|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
17.3.2010 9:12:20   
listek1
dan,

mi smo tudi še med živimi in tako kot ostali smo tudi mi spet zboleli. David je mel 1 teden po 40 vročine, bronhiolitis s sumom na pljučnico, na koncu pa še hudo vnetje ušes. Smo letali od dohtarja do dohtarja, tudi na Jesenicah smo bili, ampak smo šli HB domov. Tudi jest sem bla na urgenci, ker me tako trebuh boli, da ni več res in sem fasala neko vnetje, tako, da sem pristala na antibiotikih. No, ampak, zdej smo se nekak pocajtali in upam, da tako ostane. David je sedaj v varstvu, jest pa končno v službi. Paše mal it med ljudi user posted image

Dolenjka, za pediatrijo pa sploh ne vem kaj naj rečem. Sem bla tko žalostna, ko sem brala poste kaj se vam je dogajalo. Upam, da je Maks boljše in da vas tele bolezni počasi pustijo pri miru. Mam pa naslednji četrtek pregled, pa če boš pri volji in če boste seveda zdravi, se lahko dobimo na kakšni kavici.

Buči - tebi pa tudi želim, da vas tele bolezni počasi pustijo pri miru.

Jencili - tudi vi se čimprej pozdravite.

Vsem bolančkom, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.3.2010 9:44:04   
dolenjka
Dan user posted image

Listek, pa ne morem verjet da vas bolezni ne pustijo na miru user posted image Naslednji teden imamo v planu biti zdravi, pa vse naslednje tudi user posted image , za četrtek planov nimam, bi se pa dobila nekje, kjer se lahko zunaj vsedeva, da lahko še Maksa seboj pripeljem user posted image

Mimo grede:Maks spi še od včeraj od 20h user posted image user posted image user posted image Včeraj je spal od 20h do 8.15, danes pa že pretirava. Verjetno se vam sanja kakšne joške imam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.3.2010 9:49:24   
listek1
dolenjka - sej tam pred supernovo majo tud zunaj ane? Če ti seveda odgovarja lokacija? user posted image  Maks, zgleda rabi se spočit po vseh teh naporih user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.3.2010 10:10:31   
dolenjka
Ja Listek, čist ok bo tam zunaj pred supernovo user posted image

Maksa sva pa kar zbudila, ker mora jesti user posted image Včeraj pri P je imel "samo " še 7900 g, pa že krepko nad 8 kg smo bili user posted image No sej, HB da je imel zalogo, se mu zdaj to nič ne pozna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.3.2010 10:25:53   
listek1
no super user posted image  se pa še definitivno slišiva.
maks bo pa dobil nazaj tiktak boš vidla. Sej je David tud zdele mal shujšal, ker je zelo malo jedel, pa še 5 nam prihajajo ven. Ena je že čist zuni, ena napol, dve bosta pa kmalu user posted image  No, zdej pa spet normalno je, ko je prišel k sebi. aja, pa z Oskarjem sta ful prjatla user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.3.2010 21:20:09   
mlavla
midva sva doma...stanje se počasi izboljšuje..
sem pa tako utrujena, da grem zdele direkt v posteljo..

kaj več pa vam jutri napišem

Nočko!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.3.2010 11:16:07   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image Akcija..... prijaveeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...

Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)

Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinići (2+2)
Blazići (2+2)
Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
Bucići (1+Mlekarnar+2)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.3.2010 11:39:19   
misar
Prijava na piknik user posted image

se pravi jaz pa eden še skrit (upam, da bo takrat še skrit) + privesekuser posted image in Lana

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.3.2010 15:03:43   
itata
midva z Jakobom tudi prideva, za gospoda pa še ne vem user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.3.2010 17:50:48   
buči
Dan. Sem vas prebrala, vas pozdravljam, šibat delat.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.3.2010 18:32:27   
Februarka08
Dan!

Pri nas nič novega, vse po starem, otroci rastejo in mi kravžljajo živčkeuser posted image Blaž je bil danes turbo priden ponoči, je spal 11 ur v kosuuser posted image ampak namesto da bi se jaz naspala, se itak nisem ker me muči user posted image se bom pa drugič...
Grem princa umit, potem bejbi večerjo, skopat in po hitrem postopku oba šlafenuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 836
20.3.2010 6:43:59   
lillchy123
danuser posted image

sem prišla sam pozdravt, pa nas mal iz zadnjih strani potegnit. drugače sploh ne bom več naše teme našla user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 837
21.3.2010 16:17:25   
buči
Dan. Je že skoraj konec vikenda, jaz pa utrujena. Tilen spet kreha. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 838
22.3.2010 13:30:11   
misar
dober dan

sem rekla, te februrake niso za nikamoruser posted image , prvič nobena se ne javi, drugič, če pa se pa samo o obsedenem stanju poročajo.

mi smo zaenkrat v redu, v tem času smo mel en krajši prehlad, rotavirus, ki ni bil pretirano kritičen- no najbolj je bil bogi ati, kot vedno moški user posted image user posted image

sicer pa, če potrkam, smo zdravi. v varstvu je sicer ena deklica zbolela za virusno pljučnico, zdaj vsi čakamo, kaj se bo iz tega izcimilo. upam, da nič.

vikend je bil super, pohajkanje, šoping, včeraj kopanje...

moj trebušček raste, sem že štartala 28 teden, tako, da si predstavljate, da sem že kot slonica user posted image  če še nisem omenila, bomo tokrat imeli fantka- tako pravijo mati G. počutje je super, le tu in tam me matrajo hormoni da je joj. saj veste, preobčutljivost na moške user posted image

sicer pa nimam kaj več za dodat

bolančki pozdravite se, še malo, pa bo taprava pomlad, pa bo spet manj bolezni.

držite se

lep dan vsem

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 839
22.3.2010 13:33:23   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dober dan

sem rekla, te februrake niso za nikamoruser posted image , prvič nobena se ne javi, drugič, če pa se pa samo o obsedenem stanju poročajo.

mi smo zaenkrat v redu, v tem času smo mel en krajši prehlad, rotavirus, ki ni bil pretirano kritičen- no najbolj je bil bogi ati, kot vedno moški user posted image user posted image

sicer pa, če potrkam, smo zdravi. v varstvu je sicer ena deklica zbolela za virusno pljučnico, zdaj vsi čakamo, kaj se bo iz tega izcimilo. upam, da nič.

vikend je bil super, pohajkanje, šoping, včeraj kopanje na Dobrni...tamala uživa v vodi 300 na uro. sploh je nisva mogla ven spravituser posted image . sicer je pa prava čvekulja ratala, to ni res, kakšne ti pogrunta. zadnjič je nakurila eno neumnost, pa ji moj reče:'''' Ti si prava čipka čopka!''''. pa ona izjavi: ''''nisem čopka! lubička sem!'''' (jo ljubkovalno kličemo lubička)

moj trebušček raste, sem že štartala 28 teden, tako, da si predstavljate, da sem že kot slonica user posted image  če še nisem omenila, bomo tokrat imeli fantka- tako pravijo mati G. počutje je super, le tu in tam me matrajo hormoni da je joj. saj veste, preobčutljivost na moške user posted image

sicer pa nimam kaj več za dodat

bolančki pozdravite se, še malo, pa bo taprava pomlad, pa bo spet manj bolezni.

držite se

lep dan vsem

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 840
22.3.2010 13:34:26   
misar
user posted image user posted image hmmm kaj sem zdaj to ustvarila user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 841
22.3.2010 18:09:59   
Februarka08
user posted image misar za user posted image user posted image

sine kliče, hči se mi obeša za vrat... tako da adijouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 842
22.3.2010 18:52:06   
Stipe air force
Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...

Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)

Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinići (2+2)
Blazići (2+2)
Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
Bucići (1+Mlekarnar+2)
misar (2+1+skriti fantek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
itata (1+1.... + okupator pod vprasajem)

Neposredna povezava do sporočila: 843
23.3.2010 15:15:38   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... user posted image user posted image user posted image

....a na pickniku bo tud tko tih..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
23.3.2010 17:41:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... user posted image user posted image user posted image

....a na pickniku bo tud tko tih..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bo neuser posted image user posted image

kaj čmo za rač. viset_, ko je pa takoooooooo lepoooooooo zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 845
24.3.2010 13:57:04   
Februarka08
Larisa ravno spi, Blaž se igra, kosilo se itak kuha, tako da mam svojih 5 min user posted image itak nič novega pri nas, le to da smo začeli zadaj za hišo zemljo štemat ker je kot beton in jo vozit stran, da bo (upam da kmalu) tam stala garažauser posted image čez kakšno leto bomo pa še pozidali en štuk (zdaj ni €user posted image ) in bosta prišli 2 novi sobiuser posted image tako da bosta imela vsak svojouser posted image ena bo pa še ostala za vsak slučajuser posted image ma samo da se je začelo delat, že to je nekajuser posted image se pa danes hiša kar trese, zgleda pa da Larisi to pašeuser posted image user posted image no pa da jo še pohvalim - tudi ponoči je že suha, plenička vedno suha, še do konca tedna počakam, potem bojo pa tudi ponoči že sp. hlačkeuser posted image user posted image pridna je!user posted image

Tako, zdaj pa še kaj narest, da gremo potem spet na sončkauser posted image

Papa!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 846
25.3.2010 8:18:18   
Februarka08
Jutro, mamice!

Vsem vam želim en prav lep poseben dan, izkoristite ga maksimalno, naj bo nepozaben!
Čestitke ob materinskem dnevu! user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 847
25.3.2010 17:56:29   
bamby
Dan!

misar, čestitke za user posted image ! Pa boste tudi vi imeli par user posted image !

februarka, tvoja Larisa je pa res pridna, ker je že suha. Mi še nismo niti štartali user posted image . Ma zdaj ko se bo ogrelo, bodo šle tudi pri nas plenice ven!

Pri nas ni pa nič posebnega. Trenutno smo zdravi in upam, da tako tudi ostane. Le jaz hodim 2x tedensko v Novo Gorico na tečaj računalništva, pa imam zato manj časa.

Neposredna povezava do sporočila: 848
25.3.2010 20:23:58   
Stipe air force
.....mi smo pa vsi zdravi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , razen to da oba podmladka kasljata... user posted image user posted image user posted image ... to pa ni nic v primerjavi z Bolnico Franjo.... , ki smo jo dali skozi..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.3.2010 20:25:25   
Stipe air force
...Februarka... hvala na cestitkah ob "nasem danasnjem prazniku".... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?