misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dober dan sem rekla, te februrake niso za nikamor , prvič nobena se ne javi, drugič, če pa se pa samo o obsedenem stanju poročajo. mi smo zaenkrat v redu, v tem času smo mel en krajši prehlad, rotavirus, ki ni bil pretirano kritičen- no najbolj je bil bogi ati, kot vedno moški sicer pa, če potrkam, smo zdravi. v varstvu je sicer ena deklica zbolela za virusno pljučnico, zdaj vsi čakamo, kaj se bo iz tega izcimilo. upam, da nič. vikend je bil super, pohajkanje, šoping, včeraj kopanje na Dobrni...tamala uživa v vodi 300 na uro. sploh je nisva mogla ven spravit . sicer je pa prava čvekulja ratala, to ni res, kakšne ti pogrunta. zadnjič je nakurila eno neumnost, pa ji moj reče:'''' Ti si prava čipka čopka!''''. pa ona izjavi: ''''nisem čopka! lubička sem!'''' (jo ljubkovalno kličemo lubička) moj trebušček raste, sem že štartala 28 teden, tako, da si predstavljate, da sem že kot slonica če še nisem omenila, bomo tokrat imeli fantka- tako pravijo mati G. počutje je super, le tu in tam me matrajo hormoni da je joj. saj veste, preobčutljivost na moške sicer pa nimam kaj več za dodat bolančki pozdravite se, še malo, pa bo taprava pomlad, pa bo spet manj bolezni. držite se lep dan vsem