Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu No zdele sem še enkrat use cape razporedila po številkah in po tem kaj bo za doma in kaj za kam it in sem opazla da mi falijo še naslednje stvari če katera ve kje jih lahko čimceneje in čimboljše dobim bom zelo vesela -žabice jst imam dvojne, ampak bolj za rezervo (že kr fajn znošene), ker jih verjetno ne bom kaj veliko uporabljala v tamalih številkah, ampak šele potem v jeseni in pozimi... -jopice -bombažni kapici -tetra plenice je bilo toliko govora, kje jih kupiti, ampak imajo povečini povsod 1 plenica = 1 € lahko pa seveda izbiraš med različnimi barvami in vzorci v različnih trgovinah... -alkohol za čiščenje popka menda naj bi se to delalo kar s fiziološko raztopino nam je rekla v MŠ, da naj še počakamo z nakupom, da vidimo, če ga bomo sploh rabile -termometer za telesno jaz sem kupila navadnega za pod pazduho, ki izmeri v eni minuti, tudi pravijo, da je ta še najbolj točen, pa še midva ga lahko tudi uporabljava -termometer za vodo imam, ker ne zaupam čisto svoji presoji za vroče/hladno v BC ene švoh 4€ -nepremočljiva podloga za posteljico -spalna vreča?? je nujna? jaz imam dve - eno poletno in eno zimsko. Se mi zdi kar dobra stvar, ker se mali ne more odkriti in se ni treba vsake pol ure vstajat in gledat, če ga slučajno zebe - sploh me prvorodke -elektronska varuška še nimam, ker imam garsonjero in itak ne morem it daleč stran od posteljice sicer pa s časom mislim, da bomo nabavili, nekak nujno se mi ne zdi... -vrtiljak za nad posteljico so mi bili taaakooo všeč vedno in si nisem predstavljala, da ga ne bi imela, ampak vidim sedaj pri kolegici, ko je mali star 5 mesecev in vedno zaspi ob vrtiljaku... ampak se takoj zbudi, če ugasne, potem pa spet tisto sukanje obročka, da se ja mali čist prebudi spet, pa morm povedat, da po petih mesecih igranja že malo "zavija" tista muska... k bi pjančki pel jst bom imela kr uspavanke na cd-ju al pa kr na računalniku, pa špila kokr dolg ti paše še rajši bom pa sama kaj zapela, saj ne bo nobenim povedal, da nimam posluha -čaj za dojenje -torba ali nahrbtnik s pripomočki za previjanje jaz bom uporabljala kar torbo, ki jo bom dobila zraven vozička... sicer imam pa večino torbic kar velikih in lahko osnovne stvari tudi tam prenašam... ni pa šans, da dam 50 € zanjo!! -kako lepo blago za posteljnino (bi rada mela usaj dve eno pa že mam) ali pa poceni kr že narejeno rabim pa samo prevleke nič kovtra in povštrča ker že imam... ena beseda: IKEA. Ampak ni neke ful izbire, jaz jo imam v beli barvi, pa so pisane živali gor, pa čeprav mi sprva ni bila všeč, ko sem jo dala na posteljico sem takoj postala drugega mnenja . Za rezervno bo pa že! uf še enkrat bo treba v ornk nabavo pol pa res konc=) No še dva pralna stroja operemo pa še tist zložmo pa je fertik basta s capcami =) Upam, da sem ti kaj pomagala, najbolje pa itak lahko povejo, tiste, ki že imajo mulčke...