valči
|
posh,veš,to ti moram napisat. Jaz osebno siu ne predstavljam it na tako dolgo pot in to z 2 letnim otrokom.Res ne. V nedeljo smo šli k mojemu bratu.Dve uri vožnje.Samo.A midva komaj čakala konca. Tavečjadva 7,5 let se kar nekaj prepirata,ne skoz,pa vendar,takrat,ko se je žur. Tamala-dve leti,ta večja asica v tečnarjenju.Je rtes dveletnik naporen v avtu,se mi zdi,da najhujša starost za potovat okrog. Jo doma dam lulat,gre,vendar po tričetrt ure se spomni-Lulaaaat!Aj,ni bilo pravega odcepa,pa rečem,naj malo počaka.Mož najde prostor,grem k njej-mokra.Se je polulala.Preoblačit vse,mrzlo piha,ma nič kaj fino.Ji namontiram plenico,čeprav je že več kot pol leta suha Ja itak,da je plenica ostala do brata suha.Valda.Ni bilo po njeno takrat in je lulala. In pomislim na tvojega dva,kako se 10 ur vozita.Me vse mine.Mi vsi skupaj pač tamalo animiramo nekako.Včasih je pridna,včasih samo poje,no po pravici,večina ni nekih pretresov.Ampak,ko se spravi tečnarit,pa vrže iz tira.In sammo težki flegmatik ostane ravnodušen in osredotočen samo na vožnjo. Moj že ni tak.Sem mu rekla,če bi šel sam z Nino toliko ur.Mi je rekel,če sem malo....Ni šans.Seveda,tudi jaz ne.Kaj pa,če začne bruhat in si sam na cesti?Pri otrocih je zmeraj nekaj. So pa tudi izjeme. Glede na prebrano,me veseli,da so se tako odločili,bo za vse bolje tako,kot ste dorekli.Srečno.