|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
6.4.2010 15:13:21   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: misar

materinsko šolo pa tud jaz letos preskočim...je bilo takrat ko sem bila res mal divje, poučno za mamice iz 80tih let user posted image user posted image , tud nazorne zeloooo zaraščene slikeuser posted image user posted image , še dobro, da me tega ne vidimo iz te perspektiveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  zaraščene in z nasmehom, kaj se pa mamo me za prtožvat a neuser posted image user posted image user posted image user posted image  men se tudi takih nebuloz ne ljub poslušat, sem se jih že enkrat naposlušala, pa pol po porodu so bili v sobah tudi zelo zateženi (obakrat s stavki a mislte da ste prva k ste rodila ipd., matr so jih (mamice namreč) sekirale sestre).

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
6.4.2010 16:25:24   
bcljka
oj user posted image !

meymey - kje si sedela v MŠ??? nisem te vidla!!! user posted image pa tina2806... sam tebe ne poznam na videz... user posted image
midva sva bla čist na vrh na levi če gledaš navzgor... pa skos sva crkavala od smeha... jst sm se med dihanjem prou na glas smejala user posted image user posted image user posted image sori, ampak men je to fuuuul smeš... še posebi k moj take zravn zganja user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
Da tut jaz pohvalim bcljkouser posted image user posted image maš prav, bo res en lušen spominček za vašo bebo... glede dolžine posnetkov ki jih objavijo je pa vedno tako (sem novinarka po izobrazbiuser posted image ) me je pa presenetil tvoj trebušček - ja kam si ga pa skrila... se mi zdi, da maš manjšega kot tam na sliki s štajerko26user posted image Lahko je bilo samo snemano pod takim kotom...

na posnetku res zgleda kt da ga ni... user posted image user posted image user posted image ubistvu edin tm k se ga mal bl vid so dal napis čez... drgač pa ne skrbet... je že precej večji kt na sliki s štajerko user posted image user posted image user posted image

aja, se pardoniram za spregled datuma... najbrž ni bil z rdečo napisan... bom popravla user posted image

strelka - bom popravla, zdej ne vem od kje user posted image možno da je blo to že od prej napisan k še nisem jst urejala...

če so kkšne napake na seznamčku me TAKOJ opomnite!!!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
6.4.2010 19:48:01   
meymey
Sem se šla zadnjič osebno prijavit na MŠ in ko je vidla moj osupel obraz ko sem zvedela, da ni več prostora frugje kot ob 9ih... mi je dala urnik vnaprej in rekla, da danes ne rabim prit. Tako da se vidimo jutri. Maš kak predlog kam parkirat (razen v garažno hišo)?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
6.4.2010 20:54:13   
Aninchy

Počasi se tudi jaz spravljam h gnezdenju, zdej bomo hmali naročili voziček, Aninchy, mislim, da imamo istega ogledanega (Matrix), me zanima, če boš vzela tiste gume zraven? Zakaj pa so dobre???

Ja, jst bom vzela napihljive zraven. Mah ne vem, moja kolegica ima kar te "navadne" pa po pol leta že kr fajn ropotajo pa ful luknic je notri od kamenčkov s ceste... user posted image Tistih 30 € bom pa že reskirala, glede na to, da bo ravno poletje, pa bomo veliko lutali z vozičkom. Pa še bolje se pelje z napihljivimi po makedamu. Ne vem no, meni so boljše, ni pa ti jih nujno vzet. user posted image Kake barve ga boste pa vzeli? Mi bomo zelenega (slika št. 14)user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 3604
6.4.2010 21:17:04   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Sem se šla zadnjič osebno prijavit na MŠ in ko je vidla moj osupel obraz ko sem zvedela, da ni več prostora frugje kot ob 9ih... mi je dala urnik vnaprej in rekla, da danes ne rabim prit. Tako da se vidimo jutri. Maš kak predlog kam parkirat (razen v garažno hišo)?

na drugi strani ljubljanice (cesta se imenuje ob ljubljanici) tm nasprot lokala povodni mož pol greš pa sam čez most (tak lesen samo za pešce) pa si pr porodnišnici... sicer pa garažna hiša... user posted image

no če te ne bom vidla me pocuki za rokav user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
6.4.2010 21:39:26   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image
user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image
 meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image   Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image  

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image   diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image   tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image
user posted image   bubal, 29let, 1user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image  
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 89 user posted image z 91 user posted image na poti

22x  user posted image
17x  user posted image
52x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
6.4.2010 21:40:00   
bcljka

7.4.2010
rendi - 3D
annie - pregled

8.4.2010
innes4 - pregled
tukaj - pregled
meymey - pregled

9.4.2010
nikri - pregled

12.4.2010
Aninchy - pregled
Kety - pregled
Inika84 - pregled Lj
majkl - pregled

13.4.2010
nikcaa - pregled
mkbk - pregled
bubal - pregled
ajdameti - pregled

14.4.2010
gajka -pregled

15.4.2010
bcljka - pregled

16.4.2010
mamimo - pregled

21.4.2010
milabe - pregled
mkbk - okulist user posted image
nikita* - pregled
naraščaj - pregled
top10 - pregled
dvojčica6 - pregled

22.4.2010
ivy@ - pregled

23.4.2010
misar - pregled

26.4.2010
strelka81 - pregled

28.4.2010
Bonnie_RR - pregled
Inika84 - pregled
Sa5i - pregled

29.4.2010
tina2806 - pregled

4.5.2010
milabe - pregled LJ - toxo/razvoj

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
6.4.2010 21:41:34   
naraščaj
Čer,

sam na hitr se vam javim, ker šibam spat.
Prazniki, če odmislim to da smo bli vsi 3je skupi, bi blo boljš, da jih ne bi blo, ker je tamala zadnje čase sitna ko 100 user posted image . Ne sej ni blo tko grozn, sam zadna noč je bla še sam pika na i, ker sem spala niti ne 3h in sem čist fuč. Tamala ga je srala 100 na h in sem se šetala k njej pa v spalnco pa na Wc. Kašlja, ko pr norcihj in men je šele prosti jutro potegnal, da sem ji eno toplo cotko dala na prsa in namazala z materino dušico, pol se je pa mal umirila insem vsaj 2h spala v kosu user posted image .
Pa še mojga neki zdravje daje in še on kašlja, pa men nos nagaja (občutek polnega nosa, čeprav ne gre nč ven in to je že celo nosečnost) tako, da si lohk predstavljate kak sem zgledala v službi. Tam se pa itak obnašajo, kot da nisem noseča. Vse je pet čez 12 ne pet pred. Mah poln kufr jih mam do petka še zdržim pol pa .......... ne vem kaj bom user posted image

Sva pa bla prej z mojim na predstavi od Zmaga batina - mesar- ful dobra monokomedija. Je prav pasal za sprostitev.

Bcklja, super prispevk.
Ko sem prišla domov iz predstave pa je lih bil tut prispevk o nespanju na Preverjeno in sem ga žal prvi del zamudila. Bom mogla po netu pogledat, če bo objavljen, da si ga ogledam. Če mi bo pol kaj lažje. Se morm sprijaznat, da moj otrok pač ni lih speč oz spanje ni njena vrlina pa zadnje čase je še trma na pohodu in imamo ubijalsko kombinacijo za povrh pa še jaz kronično utrujena in tečna. Če gledam na to kak binca pa še tale nerojen user posted image , pa bom v drugo na istem user posted image

Zdej sem pa čist zabluzla.

Nočka

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
6.4.2010 21:46:56   
bcljka
naraščaj - sej bo bolš!! user posted image user posted image user posted image to nas vse še čaka! user posted image takrat se boš pa ti nam smejala user posted image

drgač pa naša Štajerka26 je spet v bolnici in bo tam še najmanj 1 teden... zaenkrat ne vem kaj je narobe da so jo zadržal, ampak takoj ko zvem vam sporočim... upam sicer da nč kej spešl... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
6.4.2010 21:58:42   
Aninchy
ej bcljka, vidim, da maš ticker od pregnology.... povej mi prosim, kam kopiraš tisto kodo, ki jo dobiš, da ti potem pokaže na avatarjuuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
6.4.2010 22:01:14   
bcljka
ammmmmmm ammmmmmm... sm mogla prou pogledat ker nisem mela pojma... tm pod DODATEN OPIS... sm se tud jst lovila k sm to štimala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
7.4.2010 7:30:21   
dvojčica6
Helou nosečke! ena user posted image za nas... js sm si jo včeri privoščila ob sedmih zvečer in je tolk pasala... user posted image sej na sploh sem crknjen konj (pritisk 95/55user posted image ) - ne vem več kdo je bil izumitelj tega izraza, vendar je res dober... sicer me ne muči tolk pomanjkanje energije kot želja po spancu... če bi me zdej kdo dal v horizontalo, bi zakinkala v minutiuser posted image

Aninchy
... glede barve nisva še 100%  - važno je,da se ne bo takoj umazal, mi je pa tut meni tista zelena ful simpatična... če ne pa kaka nevtralna bež... drgač midva še vedno upava da bova prišparala tisto poštnino in dobila koga ki se fura v Nemčijo, da nam ga pripelje... Pa glede gum moram še preštudirat kako in kaj... sej tle v NG je sam asfalt, sam ziher se bomo tut kej okoli vozili...

naraščaj
... drži se, upam, da čimprej mine kašelj&napadi trmeuser posted image ... Js tut ne vem čigave živce si bom sposodla, ko se to loti...

amazonka3, misar Kaj mislite, da je MŠ bolj zastarela zadeva??

tolko zaenkrat, lep dan!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
7.4.2010 7:55:07   
gajka
Dobro jutro!

Pri nas pa živi doooolgčas. Našega palčka smo v nedeljo pustili na počitnicah pri starših od mojega, zdaj pa me nihče ne jezi, pa nihče v smeh ne spravlja, pa nihče igrač ne razmetava... Tako je to, ko ti palčki živčke načenjajo, si jezen, ko jih pa ni, jih pa pogrešaš 100 na uro! user posted image Za povrh vsega ima danes in jutri moj po službi še nek tečaj in bom imela vsaj tja do 21h mir pred dedci... user posted image Ah...

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
ej bcljka, vidim, da maš ticker od pregnology.... povej mi prosim, kam kopiraš tisto kodo, ki jo dobiš, da ti potem pokaže na avatarjuuser posted image

Katerikoli ticker kopiraš v svoj profil (Moja ringaraja - Nastavitve oz. Moj profil - Dodaten opis).

- HB, da mi ni treba hodit, ker tale naša šola v ZD Velenje je bila pred 2 letoma totalno user posted image . Čista izguba časa, trajala 4× po dobro uro, seveda vedno dopoldan, da sva mogla oba dopuste jemat, informacije od enega do drugega predavanja kontradiktorne (vsaj tiste tetke, ki predavajo, bi se lahko prej skupaj vsedle in zmenile, da bi vsaj v isti rog trobile), uporabnega znanja niso posredovale skoraj nič, so pa predavali, kako pride do zanositve (ah, daj no! user posted image )... Najbolj koristen je bil obisk porodnišnice Celje (čisto solo zadeva, nič v sklopu MŠ, pisalo je pa na spletni strani od P, kdaj je dan odprtih vrat), da sva si sploh ogledala, kako se do porodnišnice pripelje, pa kam potem... Nam je tam ena sestra vse porodne sobe pokazala (so imeli ravno takrat vse fraj), po postopke opisala itd. Priporočam! user posted image

dvojčica6 - nimam sicer pojma, o katerem vozičku govoriš, ampak sem pa razumela, da razmišljaš o dodatnem nakupu napihljivih koles. Go for it! Napihljiva kolesa vsaj tresljaje (tudi tiste po asfaltu, jih je najbrž kar precej) precej bolje absorbirajo kot pa neka trda plastika. Po mojih izkušnjah (tudi glede na pogovore s kolegicami) mora imeti voziček napihljiva in čim večja kolesa. Majhni plastični koleščki in kakšen makadam so nekaj, kar se definitivno ne mara. Tudi, če boš večinoma vozičkala po asfaltu, boš sigurno kdaj tudi na kak makadam zavila (parki, pa kakšne potke ob morju...). Absolutno pa naj bodo napihljiva kolesa, če slučajno voziček nima svojega dodatnega vzmetenja.

< Sporočilo je popravil gajka -- 7.4.2010 8:03:12 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
7.4.2010 8:26:54   
tukaj
Dobro jutro vsem,

zgleda, da bo danes lep dan.

Prazniki so hitro minili. Sem bila pridna in sem se malo pazila pri hrani, čeprav sem kar dost pojedla.

Včeraj sem bila ves dan na tirih, ker je bil ati operiran in smo čakali, da nam sporočijo, kako je. Zaenkrta pa je vse ok - upajm, da bodo še izvidi negativni in da bo hitro okreval, saj mora biti do poletja fit - saj veste - bo treba paziti svojega pvega vnučka.

No danes imam sadni dan, pa ne zaradi kilogramov - bolj da se telo malo očisti. Jutri pa an pregled - močno upam, da bomo delali ultrazvok in bom videla našo malo pikico.

nič, grem v trgovino po mal sadja -

lep dan vsem.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
7.4.2010 8:56:53   
nikita*
En lep sončni pozdrav iz prestolnice user posted image

Pri meni se ne dogaja nič novega, razen to, da se moram učiti. Meni se pa tako ne da user posted image . Zdržati moram še 14dni potem pa upam, da bo vse za mano.

tukaj: tudi jaz sem danes zajtrkovala sadje (jagode) in acitvio, res se je treba malo prečistit. Tele dobrote med prazniki so me čisto zabasale user posted image user posted image . Še dobro, da je prebava okuser posted image .

Kar se pa tiče, se pa strinjam, nič konkrtenega ne izveš. Se mi zdi, da ti patronažna, ko pride na dom najbolje razloži določene stvari. Seveda, če ni ona tudi stara šola in govori stvari, ki se že leta ne počnejo oz uporabljajo.
Jaz in moj user posted image sva MŠ obiskovala 5let nazaj, tako da sem šla sedaj samo po potrdilo, da bo lahko user posted image prisoten. Kar se pa dihanja tiče pa vse znamo, ko pride to te situacije user posted image .

Uživajte v lepem vremenu

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
7.4.2010 9:01:14   
misar
Dobro jutro

joj kak lep dan, pa še naspala sem se. po moje se nisem ponoči niti obrnila, tako je pasalo spatuser posted image

materinska šola: ja tu v Celju je ful zastarela zadeva, je pa res, da za tiste, ki ste čist na novo mamice ti da vsaj dober občutek, ker vem, da je itak panika, če boš zmogla in znala. vsaj za dober občutek je pametno it. Da bi pa zares kaj koristnega izvedela pa mislim, da nisemuser posted image

grem še mal delat...guuuuužvauser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
7.4.2010 9:48:00   
ivy@
JUTROOO

evo jst sm ustala ob osmih pa še vedno pijem kavicouser posted image in berem vaše izjaveuser posted image
bcljka fajn posnetek,res bo lep spominček

prazniki so mimo,najedli smo se preveč,zato so kile sigurno spet šle kr fajn goruser posted image ,ampak se ne sikiramo kej preveč bomo že dal doluser posted image

no jst pa delam sam še ta tedn pa potem pon. pa torek pol pa uživancijaaaaaaaaaaaa,komi čakam,sj ne da mam kej težkega za delat ampak se že komej premikam,kosti me toook bolijo da nemorem spat ponoč,obračam se k ena stara mama,joooj,res komej čakam da bo konec.

ja pol bomo pa začel z pranjem cunjic za user posted image pa mal po stanovanju,uf kok bo to delauser posted image

dohodnina-dobla za plačat 180€user posted image ,pomoje največ v celi firmi,ampak smo že prebolel,najhuj je blo k sm izračunala,šoooook,do zdej nikol nisem mela za plačat,ampak bo drugo leto bolš..upajmo

no sam tok na hitro,zdj pa u kopalnco pa u trgovino pol pa neki za papcat narest..ta tedn sm popoudne na šihtuuser posted image ,pa tak lep sonček je zunejuser posted image ,najhuj je pa to k sva z mojmu kontrauser posted image ampak sj bomo zdržal še teh par dni pol bova pa skos skupejuser posted image

aja še to da vam potožim,tle v bloku prenavlajo eno stanovanje in že celoooo jutro vrtajo,za user posted image

bodte pridne nosečke pa pejte popoudne vn na sončka pa kej se name spomnteuser posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
7.4.2010 11:30:02   
dvojčica6
ivy@ če mi rata it ven se bom ziher spomnila nate - s sladoledom v rokiuser posted image user posted image sem žleht al jauser posted image

misar, nikita* hvala za info glede MŠ  - bom vseeno šla - sej če mi kaj ne bo prav, pač ne bom več hodila - mamo pa tut neko telovadbo zraven po predavanjih -a to mate tut ostale???

aninchy, gajka hvala za info glede gum... sej jih bom verjetno kupila, sam ti stroški postajajo kar veliki... z gumami vred pa res presežemo vrednost našega ljubega avtka in se mi zdi, da gre za en voziček res ful keša... mal glih da pojamramuser posted image user posted image

pa še nekaj... vem da ste (smo) že pisali nekaj o tem - sam sem že pozabila... Kaka je fora s tem ležalnikom? Ker mi tašča in mama ponujajo, da bi kej kupile in sem mislila eni naprtit igralno podlago, eni pa gugalnik/ležalnik... sem pa brala vsega toliko o teh ležalnikih: pa da ni dobro za dojenčke, ker so sključeni noter, pa do tega, da je to tolk super zadeva, da maš vsaj cajt se počesat itd. itd in me res zanima, kako ste ve to kaj prakticirale... hvala!!!!

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
7.4.2010 11:39:17   
bcljka
oj user posted image !

drugi dan MŠ je za nami... razen tega da bi eno pametnjakovičko (tretjič noseča in čist preveč pametna! zakaj tuki piše 62 k sm jst rodila moje dva otroka jima je blo to čist prevelik, kaj nej zdej kupm? moj partner je že 2x hodu v MŠ z mano a more zdej tud... vsete, mamo že 2 otroka domauser posted image user posted image user posted image ) skor na gobec je blo kr prilično dolgčas... user posted image user posted image user posted image

meymey - sm te sam na hitr pozdravla k sm eno kolegico srečala, šokirana da je ona tud user posted image drgač pa upam da nisi parkirala tam po mojem nasvetu ker so mel vsi lisice user posted image user posted image user posted image groza! tud pred našim blokom so dajal lisice... ne vem kaj jih je pičl... a majo premal dnarja... še nikol jih niso tam dajal dons pa kabum! ups user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
7.4.2010 11:45:21   
gajka
pa še nekaj... vem da ste (smo) že pisali nekaj o tem - sam sem že pozabila... Kaka je fora s tem ležalnikom? Ker mi tašča in mama ponujajo, da bi kej kupile in sem mislila eni naprtit igralno podlago, eni pa gugalnik/ležalnik... sem pa brala vsega toliko o teh ležalnikih: pa da ni dobro za dojenčke, ker so sključeni noter, pa do tega, da je to tolk super zadeva, da maš vsaj cajt se počesat itd. itd in me res zanima, kako ste ve to kaj prakticirale... hvala!!!!

Mi še imamo od našega mulčka še vedno tale model Melodia od Peg Perego (link). Meni se je zdel precej uporaben. Sem mulčka dala v ležalnik, pa v kopalnico (če sem bila sama in se šla tuširat), ali pa v kuhinjo, ko sem kuhala, pa za na veradni je bil zakon... Na koncu smo ga uporabljali še pri uvajanju prve goste hrane, ko še ni znal sam dovolj dobro sedet za stolček. Tako, da je bil pravzaprav v uporabi skoraj od začetka (po nekje 2 tednih smo ga začeli uporabljat) pa nekje do 6. ali 7. meseca. Omogoča pa tale model, da se čisto poleže (za na začetku), ali pa se naslonjalo kar precej visoko dvigne (za hranjenje z gosto hrano), no, plus še neke vmesne lege. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3620
7.4.2010 11:47:55   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
drugi dan MŠ je za nami... razen tega da bi eno pametnjakovičko (tretjič noseča in čist preveč pametna! zakaj tuki piše 62 k sm jst rodila moje dva otroka jima je blo to čist prevelik, kaj nej zdej kupm? moj partner je že 2x hodu v MŠ z mano a more zdej tud... vsete, mamo že 2 otroka domauser posted image user posted image user posted image ) skor na gobec je blo kr prilično dolgčas... user posted image user posted image user posted image

Smo pri nas takrat tudi imeli eno tako v MŠ. Je še huje komplicirala kot tiste, ki smo prvič pričakovale. user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
7.4.2010 12:50:32   
meymey
No LP še od mene. Razen tega da sovražim Ljubljansko gužvo in delo na cesti (vzrok da sva kljub debeli časovni rezervi zamudila), se je meni zdela MŠ in še posebej babica zelo zanimiva. Sicer se res premleva bolj ali manj že slišane stvari, vendar mi je bilo všeč, da so informacije strjene in podane na tako zabaven način kot ga ima tale babica.
Pa še moj se bo veliko naučil! Danes mi je že predaval, da moja varianta previjalne mize ni ok, da je preozka user posted image . Bova šla še enkrat zmerit, preden bova kupila user posted image . Všeč mi je tudi, da govori o očkih, da da poudarek tudi na njihovi vlogi.

Se že veselim jutrišnjega predavanja. user posted image

Bcljika - sej tudi jaz nisem imela časa, sem že nazaj v službi... sem itak zamudila obljubljeno uro za prihod. Bomo naslednji teden kako rekli (jutri imam pa pregled ob 12h).

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
7.4.2010 12:58:32   
bubal
Ojla punce, en prelep sončen pozdrav user posted image . Jaz sem že od 7h v akciji, dopoldne sva šle s psičko na dooolg sprehod (cca 5km) in si na koncu privoščila še kavico na terasi user posted image , carsko!
sem se naposlušala od vseh znank in tet, poleg tega sem si na netu pogledala še različne videe posnetke...teorijo nekak poznamo, praksa pa še sledi user posted image . Če bi bila MŠ organizirana v našem ZD bi še šla, tako se mi pa zaradi joba ne izide.
Počutje trebuh otrdeva in otrdeva po parkrat na dan, a še keri? Zanimiv in hkrati zoprn občutek, ko me vse zategne in otrdi...ufff, najhuje je ko se mi to zgodi med predavanjem. Takrat hitro tečajnikom naložim vaje user posted image , da lahko malo zadiham.
Tako, malo sem se pofočkala sedaj pa veselo na delo  user posted image .

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
7.4.2010 13:03:34   
Aninchy
Hejla!

No, ko ravno teče debata o MŠ - jaz sem včeraj imela zadnje predavanje!user posted image Sicer mi ni bilo treba it, ker v celjski bolnišnici očki ne potrebujejo MŠ, da bi lahko prisostvovali porodu, ampak mi res ni žal! Res moram priznat, da nisem izvedela nič "šokantnega", česar ne bi mogla izvedeti tudi drugod, mi je pa bilo všeč, ko je prišel moški iz ene banke za matične celice in nam razložil točno vse, zakaj se gre in odgovoril na vsa možna vprašanja...

No, včeraj sem bila tudi na "obisku" v Porodnišnici - imajo ob torkih uro odprtih vrat in sem videla vse tri porodne sobe, ker ravno nobena ni rojevala. user posted image Se mi zdi, da je lažje zdaj, ko točno vem, kam bom mogla it in kaj me čaka.user posted image Sem si po eni strani zaželela kar not ostat! user posted image Zraven je bila pa moja mami in mi je pokazala, kje sem se jst rodila!user posted image

Jah nič šibam. Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
7.4.2010 15:09:56   
dvojčica6
puncee mene pa zdej neki druzga skrbi... ker sva s fantom pri njegovih doma (čeprav ločeno v masardi) je vsa njegova familja že trdno odločena, da bo živžav okrog tega otročka (je ta prvi v familji - pr njemu in pr meni)... mene pa že moti, kako se od fanta nona vtikava v reči, kako bo to in to delala, kako bojo hodili na obiske itd. tašča je zlata nasproti njej... mene pa že zdaj primejo živci, ko jo poslušam, kako bo ona cartala in razvajala ta mičkeno... kaj pa šele bo! vem, da sem malo offtopic tle sam bi želela kako spodbudno besedo: mislite, da bo boljše ko bo otrok res tu ali je boljš da že zdaj poberem šila in kopita in se vrnem domov k mami...  ta opcija obstaja...

pa dejte mi šele jutri odpisat, ker danes je tako lepo vremčke, da morste it na sprehod!!! user posted image pa hvala...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?