|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 22:40:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 22:41:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1952
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
3.4.2010 22:46:34   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

samo res...nobene nikjer. babure ej. pa pazite se, da ne bo kakšnih prebavnih težav... user posted image

po mojem jih imam jest dovolj za vse user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 22:58:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 23:05:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.4.2010 0:52:46   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

samo res...nobene nikjer. babure ej. pa pazite se, da ne bo kakšnih prebavnih težav... user posted image

po mojem jih imam jest dovolj za vse user posted image

boga. še ni boljše?

user posted image user posted image

Nope. Proti večeru me je 2x zvilo od bolečin, tam okoli želodca ... nisem si mislila, da bo takole zgledal user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.4.2010 9:40:06   
Majuska
Jutro,

kako ste kaj na praznično jutro? Mi smo spali nekje do 7h ... potlej takoj flaška, malo crkljanja, dokler nas ni smrdeča rita spravila pokonci user posted image

Zdaj smo že pozajtrkovali, mali gleda risanke, kasneje gremo k babici na kosilo. Vsaj upam, da bom jaz zmogla, drugače gresta fanta sama.

In še za vas malo bolj praznična varianta:

user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 4.4.2010 9:43:15 >

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.4.2010 10:32:05   
Majuska
Aja, tudi mi vam voščimo lepe praznike!!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 10:47:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 11:02:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1960
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 11:10:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1961
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 15:35:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.4.2010 16:16:45   
glugluglu
oj,

LEPE PRAZNIKE tudi od nas!

Ta večja dva sta pri babici in dedku, Nina je bila včeraj že ok, samo še standard-šmrkelj in kašelj-sicer ne še dovolj moker amapk smo vseeno šli, mi je rekla mami naj se kar opogumim in ju pripeljem.
Tako sva sedaj sama s Tianom, prej sva spala popoldanski spanec, on 3 ure, jaz pa 1,5 ure, se kar priležeuser posted image . Pri zajtrku ni hotel šunke, jajčka je ven pljunil, tako, da je na koncu pristal na kruhu z medom. Za kosilo je pa kar golaž, ker sem morala čebulo porabiti, ker sem jo v petek oskubila za barvanje pirhov.

No tako, lepo se imejteuser posted image

majuska, tale voda je pa tebe res zdelalauser posted image , če te zvija v želodcu-oz. imaš krče poleg ostalih prebavnih zadev je res kriza - kakšna zoprna bakterija, to lahko rabiš še par dni, da prideš k sebi.user posted image user posted image user posted image

zimska, kako Lan?

HD, čakamo slikcouser posted image

populis, je Lara zaspala hitro potem nazaj?

nanka, je že konec tihe maše?

Neposredna povezava do sporočila: 1963
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 17:26:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.4.2010 18:23:47   
Majuska
Takole,

uspelo nam je biti na kosilo pri tašči, super je bilo, mali je tam še odspal popoldansko spanje (2h) in tudi jaz sem se lahko malce ulegla ... potlej nam je na hitro uspelo iti na sprehod v Tivoli in v Čolnarno, nato hitro domov, ker je imela mami paniko user posted image še kar traja ... in vedno se ta večje težave začnejo popoldne in trajajo do večera, a ni to mal čudno? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

majuska, tale voda je pa tebe res zdelalauser posted image , če te zvija v želodcu-oz. imaš krče poleg ostalih prebavnih zadev je res kriza - kakšna zoprna bakterija, to lahko rabiš še par dni, da prideš k sebi.user posted image user posted image user posted image

Saj po mojem je krivo tudi to, da imam že tako ali tako težave z želodcem ... drugače najbrž ne bi bilo panike.

Glu, ti moram povedat, da naš mali prav lepo izgovori tvoj nickname user posted image je prejle prav lepo žlobudral

Nanka, a je tihega dneva že konec? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 18:37:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 18:39:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.4.2010 19:21:23   
3jeMi
oj...

... samo tole napišem... POČLA BOM... tole ne gre nikamor več... samo na H od hrane pomislim, pa mi gre na bruhanje... user posted image

... mi smo kar bizi... v petek smo se poslovili od našega prvega družinskega avtka, šel je v roke drugi družini z 2 fantičkoma v MB... včeraj smo si privoščili čudovit izlet na morje, naš mulček je tako navdušen, da končno vidi ven iz avta, da ni hotel kaj dosti spati v avtu... danes pa... sem že na začetku povedala, malica-kosilo-malica pri mojih... tu mač preveč... bljak... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: populis

rebeca;da ne boš mislila, da ji vsak večer ne razlagam kdo vse že spi. Ajoj, dvignem žaluzijo da vidi da je naselju povsod že tema in da vsi ninajo, otroci, babici, dedi, sorodniki, varuška ................................ ji je vse jasno. Pol pa vpraša: mami ? oči? nina nana? Neeeeeeeeeeeeeeeeee haloooooooooooo ne ninava če je pa še ona pokoncuser posted image

user posted image user posted image user posted image ... smrkla... user posted image ... zatorej mami, oči, ob 20h oba v pižamo in v posteljo, pa da vidimo kaj bo Lara naredila... user posted image

pupe, uživajte... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 19:22:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 19:28:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.4.2010 20:21:33   
nanka
večer,

mi smo imeli danes tudi pester dan, ja tihega dneva je konec že od včeraj, ampak me je res razištolil v petek, je skušal v soboto stvar popravit.

Danes sem šla k maši ( mi je tašča odredila) je pa potem ona skuhala kosilo, tako da sem prvič po treh letih spet jedla pri njej, to pa tudi nekaj šteje. Mi je pa tamala pri maši takoj zaspala, tako da sem lepo sedela in tamalo držala. Popoldne je pa vsa žlahkta prišla tako da smo bili spodaj pri tašči, ozirom me tri smo bile zunaj in zmrzovale, ker sta tamali dve čisto zunanja otroka. Tamala že spi eno uro.

Naša hodi redno spat ob 19, če ne gre že sama prosi. Notri jo spravim samo s kopanjem, potem pa večerja, vzamem njeno pleničko, miško, dudo in flaško in gre spat.
Včeraj sem jo pustila malo dlje pokonci, da bi danes spala malo dlje pa se ne da. Vstane vsak dan okoli 6.30 pa pika. Včeraj sta šli naši dve skupaj spat in sta komaj zaspali okoli 21, več kot uro sta noreli po posteljah. Tako da se tega ne gremo več, najbolje je da gre Natka prva spta, Zoja pa eno uro za njo.

Basali se nismo preveč, ker do šunke nam ni, potice ne maramo, hrena tudi ne, jajčka pa samo za vzorec, tako da smo zjutraj sedeli za mizo bolj za okras in zaradi tradicije.

Glu, je pasalo a ne popoldansko spanje, pa mir v hiši.

Flower uf nič kaj dobro se tole ne sliši ampak pogumno naprej, sigurno se da kako utrdit mišice. Kakšna pa je napoved, če bi sedaj zanosila?

Populis o ti šit, tole pa je pozno spanje, meni bi se strgalo, če bi bila tamala tako dolgo pokonci, oziroma padem dol že okoli 22, dobra sta da zdržita.

Rebeka, vau dva kosa potice? Naša jo enkrat ugrizne in to je to, ni šans kaj več.

Majuška, se je stanje že kaj izboljšalo? Uf dobro te je zdelalo.

3je mi, a potem ste zadovolnji z novim avtom, super, pa od starega ste se dostojno poslovili? Pa takole ste se potepali super, samo škoda ker je tako mrzlo, če bi bilo topleje bi ta kar zavidala morje.

< Sporočilo je popravil nanka -- 4.4.2010 20:24:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.4.2010 20:39:43   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

oj...

... samo tole napišem... POČLA BOM... tole ne gre nikamor več... samo na H od hrane pomislim, pa mi gre na bruhanje... user posted image

Se podpišem, čeprav spet iščem kaj bi jedla. Koza nora....

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.4.2010 21:07:00   
24julij
wihuu bejbike,malčki in malčice.
ma sem prsla precekirat po stotih letih user posted image pa kakor berem vam gre fino. Jaz delavno za praznike tako da sem trenutno v sluzbi,vas grem mal prebirat pa pokomentirat-upam da mi znese,da ne bom mela guzve.....LEPO LEPO VAS JE BRATuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.4.2010 21:30:09   
neboglasnica
Takole, grem kar za knjigo, lepo se imejte in NIKAR NE hodte jutri v službo! user posted image

Nočka,

user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.4.2010 21:43:15   
Majuska
O madona, kako sem se zdajle zjokala pred TV ... razlog? Fantomska Think of me in 14-letna Maja user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.