Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: buči misar, hvala za spodbudne besede. Me je tudi moja kolegica hotela pomirit, pa je rekla, da je ona še lulala ponoči, pa je že imela menstro. Pa je potem rekla, saj do takrat, ko jo bo tvoj dobil, bo najbrž že brez plenic. Jaz pa, da to bo pa sigurno celo življenje trajal. Ona pa seveda ni dojela, ker ima sama 2 punčki in je pač malo drugače razmišljala. zdele sem se pa tok nasmejala. še dobr, da mojga ni doma, ker bi že mislil, da sem popadke dobila tudi jaz buči, ej, ne sekiraj se! Saj vem da je težko spregledat, poznam tud jaz primere, potem je blo pa čez noč kar vse ok! Bo tudi tvoj fantič to pogruntal, boš videla! Ja, če je Larisa pridna glede lulanja, so pa vsi vaši sigurno veliko bolj pridni kar se hranjenja tiče! Namreč, sploh noče jesti sama! Vem da je po eni strani ˝krivo˝ to, da ni v vrtcu še, tam itak morjo vsi samo jest. Če ji rečem, naj sama je, pravi mami pihej, ji piham, da v usta 2 žlici, potem se pa naveliča in da vzdržujem tistih njenih dobrih 10kg jo morm pač še vedno ˝futrat˝. No, upam da bo kmal začela tud to delat, mogoče ko bom Blaža hranila pri mizi in bo ona velika sestrica in bo sama jedla kaj jaz vem... sploh ne vem kako je s takimi primeri v vrtcu Grem počasi v postlo, danes sem bolj tko-tko... Nočko!