|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
1.4.2010 9:24:58   
emibu
emibu user posted image user posted image user posted image sori
bodi je tist kar zapreš med nogicami
pajac je pa pač iz celga narejen.
to kar ti misliš pa so hlače s stopalci na naramnice, ane?
kot sem zgoraj napisala
dvoje dolge rokave (bodi + majčka) + jopa (po potrebi)
spodaj pa hlače + bomb.žabe (po potrebi)+zoknčki/copatki

ja ja hlače s stopalci ja no kaj potem meniš bo to kar sem napisala dovolj al ga morem še bolj zapažit?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
1.4.2010 9:26:41   
Teja K
Dobro jutro srečke nosečke!

Vidim, da je strah lepa reč user posted image user posted image ... že vse pakirate torbe... no jaz ne bom, ker vem, da bom itak čez rok še po svetu v enem kosu hodila... tako da imam še kr nekaj časa.

Za odhod iz bolnišnice imam jaz tamalo že splanirano kaj in kako:
planice za široko povijanje, planice za enkratno uporabo, en beli kompletek (jaknica in hlače) pa body in majčka, lupinca, odejca in kapca... to je to... zame pa še ne vem kaj bom imela, zato ker pri prvi nosečnosti, sem si posebej za odhod iz bolnišnice kupila eno obleko, ki pa je zaradi velikih jošk nisem mogla zapret user posted image user posted image , še dobro, da sem imela eno bluzo nosečniško še v torbi, da sem jo dala čez obleko user posted image user posted image ... Tako da zase splanirajte kakšna raztegljiva oblačila user posted image , jaz bom sigurno imela obleko, smo, da bo tokrat zelo prožna pri joških user posted image

No še 10 delovnih dni imam pred seboj, ampak mislim, da zadnji dan ne bom delala... se pa že veselim, ker potem ko bom doma šibam v Ikeo nakupit še zadnje stvari, pa počitek in upam na sonček in toplo vreme, da bom lahko na ležalniku poležavala in knjigo brala med odmori po čiščenju user posted image user posted image ...

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
1.4.2010 9:36:03   
m_o_i
jaz pa mislim, da m sla kr v novi trenerki iz porodnisnice-mi je gospod ati taaak lepo belo kupu decembra v mayamayiuser posted image
sicer je bla namenjena mojemu sportanju po porodu, ampak jo bom jaz drugace uporablauser posted image  za tisto sportanje potem nisem najbolj ziheruser posted image  da bi pa v omari oblezala, bi pa tudi bil greh...

Teja K ma ne zadnji dan-zadnji TEDEN ne delatuser posted image  moras se malo psihicno in tudi fizicno pripravit na porodnisko lenarjenje...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 9:38:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
1.4.2010 9:42:07   
strelkica
Jaz imam za malega pripravljeno: tetra majčko (še vedno prisegam nanjo, čeprav jih mamice zelo malo uporabljajo), Potem bombažne žabice z naramnicami in kompletek; majčka z dolgimo rokavi , hlačke, jopica, nogavičke in kapica. Če pa bi bilo mrzlo pa še dekico za pokrit. Pa plenice seveda, komplet za široko povijanje

Neposredna povezava do sporočila: 3680
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 9:44:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3681
1.4.2010 9:46:36   
m_o_i
cuj zivepo user posted image  sem jaz pametno razmisljala takrat, ko sem jo zbirala, ves-itak sem si vzela cifro M namesto Suser posted image  

in ce se lahko malo pohvalim: omenjeno trenerko dobim tudi danes na sebe, ampak mi jo je res skoda nategovat tu cez busija(zgornji del; spodnji tak je pod njim). //hvala za mojih pet minut slave user posted image //

Neposredna povezava do sporočila: 3682
1.4.2010 9:48:56   
m_o_i
ko smo pa ravno pri cotah: solzne ocke sem dobila zadnjic, ko sem si omare malo premetavala in gledala pomladno/poletne cotke...sej pa me nic ni blo skupaj!!!!!
in tak si lahko komplet garderobo obnovim...majkemi, da mi nic ne pase vec na rit(razen mogoce farmerke bom se spravla na sebe, samo jih se moram poiskat)
pa spodnje gatke ko sem gledala...juuuuuuj, kaka mala ritka je to blauser posted image

NEHEJ O KILAHuser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 9:56:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
1.4.2010 9:58:27   
j.b.
moi, tvoja ritka je vsaj bila včasih majhnauser posted image user posted image user posted image  Jaz majhne riti ne poznamuser posted image user posted image user posted image

Kje ste že rekle de se kupi tiste mrežaste gate? u lekarni? 5 jih je dovolj? mnenja prosim ... Aja pa modrci, so Müllerjevi ok? Iz Pikapolonice se mi zdijo dragi ...
Včeraj sm bla u šopingu, in sva prišla zvečer domov utrujena in s polnimi vrečamiuser posted image user posted image user posted image  Zdej pa ne manjka več velik user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
1.4.2010 9:59:13   
m_o_i
js pa gatke sem si MOGLA kupit komplet nove...pri najboljsi volji nisem nobenih starih na rit dobila! mene je tak najbolj v boke razneslo in so me res tiscale vse...

fitnesuser posted image user posted image  uuuu, kake dobre vice ma na zalogiuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3686
1.4.2010 9:59:48   
strelkica
Mrežaste gate: Jih kar v porodnišnici vzameš.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
1.4.2010 10:00:56   
m_o_i
strelkica: tole si pa dobr pogruntala! ena skrb manj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
1.4.2010 10:05:41   
jolcica
Živjo punce :)

kako ste? ste dober spale? mi bolj slabo imamo težave z lego in to zadnje dva dni prej je blo super pa nemirne nogice joj k neveš kam bi jih dal user posted image user posted image user posted image

drugače pa meni v materinski šoli so rekli da jih oblečemo v porodnišnice v dva bodija, ene žabice, jopica, kapica, nogovičke ali copatke ter ko ga damo v lupinico ga pokrijemo z dekico .

je pa res da jst bom kupovala oz. grem kupiti zdj sredi aprila upam da znese oblekce cujce za najinga fanta k še nimava tko kontretno nič bodije na preklop drugih sploh nočm slišt pa nevem tam so rekli sam z dolgimi rokavi tko da bo že držal mnde pa da oblečemo dva bodija na enkrt mu ... tko da...

nič grem počasi delat jast pa v službi samo že do konec aprila :) jupi :D :)))

my little angel :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
1.4.2010 10:07:46   
Teja K
Moi sam to bom rekla... bilo nekada user posted image user posted image ... mene je tokrat tudi v rit in boke razneslo user posted image user posted image , še tangice me tiščijo user posted image user posted image , sem si nekaj novih gatik kupla, ampak sedaj pa več ne bom nič kupovala, upam, da mi bo ktera obleka prav, če ne bom šla pa kr naga domov itak bo telo tako,da ga noben ne bo hotel gledat user posted image user posted image

Strelkica
nooooooo, kako pa to učiš mladino... kr u bolnici vzet user posted image user posted image

Zivepo veš men je glih vseeno kak široka zgledam, glavno da joške not dobim user posted image user posted image , sem ravno včeraj ugotovila, da mi je moder spet premali ratal... zdaj sta se ljubljanska in mariborska mlekarni že združili v Tejine joške user posted image user posted image ... ko pa bo naval mleka prišel, pa si bom kak šotor pri tabornikh sposodila user posted image user posted image

Joj kak meni ni za delat user posted image user posted image ... Moi itak, da bom kr sedaj začela se pripravljat na lenarjenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3690
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 10:16:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3691
1.4.2010 10:18:06   
strelkica
Teja K
hahahaha....ja kaj pa, saj damo tolk za to zdravstvo da nekaj pa lahko tudi tako dobimo, a ne? jaz sem itak čist razočarana nad našim zdravstvom, oz nad zzzs, tako da ne bom imela nobene slabe vesti. So mi tolk živcev spil s temi bolniškami da je kaj.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 10:21:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
1.4.2010 10:28:34   
strelkica
Ja včasih ...6 let nazaj hahahahaha... so nas učili da morajo imeti dve tetra majčki in smo imele že v predalu naštimano kar eno v drugo, tako da si dve na enkrat oblekel, zdaj pa so bodijo zgleda moderni. Po mojem ravno tako mislijo te na preklop, da daš enega v drugega in oblečeš. Samo tetra je vseeno malo bolj tanka kot navaden bodi, sploh tile na preklop so kar debeli. Edino če je več vrst, to pa ne vem

Neposredna povezava do sporočila: 3694
1.4.2010 10:39:13   
petruscha
Ojla!

Sem napisala celo stran, pa me je ven vrglo user posted image .... tako, da ne gem še enkrat vse pisat, kaj bom vzela s seboj v P.

Srajce, brisače, haljo, natikače, vložke in mrežaste hlačke- to dobiš vse v P, v NM P ni bilo nobenega problema, dobiti vložke in mrežaste hlačke, pač kolikor si nucal. Jaz sem itak ful krvavela po porodu,... je kar lilo  iz mene (cele kepe krvi...), tako da sem uporabljala kar dva vložka naenkrat, menjala pa nekje na 2-3 ure. Še posteljnino sem morala včasih med dnevom kar sama preoblečt, ker je kri čez prišla- tako, da pri meni ne pride v poštev nič "domačih stvari".

Obvezno pa bom imela še s seboj: lanolin mazilo in hladilne blazinice. Mene so namreč bradavice tako bolele pri dojenju, da se nobeden popadek ni mogel primerjati z bolečnimami brdavic. Mi je kar kri lila iz njih, zato mi je moj prinesel takrat še nastavke za dojenje in mi je sestra potem pomagala, da sem lahko dojila z nastavki. Pa blazinice za prsi in modrček za dojenje  (2ali3), ker mi je mleko non stop lilo iz prsi- je bla cela poplava po postelji. Iz ene prsi dojiš iz druge pa ven uhaja user posted image user posted image , ja prvič mi res ni blo čist jasno kaj se vse skupaj dogaja.

Za odhod iz P bom imela pripravljeno doma, tako zame kot za malega in bo moj dragi prinesel, na dan izhoda iz P.

Kozmetika: zobna pasta in ščetka, gel za tuširanje, olje za telo (mazala se bom samo po trebuhu in pa nogah), britvica (da zjutraj pri viziti  porodnic, ne bo kakšen okoli padel ....user posted image user posted image user posted image ), glavnik, gumica za lase, šampon za lase in mini fen (sem ga pri prvem porodu posojala po celem oddelku- upam, da bo tudi tokrat kateri prav prišel).

Moj dragi me bo itak zalagal še z navadno vodo, ker jaz sem spila nenormalne količine tekočine.

Vzela bi še šlauf za napihnit, v primeru, da bom zopet rezana, da se lahko normalno vsedeš na stol ko ješ .... vendar tega šlaufa nimam, zato si bom pomagala kar z brisačao- To bom zrolala in jo položila v krog, tudi to bo olajšalo pritisk na šive. Tile šivi iz prvega poroda, so bili prav tako nočna mora zame, ker se ne moreš normalno gibat, dvigovat otroka, dojiti, sedeti , hoditi,.... ampak tudo to mine...HB.

No pa sem zopet napisala  klobaso...user posted image

Kar se tiče  oblekic za malega iz porodnišnice:
- če bo zelo hladno ( bodi z dolgimi rokavi, plišast kompletek- pajacek in copatki, kapica in dekica- po potrebi)
- če bo toplo (bodi z dolgimi rokavi, bombažne hlačke z naramnicami in tanka jopica oz. bombažen pajacek, kapica in copatki).

Leona sem pripeljala domov 28. decembra v hudem mrazu, pa da ne govorim o tem, da ga nisem spravila v zimsko vrečo oz pajaca, tako da je imel na sebi samo 2 plasti oblek (bodi, hlačke in plišast komplet, pa plišasto kapico, bombažna je bila tudi premala). Takšnega sem položila v lupinico in ga zavila še z dekico, zunaj pa sem čez glavico dala še navadno pleničko. Pa je bil topel kot puhek.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
1.4.2010 11:02:26   
biba88
hvala za argumente!
zivepo
napisala si zakaj bom vzela žajfo...sem zelo alergična na mila in morm kupovat enga k ni alergen drgač si kožo do krvi spraskam pa jokamuser posted image   sploh sem pa alergična na tekoča mila....
bom nekaj stvari kar ven iz potovalke dalauser posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
1.4.2010 11:03:12   
biba88
ste me prov fajn skritizerale!!!user posted image TAKO SE DELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
1.4.2010 11:15:56   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

aja pa kok to mislijo dva bodija, to men res ni jasnuser posted image al mogoče bodi + majčka

aja pa jst mam kombinirano kratek in dolg rokav bodijev amapk zato ker sem jih imela v vreči s piinimi stvarmi čeprav jih nisem uporabljala nič.

ja to se je tud men čudno zdel dokler mi niso v MŠ pokazali tko dva bodija daš skupi enga v drusga notri in potem oblečeš malega...

my little angel :)

Neposredna povezava do sporočila: 3698
1.4.2010 11:16:21   
Teja K
Ko smo že pri opremi, dajte mi povedat, kolk boste nabavili teh zložencev in gazic za čiščenje popka... jaz vem, da mi je prvič tega full ostalo, pa se sedaj ne spomnim kolk sem tega sploh imela...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
1.4.2010 11:17:39   
Teja K
ja kje pa je Angel dans? je šef v službi, namestnica za njeno mizo, ona pa ne pride do računalnika... user posted image ? Žalostno

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?