Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 21:52:17
|
|
|
|
leo**tia
|
aja,ceplenje tud dobro prenesl,ni jokala nič ..zokov pa že skoraj 10,kukajo en za drugim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:04:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Skokec čestitke Pa en velik cmok za njega. Kokica tudi pri nas je bil en lep dan .Trezika tak ,da ne vem kaj je s tvojo . Zjutraj sem imela s tamalima logopeda.Sta pokazala vse svoje čare tak,da je bla ženska ju kar vesela.Če mene vprašaš sta ji polepšala dan.Čvekala z njo ko dva velika kaj so se menli samo oni vedo . Drugač ,pa sem ji mogla povedat kašne besede in zloge uporabljata.Pa ,če sta že shodla in take formalnosti.V glavnem je zadovoljna z njima.En stavek njen: Če je mama v redu so pol otroci vredu .Mislim ,da bolj kot živim za njiju res ne gre. Popoldan sta ,pa imela še kontrolo pri zdravnici in je Anže zdrav.Tomaža ,pa še malo sluz zaliva drugač,pa pljučka ok. Pokazala sem ji tudi poročilo iz uz srčka ,ker sta obadva imela šum na srcu ,Tomaž je imel celo dve.In je rekla njuna P ,da je vse lepo zaprto a ,da ne ve kako jima je to uspelo . Tak,da ja ima tudi mami Persida malo sreče pri njunih sončkih. Persida, ČESTITKE nad dosežki tvojih bavcev!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:05:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia aja,ceplenje tud dobro prenesl,ni jokala nič ..zokov pa že skoraj 10,kukajo en za drugim pogumna bebica... Moj pa je jokal danes na cepljenju. Ne veliko ampak je.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:21:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...veliko sreče tudi tebi!!! Tasa JUTRI PA DRŽIM PESTI!!!! PA BO KAK BO!!!! p.s. JA, derem se..da me bo do MB čula!!! HVALA Kokica ti pošljem sms ko bom konec :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:21:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, pa moj otrok HODI!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:23:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko prosim ena pove kaj je dans za dan??? Maruša je tako naspidirana da ni za verjet Zjutraj se je zbudila ob 7, pa v celem dnevu spala od 13.30 do 14 zdaj pa mi še vedno okol nori...zmeče dol vse kar ji pride pod roke... in ne kaže niti najmanjših znakov utrujenosti upam, da nea uporabljate že kapljic pr nam imajo kontra učinek,tak da namesto da bi spali smo veselo budni od 24-2h in ploskamo, pojemo,skačemo po postelji,ni kaj ni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:23:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika pa mi je le uspelo.... dat Marušo spat.... to ni več res kakšno dreje je to pred spanjem...enostavno ne bo spala pa je že tako zmatrana da jo samo meče sem in tja... upam, da je to samo kakšno obdobje kr drugače se mi bo spipalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:24:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer..podatki za seznam--8110 gramov,velika 80.. je pa ena suhica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:24:57
|
|
|
|
tasa_m
|
PERSIDA ZA TOMAŽA IN ANŽETA. To sta naša bauceka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:25:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko prosim ena pove kaj je dans za dan??? Maruša je tako naspidirana da ni za verjet Zjutraj se je zbudila ob 7, pa v celem dnevu spala od 13.30 do 14 zdaj pa mi še vedno okol nori...zmeče dol vse kar ji pride pod roke... in ne kaže niti najmanjših znakov utrujenosti upam, da nea uporabljate že kapljic pr nam imajo kontra učinek,tak da namesto da bi spali smo veselo budni od 24-2h in ploskamo, pojemo,skačemo po postelji,ni kaj ni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:26:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...veliko sreče tudi tebi!!! Tasa JUTRI PA DRŽIM PESTI!!!! PA BO KAK BO!!!! p.s. JA, derem se..da me bo do MB čula!!! HVALA Kokica ti pošljem sms ko bom konec :) To mi delaj!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:26:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer..podatki za seznam--8110 gramov,velika 80.. je pa ena suhica Pa res!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:30:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:32:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko prosim ena pove kaj je dans za dan??? Maruša je tako naspidirana da ni za verjet Zjutraj se je zbudila ob 7, pa v celem dnevu spala od 13.30 do 14 zdaj pa mi še vedno okol nori...zmeče dol vse kar ji pride pod roke... in ne kaže niti najmanjših znakov utrujenosti upam, da nea uporabljate že kapljic pr nam imajo kontra učinek,tak da namesto da bi spali smo veselo budni od 24-2h in ploskamo, pojemo,skačemo po postelji,ni kaj ni mama tasa ti si ji dvojno dozo davala zato ,pa se ji je spelalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:32:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! NOč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:37:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...veliko sreče tudi tebi!!! Tasa JUTRI PA DRŽIM PESTI!!!! PA BO KAK BO!!!! p.s. JA, derem se..da me bo do MB čula!!! HVALA Kokica ti pošljem sms ko bom konec :) To mi delaj!!! nekaj je že narejeno, obljubo je da bo me odjavil v tem tednu še
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:38:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj mi lahko prosim ena pove kaj je dans za dan??? Maruša je tako naspidirana da ni za verjet Zjutraj se je zbudila ob 7, pa v celem dnevu spala od 13.30 do 14 zdaj pa mi še vedno okol nori...zmeče dol vse kar ji pride pod roke... in ne kaže niti najmanjših znakov utrujenosti upam, da nea uporabljate že kapljic pr nam imajo kontra učinek,tak da namesto da bi spali smo veselo budni od 24-2h in ploskamo, pojemo,skačemo po postelji,ni kaj ni mama tasa ti si ji dvojno dozo davala zato ,pa se ji je spelalo mogoče pa so to kake vražje kapljice, zato pa sem ti jih prtisnila da neboš jutri že ti jamrala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 22:39:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! NOč. lahko noč, jaz tudi grem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 31.3.2010 7:59:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...veliko sreče tudi tebi!!! Tasa JUTRI PA DRŽIM PESTI!!!! PA BO KAK BO!!!! p.s. JA, derem se..da me bo do MB čula!!! HVALA Kokica ti pošljem sms ko bom konec :) To mi delaj!!! nekaj je že narejeno, obljubo je da bo me odjavil v tem tednu še Jeeeeeeeeeeee!!! Evo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 31.3.2010 8:00:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 31.3.2010 9:15:33
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. Živčna tak da bom umrla Kuj po netu iščem kaj so dela prometnega tehnika..in na koncu ugotovim da ni to nič strašno Res da ne znam fakturirat ampak sem prepričana,da bi se max. potrudla in to naučila, potne naloge znam pisat, statistiko nekak obvladam, evidenco dovolilnic pa bi tudi znala vodit. Tak da mislim, da nebi smelo bit težav Mogoče me malo tuj jezik je*e, ker pa zdaj res v tem nisem bila že od SŠ ampak sem pripravljena it na izobraževanje, sam da dobim služboooooo. Ok dovolj je jamranja in tega.. Vam zvečer javim kak pa kaj.. Aja pa voziček pridejo danes ponj,sem ga prodala. (upam ). Zdaj grem pa Lijo prepisat v drug vrtec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 31.3.2010 9:42:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Živčna tak da bom umrla Kuj po netu iščem kaj so dela prometnega tehnika..in na koncu ugotovim da ni to nič strašno Res da ne znam fakturirat ampak sem prepričana,da bi se max. potrudla in to naučila, potne naloge znam pisat, statistiko nekak obvladam, evidenco dovolilnic pa bi tudi znala vodit. Tak da mislim, da nebi smelo bit težav Mogoče me malo tuj jezik je*e, ker pa zdaj res v tem nisem bila že od SŠ ampak sem pripravljena it na izobraževanje, sam da dobim služboooooo. Ok dovolj je jamranja in tega.. Vam zvečer javim kak pa kaj.. Aja pa voziček pridejo danes ponj,sem ga prodala. (upam ). Zdaj grem pa Lijo prepisat v drug vrtec. ojoj, koliko stari si si naložila danes!!!! Zakaj pa v drug vrtec? Je bližje domu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 31.3.2010 10:17:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ojoj, koliko stari si si naložila danes!!!! Zakaj pa v drug vrtec? Je bližje domu? ja, to mi je vrtec 3.min.od doma...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 31.3.2010 10:36:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ojoj, koliko stari si si naložila danes!!!! Zakaj pa v drug vrtec? Je bližje domu? ja, to mi je vrtec 3.min.od doma... Jaaaa, to pa ja!!! Kaj je že novi razpis zunaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 31.3.2010 10:47:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ojoj, koliko stari si si naložila danes!!!! Zakaj pa v drug vrtec? Je bližje domu? ja, to mi je vrtec 3.min.od doma... Jaaaa, to pa ja!!! Kaj je že novi razpis zunaj? od 14. dalje lahko vpišeš otroka v vrtec :) Milomater...ura se bliža
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.