|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
25.3.2010 21:06:42   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

...Februarka... hvala na cestitkah ob "nasem danasnjem prazniku".... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti tudi praznuješ?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 851
26.3.2010 11:21:53   
Stipe air force
Seveda praznujem.... sej sem vedno na vasi strani.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

se 8mi marc sem praznoval.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 852
26.3.2010 16:01:08   
jencili
uh ste zgovorniuser posted image

Evo, jst pa še kr v službi visim in igram igrice...vsega mam že dost, pa še pol ure je pred manouser posted image

Dolenjka...ti pa nehi tam čvekat, pa prit raj kej napisatuser posted image
Listek...a veš, da je bejba kr šotor tam postavla? Pridem jst dons tja in ona z Makosm še kr tam kofetka in čvekauser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 853
27.3.2010 7:35:51   
buči
Dan!

Najprej čestitke za nazaj. Upam, da ste lepo preživele materinski dan. Jaz sem ga najprej pri P, ker je moral Aljaž na pregled (morava zdaj v razvojno, ker ima ne-vem-kaj z desno nogo), Tilen je od laringitisa pridelal vneta ušesa, tako da imamo antibiotike. Zvečer smo pa imeli v službi večerjo, so jo za nas pripravili taveliki mulci. Tako zelo lepo in okusno! user posted image

Zdaj smo vsi na pol podrti, jaz brez glasu, moj kreha, Aljaž nekaj hripav, Tilnu pa prijemlje AB. Bo že.

Februarka, noro je Larisa pridna, mi imamo še pri Aljažu ponoči plenico, nikakor ne gre brez, je takoooooooooooooo polna, da Tilnova ni tako, pa nam P že 2 leti govori, da je še vse normalno. Samo midva pa ne veva, če je tako. Naju že kar malo skrbi. Pa v šolo gre jeseni. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.3.2010 7:57:33   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan!

Najprej čestitke za nazaj. Upam, da ste lepo preživele materinski dan. Jaz sem ga najprej pri P, ker je moral Aljaž na pregled (morava zdaj v razvojno, ker ima ne-vem-kaj z desno nogo), Tilen je od laringitisa pridelal vneta ušesa, tako da imamo antibiotike. Zvečer smo pa imeli v službi večerjo, so jo za nas pripravili taveliki mulci. Tako zelo lepo in okusno! user posted image

Zdaj smo vsi na pol podrti, jaz brez glasu, moj kreha, Aljaž nekaj hripav, Tilnu pa prijemlje AB. Bo že.

Februarka, noro je Larisa pridna, mi imamo še pri Aljažu ponoči plenico, nikakor ne gre brez, je takoooooooooooooo polna, da Tilnova ni tako, pa nam P že 2 leti govori, da je še vse normalno. Samo midva pa ne veva, če je tako. Naju že kar malo skrbi. Pa v šolo gre jeseni. user posted image

dobro jutro

buči sam moram komentirat tvoj post.

ne se sekirat glede lulanja ponoči, jaz sem tud lulala v plenico do 1. razreda osnovne šole, pa smo takrat šli eno leto kasneje v šolouser posted image no prvi šolski dan sem pa nehala user posted image user posted image vse sem rada delala tako, čez noč.

lep dan vsem februarčkom

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 855
27.3.2010 18:16:52   
buči
misar, hvala za spodbudne besede. Me je tudi moja kolegica hotela pomirit, pa je rekla, da je ona še lulala ponoči, pa je že imela menstro. Pa je potem rekla, saj do takrat, ko jo bo tvoj dobil, bo najbrž že brez plenic. Jaz pa, da to bo pa sigurno celo življenje trajal. Ona pa seveda ni dojela, ker ima sama 2 punčki in je pač malo drugače razmišljala. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.3.2010 18:40:42   
lillchy123

misar, hvala za spodbudne besede. Me je tudi moja kolegica hotela pomirit, pa je rekla, da je ona še lulala ponoči, pa je že imela menstro. Pa je potem rekla, saj do takrat, ko jo bo tvoj dobil, bo najbrž že brez plenic. Jaz pa, da to bo pa sigurno celo življenje trajal. Ona pa seveda ni dojela, ker ima sama 2 punčki in je pač malo drugače razmišljala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdele sem se pa tok nasmejala. še dobr, da mojga ni doma, ker bi že mislil, da sem popadke dobila user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 857
27.3.2010 21:25:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdele sem se pa tok nasmejala. še dobr, da mojga ni doma, ker bi že mislil, da sem popadke dobila user posted image user posted image user posted image

tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image
buči, ej, ne sekiraj se! Saj vem da je težko spregledat, poznam tud jaz primere, potem je blo pa čez noč kar vse ok! Bo tudi tvoj fantič to pogruntal, boš videla!user posted image
Ja, če je Larisa pridna glede lulanja, so pa vsi vaši sigurno veliko bolj pridni kar se hranjenja tiče! Namreč, sploh noče jesti sama!user posted image Vem da je po eni strani ˝krivo˝ to, da ni v vrtcu še, tam itak morjo vsi samo jest. Če ji rečem, naj sama je, pravi mami pihej, ji piham, da v usta 2 žlici, potem se pa naveličauser posted image in da vzdržujem tistih njenih dobrih 10kg jo morm pač še vedno ˝futrat˝. No, upam da bo kmal začela tud to delat, mogoče ko bom Blaža hranila pri mizi in bo ona velika sestrica in bo sama jedlauser posted image kaj jaz vem... sploh ne vem kako je s takimi primeri v vrtcuuser posted image

Grem počasi v postlo, danes sem bolj tko-tko...
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.3.2010 21:34:21   
blaža
buči, po mojem, bo tudi to prerasel, če bi blo tole lulanje v posteljo zaradi kake psihične zadeve, da ni kaj ok, pa da se pojavi ko se že odvadite, bi me bolj skrbelo, tako pa,... po mojem, bo enkrat pripravljen in naenkrat jih ne bo imel več.

Matija je mel skoraj do treh let plenice, pol je pa odrezal, jih ni mel ne ponoči ne podnevi. Pa me je tako jezilo, ker je bil zelo klepetav, pa še edno je v plenice delal klobasice,...user posted image

tako, da kar bo boljše oz manj od treh let, bomo veseli.

Blaž je v fazi, ko se polula ene 3x na dan na stranišču ali kahlici, ne ujamemo pa vedno. za kakat pa kakor kdaj, no danes je šel na stranišče in pol ploskamo,...sej veste kako je.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 859
27.3.2010 21:44:33   
blaža
Evo Blaž gre za matijo glede klepetavosti in prepevanja. user posted image

user posted image

( no ene ste že vidle na fb.)

< Sporočilo je popravil blaža -- 27.3.2010 21:45:02 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 860
28.3.2010 8:02:21   
buči
Ma, jaz se bolj boljim, da gre pri Aljažu za kako mehansko okvaro, ker Tilen se npr. niti slućajno noče vsest na WC ali pa kahlico, ampak se velikokrat zgodi, da je zjutraj plenica čisto suha. Aljaž pa na WC pred spanjem, takoj zjutraj, pa mu skoraj vsako noč spusti, ker se toliko nalula.

Februarka, tudi naš Aljaž ni hotel sam jest, je že od rojstva pri talenih kar se hrane tiče. Nima vrtec nobene veze. Tilen je pa že na morju jedel sam. Zdaj si vzame že nož (poleg vilice) in si reže stvari. Ker vidi Aljaža. Pri nas je vse "SAM". Aljaž bi pa najraje, da ga še zdaj pitam. Potem pa raje skoraj nič ne poje, kot pa da bi jedel sam.

Blaža, cuker je!

Aljaž je bil danes kao zmenjen z babi, da gresta butarco v cerkev nest, pa se nista dobro zmenila in je ona šla že ob 6ih v cerkev. Potem pa kliče še drugo babi, ki je bila tudi v cerkvi. In odjavi: "Pa kaj naj jaz sredi noči hodim v cerkev!" (Zbudil se je pa pred sedmo. Po novem času)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.3.2010 21:00:32   
Februarka08
Buči, zdele med tuširanjem sem prav o tvojem Aljažu premišljevalauser posted image a čez dan je pa normalno suh? Predvidevam da ja. Sej verjetno si ga že probala pustit ponoči brez pleniceuser posted image ker meni je soseda tud tko svetovala... ji je kao tamala lulala ponoč, pol se je pa ene 2x v hlačke, da je blo vse mokro in potem ni prenesla tistega občutka in je vedno povedala prej. Ne vem, samo mnenjeuser posted image

Grem mal na relax... nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 862
30.3.2010 10:20:19   
dolenjka
Dan!
Samo en pozdravček od nas, notri prinašamo tista 2 meseca ko smo bili stalno doma user posted image Včeraj smo vozičkali po LJ tržnici in stari LJ, popoldan smo pa pohajkovali po arboretumu do 7h zvečer - smo šli pogledat dinozavre in minimundus user posted image
Lulamo še v pleničke in se nam še nikamor ne mudi, spimo še vedno v posteljici, pa dudo za zaspat imamo tut še user posted image Smo še čisto otročkasti user posted image Pa lepo pančkamo - vsi 4je, no, midva mal manj, ker greva pozno spat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 863
30.3.2010 12:44:58   
buči
Dan. Jaz sem že iz šihta. Zdaj malo preberem maile, pa vas, pokidam cunje, pa grem moje fante iskat. Končno po pol leta nimam več popoldne torkov. user posted image

Februarka, Aljaž je čez dan brez plenic, ja, ampak se tudi še polula, ko se zaigra, pa se mu gate na njen posušijo. Ga nič ne moti. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
30.3.2010 13:04:37   
Janey
Zdravo babike. vas pridem malo pozdravit, že dolgo nisem. pfuj me bodiuser posted image

mi smo končno našli stanovanje in počasi bomo imeli svoje gnezdece user posted image user posted image jaka je pravi čvekaš, ipika je njegova najboljša prijateljica. s kakanjem imamo še vedno težave ampak gre na bolje.

nekaj malega o nas, grem še malo prečitat da vidim kako ste kaj.

če se boste dobile na kakem pikniku zdaj ko prihajajo topli dnevi naj me ena na facebooku pocuka

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 865
30.3.2010 18:25:19   
Februarka08
Aja, buči ga ne moti... pol pa ne vemuser posted image
Janey, ja piknik je maja. Pridete?user posted image

Evo, še tu nekaj novejših slikcuser posted image

Mami, hranooooooooooouser posted image
user posted image

user posted image

Po opoldanskem spancuuser posted image
user posted image

Mami, Blaž se je zbudu!user posted image
user posted image

Moj, mojuser posted image
user posted image

Dobro da mam taveliko posteljo, da lahko vsi spimouser posted image
user posted image

Pa še jutranje crklanjeuser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 866
30.3.2010 20:28:58   
Stipe air force
.....Janey, a prides na picknik? user posted image

Blaza.... ne spavaj... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 867
30.3.2010 20:46:48   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšna je razlika med pedofilom amaterjem in pedofilom profesionalcem ?
Pedofil profesionalec ima dokončano teološko fakulteto!

Neposredna povezava do sporočila: 868
31.3.2010 13:45:49   
Stipe air force
Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...

Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)

Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinići (2+2)
Blazići (2+2)
Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
Bucići (1+Mlekarnar+2)
misar (2+1+skriti fantek)
itata (1+1.... + okupator pod vprasajem)

Neposredna povezava do sporočila: 869
31.3.2010 22:46:41   
mlavla
stipe..tudi mi smo se odločili, da pridemo kompletni..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 870
1.4.2010 9:42:56   
Stipe air force
Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...

Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)

Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....
Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinići (2+2)
Blazići (2+2)
Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
Bucići (1+Mlekarnar+2)
misar (2+1+skriti fantek)
itata (1+1.... + okupator pod vprasajem)
mlavla (2+2)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 871
1.4.2010 21:28:38   
buči
Dan. No, čer. Hvala, ker ste se spomnili, da imam danes rd! user posted image user posted image

Sicer pa raje držite pesti, da je s tastom vse ok, ga je moj zdajle peljal na urgenco. Upamo, da ni spet srce!

Neposredna povezava do sporočila: 872
1.4.2010 21:46:27   
Februarka08
Buči, a nej ti verjamem?user posted image Ne, resno!user posted image Upam, da je vse ok s tastom!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 873
2.4.2010 6:20:24   
buči
Jutro. S tastom je ok. Je srčni bolnik, pa je na hitro dobil vročino, pa tiščanje v prsih, pa sililo ga je na bruhanje, pa slina iz ust ... Začetek pljučnice. So ga poslali domov, pa tablete, pa bo. HB sov 3 urah opravili vse preiskave, pa s srcem je vse ok.

Februarka, lepe otroke imeš, jaz imam pa res 1. rd!

Neposredna povezava do sporočila: 874
2.4.2010 8:34:05   
dolenjka
Joj sam res user posted image Bučkica naša, vse naj naj user posted image ampak ti si res rojena na ta pravi dan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?