|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
1.4.2010 15:33:02   
Izabelina
včeraj sem si pa v Calcedonii ( a se napiše tako?user posted image ) kupila kao pajac - hlače in zgornji del skupaj, malo bolj oprijet, ampak zgornji del pa tako delan, da bo šel lepo notri trebuhuser posted image

uau... to bi pa tut js mela... kaj ni to trgovina za spodnje perilo? user posted image (na te modne zadeve se ne spoznam ravn kej velik)...

kje pa je ta trgovina?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
1.4.2010 15:45:21   
bambinca
v Mercator centru je; v bistvu imajo bol kopalke in tud to je neka poletna varianta za bolj malouser posted image spodaj imet...pride lepo oprijeto...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
1.4.2010 15:50:26   
bambinca
pomota - Intimissimi jeuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
1.4.2010 17:42:40   
katrinka
ok ena mimo tema - dohodnino dobim sele zacetek junija - torej bo denar augusta - sem besna...zakaj ne more biti prej da v miru kupim za dojenckauser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
1.4.2010 17:46:50   
lillchy123
ninibo, ja ,Luka sliši skoraj normalno. sicer samo na en ušesek, a nima veze. edino z vodo je problem, ker takrat ne sme met aparatka

lumpa, ja, upam da res! mi je dosti manj slabo, pa mi je pokazal, da se ne rabim bati! pa opažam, da me brcne, kadar dvignem Luka, pa da mi preveč na trebuh pritisne?user posted image kako si? boljš? kakšna pa sploh so navodila po AC? in kako veš, če je kaj narobe, oz. kaj moraš potem narediti?

materinska šola- jaz sem bla prvič v porodnišnici in bom šla letos tudi. in verjetno kar maja/junija. ne na vse, sigurno pa na tisti del o negi in porodu. če mi pa ne bo zneslo, grem pa še vedno lahko septembra. pa da zvem, če moj dragi rabi še kakšen dokument, al ma zdaj kak poseben staž, ker mu bo to že 4.porod?user posted image

pada ko iz škafa, pa toook lep sonček je bil user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
1.4.2010 18:15:39   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ninibo, ja ,Luka sliši skoraj normalno. sicer samo na en ušesek, a nima veze. edino z vodo je problem, ker takrat ne sme met aparatka

lumpa, ja, upam da res! mi je dosti manj slabo, pa mi je pokazal, da se ne rabim bati! pa opažam, da me brcne, kadar dvignem Luka, pa da mi preveč na trebuh pritisne?user posted image kako si? boljš? kakšna pa sploh so navodila po AC? in kako veš, če je kaj narobe, oz. kaj moraš potem narediti?

materinska šola- jaz sem bla prvič v porodnišnici in bom šla letos tudi. in verjetno kar maja/junija. ne na vse, sigurno pa na tisti del o negi in porodu. če mi pa ne bo zneslo, grem pa še vedno lahko septembra. pa da zvem, če moj dragi rabi še kakšen dokument, al ma zdaj kak poseben staž, ker mu bo to že 4.porod?user posted image

ja jaz sem bolje, ne vem kaj me je dejal, včeraj sem še v porodnišnico letela, da so pogledal če je vse ok,navodila so počivanje 3 dni, brez sexa 7 dni, če je vročina takoj nazaj

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 1.4.2010 18:17:27 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
1.4.2010 18:16:27   
hanizali
BENIKA   Verjetno sem se malo slabo izrazila,da nismo dali skozi testiranj,mislila sem testiranja na dedno gluhoto.Drugači pa sem Hano,ko sem pri njenih devetih letih ugotovila za njeno gluhoto,vozila vsepovsod:Ker sem tudi malo od stroke sem  zrihtala ,da so ji naredili ct glave, rentgen lob.kosti...Da ne govorim koliko adg_jev smo dale skozi in vestibularni test.Peljala sem jo tudi v Ljublano na zavod za gluhe  k dr.kranjc Matjažu.A tudi pri njemu sem dobila enak odgovor kot pri vseh drugih ,da ni upravičena do polževega vsadka ,ker ni gluha na obe ušesiin če sliši na eno uho pomeni to da sliši 80%.Tako ,da sedaj hodimo na redne kontrole vsake pol leta za drugo zdravo uho.Ker pa niso dobili nobenega takega vzroka za gluhoto ,so menili,da je to že prirojeno.Ko pa sem jo rodila še niso delali testov v porodnišnici,tako da smo tako pozno to ugotovili.Ona pa je že od rojstva vajena takega sluha .in tako kompenzira z drugim ušesom ,da je to bilo neopazno vse do sistematskega pregleda  v 3. razredu.Nje to ne ovira ,to je bil bolj za druge šok ,kot zanjo.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
1.4.2010 18:20:17   
Izabelina
bistvu imajo bol kopalke in tud to je neka poletna varianta za bolj malouser posted image spodaj imet

a to so pol tut kopalke... mislm iz istega materiala?
js bi mela to bombažno al pa kej podobnega, da lažje diha koža...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
1.4.2010 18:26:31   
bambinca
izabela, to je tanek bombaž

Neposredna povezava do sporočila: 4459
1.4.2010 18:34:45   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ok ena mimo tema - dohodnino dobim sele zacetek junija - torej bo denar augusta - sem besna...zakaj ne more biti prej da v miru kupim za dojenckauser posted image

joj, jest bom že vesela, če ne bo treba plačat user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
1.4.2010 19:04:56   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: hanizali

BENIKA   Verjetno sem se malo slabo izrazila,da nismo dali skozi testiranj,mislila sem testiranja na dedno gluhoto.Drugači pa sem Hano,ko sem pri njenih devetih letih ugotovila za njeno gluhoto,vozila vsepovsod:Ker sem tudi malo od stroke sem  zrihtala ,da so ji naredili ct glave, rentgen lob.kosti...Da ne govorim koliko adg_jev smo dale skozi in vestibularni test.Peljala sem jo tudi v Ljublano na zavod za gluhe  k dr.kranjc Matjažu.A tudi pri njemu sem dobila enak odgovor kot pri vseh drugih ,da ni upravičena do polževega vsadka ,ker ni gluha na obe ušesiin če sliši na eno uho pomeni to da sliši 80%.Tako ,da sedaj hodimo na redne kontrole vsake pol leta za drugo zdravo uho.Ker pa niso dobili nobenega takega vzroka za gluhoto ,so menili,da je to že prirojeno.Ko pa sem jo rodila še niso delali testov v porodnišnici,tako da smo tako pozno to ugotovili.Ona pa je že od rojstva vajena takega sluha .in tako kompenzira z drugim ušesom ,da je to bilo neopazno vse do sistematskega pregleda  v 3. razredu.Nje to ne ovira ,to je bil bolj za druge šok ,kot zanjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz se oproščam za moj komentar, ampak resničnoi je bilo razumeti, da punčke niste nikamor peljali.
Je pa super, da sliši 80%, to je skoraj vse, a ne?

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
1.4.2010 19:06:18   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Jaz sem pa odločbo dobila danes in mi vrnejo mal manj kot 200€user posted image Pa še otroka nimam nobenega prijavljenega ampak ima obadva čez moj možek. Pri njem pa upam, da dobi en konkreten znesek nazajuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
1.4.2010 19:32:13   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ja jaz sem bolje, ne vem kaj me je dejal, včeraj sem še v porodnišnico letela, da so pogledal če je vse ok,navodila so počivanje 3 dni, brez sexa 7 dni, če je vročina takoj nazaj

ha ha ha . še dobr, da moj tega ne ve! user posted image

pa sam da si boljš user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
1.4.2010 19:34:50   
hanizali
Punce ,včeraj zvečer mi je končno uspelo dobiti tudi srčece od user posted image ,ker prej sem slišala samo premike.
Se mi je pa v zadnjem tednu trebuh kar nekam izbočil in sem imela občutek,da sem se zredila kar nekaj kg v teh dneh.Na srečo je tehtnica pokazala samo 1 kg več kot pred nosečnostjo.Tako ,da si bom morala počasi umisliti kakšno nosečniško cunjico.Kako imate kaj rezultate hemoglobina,meni je v treh tednih  padel s 140 na 110.Ta mojuser posted image  hoče prav vse zaseuser posted image
Še dobro ,da se mi popoldanski šiht izteka in bom čez pol ure že proti domu, jutri zjutraj pa nazaj.Kaj čmo!!??
LP

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
1.4.2010 20:14:46   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: blanči

Ali že nosite nosečniške hlače/oblačila?

jp že en mesec zihr. Sem že kr fajn okrogla.  Upam, da me jutri na tehtnici ne bo šok user posted image . Jaz se pa tehtam samo pri G na pregledih. Se ne obremenjujem s težo, čeprav da bi pa ravno ploskala, če bom šla preveč gor s kilažo, no to pa ne.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
1.4.2010 20:41:23   
tinkatonka
Dober večer punce,

jaz sem ravnokar dala sina spat, smo se potepali. Najprej smo bili na ogledu Implastovih vozičkov, potem smo šli v Leclerc še po zadnje velikonočne nakupe, potem pa še na obisk k moževi teti. No in zdaj smo doma. In komaj čakam jutrišnji pregled pri G.

No pa da poročam kako je bilo na ogledu vozičkov. Obema z možem so nama zelo všeč. Se bova pa najbrž odločila za Implast Bolder 3, ker je malo lažje vodljiv, pa še kolesa se ultra hitro odmontirajo dol, tako da tud če ne bo šel s prvim šusom v prtljažnik, snameš kolo in ola, se že peljemo. user posted image  No zdaj ko sva končno določila tip vozička, je pa treba seveda določit še barvo. No to je pa drug štos. Čeprav so mi živahne barve všeč bova najbrž pristala na mirni  - bež barvi. Voziček bova naročala nekje junija.

Zdaj grem pa še na liter vode, da se fino prepucam do jutri zjutraj. Obožujem limonado in sem velik potrošnik limon v tej user posted image . Ampak si je nič ne sladkam, tak da je res kislo. user posted image

Pozdrav,

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
1.4.2010 21:39:02   
malecka_mateja
čer!

jaz sem mela danes cel dan obiskeuser posted image je minilo ko šus, obe z seko sva v gradnji in sedaj sma tri ure čvekale o kuhinjah pa parketij....prav fino je bilo, upam da bo naša plošča hitro vlita in da bo septembra že pod streho.

tinkatonka lepo da ste se odločili za implasta, lepi so meni je ta nova zelena všeč, amapk jaz imam belo črnega.user posted image

lillchy a če je otrok naglušen na obe ušesi mapak ne glu torej sliši na vsako nekje 30% mu ne pripada ta vstavek?sprašujem zato, ker je kolegica pred enim mesecem rodila in njena pupa je naglušna in sliši nekje 30% na vsako uho, pa z leti se ta njena bolezen albša in me zato zanima če imajo kako možnost tega vstavka?pa kako si to zrihtat? zdaj so bili v tej avdiološki ambulanti in so rekli da bi ji slušni aparta čez nekaj časa dali ampak ni tako učinkovit in nevedo kako bo odreagirala nanj. pa lepo da je tvoj sinek tako vesel, razigran fantek. user posted image user posted image user posted image

jaz grem v postlo mojega počakat, mala že aja.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 4467
1.4.2010 22:21:42   
tpmc
evo midva sva imela danes ob sedmih pregled pri dr. Pelkič (brezplačen) kjer smo samo gledali spol. Ker nama je na nuhalni obljubila da lahko prideva čez tri ali 4 tedne nazaj da pogledamo. Takrat ni bila ziher namreč :)
danes pa je rekla da je zagotovo pupika ampak da nikoli ni 100% in da je najboljše če jo pridem pokazat ko rodim :) malo v hecu. Tako da.. letos bo PINK v modi :)

no, sem pa se malo pošalila na FB da bota dvojčka tako da če je katera kaj brala - bil je hec :)

Nočko

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
2.4.2010 8:46:07   
tannya
Dobro jutro,

komaj sem se privlekla iz postelje...pa sem šla že ob devetih spatuser posted image .

S hčerko sva šli včeraj v kino, ker je bilo tako obupno vreme. Gledali sva tisto Žabjo princeso in je bilo čisto luštno. Mala se je cel film krohotala, jaz pa sem kje že skoraj solze točila...hormoni...hormoniuser posted image .

Zjutraj pa sem se odločila, da ne stopim več na vago. Se bom tudi jaz samo še pri G tehtala. Sem se vse skupaj zredila skoraj za 4 kile in na mojo podlago je to res velikouser posted image

Pa še eno vprašanje: A ima katera v kuhinji kotno omaro, ki ima izvlečni mehanizem? Kako se obnese, je ali ni praktično? Z možem se že dva dni prepirava glede tega, ker mi pravi, da ta mehanizem preveč prostora zavzame in je zato brez veze. Jaz pa pravim, da se ne bom vsakič na glavo postavila, ko bom rabila kakšno posodo ven vzetuser posted image .

Lep dan, Tanja

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
2.4.2010 8:49:23   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS),MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 13.4.+Morfo. 
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5user posted image 2P in 3F ,NP 14.4.+Morfo.,AC29.3.,P za slad.23.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 15.4.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 8.4., Morfo 29.4.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.4.
user posted image maca29, AC 16.3., Morfo 20.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, Morfo 28.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 2.4.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP         user posted image
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP + Morfo 5.5.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NP 26.3.
user posted image luna2010, 1user posted image ,                                          user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 29.4.+ Morfo
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4.,
user posted image  lenca78,LJ, 1user posted image ,user posted image

11.09.2010
user posted image LoveLove,Litija, 28,  1 user posted image , NP 13.4.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3. ;Morfo 24.4.         user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.,Morfo 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., Morfo. 3.5. user posted image
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image ,P, NP + Morfo 26.4.

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F, Morfo 6.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3., Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 12.5.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3.,                               user posted image
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.4.                      user posted image
user posted image SOncIca,Kamnik, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P,         ,     user posted image
user posted image izabelina ,Grosuplje,1user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NP 12.4.
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image ,  NP Morfo 4.5.,                         .user posted image

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 1.4.,
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,  NP 8.4.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image  Parižanka, 1user posted image ,Morfo 26.4.

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4.,NS 18.3.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS 18.3.
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1user posted image

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NP 21.4.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP 26.4.
27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP 24.3., NS 17.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NS 23.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image

Skupno število srečk user posted image : 82           2 user posted image , 7 user posted image in 73 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image

user posted image

Linke najd
ete na prvi strani!user posted image       

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
2.4.2010 8:51:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Dobro jutro,

komaj sem se privlekla iz postelje...pa sem šla že ob devetih spatuser posted image .

S hčerko sva šli včeraj v kino, ker je bilo tako obupno vreme. Gledali sva tisto Žabjo princeso in je bilo čisto luštno. Mala se je cel film krohotala, jaz pa sem kje že skoraj solze točila...hormoni...hormoniuser posted image .

Zjutraj pa sem se odločila, da ne stopim več na vago. Se bom tudi jaz samo še pri G tehtala. Sem se vse skupaj zredila skoraj za 4 kile in na mojo podlago je to res velikouser posted image

Pa še eno vprašanje: A ima katera v kuhinji kotno omaro, ki ima izvlečni mehanizem? Kako se obnese, je ali ni praktično? Z možem se že dva dni prepirava glede tega, ker mi pravi, da ta mehanizem preveč prostora zavzame in je zato brez veze. Jaz pa pravim, da se ne bom vsakič na glavo postavila, ko bom rabila kakšno posodo ven vzetuser posted image .

Lep dan, Tanja

Jaz imam 2 kota (kuhinja v U) in v obeh imam ledvičke. Nikoli, nikoli, nikoli več na police v kotih, ker pol toliko ne bi imela izkoriščen prostor...

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
2.4.2010 8:52:26   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Jaz sem že iz pregleda. Sem bila naročena ob 7:30, sem prišla takoj na vrsto, ob 8h sem že šibala ven iz ZD. user posted image  Res super, ker ponavadi čakam tudi po uro in pol. Pritisk Ok, srček se je lepo slišal, frekvenca prava, višina maternice prava, kar me je pa najbolj presenetilo pa je enaka teža. Oziroma celo  kg manj. Kar je sicer super, ampak presenečenje zame, ker sem res okrogla kot žoga. So me včeraj prijateljice vidle po skoraj enem mesecu in so bile čist šokirane nad velikostjo mojga bušija. user posted image  Naslednji pregled imam 19. aprila, ko bo tudi morfologija.

kotna omara v kuhinji...jaz imam tisto, ki se vrti in mi je praktična ter veliko se notr zloži. Izvlečni mehanizem mi nekako ni bil všeč, takrat ko sem se za to odločala.

no toliko zanekrat se še kaj javim.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4472
2.4.2010 9:17:00   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
...., kar me je pa najbolj presenetilo pa je enaka teža. Oziroma celo  kg manj. Kar je sicer super, ampak presenečenje zame, ker sem res okrogla kot žoga.  

ne vem za kaj se mi številke niso izpisale user posted image , vglavnem  0,2 kg manj.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.4.2010 9:20:59 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4473
2.4.2010 9:17:15   
maca29
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

ojla, po dolgem času sevam javljam, sej vas skoraj redno berem

23.3. sem imela AC, sem pridno počivala in sedaj čakam na rezultate. V Medgenu so že po 14 dneh, tako da pričakujem po praznikih.

Drugače sem ok, razen kilce se spet nabirajo, sem malo nesrečna, ker imam velik apetit, še posebno na sladkarije, brez teh ne morem niti 1 dan
24.4. imam morfologijo

jaz sem imela amnio 16.2 pa še vedno ni izvidov :)če jih boš dobila po praznikih bo to zelo hitro :)želim ti le najboljši možen rezultat

< Sporočilo je popravil maca29 -- 2.4.2010 9:29:31 >

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
2.4.2010 9:18:15   
maca29
haha tinka ne sekiri se meni vsakič ko grem pokaže 20 dag manj :D tako da sdem skupno shijšala že dobre pol kilce.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?