|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
7.4.2010 12:22:12   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
evo naja s sprehoda-uf me kar noge bolijouser posted image ......Hano sem samo dala v posteljico in je v trenutku zaspalauser posted image user posted image user posted image

urša....meni na gorenskem mi je noro hudo dobra ušterija Gala(na poti na Bled).....imajo pa igrala zunaj......bi pa mogla preverit,če so jih že ogradil,ker cca. 2 leti nazaj še niso bila ograjana.....pa hrana mi je res svetovna.....je pa gostilna kar na nivoju in imajo skos polno......meni se je pa recimo Paparoti zasral-sem imela en konflikt s kelnarjem......drugače hrana je dobra.....igrala pa svetovna....imajo po tleh eno tako gumo,če otrok pade da pade na mehko

kolumbo.....v BC sem videla full kjut anorake za tamale.....user posted image user posted image user posted image user posted image za Roksota

moram se spravit učit za maturouser posted image user posted image ......aja:IMAM VSE IZPITE NAREJENEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GALA SEJ RES.....HRANA NORAAAAA NA IGRALIH ŠE NISM BLAuser posted image

GREM DONS U BC, ker mam ful bonov, pa še sredin popust nad 50 ojro, tko d bom skor zihr tm kej kupila

kere predmete maš na maturi?

slovo,gpo,anglo in seminarko o embaliranju in recikliranju

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
7.4.2010 12:24:53   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela uvau vse izpite si popedenčkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

jap,vseh 30user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
7.4.2010 12:27:24   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Urša ti sam lepo papci pa počivej pa bo.......jst sm že u ta speedy faziuser posted image .......prejle sm dve uri rabila d se mi je Rokso u vrečko polulal, ker sm zatežila, da mu še vodo pregledajo k se mi zdi d ma ma ful čudn vonj....joj res tok mu še nikol ni gnojno iz noska tekl in je dobesedno gnil...učke so precej boljše, zdej upam da bo urin tut ok, pa smo skor že zmagal.
K sva šla u laboratorij, mi je u Zappu zaspal u 10h sekundah, tko d sm dobila napad, d nujno rabm en lušn marela voziček k se poležeuser posted image user posted image user posted image ......tastarmu sploh ne smem oment....morm kakšno akcijo najdtuser posted image

Zdle na brzino po tleh pomijem, kuhala ne bom nč, za Roksota bom sicer nardila bučke pa pire, pol pa šibamo do mojih d greva midva za 2 urci mal u BTCpa neki pojest.

evo super marelo...mi jo mamo in je že odvrnila tolk k stane...čeprav takrat k smo jo mi kupoval je bla polna cenauser posted image user posted image user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529

vav full je hud vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image ......ampak mi mogla zappa prodatuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
7.4.2010 12:53:58   
sjmm
helov helov

al je blo lušno na sončku...sam doma se pa ni hotl nč pospravtuser posted image user posted image user posted image

šibam kuhat k moja matka pride...k mamo skup kosilo, pol pa tist Just k bo bol ena žalost dons, so mi vse babe sam neki naročale, nobeni pa se ljubi pridet, sam važn, da gre skoz..pol sm pa frejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
7.4.2010 13:20:35   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

helov helov

al je blo lušno na sončku...sam doma se pa ni hotl nč pospravtuser posted image user posted image user posted image

šibam kuhat k moja matka pride...k mamo skup kosilo, pol pa tist Just k bo bol ena žalost dons, so mi vse babe sam neki naročale, nobeni pa se ljubi pridet, sam važn, da gre skoz..pol sm pa frejuser posted image

ja sjmm to mam jst ponavad doma...tko da sm založena z justom do konca....sam uporabljat se morm še mal bolj navadit :)user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
7.4.2010 13:21:27   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Urša ti sam lepo papci pa počivej pa bo.......jst sm že u ta speedy faziuser posted image .......prejle sm dve uri rabila d se mi je Rokso u vrečko polulal, ker sm zatežila, da mu še vodo pregledajo k se mi zdi d ma ma ful čudn vonj....joj res tok mu še nikol ni gnojno iz noska tekl in je dobesedno gnil...učke so precej boljše, zdej upam da bo urin tut ok, pa smo skor že zmagal.
K sva šla u laboratorij, mi je u Zappu zaspal u 10h sekundah, tko d sm dobila napad, d nujno rabm en lušn marela voziček k se poležeuser posted image user posted image user posted image ......tastarmu sploh ne smem oment....morm kakšno akcijo najdtuser posted image

Zdle na brzino po tleh pomijem, kuhala ne bom nč, za Roksota bom sicer nardila bučke pa pire, pol pa šibamo do mojih d greva midva za 2 urci mal u BTCpa neki pojest.

evo super marelo...mi jo mamo in je že odvrnila tolk k stane...čeprav takrat k smo jo mi kupoval je bla polna cenauser posted image user posted image user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529

vav full je hud vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image ......ampak mi mogla zappa prodatuser posted image

ja men je bil zapp tud full hud sam me je moon prepričal zarad tega k se poleži
da lahko mirno z malčkom vandramo okoli :)))))

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 14:07:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
7.4.2010 14:23:38   
petrušk_

BESNAAAAAAAAAAAAAAAAA

GRRRRRRR

ROKSO MA UROINFEKTuser posted image user posted image

AB AMOKSIKLAV 7 DNI, KONTROLA VODE ČEZ 10 DNIuser posted image -.......V VRTEC ČEZ 14 DNI

ja shit....boga....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj če bi pa mal plenice sčekirala...kere uporabljaš????

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3933
7.4.2010 14:50:34   
MIHAILO
Ojla kako ste kaj..kako lep dan upam,da ste ga iskoristile......midva sva bila zunaj...Danes je Mihailo zaspal brez rok ,dala sem ga na posteljo in ko je vstal sem hudo rekla :vlezi se...in se je vlegel...tako je probal parkrat in nato kr lezal in zaspal...USPELO MI JE...tako da zdaj ga bom dajala v posteljico in uporabila ta nacin dokler ne bo ze tok velik da ne bo vstajal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 7.4.2010 15:04:05 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
7.4.2010 18:10:04   
Čebel@

BESNAAAAAAAAAAAAAAAAA

GRRRRRRR

ROKSO MA UROINFEKTuser posted image user posted image

AB AMOKSIKLAV 7 DNI, KONTROLA VODE ČEZ 10 DNIuser posted image -.......V VRTEC ČEZ 14 DNI

user posted image ........še dobro da si hotla da še vodo pogledajouser posted image ......Hana je imela tudi sum na uroinfekt-daj mu velikoooooooo za piti da se ledvička tudi sama čistijouser posted image ........pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Roka in user posted image user posted image user posted image zate

Neposredna povezava do sporočila: 3935
7.4.2010 18:10:28   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla kako ste kaj..kako lep dan upam,da ste ga iskoristile......midva sva bila zunaj...Danes je Mihailo zaspal brez rok ,dala sem ga na posteljo in ko je vstal sem hudo rekla :vlezi se...in se je vlegel...tako je probal parkrat in nato kr lezal in zaspal...USPELO MI JE...tako da zdaj ga bom dajala v posteljico in uporabila ta nacin dokler ne bo ze tok velik da ne bo vstajal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
7.4.2010 18:12:57   
Čebel@
no jaz sem pri zobarju preživela(komajuser posted image )......kontrola čez 1 letouser posted image user posted image user posted image user posted image ......sem se šla pa k ortodontu naročit za pregleduser posted image ........a je katera imela aparatuser posted image

pol sva šle pa v Kamnik na grob in še našedva pogledat......zdej pa Hana z atijem večerja,jaz pa tukaj visimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
7.4.2010 18:53:09   
Urša08
Sjmm help plisssuser posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem založila sem recept za tisto pecivo s skutko in mandarincami in piškotki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A lahko še enkrat prosim. Mam jutri napovedan obisk in morm neki spečt - bo tale tortica kot nalaščuser posted image hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.4.2010 18:59:00   
Čebel@

Sjmm help plisssuser posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem založila sem recept za tisto pecivo s skutko in mandarincami in piškotki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A lahko še enkrat prosim. Mam jutri napovedan obisk in morm neki spečt - bo tale tortica kot nalaščuser posted image hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko jaz?user posted image

zložimo piškote in s sokom mandarinc namočimo piškote(vsak piškot 2 žlici)..zložimo sadje, po vrhu pa damo mešanico 1 navadnega jogurta+eno pasirano skuto+250g sladkorja(5 žlic)+vanili+250ml stepene sladke smetane....premažemo,naribamo črno čokolado ...fajn ohladimo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
7.4.2010 19:11:27   
Urša08
čebela super si, hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.4.2010 19:13:04   
Urša08
čebela če prav razumem zmiksan sladkor, jogurt in skutko, potem pa dodam stepeno sladko smetano in naložim po piškotkih in mandarinicah, po vrhu pa naribam čokoladouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
7.4.2010 19:13:51   
Urša08
Aja kolk pa smetane - 500ml? pa kolk skutke - 250g?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.4.2010 19:15:32   
Urša08
Kolumbo dobr da si sebe poslušala in vztrajala da mu pregledajo vodo, pa bogi Roksouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se čim prej pozdravi

Mihailo super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.4.2010 19:54:15   
sjmm
hej hoj

Just kljub malemu številu udeleženk ful uspel..je striček Lojze kr veselo razpredal o vseh žavbcah, me pa še mal spraševale...na konc ful gut uspeluser posted image

mami je bla nakosilu...ji je Maj ves čas čez mizo mežikal...skor ni imela cajta jest

pol so šli fantje v glasbeno, oči in Maj pa na kofe...babe pa smo žavbice naročale, pol smo se pa še mal nakofetkale...je kr pasal

ko so prišli nazaj sm že vse popedenala...me je Maj objel okol vratu in držal in me lubčkal...k da se 100 let nisva vidlauser posted image user posted image user posted image ...tale moj scrkljanček

pol smo šli še en krog z vozičkom, pa je moj enga soseda sreču in ga še ni nazajuser posted image ..dedci...za vrat zavit...pa sej včas mi kr paše, da ga ni, me mulčki ful bol ubogajo..je kr bol miruser posted image user posted image

zdej smo povečerjali...kmal sledijo mižuleuser posted image

kolumbo...naj se hitro normalizira stanje z Roksijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo...vau...to ti je pa super uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...sorči...me ni blo nič naokol..pa vidim, da je že pridna čebelc@ na pomoč priletelauser posted image

grem še mal prečekirat o čem je kej debata teklauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.4.2010 19:55:24   
sjmm

Aja kolk pa smetane - 500ml? pa kolk skutke - 250g?

skute..200-300g..kolkor pač hočeš kreme

smetane...250mluser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.4.2010 19:56:20   
sjmm

čebela če prav razumem zmiksan sladkor, jogurt in skutko, potem pa dodam stepeno sladko smetano in naložim po piškotkih in mandarinicah, po vrhu pa naribam čokoladouser posted image

niti ni treba miksat..lahk kr na roke zmešaš..smetano pa zmiksašuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.4.2010 20:00:56   
Urša08
Sjmm si ta prav cajt prletelauser posted image user posted image user posted image user posted image Bom zdej začela delatuser posted image Upam, da mi v obliki tortice dobr rata. Pa super za justuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tamaledva spančkat dala. Možek na sestanku KS. Sedaj še tole tortico naredim potem pa na kavč. Bom mojmu kr kuhinjo pustila nej jo popedenčka.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.4.2010 20:04:28   
sjmm

Sjmm si ta prav cajt prletelauser posted image user posted image user posted image user posted image Bom zdej začela delatuser posted image Upam, da mi v obliki tortice dobr rata. Pa super za justuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tamaledva spančkat dala. Možek na sestanku KS. Sedaj še tole tortico naredim potem pa na kavč. Bom mojmu kr kuhinjo pustila nej jo popedenčka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kva pa češ...ti boš mal napackala...on bo pa porihtu..fajn...fajn

moj je tud zjutri za kazn k je Majčija spikiru s postle mogu vso posodo porihtatuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.4.2010 20:26:20   
Ajvy
Kolumbo....pa si imela prav...bogi Rok...upam,da se čimprej pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.
..upam,da ste lepo uživali na skupnem kosilu......

ČEbela..
.super za zobarja....to je men muka....ah ja

Urša---pravilno...tako se to dela...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.4.2010 20:31:16   
Urša08
Sjmm eto tortica finitouser posted image user posted image user posted image Je pa res simpl za narest in hitrouser posted image . Jutri poročam kok je bla dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.