![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 17:50:37
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm vidim da si čist pridna in čist v cunjah boš vse danes popedenčkala, pridna pridna. Pa ful lepo da ti Saška pomaga Tale tvoj možek jo včasih kr mal pihne ampak sej bo boljš - ga kr sama mal v pogovor napelji SURF lepo da ste danes malce sami uživali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 17:53:04
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm eto trenutno mi ni slabo. Drugače mi je bilo pa danes celo dopoldne, upam da bo vsaj večer brez. Se mal tolažim da bodo kmalu minile Aja pa spet vožnje ne prenesem sem kar boga med vožnjo, ma sej bo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 17:54:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm eto trenutno mi ni slabo. Drugače mi je bilo pa danes celo dopoldne, upam da bo vsaj večer brez. Se mal tolažim da bodo kmalu minile Aja pa spet vožnje ne prenesem sem kar boga med vožnjo, ma sej bo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 18:00:02
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm hvala Kaj kej počnete? Maš vse na kupu?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 18:04:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm hvala Kaj kej počnete? Maš vse na kupu? gledajo pando, Maja bomo pa zdele zbudili, ker bi zvečer spet žur...sam kak bi šele bil, če bi tale spanec spustili...včeri je 3x spal pač po mal v avtu k smo bli na 2 koncih...sam je ponoč ful lepo spal drgač smo pa eno kavico spil, pa mal potičke pojedli kmal bo treba pa vrsto za kopalnico nardit jz sm si pa par minut izborila pa pri vas???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 18:06:03
|
|
|
|
sjmm
|
AJA BEJBE...JZ MAM JUST V SREDO...KATERO ZANIMA....ČE MATE KEJ CAJTA STE VABLJENE NA EN KOFETEK IN URCO POGOVORA O ŽAVBICAH, ČE PA KEJ NUJNO RABITE PA POVEJTE...LAHK NAROČIM
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 18:07:48
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas Žiga pa kung fu pando gledata, Nejc okol leta k navit, jaz sem pa kuhinjo pospravla k smo ravno malo malice imeli. Sedaj bom pa kr Nejca v banjo poslala. Super da Maj lepo spančka ponoči kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 18:11:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas Žiga pa kung fu pando gledata, Nejc okol leta k navit, jaz sem pa kuhinjo pospravla k smo ravno malo malice imeli. Sedaj bom pa kr Nejca v banjo poslala. Super da Maj lepo spančka ponoči kar tako naprej Mi pa Maja zbujamo...nam ne ratuje glih fajn....spi k top...je bil velik zuni, pa včer smo cel dan vandral...je utrujen ja, za nočke se ne upam, nič pohvalit
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 18:17:14
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm mogoče pa rabi spanje, je tok zmatran revček. Je pa res da glede na uro bi blo fino da se zbudi, da bo šel zvečer spat. Jaz danes upam da oba ob osmih spat dam, da mam mal od večera no sej ob devetih že dol padem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 18:26:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm mogoče pa rabi spanje, je tok zmatran revček. Je pa res da glede na uro bi blo fino da se zbudi, da bo šel zvečer spat. Jaz danes upam da oba ob osmih spat dam, da mam mal od večera no sej ob devetih že dol padem je že vstančku ene 10 minut nazaj...ga je šla mami dvignit...pa sva se zdej še mal pocrkljala...zdej se pa s čajem napaja...naš ful pije...Žiga tudi??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 21:01:58
|
|
|
|
Ajvy
|
oi.... ŠLi smo k dvojčkoma..je bilo fino...samo tko čudn, brez brata..... Čebela...superca za pecivo....bravo Pa super za Atlantis....mi poveš prosim, če je full gužva...al kako je..a je lepo...se splača it? PR Tisi ni hujšega...podnev je bla čist ok....hvala za skrb....me prav zanima kaj je bilo....bohve... MIhailo....the best...full sem vesela ,da sta lepo zaarala Ime je Tarja...ni panike...nisem čist nič huda....Tarja je ok....trmasta...he he Tisa je bolje....ne vem kaj je to blo....jutri gremo vsi po službah...hvala za skrb V McD.ju...delam..vse...kuhinja, blagajna, drive...kar češ sjmm...vse kar bom rekla...ja ,res...joj..tile deci Surf...pozdravljena... Super za lenarjenje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 21:10:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša--pridna s cunjami...se mi zdi ,da samo še perem in likam
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.4.2010 22:06:15
|
|
|
|
sjmm
|
čer! vidm, da je dons bol zatišje tlele...zgleda vsi uničeni od preveč futra pri nas vsi v sladkih sanjah...naj trajajo do jutra moj še nek zuni pohajkuje jz pa mal tv čekiram..itak nič pametnega...drug teden nam prilopjo siol tv.....mogoče bo kej bolš...itak po ta velkem nimaš cajt za tv, sam k si ga pa mal privoščiš pa nič za pogledat no, šibam pod tuš...pol pa še kej prečekiram, če bo kako praznično poročilo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 7:13:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...superca za pecivo....bravo Pa super za Atlantis....mi poveš prosim, če je full gužva...al kako je..a je lepo...se splača it? PR Tisi ni hujšega...podnev je bla čist ok....hvala za skrb....me prav zanima kaj je bilo....bohve... niti ni bilo full gužve......se folk porazgubi notri........meni je všeč v Atlantisu......smo bili pa ni skos v otroškem bazenčku da je Hana sama lezla sem in tja.......sem vesela da je Tisa bolje in da jo nič ne šlata a to ste bili pri bratovih dvojčkih?kok časa ga bojo pa še obdržali na opazovanju?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 7:14:47
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro nočka uspešna .....zunaj se sonček kaže,ampak je fulllllllll hladno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 7:29:09
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Nočka ok. Tamaledva sta že čist v igri - skupaj nakladata kocke na kamion Jaz sem skuhala gres za zajtrk, še malo se ohladi pa bomo lahko šli jest. čebel@ super za nočko Si ta teden popoldan?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 7:31:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Nočka ok. Tamaledva sta že čist v igri - skupaj nakladata kocke na kamion Jaz sem skuhala gres za zajtrk, še malo se ohladi pa bomo lahko šli jest. čebel@ super za nočko Si ta teden popoldan? za prespano nočko......ste že v elementu ........pri nas Hana še spi . .....ja danes sem popoldan,jutri imam dopust(imam zobarja) za naprej pa še ne vem.verjetno sem cel teden popoldan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 7:54:25
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ pridna Hana da še spi Zakaj pa ti ne spiš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 8:01:15
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk, Mihailo, Simonakr jutro Kako ste?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 8:06:07
|
|
|
|
baki
|
jutro......uršika kako si?upam da je slabost malo minla.dobra 2 mesca pa bo mimo.upam da te preveč ne zdela.sam si ko cota prve 3 mesce,a ne?vsaj jst sem bla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 8:08:18
|
|
|
|
baki
|
a piješ kavo ? kaj boš dobrega kuhala?jst bom regrat naredla ziher kaj pa zraven pa ne vem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 8:10:38
|
|
|
|
Urša08
|
Baki jutro Uf ja mene prvi meseci kr vržejo priznam. So prisotne slabosti, občasno kako bruhanje, pa vožnje ne prenašam,... itak utrujenost,... ja no radosti Danes sem kar ok. Zjutraj mi je bilo mal slabo, sem popila kozarec vode tko da sem sedaj ok Pa ti? Kako si? Pa otročka /sta pridna? Ste se med prazniki lepo meli?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 8:13:24
|
|
|
|
Urša08
|
baki kavico sem že popila z mojim predno je šel delat. Mi je kar malce čudno da mi sploh paše Za kosilo bomo meli makarone z omakico, pa paradižnikovo solato z jajčkom. Mormo it pa danes v trgovino ker nam je skoraj vsega zmanjkalo ma sej ni čudno pred prazniki se mi ni dalo gužvati (sem samo mojga po mal mleka, sadja in zelenjave poslala) sedaj so pa zaloge pošle. Si bom kr listek napisala, da kej ne pozabim kupit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 8:22:23
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša za seznamček sem ti poslala par podatkov - ostale upam, da mi rata kmalu poslat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 9:00:02
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki jutro Uf ja mene prvi meseci kr vržejo priznam. So prisotne slabosti, občasno kako bruhanje, pa vožnje ne prenašam,... itak utrujenost,... ja no radosti Danes sem kar ok. Zjutraj mi je bilo mal slabo, sem popila kozarec vode tko da sem sedaj ok Pa ti? Kako si? Pa otročka /sta pridna? Ste se med prazniki lepo meli? mi smokr vredu.niku še sicer malo teče iz nosa sam je drgač tudi vredu.sem mu narezala sadje na krožnik in zdej malca.pol greva pa malo ven.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.