Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 kaj pa če bi bilo obratno... ti bi imela starše v tujini, bi si jih želela z otrokom obiskat, pa bi ti mož rekel, da ne, ker ne boš šla sama... kako bi se počutila? Vedno je opcija javni prevoz. Vlak je povsem lepa resitev, pa se otroci so nacduseni, da se peljejo z vlakom; lahko noge pretegnes, se posprehajas, se igras z otrokom ipd... Zdi se mi pa, da ce ne gre z avtom, sploh ne gre - ocka namrec (menda kaj bo selo reklo, da prihaja z vlakom).... moje mnenje... preveč komplikacij, naj gre... zgodi se mu lahko ravno toliko kot če bi šla ti sama ali pa vsi skupaj in na to razmišljat, je brez veze... Odebeljeno kratko malo ne drzi. Zadosti kilometrov imam, da se zelo dobro zavedam, da je povsem drugace ce sta dva, ko otrok joce, ko hoce to pa ono.... pa sem mu morda zaleti... In ce malo premislis, je kar nekaj AC, ki nimajo pocivalisv vsake malo, a ustavljanje na odstavnem pasu je kar tveganje. Otroski jok ali kricanje ne deluje spodbudno na koncentracijo in sposobnost umirjene voznje. itn... bo otroka že zrihtal in ker veliko mamic rado reče, da so zmeraj za vse same, evo tle bo pa zdej en, ki bi rad otroka s sabo nekam vzel in da bo lahko preživel čas sam z njim, pa da bo videl, kako je če si za vse sam... Komot lahko to naredi tudi brez avta. Ima na voljo vlak, avtobus (se najbolj avtu podobno), letalo..... In pravzaprav, ce sele mora videti kako je ko si popolnoma sam z otrokom, potem ne gre verjeti, da se sploh zaveda kako je sam z otrokom v avtu voziti 800 km.....