2010 20:56:44   
Dudica1
evo še naju,sva nardila orn krog hiiitre hoje v  35 minutah user posted image ,bova probala vsak dan user posted image

zdej bom pa samo še dol padla

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.4.2010 20:58:05   
majana79
pridna dudeka user posted image

sam ko boš padla, se ne udart, a prou user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.4.2010 20:59:27   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

čudaki user posted image

likat alo...  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.4.2010 21:00:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

pridna dudeka user posted image

sam ko boš padla, se ne udart, a prou user posted image

HAHA...upam da ciljam posteljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.4.2010 21:07:28   
Dudica1
good night

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.4.2010 21:19:26   
lake
Tud mi smo bli cel popoldan zunej, pol sta pa prjatlce pršle na en drink, in zdej stradam, in se kregam sama s sabo da ne grem jest. Punce, par dni pa se bo želodec navadu na večerno nehranjenje user posted image

user posted image Midva mava takle umivalnik z izvlečno pipo, kar je super. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.4.2010 21:35:29   
Leela
Danes je bil res lep dan. Sem uspela iti na občino in kupila sem F. ene cicibanove čeveljčke, bolj pomladne.

L. je prišel domov cel tečen, je F. zbudil in ta seveda ni nazaj zaspal. Uglavnem kot bi ga nekaj obsedlo. user posted image . Še en tak izpad pa gre na počitnice za par dni nekam, en ga bo že vzel.user posted image

Ivana že kaj veš? grozno tole čakanje.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.4.2010 22:16:33   
KatMat
nocko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.4.2010 22:46:42   
majana79
nočko

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.4.2010 1:03:35   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Danes je bil res lep dan. Sem uspela iti na občino in kupila sem F. ene cicibanove čeveljčke, bolj pomladne.

L. je prišel domov cel tečen, je F. zbudil in ta seveda ni nazaj zaspal. Uglavnem kot bi ga nekaj obsedlo. user posted image . Še en tak izpad pa gre na počitnice za par dni nekam, en ga bo že vzel.user posted image

user posted image uf! a da ni morda ta spomladanska utrujenost? ali kako se temu rece... hmm...a ti bi njega poslala na pocitnice?.... a ne bi rajs ti sama sla?? brez likanja, pospravljanja, pucanja....user posted image

Ivana že kaj veš? grozno tole čakanje.

ja zdaj vem kako temu v italiji recejo od kaksne smrti bom umrla..... K@RC! koncno sem jaz njo poklicala ob 18
in je najprej vsa bla medena (ampak imela sem tale feeling odprej da od tega nic ne bo).....in bla bla bla... ne gre delo na dom, ne gre tud to ce se vrnem da ne grem na sluzbena...... jaz sem rekla - sorry a kam pustim malo? na postaji??? mislim, ze sem imela feeling da od tega ne bo nic, ampak clovek vedno upa, a ne.... ja zdaj.....edini trik je da ce tam delam najmanj do konca avgusta dobim za privat pokojnino 3krat vec kot ce bi sla zdaj...tko da sva se s mojim ze pogovarjala prej o tem da bi bilo koristno ce bi se vrnila tam delat 3-4 mes. in potem bye bye adieu i prrrrrrrr. edini problem je - kaj bova s D? ker njegova mami bogica noce pomagat....tast je rekel da D lahko pustiva v IT dokler vse ne zrihtamo,  vendar ga tasca serje in komplicira.
edino kaj res nocem je da me ne bo za D 1. rojstni dan! to ni sanse!

a ja, in kako smo o tem vsem debatirali potem sem startala iz trenta tam ob 21.....prisla v PO ob 00.15...... zdaj sem mal utrujena in grem zu schlafen.

nocko punce

Leela - za jutr zmenjeno!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.4.2010 6:42:18   
ledenka
ivana user posted image user posted image user posted image da nekaj skombinirate!

M. je bolan, vročina 39,1 in bruha user posted image čakam, da bo 7, da pokličem P

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.4.2010 7:29:10   
MušiM
ivana...saj boste zrihtali...si mislila potem ostati doma?..je, pa res takoj, kko te ni več v službi pozabijo..pa če si se prej še tako trudil..mi smo se pa preselili pa tudi zdaj nekaj komplicirajo..ahuser posted image

Drugace sva medve zuser posted image zdaj ze obe prehlajeni...pa k bi bil vsaj moj kaj domauser posted image

Bo že, lep sonček se prebujauser posted image izkoristite ga!

lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.4.2010 7:35:46   
petrazg
Jutro...

Ivana sej se bo vse uredilo, tako da bo prav. Boš videla...

Ledenka user posted image user posted image user posted image za Maksa...

No, mi se počasi zrihtamo, peljem velikega fanta v vrtev, z malim pa na ultrazvok ledvičk... Upam na kakšne izboljšave..

papa

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.4.2010 7:51:38   
KatMat
jutro!!!!mi smo ustal...tija previta...se pojeve in pol v btc...ce bo kera tam naj poklice

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.4.2010 7:57:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Koalček... ti si ena velika lumpa... Zdaj kar ne morem nehat misliti na tiste hiške...  user posted image   Moj je obupal in je privolil, da gre vsaj pogledat... Sploh ne vem kaj mu je, on ima sedaj večjo željo po selitvi v Ce kot jaz...narobe svet user posted image

Ledenka, Majana staškala vaju bom...

Danes smo bili pridni, veliko zunaj, vmes smo avto v Mercatorju pozabili in šli peš domov, stanovanje smo v pol ure obrnili na glavo... ma luštno nam je bilo... user posted image

petra ne zapusti nas!!!!!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.4.2010 7:57:50   
ivanamdb
hvala punce user posted image

ma ves kaj, ni mi tolk hudo zarad dela, ze ko sem sla na porodnisko sem vedla da ne bom sla tam nazaj, tud ker mi tam ni vsec (edino delo in denar sta mi bla vsec, vse drugo je blo en shit - tud ljudje v firmi so mi sli na k...) tko da zarad tega ni tolk panike, mislim, nekak sem tud planirala da bom prevajala, ker mi je to tud vsec, dober denar, lahk delas v pizami user posted image , in vem da sem dobra v tem. vec mi gre na k... to kaj tasca komplicira in noce pomagat za te 3 mesece. ona bi naj jaz sedim doma skupaj s D in lahk prevajam....a ne.... potem si dam se metlo v r.t in pometam medtem....lahko a ne!

anyhow, zdaj se grem mal guzvat v lidl in hofer, ne vem kaj je novega tam.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.4.2010 8:00:00   
ledenka
uuuuu, vidim, da se obeta soseska zmajčic user posted image

petra, sem potem včeraj razmišljala, če je L. kaj kašljal, glede na to, da je M. poln mačjih dlak. upam, da ne. pa dobro opravita na UZ user posted image user posted image user posted image

katmat, uživajta še zame user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.4.2010 8:00:38   
ivanamdb
Ledenka user posted image user posted image za M! da ni nc hudega!

petrazg - good luck za ultrazvok! user posted image

pa tudi veliko user posted image user posted image user posted image za vse druge bolancke!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.4.2010 8:02:45   
ledenka
ivana, kaj pa kaka opcija varuške gor? bi to šlo ali je preveč zakomplicirano? bi bilo pa res škoda, da ti bonus propade zarad 3 mescov... te občudujem, da lahko prevajaš z D. okoli sebe, meni je težko karkoli naredit, ker me M. vsake 5-10 min zmoti user posted image pa je priden

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.4.2010 8:10:15   
petra a
majana-imaš ZS

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.4.2010 8:11:42   
ledenka
petra a, jutro user posted image

M. končno spi, sam čez pol ure morava it na pregled... mi bo težko ga zbudit.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.