|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
6.4.2010 10:20:24   
Anonimen
eelyy, jaz imam taščo v copatih :D
babice so varianta, ki jo bomo uporabili za štukanje, a vseeno bi rada, da otroka čim več časa preživita z nama.

moj je premišljeval, da bi tisti teden, ko bom popoldne ta večjega dvignila po kosilu in ga s seboj peljala do mojih (skupaj z manjšim) in da ga zvečer pridem iskat... da bi tako vsaj pot z menoj preživel. ampak v tem ne vidim rešitve, ker potem njega ne bosta videla ves teden. to pa tudi ni okej.

mah, če imaš enega, je vsaka stvar 2x preprostejša.

vidiš, koala.ček, tudi dopoldansko delo ni vedno dopoldansko... če se zavleče. tega me je strah potem, ko bom dobila dopoldansko delo_da delaš do 17h ali pa še več...

bi bilo najbolj ugodno od 7h do 15huser posted image  zame. (a zdej se bom pa še zmišljevala, kaj?user posted image )

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
6.4.2010 10:29:35   
koala.cek
če bodo otroci zdravi, potem bo vse skupaj peace of cake. lahko jih imaš zunaj, pelješ v vrtec, k babici, varušiki,greš na igrišče, intd...bolj me skrbi, ko bodo bolani. ali pa če bo eden bolan. ali pa kaj narediti zjutraj, ko naj bi šel otrok v vrtec in je dobil vročino ? ti pa v službo ? upam, da bo takih trenutkov čim manj, ampak me pa begajouser posted image hm...se bo treba nekako zoorganizirat ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
6.4.2010 10:31:43   
ledenka
majana, midva bova šla do najbližjega mečkatorja user posted image tolk, da tanujne zadeve nabavim...

k.tja, kaj pa izmenski vrtec? vem, da nekateri vrtci imajo to opcijo...

morje jutri - žal ne user posted image se bova raje bolj pozdravila...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
6.4.2010 10:34:01   
PapuaNG
perilo polikano, posoda in kuhinja oprani, kruh se peče, dete pa (še) noče spat. Se mi je zdel zaspan, pa sem ga hotla dat spat, je spil flašo in eksplodiral od energije user posted image

K.tja, tole z izmenskim delom res sukcs. Mi tudi enkrat na teden delamo po devet ur in bo malega moral it nekdo drug iskat v vrtec...pa upam, da se bomo znali organizirat. Tele babice in dedki so vsi zasedeni več ali manj, jih že tko težko dobim za kakšno uro vsake tok....pa ne da ne bi hoteli pazit, ampak so še vsi po službah, pa še svoje obveznosti imajo, da ravno takrat, ko bi jih rabil, nimajo časa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
6.4.2010 10:35:13   
eelyy
Men se tud nič neda sem kr ena lenobica se vidi da je biu moj doma,sem posodo pomila in se spet usedla za rač.user posted image
ktja: sej tole varstvo je res neki najhujšega kar je lahko neveš kam bi znjimi da bo Vsakemu od vas ustrezalo.Dej mi povej si nisi mogla zrihtat kakšnega potrdila zdravnika ali csd(nevem to tko prašam da bi ti kej napisali in bi delala samo zjutraj,kaj pa 4 urni delavnik pri nas delajo od 8-12h).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.4.2010 10:37:25   
Anonimen
ledenka user posted image user posted image , da se z M. pozdravita!

"naš" vrtec ima samo dopoldansko možnost. pa vseeno mislim, da bi nam še bolj zbegal dan...
bi bilo najbolj preprosto, če bi firme imele urejena varstva za otroke svojih... da gre s teboj v "službo".
sem gledala, da imajo na Hrvaškem že takšne vrtce v firmah.

pa žmiljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., da bodo naši otroci zdravi in zadovoljni! bomo me lažje in boljše delale.

grem še malo pospravit stanovanje, da me ne bo kap, ko prideva nazajuser posted image
lep dan vam želim!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
6.4.2010 10:40:52   
Anonimen
Papua, saj dokler sem imela samo velikega pa da ni bil v vrtcu, je bilo preprosto...
kaj šele bo, ko se bodo izven"šolske" obveznosti še začele!

eelyy, 4urni delavnik mi verjetno finančno ne bi znesel... oz bi še vedno imela izmensko.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
6.4.2010 10:56:47   
koala.cek
a sem lahko vsaj enkrat ponosna na svojo žlahto ?

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-kandidati-za-najlepsega-slovenca.html

šesti po vrsti je moj predragi bratranecuser posted image . bom navijala zanj !!! bravo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.4.2010 12:57:15   
Dudica1
evo naju iz Postojne,je blo fino...zdej bom pa dala Maja počasi spat pol bomo pa zunaj popoldne ker je tolk lepo user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.4.2010 13:12:39   
koala.cek
naš je tudi odspaval svojo kitico, pa sva šla v trgovino, zdaj pa počasi spet spat in v vrtec. popoldan bomo šli kar labodke nafutrat. je ostalo ogromno kruhauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 985
6.4.2010 13:18:53   
Leela
F. se je do čuka drl potem je pa zaspal in je spal 1 uro v vozičku.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.4.2010 13:32:06   
šivilja
Koala.cek - sva šla pogledat hiše - sem mislila, da če jih vidim, da me bo minilo, pa me ni. Še bolj so mi všeč. Razen cene in lokacije (da ni LJ).
Kje je tam LPP - ker pri enem oglasu je napisano, da 200m stran? Končna 25 je spodaj pri štadionu, a ne?

No ja, zdaj jo pa lahko pozabim.user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 987
6.4.2010 13:39:46   
majana79
mi smo pa iz kofetka, z lake in Tajo

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 988
6.4.2010 13:44:52   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Koala.cek - sva šla pogledat hiše - sem mislila, da če jih vidim, da me bo minilo, pa me ni. Še bolj so mi všeč. Razen cene in lokacije (da ni LJ).
Kje je tam LPP - ker pri enem oglasu je napisano, da 200m stran? Končna 25 je spodaj pri štadionu, a ne?

šivilja točno tako je pri meni. Sva šla pogledat "najino" hiško, misleč, da naju bo oz. vsaj mene minilo. Pa me še bolj drži. Ta teden sva zmenjena s prodajalcem. Problem pri nama pa ni niti cena, niti lokacija, pač pa to, da morava prej najino stanovanje prodat, vmes pa lahko hiška greuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.4.2010 14:40:47   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

šivilja točno tako je pri meni. Sva šla pogledat "najino" hiško, misleč, da naju bo oz. vsaj mene minilo. Pa me še bolj drži. Ta teden sva zmenjena s prodajalcem. Problem pri nama pa ni niti cena, niti lokacija, pač pa to, da morava prej najino stanovanje prodat, vmes pa lahko hiška greuser posted image

Sem mislila nate in na hišico. Boš potem še kaj več povedala.
Je pa pri nas tudi tak vezan posel - če hočeva karkoli je prej še ogromno čejev. Da bi se pa vse poklopilo, bi mogle pa še zvezde prav stat.user posted image

Ma kaj pa vem.

Jutri morje - jaz bom poskusila iti iz Lj. okrog devetih ( če mi uspe še malo prej), da bi bila nekje do 10.30 v Barkovljah (ne vem če sem prav napisala) - potem gremo na sprehod do Miramara in nazaj in v Barkovljah na pizzo. Če se katera pridruži je najbolje, da se kar tam dobimo. Jaz imam št. od VHM in se bom z njo dogovorila. Če katera rabi mojo št., jo lahko pošljem na ZS.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.4.2010 15:09:19   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

lahko pa prej hiško zaarata, pa vmes stanovanje začneta prodajat user posted image sam to je pol tvegano, če ga v roku ne uspeta prodat... ko sva midva to počela, je uspelo, sam dobesedno do dneva se je poklopilo.

šivilja, sem fauš user posted image sej bomo še šle, kajne?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.4.2010 16:03:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
jutro user posted image

midva še kar smrkava in kašljava, tko da bova danes bolj kot ne doma. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
6.4.2010 16:03:52   
FLASK_A
Tanja, kaj pa če bi res tako poskusila- da zaarata?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.4.2010 16:06:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
jutro user posted image

midva še kar smrkava in kašljava, tko da bova danes bolj kot ne doma. user posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image sej ni neke panike, sam zoprno je vsake 2 uri nos pucat. sam da ne gre na ušesa!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.4.2010 16:14:26   
FLASK_A
Ja, upam da bosta kmalu mimo teh prehladov... user posted image

Takoooo lep dan je! A včeraj pa ni mogel bituser posted image Danes sem bila tako malo doma, včeraj pa ni bilo kaj posebnega za počet... Mah, bom pa danes uživala. Bova KONČNO urejala atrijuser posted image user posted image user posted image Komaj čakam! Kosilo bo kmalu kuhano, pol pa akcijauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.4.2010 16:15:21   
majana79
lake, dej mi tvoj mail na ZS (čeprou mam občutek da si mi ga enkrat že, sam ne najdem)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.4.2010 16:18:17   
FLASK_A
O, majana kolegica, kaj kej zganjaš? Ste OK?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.4.2010 16:31:42   
lake
No punce, kaj je zdej, gre še katera na morje. Jst se sama nebi vozila, tko da rabim sopotnika.

Majana Ti pošljem zs.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.4.2010 16:33:01   
FLASK_A
Jaz ne grem, mam faks.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.4.2010 16:36:56   
Leela
lepo se imejte jutri na morju

user posted image  ledenka za vaju z M., da čimprej mine.

Tanja škoda bi bilo hiško spustit. A bogatega strica pa nimate?user posted image . Midva sva dobila 100% kredit za stanovanje samo hiša je vsaj 2x več vredna tako, da to najbrž ne bi šlo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.