nanka
|
večer, mi smo imeli danes tudi pester dan, ja tihega dneva je konec že od včeraj, ampak me je res razištolil v petek, je skušal v soboto stvar popravit. Danes sem šla k maši ( mi je tašča odredila) je pa potem ona skuhala kosilo, tako da sem prvič po treh letih spet jedla pri njej, to pa tudi nekaj šteje. Mi je pa tamala pri maši takoj zaspala, tako da sem lepo sedela in tamalo držala. Popoldne je pa vsa žlahkta prišla tako da smo bili spodaj pri tašči, ozirom me tri smo bile zunaj in zmrzovale, ker sta tamali dve čisto zunanja otroka. Tamala že spi eno uro. Naša hodi redno spat ob 19, če ne gre že sama prosi. Notri jo spravim samo s kopanjem, potem pa večerja, vzamem njeno pleničko, miško, dudo in flaško in gre spat. Včeraj sem jo pustila malo dlje pokonci, da bi danes spala malo dlje pa se ne da. Vstane vsak dan okoli 6.30 pa pika. Včeraj sta šli naši dve skupaj spat in sta komaj zaspali okoli 21, več kot uro sta noreli po posteljah. Tako da se tega ne gremo več, najbolje je da gre Natka prva spta, Zoja pa eno uro za njo. Basali se nismo preveč, ker do šunke nam ni, potice ne maramo, hrena tudi ne, jajčka pa samo za vzorec, tako da smo zjutraj sedeli za mizo bolj za okras in zaradi tradicije. Glu, je pasalo a ne popoldansko spanje, pa mir v hiši. Flower uf nič kaj dobro se tole ne sliši ampak pogumno naprej, sigurno se da kako utrdit mišice. Kakšna pa je napoved, če bi sedaj zanosila? Populis o ti šit, tole pa je pozno spanje, meni bi se strgalo, če bi bila tamala tako dolgo pokonci, oziroma padem dol že okoli 22, dobra sta da zdržita. Rebeka, vau dva kosa potice? Naša jo enkrat ugrizne in to je to, ni šans kaj več. Majuška, se je stanje že kaj izboljšalo? Uf dobro te je zdelalo. 3je mi, a potem ste zadovolnji z novim avtom, super, pa od starega ste se dostojno poslovili? Pa takole ste se potepali super, samo škoda ker je tako mrzlo, če bi bilo topleje bi ta kar zavidala morje.
< Sporočilo je popravil nanka -- 4.4.2010 20:24:31 >
|