Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:22:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo naja s sprehoda-uf me kar noge bolijo ......Hano sem samo dala v posteljico in je v trenutku zaspala urša....meni na gorenskem mi je noro hudo dobra ušterija Gala(na poti na Bled).....imajo pa igrala zunaj......bi pa mogla preverit,če so jih že ogradil,ker cca. 2 leti nazaj še niso bila ograjana.....pa hrana mi je res svetovna.....je pa gostilna kar na nivoju in imajo skos polno......meni se je pa recimo Paparoti zasral-sem imela en konflikt s kelnarjem......drugače hrana je dobra.....igrala pa svetovna....imajo po tleh eno tako gumo,če otrok pade da pade na mehko kolumbo.....v BC sem videla full kjut anorake za tamale..... za Roksota moram se spravit učit za maturo ......aja:IMAM VSE IZPITE NAREJENE GALA SEJ RES.....HRANA NORAAAAA NA IGRALIH ŠE NISM BLA GREM DONS U BC, ker mam ful bonov, pa še sredin popust nad 50 ojro, tko d bom skor zihr tm kej kupila kere predmete maš na maturi? slovo,gpo,anglo in seminarko o embaliranju in recikliranju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:24:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela uvau vse izpite si popedenčkala jap,vseh 30
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:27:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Urša ti sam lepo papci pa počivej pa bo.......jst sm že u ta speedy fazi .......prejle sm dve uri rabila d se mi je Rokso u vrečko polulal, ker sm zatežila, da mu še vodo pregledajo k se mi zdi d ma ma ful čudn vonj....joj res tok mu še nikol ni gnojno iz noska tekl in je dobesedno gnil...učke so precej boljše, zdej upam da bo urin tut ok, pa smo skor že zmagal. K sva šla u laboratorij, mi je u Zappu zaspal u 10h sekundah, tko d sm dobila napad, d nujno rabm en lušn marela voziček k se poleže ......tastarmu sploh ne smem oment....morm kakšno akcijo najdt Zdle na brzino po tleh pomijem, kuhala ne bom nč, za Roksota bom sicer nardila bučke pa pire, pol pa šibamo do mojih d greva midva za 2 urci mal u BTCpa neki pojest. evo super marelo...mi jo mamo in je že odvrnila tolk k stane...čeprav takrat k smo jo mi kupoval je bla polna cena http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529 vav full je hud voziček ......ampak mi mogla zappa prodat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 12:53:58
|
|
|
|
sjmm
|
helov helov al je blo lušno na sončku...sam doma se pa ni hotl nč pospravt šibam kuhat k moja matka pride...k mamo skup kosilo, pol pa tist Just k bo bol ena žalost dons, so mi vse babe sam neki naročale, nobeni pa se ljubi pridet, sam važn, da gre skoz..pol sm pa frej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 13:20:35
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm helov helov al je blo lušno na sončku...sam doma se pa ni hotl nč pospravt šibam kuhat k moja matka pride...k mamo skup kosilo, pol pa tist Just k bo bol ena žalost dons, so mi vse babe sam neki naročale, nobeni pa se ljubi pridet, sam važn, da gre skoz..pol sm pa frej ja sjmm to mam jst ponavad doma...tko da sm založena z justom do konca....sam uporabljat se morm še mal bolj navadit :)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 13:21:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Urša ti sam lepo papci pa počivej pa bo.......jst sm že u ta speedy fazi .......prejle sm dve uri rabila d se mi je Rokso u vrečko polulal, ker sm zatežila, da mu še vodo pregledajo k se mi zdi d ma ma ful čudn vonj....joj res tok mu še nikol ni gnojno iz noska tekl in je dobesedno gnil...učke so precej boljše, zdej upam da bo urin tut ok, pa smo skor že zmagal. K sva šla u laboratorij, mi je u Zappu zaspal u 10h sekundah, tko d sm dobila napad, d nujno rabm en lušn marela voziček k se poleže ......tastarmu sploh ne smem oment....morm kakšno akcijo najdt Zdle na brzino po tleh pomijem, kuhala ne bom nč, za Roksota bom sicer nardila bučke pa pire, pol pa šibamo do mojih d greva midva za 2 urci mal u BTCpa neki pojest. evo super marelo...mi jo mamo in je že odvrnila tolk k stane...čeprav takrat k smo jo mi kupoval je bla polna cena http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529 vav full je hud voziček ......ampak mi mogla zappa prodat ja men je bil zapp tud full hud sam me je moon prepričal zarad tega k se poleži da lahko mirno z malčkom vandramo okoli :)))))
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2010 14:07:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 14:23:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BESNAAAAAAAAAAAAAAAAA GRRRRRRR ROKSO MA UROINFEKT AB AMOKSIKLAV 7 DNI, KONTROLA VODE ČEZ 10 DNI -.......V VRTEC ČEZ 14 DNI ja shit....boga.... kaj če bi pa mal plenice sčekirala...kere uporabljaš????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 14:50:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla kako ste kaj..kako lep dan upam,da ste ga iskoristile......midva sva bila zunaj...Danes je Mihailo zaspal brez rok ,dala sem ga na posteljo in ko je vstal sem hudo rekla :vlezi se...in se je vlegel...tako je probal parkrat in nato kr lezal in zaspal...USPELO MI JE...tako da zdaj ga bom dajala v posteljico in uporabila ta nacin dokler ne bo ze tok velik da ne bo vstajal...
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 7.4.2010 15:04:05 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 18:10:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BESNAAAAAAAAAAAAAAAAA GRRRRRRR ROKSO MA UROINFEKT AB AMOKSIKLAV 7 DNI, KONTROLA VODE ČEZ 10 DNI -.......V VRTEC ČEZ 14 DNI ........še dobro da si hotla da še vodo pogledajo ......Hana je imela tudi sum na uroinfekt-daj mu velikoooooooo za piti da se ledvička tudi sama čistijo ........pa še za Roka in zate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 18:10:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla kako ste kaj..kako lep dan upam,da ste ga iskoristile......midva sva bila zunaj...Danes je Mihailo zaspal brez rok ,dala sem ga na posteljo in ko je vstal sem hudo rekla :vlezi se...in se je vlegel...tako je probal parkrat in nato kr lezal in zaspal...USPELO MI JE...tako da zdaj ga bom dajala v posteljico in uporabila ta nacin dokler ne bo ze tok velik da ne bo vstajal...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 18:12:57
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz sem pri zobarju preživela(komaj )......kontrola čez 1 leto ......sem se šla pa k ortodontu naročit za pregled ........a je katera imela aparat pol sva šle pa v Kamnik na grob in še našedva pogledat......zdej pa Hana z atijem večerja,jaz pa tukaj visim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 18:53:09
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm help plisss V glavnem založila sem recept za tisto pecivo s skutko in mandarincami in piškotki A lahko še enkrat prosim. Mam jutri napovedan obisk in morm neki spečt - bo tale tortica kot nalašč hvala ti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 18:59:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm help plisss V glavnem založila sem recept za tisto pecivo s skutko in mandarincami in piškotki A lahko še enkrat prosim. Mam jutri napovedan obisk in morm neki spečt - bo tale tortica kot nalašč hvala ti lahko jaz? zložimo piškote in s sokom mandarinc namočimo piškote(vsak piškot 2 žlici)..zložimo sadje, po vrhu pa damo mešanico 1 navadnega jogurta+eno pasirano skuto+250g sladkorja(5 žlic)+vanili+250ml stepene sladke smetane....premažemo,naribamo črno čokolado ...fajn ohladimo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 19:11:27
|
|
|
|
Urša08
|
čebela super si, hvala ti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 19:13:04
|
|
|
|
Urša08
|
čebela če prav razumem zmiksan sladkor, jogurt in skutko, potem pa dodam stepeno sladko smetano in naložim po piškotkih in mandarinicah, po vrhu pa naribam čokolado
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 19:13:51
|
|
|
|
Urša08
|
Aja kolk pa smetane - 500ml? pa kolk skutke - 250g?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 19:15:32
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo dobr da si sebe poslušala in vztrajala da mu pregledajo vodo, pa bogi Rokso naj se čim prej pozdravi Mihailo super
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 19:54:15
|
|
|
|
sjmm
|
hej hoj Just kljub malemu številu udeleženk ful uspel..je striček Lojze kr veselo razpredal o vseh žavbcah, me pa še mal spraševale...na konc ful gut uspel mami je bla nakosilu...ji je Maj ves čas čez mizo mežikal...skor ni imela cajta jest pol so šli fantje v glasbeno, oči in Maj pa na kofe...babe pa smo žavbice naročale, pol smo se pa še mal nakofetkale...je kr pasal ko so prišli nazaj sm že vse popedenala...me je Maj objel okol vratu in držal in me lubčkal...k da se 100 let nisva vidla ...tale moj scrkljanček pol smo šli še en krog z vozičkom, pa je moj enga soseda sreču in ga še ni nazaj ..dedci...za vrat zavit...pa sej včas mi kr paše, da ga ni, me mulčki ful bol ubogajo..je kr bol mir zdej smo povečerjali...kmal sledijo mižule kolumbo...naj se hitro normalizira stanje z Roksijem Mihailo...vau...to ti je pa super uspelo urša...sorči...me ni blo nič naokol..pa vidim, da je že pridna čebelc@ na pomoč priletela grem še mal prečekirat o čem je kej debata tekla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 19:55:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja kolk pa smetane - 500ml? pa kolk skutke - 250g? skute..200-300g..kolkor pač hočeš kreme smetane...250ml
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 19:56:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela če prav razumem zmiksan sladkor, jogurt in skutko, potem pa dodam stepeno sladko smetano in naložim po piškotkih in mandarinicah, po vrhu pa naribam čokolado niti ni treba miksat..lahk kr na roke zmešaš..smetano pa zmiksaš
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 20:00:56
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm si ta prav cajt prletela Bom zdej začela delat Upam, da mi v obliki tortice dobr rata. Pa super za just Jaz sem tamaledva spančkat dala. Možek na sestanku KS. Sedaj še tole tortico naredim potem pa na kavč. Bom mojmu kr kuhinjo pustila nej jo popedenčka.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 20:04:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm si ta prav cajt prletela Bom zdej začela delat Upam, da mi v obliki tortice dobr rata. Pa super za just Jaz sem tamaledva spančkat dala. Možek na sestanku KS. Sedaj še tole tortico naredim potem pa na kavč. Bom mojmu kr kuhinjo pustila nej jo popedenčka. ja kva pa češ...ti boš mal napackala...on bo pa porihtu..fajn...fajn moj je tud zjutri za kazn k je Majčija spikiru s postle mogu vso posodo porihtat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 20:26:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Kolumbo....pa si imela prav...bogi Rok...upam,da se čimprej pocajta sjmm...upam,da ste lepo uživali na skupnem kosilu...... ČEbela...super za zobarja....to je men muka....ah ja Urša---pravilno...tako se to dela...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.4.2010 20:31:16
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm eto tortica finito Je pa res simpl za narest in hitro . Jutri poročam kok je bla dobra
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.